המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:זה כבר רלוונטי מה אנחנו רוצים ? פדרמן הטל על זה ווטו וגמרנו. הוא כבר לא ישלם לו את ה 900 אלף או המיליון שהיה לו בחוזה, זה ברור לגמרי.
הכסף הזה כבר ישרף.
אבל יש לי בכל זאת תהיה - אם הבורר יחליט שפארגו מחוייב בחוזה עם מכבי ומכבי בעצם מחוייבת אליו, מה יקרה אם השחקן עצמו ירצה לממש את החוזה עכשיו ומכבי תסרב ? האם הוא יוכל לתבוע את מכבי על הפרת חוזה ?
נשמע לי קלוש, אבל בכל זאת.
yarinsaky כתב:אכן נשמע הגיוני.
השאלה אם מבחינה משפטית העו"ד של פארגו לא ישכנעו שהוא לא הפר את החוזה, למרות שכמובן לנו זה נשמע חוצפני לגמרי. אנחנו הרי לא יודעים מה רשום בדיוק בחוזה ואלו סעיפים קטנים יש בו.
אבל באמת חבל להתעסק במשהוא שנראה קלוש כל כך בינתיים.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:אכן נשמע הגיוני.
השאלה אם מבחינה משפטית העו"ד של פארגו לא ישכנעו שהוא לא הפר את החוזה, למרות שכמובן לנו זה נשמע חוצפני לגמרי. אנחנו הרי לא יודעים מה רשום בדיוק בחוזה ואלו סעיפים קטנים יש בו.
אבל באמת חבל להתעסק במשהוא שנראה קלוש כל כך בינתיים.
אם פארגו לא הפר את החוזה ויצא ממנו כדין, אז הבוררות תפסוק את זה וגם אז החוזה יהיה לא בתוקף.
כרגע אין חוזה בין הצדדים, כי העונה כבר החלה ופארגו לא פה. כל השאר זה רק שאלה כלכלית. הרי גם הכסף של מכבי שהיה מיועד לפארגו,
כנראה כבר הושקע בפארמר ובפאפאס ואולי גם בלאנגפורד.
er79 כתב:אני דלוק עליו כבר משנה שעברה. מצד שני, מתעב אותו על מה שעשה לנו.
jol9 כתב:er79 כתב:אני דלוק עליו כבר משנה שעברה. מצד שני, מתעב אותו על מה שעשה לנו.
לא, פתאום התחילו לדבר עליו כאן כאילו הוא עוד דקה נופל על ברכיו ומתחנן לחזור למכבי.
היו לו מספיק הזדמנויות לחזור, אבל זה לא קרה, וזה גם לא יקרה לדעתי (פדרמן לא ירשה לעצמו לצאת טונה בקטע הזה אחרי שהתבטא באופן ברור בנושא).
אחרי דיווחים שלמכבי יש 350K על החתמה, ואחרי דיווחים על התקרבותו של לאנגפורד ב750K, אז פתאום יש גם מקום לפארגו במליון וגם עוד רוצים את פרקינס?
Holiday_Armadillo כתב:קיוויתי שסיימנו עם זה..
http://www.one.co.il/Article/188816.html
Holiday_Armadillo כתב:קיוויתי שסיימנו עם זה..
http://www.one.co.il/Article/188816.html
שחף כתב:אני חושב שבלאט יתנגד בכל תוקף לעוד שחקן עם חוזה עד סוף השביתה ויגיד שהוא מעדיף את הכסף על גארד. אני לא מאמין שבמכבי ילכו עם זה נגדו בכוח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים