פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
09 אוקטובר 2011, 06:09
לא, שחקן שהשתן עלה לו לראש בענק
09 אוקטובר 2011, 06:11
זה כבר רלוונטי מה אנחנו רוצים ? פדרמן הטל על זה ווטו וגמרנו. הוא כבר לא ישלם לו את ה 900 אלף או המיליון שהיה לו בחוזה, זה ברור לגמרי.
הכסף הזה כבר ישרף.
אבל יש לי בכל זאת תהיה - אם הבורר יחליט שפארגו מחוייב בחוזה עם מכבי ומכבי בעצם מחוייבת אליו, מה יקרה אם השחקן עצמו ירצה לממש את החוזה עכשיו ומכבי תסרב ? האם הוא יוכל לתבוע את מכבי על הפרת חוזה ?
נשמע לי קלוש, אבל בכל זאת.
09 אוקטובר 2011, 06:16
yarinsaky כתב:זה כבר רלוונטי מה אנחנו רוצים ? פדרמן הטל על זה ווטו וגמרנו. הוא כבר לא ישלם לו את ה 900 אלף או המיליון שהיה לו בחוזה, זה ברור לגמרי.
הכסף הזה כבר ישרף.
אבל יש לי בכל זאת תהיה - אם הבורר יחליט שפארגו מחוייב בחוזה עם מכבי ומכבי בעצם מחוייבת אליו, מה יקרה אם השחקן עצמו ירצה לממש את החוזה עכשיו ומכבי תסרב ? האם הוא יוכל לתבוע את מכבי על הפרת חוזה ?
נשמע לי קלוש, אבל בכל זאת.
לא. ממש לא.
החוזה היה מחייב עד שהופר. מהרגעע שהופר אז אין בעצם חוזה תקף בין הצדדים.
הצדדים יכולים להסכים על הסכם חדש, אבל בוודאי שמכבי לא מחוייבת עכשיו.
ד"א אני לא עו"ד, אבל זה פשוט נשמע הגיוני לגמרי.
09 אוקטובר 2011, 06:18
אכן נשמע הגיוני.
השאלה אם מבחינה משפטית העו"ד של פארגו לא ישכנעו שהוא לא הפר את החוזה, למרות שכמובן לנו זה נשמע חוצפני לגמרי. אנחנו הרי לא יודעים מה רשום בדיוק בחוזה ואלו סעיפים קטנים יש בו.
אבל באמת חבל להתעסק במשהוא שנראה קלוש כל כך בינתיים.
09 אוקטובר 2011, 06:19
אני מאמין שזה יגמר בפיצוי , גם אם יקבעו בבוררות שהוא מחוייב בחוזה למכבי , הם יסכימו לשחרר אותו תמורת פיצוי או שהם יוכלו להשאיל אותו לקבוצה אחרת שתשלם את השכר שלו פלוס פיצוי....
אני בכל מקרה הייתי שמח לראות אותו במכבי ואני מאמין שכל הסיפור איתו נבע משטיפת מוח של הסוכנים שלו ופחות ממנו....
09 אוקטובר 2011, 06:26
yarinsaky כתב:אכן נשמע הגיוני.
השאלה אם מבחינה משפטית העו"ד של פארגו לא ישכנעו שהוא לא הפר את החוזה, למרות שכמובן לנו זה נשמע חוצפני לגמרי. אנחנו הרי לא יודעים מה רשום בדיוק בחוזה ואלו סעיפים קטנים יש בו.
אם פארגו לא הפר את החוזה ויצא ממנו כדין, אז הבוררות תפסוק את זה וגם אז החוזה יהיה לא בתוקף.
כרגע אין חוזה בין הצדדים, כי העונה כבר החלה ופארגו לא פה. כל השאר זה רק שאלה כלכלית. הרי גם הכסף של מכבי שהיה מיועד לפארגו,
כנראה כבר הושקע בפארמר ובפאפאס ואולי גם בלאנגפורד.
09 אוקטובר 2011, 06:27
דרך אגב, שמעון לא אמר שבתחילת אוקטובר נקבל את החלטת הבוררות בעניין פארגו? אנו מתקרבים עוד מעט כבר לאמצע אוקטובר ואין שום ציוץ מפיב"א. יש מצב, אם כי קלוש לטעמי, שמכבי הטילה ערפל על החתמת גארד נוסף רק בגלל חוסר ההחלטה הרשמית בעניין פארגו, וזאת מבלי קשר שהחוזה כבר הופר? בכל זאת, הם עדיין מתעקשים לשמור אותו בסגל, גם אם זה צעד סמלי בלבד, תחת הגופיה מס' 99.
http://www.maccabi.co.il/team.asp
נערך לאחרונה על ידי
er79 בתאריך 09 אוקטובר 2011, 06:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
09 אוקטובר 2011, 06:29
מה קרה נדלקתם על פארגו פתאום??
09 אוקטובר 2011, 06:30
אני דלוק עליו כבר משנה שעברה. מצד שני, מתעב אותו על מה שעשה לנו.
09 אוקטובר 2011, 06:31
jol9 כתב:yarinsaky כתב:אכן נשמע הגיוני.
אם פארגו לא הפר את החוזה ויצא ממנו כדין, אז הבוררות תפסוק את זה וגם אז החוזה יהיה לא בתוקף.
כרגע אין חוזה בין הצדדים, כי העונה כבר החלה ופארגו לא פה. כל השאר זה רק שאלה כלכלית. הרי גם הכסף של מכבי שהיה מיועד לפארגו,
כנראה כבר הושקע בפארמר ובפאפאס ואולי גם בלאנגפורד.
פרקטית אתה צודק, משפטית תמיד יש פלפולים כאלו ואחרים. אני גם חושב כמו צפריר שזה יגמר בפיצויים כאלו ואחרים והליכה של פארגו לדרכו, הרי שני הצדדים לא מעוניינים בהיקשרות הזאת. ( כנראה ).
מבחינה כספית מכבי באמת ממצה את כל הכסף שהיה מיועד לפארגו, זה ברור.( בטח עם ההצעה ללאנגפורד ).
09 אוקטובר 2011, 06:33
er79 כתב:אני דלוק עליו כבר משנה שעברה. מצד שני, מתעב אותו על מה שעשה לנו.
לא, פתאום התחילו לדבר עליו כאן כאילו הוא עוד דקה נופל על ברכיו ומתחנן לחזור למכבי.
היו לו מספיק הזדמנויות לחזור, אבל זה לא קרה, וזה גם לא יקרה לדעתי (פדרמן לא ירשה לעצמו לצאת טונה בקטע הזה אחרי שהתבטא באופן ברור בנושא).
אחרי דיווחים שלמכבי יש 350K על החתמה, ואחרי דיווחים על התקרבותו של לאנגפורד ב750K, אז פתאום יש גם מקום לפארגו במליון וגם עוד רוצים את פרקינס?
09 אוקטובר 2011, 07:00
jol9 כתב:er79 כתב:אני דלוק עליו כבר משנה שעברה. מצד שני, מתעב אותו על מה שעשה לנו.
לא, פתאום התחילו לדבר עליו כאן כאילו הוא עוד דקה נופל על ברכיו ומתחנן לחזור למכבי.
היו לו מספיק הזדמנויות לחזור, אבל זה לא קרה, וזה גם לא יקרה לדעתי (פדרמן לא ירשה לעצמו לצאת טונה בקטע הזה אחרי שהתבטא באופן ברור בנושא).
אחרי דיווחים שלמכבי יש 350K על החתמה, ואחרי דיווחים על התקרבותו של לאנגפורד ב750K, אז פתאום יש גם מקום לפארגו במליון וגם עוד רוצים את פרקינס?
סתם חשבנו שזה תרד הפאנטזיות...ברור לכולם שהוא לא יהיה פה....
16 אוקטובר 2011, 12:14
את מי הייתם מביאים במקום פארמר אם לא פרקינס?
17 אוקטובר 2011, 16:53
אם במכבי רוצים להרוס את הקבוצה להחתים את כספי זו דרך טובה לעשות זאת. גם כך ההחתמה של פרמאר היתה טעות אז להוסיף חטא על פשע? יש כבר אפשרות להחתים לשנתיים את אחד הגארדים הטובים ביבשת אז במקום זה יחתימו שחקן בעמדה עמוסה מאוד על חוזה זמני? הבעיה היא שהפרנויה מכך שהוא יחתום בירושלים עלולה לגרום להנהלה להחתים אותו.
17 אוקטובר 2011, 16:56
אוי לא
נקווה שזה עוד שטות מבית היוצר של ONE... שילך לחולון או משהו...
אגב, לא אמרו שהוא סגור בווילרבן עם טוני פרקר?
17 אוקטובר 2011, 17:07
איכס לא סובל אותו שילך הנפוח הזה למגדל מצידי וגם אם לא יביאו גארד במקומו אני לא רוצה אותו במכבי .
17 אוקטובר 2011, 17:23
אני חושב שבלאט יתנגד בכל תוקף לעוד שחקן עם חוזה עד סוף השביתה ויגיד שהוא מעדיף את הכסף על גארד. אני לא מאמין שבמכבי ילכו עם זה נגדו בכוח.
17 אוקטובר 2011, 17:26
שחף כתב:אני חושב שבלאט יתנגד בכל תוקף לעוד שחקן עם חוזה עד סוף השביתה ויגיד שהוא מעדיף את הכסף על גארד. אני לא מאמין שבמכבי ילכו עם זה נגדו בכוח.
אתה אולי לא מאמין אבל מזרחי, שהתראיין הרגע ב- 102, ממש לא שלל את זה ואמר ש"ימים יגידו". אם זה יקרה זו תהיה טעות ענקית ויריקה בפרצוף של בלאט, שהסכים לשחרר את מצ'באן בשביל גארד ובסוף יקבל עוד שחקן עם חוזה זמני בעמדה שגם כך עמוסה לחלוטין.
17 אוקטובר 2011, 17:31
הוא אמר משהו מעניין אחר? בכל אופן דייויד כפה את דעתו בכל מה שקשור להנדריקס וסירב להחתים את שאראס למרות הלחצים של פדרמן ושות' לכן אני לא מאמין שזה יקרה בסופו של דבר.