אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:עוד הודעה מבית היוצר שלך שחוזרת על אותם דברים לא ענייניים. מתעלם מהעובדות כדי להטעות ולהדגיש את עמדתך השגויה. דמגוג, אין דרך אחרת להגדיר אותך.
אתה פשוט קשקשן פתטי שלא מבין דבר וחצי דבר
אמר הבחור שמחפה על ההתנהלות של מכבי העונה. מוסיף לעצמך כבוד, תמשיך.
רק מי שלא עשה כלום בחיים שלו, לא יודע את עובדת החיים הפשוטה: מי שלא עושה, לא טועה.
רק מי שלא מבין, שבספורט לא הכל תלוי בכך, יכול לבוא בטענות להנהלה שרק לפני שנה הביאה גביע אירופה.
ריאל מדריד בכדורגל לא זכתה העונה בשום תואר (לא אליפות, לא גביע, לא ליגת האלופות), וזה למרות שההנהלה שלה כל קיץ מביאה את השחקנים הכי יקרים בעולם ב 100 מיליון דולר ויותר. אז מה? מישהו יגיד שהנהלת ריאל היא חרא בגלל שהם לא זכו העונה בשום תואר? הזוי.
אתה לא יכול לשפוט את ההנהלה על סמך עונה לא מוצלחת אחת, בה בנוסף לכל מכבי סבלה מהרבה מאוד חוסר מזל, פציעות, מחלות, הרחקות של שחקנים וכו', גם אם היו להנהלה החלטות לא טובות בדיעבד.
רמת ההנהלה נמדדת לאורך שנים, לא לאורך עונה אחת. ומה לעשות אבל לאורך שנים להנהלה של מכבי יש קבלות נהדרות, גם אם בעונה זו או אחרת נעשו שגיאות כאלו או אחרות.
רגע, אבל אמרת שההתנהלות של מכבי השנה היתה בסדר גמור, לא? פתאום ההתנהלות השנה לא היתה מוצלחת לטעמך?
ההנהלה של מכבי מיצתה את עצמה. מיצתה. היא עשתה את המיטב בכלים שהיו לה, ופשילה מידי שנה בכל מיני דברים. יש אנשים שיוכלו לתרום למכבי הרבה יותר, ואת זה גם הפדרמנים יודעים. להתכחש לכל זה ולהיות עיוורים להתנהלות בטענה שאוהדי מכבי לא אמורים לבקר את ההנהלה זה מגוחך. אוהדי מכבי "סילקו" את לוני הרציקוביץ' והביאו למצב המעולה שמועדון הכדורגל נמצא בו עכשיו. אוהדי הכדורסל יכולים למחות בדרכם, אבל לא צריך לשתוק ולהסכים לכל מה שקורה.
זאת הבעיה שלך, שאתה לא מכיר אותי מספיק, וגם לא יודע מה אני באמת חושב.
אני מבקר את כולם. אין אצלי פרות קדושות.
אני ביקרתי את פיני גרשון, כשעשה טעיות בזמנו, וגם את בלאט ביקרתי, כשעשה דברים לא נכונים.
אני מבקר את ההתנהלות של פדרמנים עוד מאז פרשת כץ (אז כולם כאן ירדו על כץ ותמכו בפדרמן, חוץ ממני). אם היית רק קורא את החתימה שלי, היית יודע.
אני מבקר אפילו את השחקן הכי טוב של מכבי דווין סמית', כשהוא עושה שטויות.
אבל מצד שני אני גם בן אדם מציאותי. כן, גם אני הייתי רוצה שרומן אברמוביץ' היה קונה את מכבי מידי פדרמנים. אבל אני יודע שזה לא יקרה. מה לעשות? ככה זה בחיים. זה מה שיש.
אני גם שופט דברים באובייקטיביות. אני מבין, שכאשר אין לך את הכסף של צסקא, כל שחקן שאתה מחתים הוא הימור. ובהימורים כמו בהימורים, פעם אתה זוכה ובפעם אחרת אתה מפסיד.
אני גם מבין, שלא הכל הוא עניין של כסף. פעם אתה מהמר על רייס הזול וזוכה ביורוליג, ופעם אתה שם כסף על פארגו היקר, ולא מצליח.
אני גם מבין את הקושי של הנהלת מכבי להלחם בשתי החזיתות, כאשר בחזית המקומית כולם מנסים לדפוק את מכבי ולדחוף לה מקלות בגלגלים עם כל מיני חוקים הזוים שגורמים למכבי להפגע דווקא ביורוליג.
אני גם מבין שמכבי היא בסך הכל נס אחד גדול במדינה קטנה שתרבות הספורט בה, ומתקני הספורט בה הם ברמה של מדינה אפריקאית עניה.
אז עם כל הביקורות על ההנהלה (שגם לה מותר לטעות בהימור), אני בטוח שהינו לוקחים אליפות בקלות אם לא כל הפציעות האלה ועם מאמן קצת יותר מוכשר ומנוסה, כי בסך הכל (במבחן של זמן) ההנהלה עושה עבודה טובה ומוצלחת יותר מהנהלות של שאר המועדונים.
אז כן, אני מאוד כועס על איך שהעונה נראית. אז מה? בוא ואגלה לך סוד קטן. גם האוהדים של צסקא יורדים על ההנהלה של הקבוצה. כעורך האתר basketball.ru אני שומע את התלונות שלהם כל יום. כן, כן. הם יורדים על ואטוטין שלא מביא את השחקנים הנכונים לצסקא. כי הוא מביא שחקנים לוזרים, שכבר 6 שנים ברצף מגיעים לפיינל-פור ותמיד מפסידים לאיזה אנדר-דוג. הם דרשו לזרוק את קרסטיץ', והם רוצים שיזרקו את תאודוסיץ' שתמיד עושה במכנסיים בגמר...