גודס הביתה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס הביתה

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2015, 20:05

אחדשיודע כתב:עוד תגובה דמגוגית מבית היוצר שלך, שחוזרת על אותם דברים לא ענייניים. מתעלם מהעובדות כדי להטעות ולהדגיש את עמדתך השגויה. דמגוג, אין דרך אחרת להגדיר אותך.

שמע להספיק לריב עם פליקס עם רק 87 הודעות- הספק!
עכשיו נשאר לך את רוי, יוסי, שמואל(אף עלי פי שנראה לי די קשה לעצבן את האיש...אני אחשוב על משהו..) ואם אתה ממש טוב אז נראה אותך רב עם יוני...

בכ"מ עכשיו ברצינות- זה די נמאס שהויכוחים הענייניים פה בפורום הופכים לאישיים כל כך מהר..
בואו ננסה לשמור על תרבות דיון ונראה לעולם שגם אוהדי מכבי הם לא מלחכי עשב :tongue3
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 20:07

עוד הודעה מבית היוצר שלך שחוזרת על אותם דברים לא ענייניים. מתעלם מהעובדות כדי להטעות ולהדגיש את עמדתך השגויה. דמגוג, אין דרך אחרת להגדיר אותך.

אתה פשוט קשקשן פתטי שלא מבין דבר וחצי דבר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 20:11

felix_r כתב:
עוד הודעה מבית היוצר שלך שחוזרת על אותם דברים לא ענייניים. מתעלם מהעובדות כדי להטעות ולהדגיש את עמדתך השגויה. דמגוג, אין דרך אחרת להגדיר אותך.

אמר הבחור שמחפה על ההתנהלות של מכבי העונה. מוסיף לעצמך כבוד, תמשיך.

my man כתב:
אחדשיודע כתב:עוד תגובה דמגוגית מבית היוצר שלך, שחוזרת על אותם דברים לא ענייניים. מתעלם מהעובדות כדי להטעות ולהדגיש את עמדתך השגויה. דמגוג, אין דרך אחרת להגדיר אותך.

שמע להספיק לריב עם פליקס עם רק 87 הודעות- הספק!
עכשיו נשאר לך את רוי, יוסי, שמואל(אף עלי פי שנראה לי די קשה לעצבן את האיש...אני אחשוב על משהו..) ואם אתה ממש טוב אז נראה אותך רב עם יוני...

בכ"מ עכשיו ברצינות- זה די נמאס שהויכוחים הענייניים פה בפורום הופכים לאישיים כל כך מהר..
בואו ננסה לשמור על תרבות דיון ונראה לעולם שגם אוהדי מכבי הם לא מלחכי עשב :tongue3

לא מפחד לריב. אם יש משהו שאתנגד לו, לא אסתיר את הדעה שלי. בניגוד לרבים אחרים פה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2015, 20:17

חברים, אפשר לנהל את הדיון רק בלי ה"ברכות" ההדדיות...

פליקס, מה הקשר בין ההנהלה הזאת להנהלה שלקחה ארבעה גביעים? ההנהלה הזאת לקחה גביע אחד בפוקס עצום,
וההישג רשום הרבה יותר על שמו של בלאט, רייס, בלו, טיוס והשחקנים מאשר על מישהו בהנהלה.

ההנהלה שהיתה אחראית על השושלת, על ההחתמה של פיני, על השחקנים המעולים ועל ההמשכיות הנדירה, כבר לא פה, וגם הכסף לא.

ההנהלה הזאת פשוט עשתה פסק זמן השנה, ואני באמת לא מבין איך אפשר לא לראות את זה.
זה באמת לא קשור למכת הפציעות הקשה שפקדה אותנו והכשלון של הצוות המקצועי. אי אפשר להוציא את ההנהלה נקיה ממה שקורה השנה במכבי

נ.ב - אני דווקא כן מסכים שהם עשו עבודה מצויינת במיתוג והביאו את מכבי להיות קבוצה שמכניסה הרבה מאוד כסף. זה לזכותם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 20:26

jol9 כתב:נ.ב - אני דווקא כן מסכים שהם עשו עבודה מצויינת במיתוג והביאו את מכבי להיות קבוצה שמכניסה הרבה מאוד כסף. זה לזכותם.

אף אחד לא מתעלם מהדברים הטובים, שלא נזקפים אגב אך ורק לדיוויד פדרמן ובטח לא לבנו. הם תרמו מזמנם ומכספם ומגיעה להם תודה. אבל הזמן חלף, מכבי כבר לא מתמודדת עם הכספים של הבכירות באירופה וההתנהלות מידרדרת בכל שנה. זה בדיוק הזמן להיפרד ולהבין שטובת מכבי היא מעל הכל - לשים את הקבוצה על המדף.

להיות עיוורים להתנהלות השנה, אחרי שהגענו כאלופי אירופה לעונה הזאת, זה ממש ממש לא מובן. הם עשו את כל הצעדים שמחייבים אותם לעזוב / לשנות גישה (ספק אם יש להם אפשרות להזרים יותר כסף).
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 20:36

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

רק מי שלא עשה כלום בחיים שלו, לא יודע את עובדת החיים הפשוטה: מי שלא עושה, לא טועה.

רק מי שלא מבין, שבספורט לא הכל תלוי בכך, יכול לבוא בטענות להנהלה שרק לפני שנה הביאה גביע אירופה.

ריאל מדריד בכדורגל לא זכתה העונה בשום תואר (לא אליפות, לא גביע, לא ליגת האלופות), וזה למרות שההנהלה שלה כל קיץ מביאה את השחקנים הכי יקרים בעולם ב 100 מיליון דולר ויותר. אז מה? מישהו יגיד שהנהלת ריאל היא חרא בגלל שהם לא זכו העונה בשום תואר? הזוי.

אתה לא יכול לשפוט את ההנהלה על סמך עונה לא מוצלחת אחת, בה בנוסף לכל מכבי סבלה מהרבה מאוד חוסר מזל, פציעות, מחלות, הרחקות של שחקנים וכו', גם אם היו להנהלה החלטות לא טובות בדיעבד.

רמת ההנהלה נמדדת לאורך שנים, לא לאורך עונה אחת. ומה לעשות אבל לאורך שנים להנהלה של מכבי יש קבלות נהדרות, גם אם בעונה זו או אחרת נעשו שגיאות כאלו או אחרות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2015, 20:36

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:נ.ב - אני דווקא כן מסכים שהם עשו עבודה מצויינת במיתוג והביאו את מכבי להיות קבוצה שמכניסה הרבה מאוד כסף. זה לזכותם.

אף אחד לא מתעלם מהדברים הטובים, שלא נזקפים אגב אך ורק לדיוויד פדרמן ובטח לא לבנו. הם תרמו מזמנם ומכספם ומגיעה להם תודה. אבל הזמן חלף, מכבי כבר לא מתמודדת עם הכספים של הבכירות באירופה וההתנהלות מידרדרת בכל שנה. זה בדיוק הזמן להיפרד ולהבין שטובת מכבי היא מעל הכל - לשים את הקבוצה על המדף.

להיות עיוורים להתנהלות השנה, אחרי שהגענו כאלופי אירופה לעונה הזאת, זה ממש ממש לא מובן. הם עשו את כל הצעדים שמחייבים אותם לעזוב / לשנות גישה (ספק אם יש להם אפשרות להזרים יותר כסף).

מה זה "זה בדיוק הזמן להיפרד"? פדרמן הוא הבעלים, זה לא שאפשר לפטר אותו. אין לי ד"א בעיה שיישאר, רק שידלל את האחיזה שלו במעט
שיזוז הצידה, וייתן לאנשים עמידים יותר להיכנס ולהשקיע.
הבן שלו בהחלט מועמד מצויין לעזוב, ואני ממש לא אבכה אם זה יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 20:37

להיפרד - כמו שכתבתי מעט אחרי - לשים את הקבוצה על המדף, למכור את חלקו. הגיע הזמן שמותג כמו מכבי יקבל משקיע רציני.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2015, 20:39

אחדשיודע כתב:להיפרד - כמו שכתבתי מעט אחרי - לשים את הקבוצה על המדף, למכור את חלקו.

מדברים על זה פה כבר שנים. זה לא יקרה. הלאה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 20:41

בטח לא יקרה. אם אוהדים כמו פליקס ימשיכו לגבות כל התנהלות שלהם, לא יקרה. אם תמשיכו להתעלם מהשגיאות, לא יקרה. ברור.
תמשיכו לא לבקר או למחות, לא יזוז כלום. להיות עיוורים זה לא פיתרון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 20:47

jol9 כתב:פליקס, מה הקשר בין ההנהלה הזאת להנהלה שלקחה ארבעה גביעים? ההנהלה הזאת לקחה גביע אחד בפוקס עצום,
וההישג רשום הרבה יותר על שמו של בלאט, רייס, בלו, טיוס והשחקנים מאשר על מישהו בהנהלה.

נכון, ההנהלה הזאת לא זרקה לסל. אתה לא רציני!
מי הביא את כל הרשימה הזאת של אנשים למכבי (בלאט, רייס, בלו...)? הם באו לבד? או שההנהלה הביאה אותם? ;)

הזכיה האחרונה הייתה פוקס עצום, נכון. גם נס ז'לגיריס היה פוקס עצום אף יותר מזה. אז?
כל עוד מכבי היא לא הקבוצה הכי עשירה ביורוליג, כל זכיה שלה תהיה בפוקס :D
משום מה הפוקסים האלה קוראים יותר למכבי מאשר לקבוצות האחרות...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 20:54

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

רק מי שלא עשה כלום בחיים שלו, לא יודע את עובדת החיים הפשוטה: מי שלא עושה, לא טועה.

רק מי שלא מבין, שבספורט לא הכל תלוי בכך, יכול לבוא בטענות להנהלה שרק לפני שנה הביאה גביע אירופה.

ריאל מדריד בכדורגל לא זכתה העונה בשום תואר (לא אליפות, לא גביע, לא ליגת האלופות), וזה למרות שההנהלה שלה כל קיץ מביאה את השחקנים הכי יקרים בעולם ב 100 מיליון דולר ויותר. אז מה? מישהו יגיד שהנהלת ריאל היא חרא בגלל שהם לא זכו העונה בשום תואר? הזוי.

אתה לא יכול לשפוט את ההנהלה על סמך עונה לא מוצלחת אחת, בה בנוסף לכל מכבי סבלה מהרבה מאוד חוסר מזל, פציעות, מחלות, הרחקות של שחקנים וכו', גם אם היו להנהלה החלטות לא טובות בדיעבד.

רמת ההנהלה נמדדת לאורך שנים, לא לאורך עונה אחת. ומה לעשות אבל לאורך שנים להנהלה של מכבי יש קבלות נהדרות, גם אם בעונה זו או אחרת נעשו שגיאות כאלו או אחרות.

רגע, אבל אמרת שההתנהלות של מכבי השנה היתה בסדר גמור, לא? פתאום ההתנהלות השנה לא היתה מוצלחת לטעמך?
ההנהלה של מכבי מיצתה את עצמה. מיצתה. היא עשתה את המיטב בכלים שהיו לה, ופשילה מידי שנה בכל מיני דברים. יש אנשים שיוכלו לתרום למכבי הרבה יותר, ואת זה גם הפדרמנים יודעים. להתכחש לכל זה ולהיות עיוורים להתנהלות בטענה שאוהדי מכבי לא אמורים לבקר את ההנהלה זה מגוחך. אוהדי מכבי "סילקו" את לוני הרציקוביץ' והביאו למצב המעולה שמועדון הכדורגל נמצא בו עכשיו. אוהדי הכדורסל יכולים למחות בדרכם, אבל לא צריך לשתוק ולהסכים לכל מה שקורה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2015, 20:56

felix_r כתב:
jol9 כתב:פליקס, מה הקשר בין ההנהלה הזאת להנהלה שלקחה ארבעה גביעים? ההנהלה הזאת לקחה גביע אחד בפוקס עצום,

מי הביא את כל הרשימה הזאת של אנשים למכבי (בלאט, רייס, בלו...)? הם באו לבד? או שההנהלה הביאה אותם? ;)

הזכיה האחרונה הייתה פוקס עצום, נכון. גם נס ז'לגיריס היה פוקס עצום אף יותר מזה. אז?

בוא נעשה הפרדה בין הזכיות של מכבי בתחילת העשור, לבין התואר אשתקד.
התקופה ההיא התאפיינה בניהול מופתי שבו מכבי גם הצליחה להביא שחקנים מעולים וגם להשאיר אותם.
האפמן, פארקר, מקדונלד, שאראס, ניקולה ובאסטון הם שישה מעשרת הזרים הטובים שהיו במכבי בכל הזמנים, וכולם הגיעו לקבוצה
בפרק זמן של 4-5 שנים ורובם נשארו שלוש עונות לפחות בקבוצה.
ההנהלה הנוכחית, לא יכולה אפילו למנף זכיה מקרית בתואר, ולגבות אותה בסגל איכותי שיהיה לו סיכוי לשמר את ההישג.

ברור שההנהלה הביאה את בלאט ואת השחקנים, אבל אם אתה אומר שמגיע להם קרדיט על זה, אז מה בכיוון ההפוך? איזה קרדיט מגיע
להם על היינס, ג'ייק כהן, לינהארט, וכו'?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 21:24

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

רגע, אבל אמרת שההתנהלות של מכבי השנה היתה בסדר גמור, לא? פתאום ההתנהלות השנה לא היתה מוצלחת לטעמך?
ההנהלה של מכבי מיצתה את עצמה. מיצתה. היא עשתה את המיטב בכלים שהיו לה, ופשילה מידי שנה בכל מיני דברים. יש אנשים שיוכלו לתרום למכבי הרבה יותר, ואת זה גם הפדרמנים יודעים. להתכחש לכל זה ולהיות עיוורים להתנהלות בטענה שאוהדי מכבי לא אמורים לבקר את ההנהלה זה מגוחך. אוהדי מכבי "סילקו" את לוני הרציקוביץ' והביאו למצב המעולה שמועדון הכדורגל נמצא בו עכשיו. אוהדי הכדורסל יכולים למחות בדרכם, אבל לא צריך לשתוק ולהסכים לכל מה שקורה.

זאת הבעיה שלך, שאתה לא מכיר אותי מספיק, וגם לא יודע מה אני באמת חושב.
אני מבקר את כולם. אין אצלי פרות קדושות.
אני ביקרתי את פיני גרשון, כשעשה טעיות בזמנו, וגם את בלאט ביקרתי, כשעשה דברים לא נכונים.

אני מבקר את ההתנהלות של פדרמנים עוד מאז פרשת כץ (אז כולם כאן ירדו על כץ ותמכו בפדרמן, חוץ ממני). אם היית רק קורא את החתימה שלי, היית יודע.
אני מבקר אפילו את השחקן הכי טוב של מכבי דווין סמית', כשהוא עושה שטויות.

אבל מצד שני אני גם בן אדם מציאותי. כן, גם אני הייתי רוצה שרומן אברמוביץ' היה קונה את מכבי מידי פדרמנים. אבל אני יודע שזה לא יקרה. מה לעשות? ככה זה בחיים. זה מה שיש.

אני גם שופט דברים באובייקטיביות. אני מבין, שכאשר אין לך את הכסף של צסקא, כל שחקן שאתה מחתים הוא הימור. ובהימורים כמו בהימורים, פעם אתה זוכה ובפעם אחרת אתה מפסיד.

אני גם מבין, שלא הכל הוא עניין של כסף. פעם אתה מהמר על רייס הזול וזוכה ביורוליג, ופעם אתה שם כסף על פארגו היקר, ולא מצליח.

אני גם מבין את הקושי של הנהלת מכבי להלחם בשתי החזיתות, כאשר בחזית המקומית כולם מנסים לדפוק את מכבי ולדחוף לה מקלות בגלגלים עם כל מיני חוקים הזוים שגורמים למכבי להפגע דווקא ביורוליג.

אני גם מבין שמכבי היא בסך הכל נס אחד גדול במדינה קטנה שתרבות הספורט בה, ומתקני הספורט בה הם ברמה של מדינה אפריקאית עניה.

אז עם כל הביקורות על ההנהלה (שגם לה מותר לטעות בהימור), אני בטוח שהינו לוקחים אליפות בקלות אם לא כל הפציעות האלה ועם מאמן קצת יותר מוכשר ומנוסה, כי בסך הכל (במבחן של זמן) ההנהלה עושה עבודה טובה ומוצלחת יותר מהנהלות של שאר המועדונים.

אז כן, אני מאוד כועס על איך שהעונה נראית. אז מה? בוא ואגלה לך סוד קטן. גם האוהדים של צסקא יורדים על ההנהלה של הקבוצה. כעורך האתר basketball.ru אני שומע את התלונות שלהם כל יום. כן, כן. הם יורדים על ואטוטין שלא מביא את השחקנים הנכונים לצסקא. כי הוא מביא שחקנים לוזרים, שכבר 6 שנים ברצף מגיעים לפיינל-פור ותמיד מפסידים לאיזה אנדר-דוג. הם דרשו לזרוק את קרסטיץ', והם רוצים שיזרקו את תאודוסיץ' שתמיד עושה במכנסיים בגמר...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 21:34

jol9 כתב:
felix_r כתב:

בוא נעשה הפרדה בין הזכיות של מכבי בתחילת העשור, לבין התואר אשתקד.
התקופה ההיא התאפיינה בניהול מופתי שבו מכבי גם הצליחה להביא שחקנים מעולים וגם להשאיר אותם.
האפמן, פארקר, מקדונלד, שאראס, ניקולה ובאסטון הם שישה מעשרת הזרים הטובים שהיו במכבי בכל הזמנים, וכולם הגיעו לקבוצה
בפרק זמן של 4-5 שנים ורובם נשארו שלוש עונות לפחות בקבוצה.
ההנהלה הנוכחית, לא יכולה אפילו למנף זכיה מקרית בתואר, ולגבות אותה בסגל איכותי שיהיה לו סיכוי לשמר את ההישג.

ברור שההנהלה הביאה את בלאט ואת השחקנים, אבל אם אתה אומר שמגיע להם קרדיט על זה, אז מה בכיוון ההפוך? איזה קרדיט מגיע
להם על היינס, ג'ייק כהן, לינהארט, וכו'?

אני ממש לא מסכים עם ההפרדה שאתה עושה, אבל אני לא הולך לרשום עוד פוסט ארוך עם הסברים, כי כבר עייפתי.
רק אזכיר לך, שאם הכדור של שארפ נגד ז'לגיריס לא היה נכנס, לא הייתה שושלת, לא היו שתי זכיות ברצף, כי הסגל היה מפורק כבר בקיץ.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 15 יוני 2015, 21:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 21:35

הכל נכון. זה לא אומר שלא צריך לבקר את פדרמן על הטעויות הרבות שנעשו בעונה הזאת ונעשו המון המון טעויות, זה לא רק יד האלוהים כמו שאתה מתאר. אין ספק שבלי הפציעות מכבי היתה לוקחת אליפות בקלות, אבל גם ללא הפציעות מכבי לא נראתה כקבוצה שמסוגלת להתמודד על אליפות אירופה - וזה קצת פחות משנה לאחר שזכינו בתואר. פה הביקורת הגדולה.

ויותר מזה, כל אוהד ואוהד של מכבי צריך למחות ולבקר את ההתנהלות של הפדרמנים במטרה שהם יעזבו, גם אם זה לא ריאלי לשנים הקרובות. ברגע שהקבוצה תעמוד על המדף, יקפצו עליה משקיעים אמידים הרבה יותר מפדרמן האב. תהיה בטוח בזה. הוא עשה עבודה לא רעה עד הלום, אבל הגענו לנקודה שצריך יותר ואפשר יותר. אם הוא אוהד אמיתי, והוא כזה, הוא ידע להבין שאחרים יתרמו יותר ממנו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 21:46

אחדשיודע כתב:הכל נכון. זה לא אומר שלא צריך לבקר את פדרמן על הטעויות הרבות שנעשו בעונה הזאת ונעשו המון המון טעויות, זה לא רק יד האלוהים כמו שאתה מתאר. אין ספק שבלי הפציעות מכבי היתה לוקחת אליפות בקלות, אבל גם ללא הפציעות מכבי לא נראתה כקבוצה שמסוגלת להתמודד על אליפות אירופה - וזה קצת פחות משנה לאחר שזכינו בתואר. פה הביקורת הגדולה.

ויותר מזה, כל אוהד ואוהד של מכבי צריך למחות ולבקר את ההתנהלות של הפדרמנים במטרה שהם יעזבו, גם אם זה לא ריאלי לשנים הקרובות. ברגע שהקבוצה תעמוד על המדף, יקפצו עליה משקיעים אמידים הרבה יותר מפדרמן האב. תהיה בטוח בזה. הוא עשה עבודה לא רעה עד הלום, אבל הגענו לנקודה שצריך יותר ואפשר יותר. אם הוא אוהד אמיתי, והוא כזה, הוא ידע להבין שאחרים יתרמו יותר ממנו.

אני רק לא מבין למה כל פעם שיש ביקורת על ההנהלה , ישר עולה השם פדרמן ולא רקנאטי ומזרחי. הם חלק פעיל בהנהלה בדיוק כמו משפחת פדרמן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 21:47

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:הכל נכון. זה לא אומר שלא צריך לבקר את פדרמן על הטעויות הרבות שנעשו בעונה הזאת ונעשו המון המון טעויות, זה לא רק יד האלוהים כמו שאתה מתאר. אין ספק שבלי הפציעות מכבי היתה לוקחת אליפות בקלות, אבל גם ללא הפציעות מכבי לא נראתה כקבוצה שמסוגלת להתמודד על אליפות אירופה - וזה קצת פחות משנה לאחר שזכינו בתואר. פה הביקורת הגדולה.

אני רק לא מבין למה כל פעם שיש ביקורת על ההנהלה , ישר עולה השם פדרמן ולא רקנאטי ומזרחי. הם חלק פעיל בהנהלה בדיוק כמו משפחת פדרמן.

כי הוא מוביל כל דבר שקורה במכבי. המילה שלו היא המילה האחרונה. האיש לא פראייר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 21:49

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:

כי הוא מוביל כל דבר שקורה במכבי.

זאת לא ההתרשמות שלי בכלל. אני מתרשם שכולם שותפים פעילים בכל מה שקורה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2015, 21:50

toja27 כתב:

נו באמת
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־26 אורחים