NBA FINALS 2015 - גולדן סטייט האלופה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA FINALS 2015 - קליבלנד נגד גולדן סטייט

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2015, 19:53

MTA2311 כתב:יוני מדבר על הסגל של הקאבס עם קיירי ולאב.

בכל מקרה, כמובן שאין שום דרך לדעת מה מייקל היה עושה עם הסגל הזה.

עדיין הסגל של הבולס היה טוב יותר.
עם כל הכבוד לקיירי ובטח ובטח שעם כל הכבוד ללאב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 19:56

MTA2311 כתב:יוני מדבר על הסגל של הקאבס עם קיירי ולאב.

בכל מקרה, כמובן שאין שום דרך לדעת מה מייקל היה עושה עם הסגל הזה.

הסגל עם קיירי ולאב לא קיים. כבר ראינו את מייקל נכשל עם סגלים הרבה יותר טוב מהסגל הנוכחי של הקאבס (ללא קיירי ולאב).
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2015, 19:58

גם את לברון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2015, 20:12

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:קוקוץ', רודמן, גראנט, פקסון, קר, הרפר וכו' לא יותר טובים מהשחקנים שנמצאים סביב לברון (או נכון יותר, שהיו צריכים להיות סביבו אם היו כשירים).

על זה בדיוק הדיון, על הצוות המסייע הנוכחי של לברון, לא מה שיכל להיות לו. ואגב, מי שראה משחקים של קליבלנד לאורך העונה יודע שקליבלנד בלי לברון היא כלום ושום דבר. הוא באמת מביא המון וראוי להרבה קרדיט על כך (רק חבל שהוא הראשון שדואג לתת לעצמו את הקרדיט).

ההבדל הגדול ביותר בין לברון למייקל שאני זוכר זה היכולת לסיים משחק בקלאצ'. מה שקרי עשה אתמול, לג'ורדן היה בשפע.

מעבר ליכולות המקצועיות, למייקל היתה קלאסה, שללברון אין.

ספורטאים ברמה שלו, הם לרוב ספורטאים אהובים ואהודים בכל העולם, אבל ללברון יש לא מעט שונאים גם.

ג'ורדן היה חרא גדול, אבל הוא היה אותנטי. הסיבה שלברון וקובי הם שפורטאים לא אהודים זה כי הם לא אותנטיים. הם משחק איזה דמות. קובי מנסה לחקות את ג'ורדן בצורה פתאטית ולברון משחק דמות שאני לא בדיוק מבין אותה.

ג'ורדן היה חרא כלפי פנים. כלפי חוץ הוא לא אמר גם עשירית מהדברים שלברון אומר.
אני גם לא בטוח שהוא היה חרא. הוא פשוט היה מאוד תחרותי, ואין דרך אחרת להיות כדורסלן הכי גדול בהיסטוריה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2015, 20:18

רוי, הצוות המסייע של הבולס היה בסה"כ צוות די אפור, למעט פיפן. גראנט, קוקוץ', רודמן ואחרים שציינתי (כל אחד בתקופתו, כי הם לא
שיחקו ביחד כולם), היו רול פליירס, עם תפקידים מוגדרים מאוד.
קוקוץ' היה כמובן כשרון עצום, אבל גם לו היתה נישה מאוד ברורה בקבוצה.

אני חושב (עם כל הכבוד לדייויד) שהגאונות של פיל ג'קסון, עזרה לו להפוך את כל הנגרים וחוטבי העצים שהיו בשיקאגו, לשחקנים
משלימים מושלמים ליד ג'ורדן ופיפן.
לא יודע אם אתה זוכר, אבל שני הסנטרים בטריפיט השני של הבולס היו לונגלי וביל וונינגטון, שהם שחקנים על גבול האירופה.
בבולס הם היו יעילים מאוד, אבל כשכל הסגל שם התפזר, ראינו שהיכולת של מייק והגאונות של פיל, הם אלה שחיברו את הכל יחד.

הקאבס של היום מחזיקים עוד שני אולסטארים מעבר ללברון, מחזיקים סנטר טוב מאוד, כמה מחליפים מעולים ושחקני הגנה טובים מאוד.
אני לא אומר שהם בליגה של הבולס (שהיא אחת משלושת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה), אבל אין כאן נוקאאוט מוחלט מבחינת האיכות והכשרון
של הצוות המסייע.

אה, ומייק לא נכשל בשום עונה אחרי שעבר את סדנת החניכה אצל הבד בויס... וזה כולל 6 אליפויות ודומיננטיות מוחלטת באחד העשורים החזקים
ביותר בהיסטוריה מבחינת כשרון שהיה בNBA.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 יוני 2015, 21:06

jol9 כתב:רוי, הצוות המסייע של הבולס היה בסה"כ צוות די אפור, למעט פיפן. גראנט, קוקוץ', רודמן ואחרים שציינתי (כל אחד בתקופתו, כי הם לא

אני חושב (עם כל הכבוד לדייויד) שהגאונות של פיל ג'קסון, עזרה לו להפוך את כל הנגרים וחוטבי העצים שהיו בשיקאגו, לשחקנים
לא יודע אם אתה זוכר, אבל שני הסנטרים בטריפיט השני של הבולס היו לונגלי וביל וונינגטון, שהם שחקנים על גבול האירופה.
בבולס הם היו יעילים מאוד, אבל כשכל הסגל שם התפזר, ראינו שהיכולת של מייק והגאונות של פיל, הם אלה שחיברו את הכל יחד.

הקאבס של היום מחזיקים עוד שני אולסטארים מעבר ללברון, מחזיקים סנטר טוב מאוד, כמה מחליפים מעולים ושחקני הגנה טובים מאוד.
אני לא אומר שהם בליגה של הבולס (שהיא אחת משלושת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה), אבל אין כאן נוקאאוט מוחלט מבחינת האיכות והכשרון
של הצוות המסייע.

אה, ומייק לא נכשל בשום עונה אחרי שעבר את סדנת החניכה אצל הבד בויס... וזה כולל 6 אליפויות ודומיננטיות מוחלטת באחד העשורים החזקים

מחזק. אני גם חושב שמספרים לא מספרים את הכול. גם לא צוותים מסייעים למינהם.

לא הייתי רוצה לראות את לברון מתמודד עם ההגנה של דטרויט , למשל, ושלושת הערסים שכיסחו את מייקל לבד או בזוג או בשלושה. זה לא היה נעים לצפייה. אנחנו מכירים את סף השבירה שלו.

לראות את ג'ורדן משחק זו היתה חוויה אסטטית שלא היתה כמותה, זה כמו לשמוע את פרלמן או את רובינשטיין, לראות את ואן-גוך או מונה. אתה לא יכול לעבור ערוץ, אתה מהופנט. את מה שעושה לברון אני מסוגל להעריך, להוריד את הכובע, אך לא לומר שזו שירה בתנועה, על מיקיל לא היה צריך לומר כלום, רק להסתכל ולומר תודה שזכית (גם על מג'יק היה אפשר לומר זאת אבל שירה בסיגנון אחר לחלוטין).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי עידן » 16 יוני 2015, 21:38

jol9 כתב:רוי, הצוות המסייע של הבולס היה בסה"כ צוות די אפור, למעט פיפן. גראנט, קוקוץ', רודמן ואחרים שציינתי (כל אחד בתקופתו, כי הם לא

של הצוות המסייע.

לא שהצוות המסייע היה כזה טוב, אבל להגיד שהם היו נגרים וחוטבי עצים זו הגזמה. עלבון גם לרודמן, אחד הריבאונדרים היותר גדולים בתולדות ה-NBA, שומר מעולה וחבר בהיכל התהילה. אני קצת בספק שתומפסון, אם רוצים לעשות את ההשוואה בין הקבוצות, יגיע להישגים של רודמן.
עידן

הודעהעל ידי my man » 16 יוני 2015, 21:40

חחח גולדן סטייט כבר הקימו במות...
זה יעזור לבלאט?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2015, 21:49

תראה, רודמן, גראנט וקוקוץ' ואולי רון הארפר, היו היוצאים מן הכלל.
הסגל של הבולס התאפיין ברול פליירס שידעו באופן מושלם מה המקום שלהם ומה תפקידם.
פקסון וקר היו צריכים לשים את הצ'אקה החופשית, קרטרייט ולונגלי היו מרביצים בצבע, סקוט וויליאמס, סטייסי קינג ודיקי סימפקינס היו
עולים מהספסל בעמדה 4 קצת לשרוט ולהרביץ וכו'.

הסגלים של הבולס, בפירוש היו שווים הרבה יותר בפועל מאשר על הנייר, בזכות הדיינמיק דואו והזן מאסטר.

אני זוכר את זה מצויין לצערי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2015, 22:11

יוני, היה שם את פיפן. הול אוף פיימר. 17 נקודות, 6.5 ריבאונדים, 5 אסיסטים. וויד כנראה יזכר כשחקן טוב מפיפן, מבחינת יכולות הוא בהחלט כזה(למרות שפיפן הגנתית טוב יותר), אבל מה יש ליד לברון כרגע? מת'יו דלבדובה וג'יי אר סמית'? זה לא באותו איזור חיוג בכלל. גם הוראס גארנט שחקן הרבה יותר מתומפסון שחי בעיקר מזבל. עם קיירי ולאב זה 4-1 לקאבס
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 16 יוני 2015, 22:26

של הצוות המסייע.

לשיקגו היה אחלה צוות מסייע שבעולם. בעצם להגדיר שחקנים כמו סקוטי פיפן, רון הרפר(היו לו בממוצע כמעט 20 נקודות למשחק בקליפרס. לפני שעבר לבולס והיה גם שחקן הגנה טוב), קוקוץ' ורודמן כצוות מסייע זה מחטיא לאמת לדעתי. הייתה שם קבוצת הגנה נהדרת וכל אחד היה מוכן להקריב מהסטטיסטיקה שלו כדי לעזור לקבוצה.
בלי קשר , מייקל לדעתי זה קלאסה של שחקן וכמו שנאמר היה תענוג לצפות בו. בכללי, הייתי מעדיף את ג'ורדן על לברון בלי שום של ספק. גם בניגוד למה שרוי אמר כאן פעם , אני לא חושב שלברון הוא שחקן שעושה את השחקנים לידו ליותר טובים שלכאורה זה אמור להיות היתרון שלו על ג'ורדן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2015, 23:08

חברים, אתם מלמדים אותי משהו שסביר שאני יודע יותר לא פחות טוב מכם, כי זאת התקופה שבה ראיתי הכי הרבה NBA בחיים...

אני יודע בדיוק איזה צוות מסייע היה לבולס. אני רק אומר שהחיבור המדהים שהיה שם בקבוצה, נתן סך הרבה יותר גדול מהכשרון
של הבודדים.
העובדה היא, שכל שחקן שעזב את שיקאגו, לא ממש הצליח בשום מקום חוץ מסטיב קר, שהמשיך להפציץ בספרס.
אפילו פיפן לא ממש הצליח אחרי התקופה בשיקאגו...

בכל אופן, הצוות המסייע של הבולס מן הסתם לא נמדד מול דלבדובה וג'יי אר סמית', אלא מול הסגל המלא של הקאבס.
עם סגל פצוע שכזה, סביר להניח שגם ג'ורדן לא היה מצליח יותר מלברון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 יוני 2015, 23:30

my man כתב:חחח גולדן סטייט כבר הקימו במות...
זה יעזור לבלאט?

ועוד אומרים שרק פה משתמשים בתמריצים "מפגרים" כאלה. יאללה בלאט, תן במוטיבציה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יוני 2015, 02:09

אחרי המשחק החמישי אמרתי שזה יילך לקליבלנד בגלל הגיון פשוט
עכשיו אני חושבת שזה יילך לקליבלנד בגלל תחושת בטן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יוני 2015, 04:18

יאללה קליבלנד :frightened
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 יוני 2015, 04:21

jol9 כתב:ג'ורדן היה חרא כלפי פנים. כלפי חוץ הוא לא אמר גם עשירית מהדברים שלברון אומר.
אני גם לא בטוח שהוא היה חרא. הוא פשוט היה מאוד תחרותי, ואין דרך אחרת להיות כדורסלן הכי גדול בהיסטוריה.

הוא אמר הרבה מאוד שטויות.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יוני 2015, 04:22

למישהו יש לינק טוב (רצוי לא בעברית) בבקשה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 יוני 2015, 04:26

jol9 כתב:הקאבס של היום מחזיקים עוד שני אולסטארים מעבר ללברון, מחזיקים סנטר טוב מאוד, כמה מחליפים מעולים ושחקני הגנה טובים מאוד.
של הצוות המסייע.

בסגל מלא, זה אולי יחסית קרוב (עם ייתרון לבולס), אבל בלי קיירי ולאב, אני לא מבין מה יש להשוות?

ברור שהוא יהיה דומיננטי עם פיפן וגראנט או פיפן וקוקוץ'. בדיוק כמו שלברון היה דומיננטי עם ווייד ובוש.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 17 יוני 2015, 04:27

זה נראה כמו הסוף של הקאבס. דייויד צריך לעשות משהו.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יוני 2015, 04:28

rc4991 כתב:למישהו יש לינק טוב (רצוי לא בעברית) בבקשה?

http://gofirstrow.eu/watch/351770/1/wat ... riors.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־20 אורחים