MTA2311 כתב:יוני מדבר על הסגל של הקאבס עם קיירי ולאב.
בכל מקרה, כמובן שאין שום דרך לדעת מה מייקל היה עושה עם הסגל הזה.
עדיין הסגל של הבולס היה טוב יותר.
עם כל הכבוד לקיירי ובטח ובטח שעם כל הכבוד ללאב.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:קוקוץ', רודמן, גראנט, פקסון, קר, הרפר וכו' לא יותר טובים מהשחקנים שנמצאים סביב לברון (או נכון יותר, שהיו צריכים להיות סביבו אם היו כשירים).
על זה בדיוק הדיון, על הצוות המסייע הנוכחי של לברון, לא מה שיכל להיות לו. ואגב, מי שראה משחקים של קליבלנד לאורך העונה יודע שקליבלנד בלי לברון היא כלום ושום דבר. הוא באמת מביא המון וראוי להרבה קרדיט על כך (רק חבל שהוא הראשון שדואג לתת לעצמו את הקרדיט).
ההבדל הגדול ביותר בין לברון למייקל שאני זוכר זה היכולת לסיים משחק בקלאצ'. מה שקרי עשה אתמול, לג'ורדן היה בשפע.
מעבר ליכולות המקצועיות, למייקל היתה קלאסה, שללברון אין.
ספורטאים ברמה שלו, הם לרוב ספורטאים אהובים ואהודים בכל העולם, אבל ללברון יש לא מעט שונאים גם.
ג'ורדן היה חרא גדול, אבל הוא היה אותנטי. הסיבה שלברון וקובי הם שפורטאים לא אהודים זה כי הם לא אותנטיים. הם משחק איזה דמות. קובי מנסה לחקות את ג'ורדן בצורה פתאטית ולברון משחק דמות שאני לא בדיוק מבין אותה.
jol9 כתב:רוי, הצוות המסייע של הבולס היה בסה"כ צוות די אפור, למעט פיפן. גראנט, קוקוץ', רודמן ואחרים שציינתי (כל אחד בתקופתו, כי הם לא
שיחקו ביחד כולם), היו רול פליירס, עם תפקידים מוגדרים מאוד.
קוקוץ' היה כמובן כשרון עצום, אבל גם לו היתה נישה מאוד ברורה בקבוצה.
אני חושב (עם כל הכבוד לדייויד) שהגאונות של פיל ג'קסון, עזרה לו להפוך את כל הנגרים וחוטבי העצים שהיו בשיקאגו, לשחקנים
משלימים מושלמים ליד ג'ורדן ופיפן.
לא יודע אם אתה זוכר, אבל שני הסנטרים בטריפיט השני של הבולס היו לונגלי וביל וונינגטון, שהם שחקנים על גבול האירופה.
בבולס הם היו יעילים מאוד, אבל כשכל הסגל שם התפזר, ראינו שהיכולת של מייק והגאונות של פיל, הם אלה שחיברו את הכל יחד.
הקאבס של היום מחזיקים עוד שני אולסטארים מעבר ללברון, מחזיקים סנטר טוב מאוד, כמה מחליפים מעולים ושחקני הגנה טובים מאוד.
אני לא אומר שהם בליגה של הבולס (שהיא אחת משלושת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה), אבל אין כאן נוקאאוט מוחלט מבחינת האיכות והכשרון
של הצוות המסייע.
אה, ומייק לא נכשל בשום עונה אחרי שעבר את סדנת החניכה אצל הבד בויס... וזה כולל 6 אליפויות ודומיננטיות מוחלטת באחד העשורים החזקים
ביותר בהיסטוריה מבחינת כשרון שהיה בNBA.
jol9 כתב:רוי, הצוות המסייע של הבולס היה בסה"כ צוות די אפור, למעט פיפן. גראנט, קוקוץ', רודמן ואחרים שציינתי (כל אחד בתקופתו, כי הם לא
אני חושב (עם כל הכבוד לדייויד) שהגאונות של פיל ג'קסון, עזרה לו להפוך את כל הנגרים וחוטבי העצים שהיו בשיקאגו, לשחקנים
לא יודע אם אתה זוכר, אבל שני הסנטרים בטריפיט השני של הבולס היו לונגלי וביל וונינגטון, שהם שחקנים על גבול האירופה.
בבולס הם היו יעילים מאוד, אבל כשכל הסגל שם התפזר, ראינו שהיכולת של מייק והגאונות של פיל, הם אלה שחיברו את הכל יחד.
הקאבס של היום מחזיקים עוד שני אולסטארים מעבר ללברון, מחזיקים סנטר טוב מאוד, כמה מחליפים מעולים ושחקני הגנה טובים מאוד.
אני לא אומר שהם בליגה של הבולס (שהיא אחת משלושת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה), אבל אין כאן נוקאאוט מוחלט מבחינת האיכות והכשרון
של הצוות המסייע.
אה, ומייק לא נכשל בשום עונה אחרי שעבר את סדנת החניכה אצל הבד בויס... וזה כולל 6 אליפויות ודומיננטיות מוחלטת באחד העשורים החזקים
של הצוות המסייע.
my man כתב:חחח גולדן סטייט כבר הקימו במות...
זה יעזור לבלאט?
jol9 כתב:ג'ורדן היה חרא כלפי פנים. כלפי חוץ הוא לא אמר גם עשירית מהדברים שלברון אומר.
אני גם לא בטוח שהוא היה חרא. הוא פשוט היה מאוד תחרותי, ואין דרך אחרת להיות כדורסלן הכי גדול בהיסטוריה.
jol9 כתב:הקאבס של היום מחזיקים עוד שני אולסטארים מעבר ללברון, מחזיקים סנטר טוב מאוד, כמה מחליפים מעולים ושחקני הגנה טובים מאוד.
של הצוות המסייע.
rc4991 כתב:למישהו יש לינק טוב (רצוי לא בעברית) בבקשה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־13 אורחים