המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:רק 64% חושבים שפדרמן'ס אשמים...
נראה לי יש פה מקורבים בקרב חברי הפורום...
my man כתב:רק 64% חושבים שפדרמן'ס אשמים...
toja27 כתב:my man כתב:רק 64% חושבים שפדרמן'ס אשמים...
כל הסקר הזה חסר משעות אמיתית. אין פה גורם אחד שטעה. היה חוסר מזל העונה, ההנהלה טעתה והתנהלה בצורה רעה, המאמנים לא עשו עבודה טובה.
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:רק 64% חושבים שפדרמן'ס אשמים...
כל הסקר הזה חסר משעות אמיתית. אין פה גורם אחד שטעה. היה חוסר מזל העונה, ההנהלה טעתה והתנהלה בצורה רעה, המאמנים לא עשו עבודה טובה.
אני לא מאמין שאני נכנס לדיון הזה אבל,
אתה לא רואה התדרדרות במותג 'מכבי' בשנים האחרונות? אתה לא מרגיש ששיאים(שליליים כמובן) נשברים לנו מול העיניים אחד אחרי השני? אתה לא מרגיש את הזחיחות בקרב ההנהלה עם המודל הבייבי שלהם ששמו(אולימפיאקוס) לא תואם ולו במיל את התנהלות הקבוצה?
נכון היו פציעות ונכון גודס מאמן רע אבל זה מהלך ארוך שהגיע לשיאו אמש...אם אתה לא רואה את זה כתהליך אז אני לא יודע מה לומר...
זו ירידה ארוכה ותלולה עם עליות מדי פעם אבל המסלול לכיוון מטה...
הגרף הזה שסתם מצאתי די מראה את התהליך- כיוון אחיד עם עליות ושיאים רגעיים...
Roni1 כתב:מה שהכי בולט בשנים האחרונות זה שהזרים שלנו כבר לא הכי טובים בליגה. כשזה המצב המחסור בישראלים בולט יותר, בעונה שעברה זה לא הפריע בגלל ההצלחה באירופה.
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:רק 64% חושבים שפדרמן'ס אשמים...
אני לא מאמין שאני נכנס לדיון הזה אבל,
אתה לא רואה התדרדרות במותג 'מכבי' בשנים האחרונות? אתה לא מרגיש ששיאים(שליליים כמובן) נשברים לנו מול העיניים אחד אחרי השני? אתה לא מרגיש את הזחיחות בקרב ההנהלה עם המודל הבייבי שלהם ששמו(אולימפיאקוס) לא תואם ולו במיל את התנהלות הקבוצה?
נכון היו פציעות ונכון גודס מאמן רע אבל זה מהלך ארוך שהגיע לשיאו אמש...אם אתה לא רואה את זה כתהליך אז אני לא יודע מה לומר...
זו ירידה ארוכה ותלולה עם עליות מדי פעם אבל המסלול לכיוון מטה...
הגרף הזה שסתם מצאתי די מראה את התהליך- כיוון אחיד עם עליות ושיאים רגעיים...
זה נכון, אבל בכל להציג את התמונה כאילו רק הם אשמים העונה זה לא משקף את המציאות לדעתי.למשל, תוריד את הפציעה של פניני וסמית ויכול להיות שיש לך שינויים בתוצאות. או אם במקום גודס היה מאמן טוב יותר(אדלשטיין למשל) קרוב לוודאי גם אז היית רואה תוצאות אחרות.
toja27 כתב:אמרתי את זה כבר קודם, למצוא מחליף לפניני באמצע העונה זה לא דבר כזה פשוט. כמובן שאם מכבי הייתה ברוח של פנרבחצ'ה או הספרדיות בכל הקשור לכסף, אז היא הייתה מציעה לקבוצה ישראלית סכום גבוה ולא פרופורציונלי רק כדי לשחרר אותו(ואת מי לדעתך היו אמורים להביא?) באמצע העונה. ומכבי בדרך כלל לא עושה זאת. אני כן חושב שלמדיניות החסכנית יתר על מידה של ההנהלה יש תפקיד גדול, אבל זה בהחלט לא הדבר היחידי.
roy1000 כתב:toja27 כתב:אמרתי את זה כבר קודם, למצוא מחליף לפניני באמצע העונה זה לא דבר כזה פשוט. כמובן שאם מכבי הייתה ברוח של פנרבחצ'ה או הספרדיות בכל הקשור לכסף, אז היא הייתה מציעה לקבוצה ישראלית סכום גבוה ולא פרופורציונלי רק כדי לשחרר אותו(ואת מי לדעתך היו אמורים להביא?) באמצע העונה. ומכבי בדרך כלל לא עושה זאת. אני כן חושב שלמדיניות החסכנית יתר על מידה של ההנהלה יש תפקיד גדול, אבל זה בהחלט לא הדבר היחידי.
אפשר היה להביא מחליף לפניני. אם אני לא טועה, מורן רוט היה פנוי בשלב ההוא. יש לך תמיד אפשרויות.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אמרתי את זה כבר קודם, למצוא מחליף לפניני באמצע העונה זה לא דבר כזה פשוט. כמובן שאם מכבי הייתה ברוח של פנרבחצ'ה או הספרדיות בכל הקשור לכסף, אז היא הייתה מציעה לקבוצה ישראלית סכום גבוה ולא פרופורציונלי רק כדי לשחרר אותו(ואת מי לדעתך היו אמורים להביא?) באמצע העונה. ומכבי בדרך כלל לא עושה זאת. אני כן חושב שלמדיניות החסכנית יתר על מידה של ההנהלה יש תפקיד גדול, אבל זה בהחלט לא הדבר היחידי.
אפשר היה להביא מחליף לפניני. אם אני לא טועה, מורן רוט היה פנוי בשלב ההוא. יש לך תמיד אפשרויות.
היית יכול להביא אותו, אבל רק כדי לתת קצת דקות מנוחה ליוגב. הוא לא שחקן ברמה של מכבי.
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אמרתי את זה כבר קודם, למצוא מחליף לפניני באמצע העונה זה לא דבר כזה פשוט. כמובן שאם מכבי הייתה ברוח של פנרבחצ'ה או הספרדיות בכל הקשור לכסף, אז היא הייתה מציעה לקבוצה ישראלית סכום גבוה ולא פרופורציונלי רק כדי לשחרר אותו(ואת מי לדעתך היו אמורים להביא?) באמצע העונה. ומכבי בדרך כלל לא עושה זאת. אני כן חושב שלמדיניות החסכנית יתר על מידה של ההנהלה יש תפקיד גדול, אבל זה בהחלט לא הדבר היחידי.
היית יכול להביא אותו, אבל רק כדי לתת קצת דקות מנוחה ליוגב. הוא לא שחקן ברמה של מכבי.
אני מאמין שעם עוד שחקן ברמה של רוט, היינו עוברים את אילת בקלות.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אמרתי את זה כבר קודם, למצוא מחליף לפניני באמצע העונה זה לא דבר כזה פשוט. כמובן שאם מכבי הייתה ברוח של פנרבחצ'ה או הספרדיות בכל הקשור לכסף, אז היא הייתה מציעה לקבוצה ישראלית סכום גבוה ולא פרופורציונלי רק כדי לשחרר אותו(ואת מי לדעתך היו אמורים להביא?) באמצע העונה. ומכבי בדרך כלל לא עושה זאת. אני כן חושב שלמדיניות החסכנית יתר על מידה של ההנהלה יש תפקיד גדול, אבל זה בהחלט לא הדבר היחידי.
אני מאמין שעם עוד שחקן ברמה של רוט, היינו עוברים את אילת בקלות.
נו באמת, עזוב אותך רוי.
yzafrir כתב:להגיד שהיו צריכים להביא מחליף לפניני זו חכמה בדיעבד . אתה לא רץ להביא מחליף לשחקן ישר כשהוא נפצע ובטח כשלא מדובר בשחקן חמישייה. כשרק פניני היה פצוע עוד אפשר היה להסתדר אבל כשהתחיל שרשרת פציעות זה כבר היה מאוחר להגיב. הטעות הכי גדולה זה שלא הביאו מחליף להיינס.
ankram כתב:http://one.co.il/Article/14-15/2,620,1219,0/252711.html?ref=hp
משמע - גיא גודס הוא המאמן של מכבי ת"א בעונה הבאה?
"בהחלט כן".
כחבר בהנהלה, מה חלקכם בכישלון הזה?
"אני לא חושב שההנהלה אחראית על הטעויות שנעשו. אם אתה מתכוון עוד פעם להבאתו של גל מקל, כבר עניתי על כך".
למי שחשב ששנה הבאה הולכים להסיק מסקנות....
הוא שהיה הוא שיהיה , אני רק מקווה שמכבי יפגעו בזר החדש מהליגה השנייה בפולין......
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־28 אורחים