מי האחראי הראשי לכישלון?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מי הראשון שצריך לקחת אחריות על הכישלון של מכבי העונה?

גיא גודס והצוות המקצועי
3
12%
השחקנים (נימוק בתגובות)
1
4%
פדרמנים (הבן דני והאב דיוויד)
15
60%
אף אחד, חוסר מזל (נימוק בתגובות)
4
16%
אחר (נימוק בתגובות)
2
8%

סך הכול הצבעות : 25

Re: מי האחראי הראשי לכישלון?

הודעהעל ידי my man » 18 יוני 2015, 10:47

רק 64% חושבים שפדרמן'ס אשמים...
נראה לי יש פה מקורבים בקרב חברי הפורום...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי er79 » 18 יוני 2015, 10:50

מי אחראים לכישלון? אני אענה לכם:
פדרמן א', פדרמן ב', רקאנטי א', רקאנטי ב', דיץ' ואשכנזי, או איך שלא קוראים להם, שמעון מזרחי, דריקס, ניקולה, גודס, פיני, קובלסקי, שטיין, אבי אבן ויאיר שבח, פארגו, אוחיון, היינס, לינהארט, אלכסנדר, סופו, טיוס, כהן, לנדסברג, היחידים שאני לא יכול להאשים הם אנשי המשק, הצוות הרפואי, סמית', רנדל ופניני שיוצא זכאי מחמת הפציעה. לסילבן אני יכול לתת קצת קרדיט על הליגה. בזאת מיציתי את העונה המבזה מבחינתי
er79

הודעהעל ידי toja27 » 18 יוני 2015, 10:51

my man כתב:רק 64% חושבים שפדרמן'ס אשמים...

כל הסקר הזה חסר משעות אמיתית. אין פה גורם אחד שטעה. היה חוסר מזל העונה, ההנהלה טעתה והתנהלה בצורה רעה, המאמנים לא עשו עבודה טובה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יוני 2015, 10:56

עברתי פעם קרוב אליו במדרכה ביגאל אלון.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי my man » 18 יוני 2015, 10:59

toja27 כתב:

כל הסקר הזה חסר משעות אמיתית. אין פה גורם אחד שטעה. היה חוסר מזל העונה, ההנהלה טעתה והתנהלה בצורה רעה, המאמנים לא עשו עבודה טובה.

אני לא מאמין שאני נכנס לדיון הזה אבל,
אתה לא רואה התדרדרות במותג 'מכבי' בשנים האחרונות? אתה לא מרגיש ששיאים(שליליים כמובן) נשברים לנו מול העיניים אחד אחרי השני? אתה לא מרגיש את הזחיחות בקרב ההנהלה עם המודל הבייבי שלהם ששמו(אולימפיאקוס) לא תואם ולו במיל את התנהלות הקבוצה?

נכון היו פציעות ונכון גודס מאמן רע אבל זה מהלך ארוך שהגיע לשיאו אמש...אם אתה לא רואה את זה כתהליך אז אני לא יודע מה לומר...
זו ירידה ארוכה ותלולה עם עליות מדי פעם אבל המסלול לכיוון מטה...
הגרף הזה שסתם מצאתי די מראה את התהליך- כיוון אחיד עם עליות ושיאים רגעיים...
תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 18 יוני 2015, 11:06

my man כתב:
toja27 כתב:

אתה לא רואה התדרדרות במותג 'מכבי' בשנים האחרונות? אתה לא מרגיש ששיאים(שליליים כמובן) נשברים לנו מול העיניים אחד אחרי השני? אתה לא מרגיש את הזחיחות בקרב ההנהלה עם המודל הבייבי שלהם ששמו(אולימפיאקוס) לא תואם ולו במיל את התנהלות הקבוצה?

נכון היו פציעות ונכון גודס מאמן רע אבל זה מהלך ארוך שהגיע לשיאו אמש...אם אתה לא רואה את זה כתהליך אז אני לא יודע מה לומר...
תמונה

זה נכון, אבל בכל להציג את התמונה כאילו רק הם אשמים העונה זה לא משקף את המציאות לדעתי.למשל, תוריד את הפציעה של פניני וסמית ויכול להיות שיש לך שינויים בתוצאות. או אם במקום גודס היה מאמן טוב יותר(אדלשטיין למשל) קרוב לוודאי גם אז היית רואה תוצאות אחרות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 11:08

Roni1 כתב:מה שהכי בולט בשנים האחרונות זה שהזרים שלנו כבר לא הכי טובים בליגה. כשזה המצב המחסור בישראלים בולט יותר, בעונה שעברה זה לא הפריע בגלל ההצלחה באירופה.

כי יש יותר מדי זרים , והכסף מתחלק לסכומים יותר קטנים , אין שום סיבה להחזיק שחקן כמו לינהרט בסגל שיש ישראלים בליגה כמו יבזורי,שון, אפיק ניסים , בר טימור.
אין שום סיבה להחזיק שחקן כמו אלכסנדר כגיבוי אם הוא לא שחקן שעולה על יוטר , גייטס או אפילו טוני גפני.

מרקיז היינס יכל להיות החתמה ראוייה לקבוצת מרכז טבלה ישראלית , רנדל יכל להיות שחקן של הפועל ירושליים , הפועל תל אביב או חיפה , אף אחד לא היה מרים גבה , סופו הוא נזק בליגה.

במקום להסתבך עם הרכבים שונים לליגה ולאירופה , עם זרים וישראלים שיושבים על הספסל , מכבי צריכה להפנות את מירב התקציב שלה ולהתרכז ב 3 עמדות עקריות , רכז , סנטר ועמדה 3 , במקום זה

היא מפזרת כספים בצורה מעוררת זוועה ונשארת קרחת ב 2 המסגרות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 18 יוני 2015, 11:09

toja27 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:

תמונה

זה נכון, אבל בכל להציג את התמונה כאילו רק הם אשמים העונה זה לא משקף את המציאות לדעתי.למשל, תוריד את הפציעה של פניני וסמית ויכול להיות שיש לך שינויים בתוצאות. או אם במקום גודס היה מאמן טוב יותר(אדלשטיין למשל) קרוב לוודאי גם אז היית רואה תוצאות אחרות.

ודווקא הדוגמאות שהבאת הם המחשה מצוינת ללמה הם האשמים העיקריים...
פניני נפצע- תביאו מחליף!
גודס הוחתם משיקולים תקציביים בדיוק כמו שהוא הוחתם כי 'מגיע' לו..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 18 יוני 2015, 11:16

אמרתי את זה כבר קודם, למצוא מחליף לפניני באמצע העונה זה לא דבר כזה פשוט. כמובן שאם מכבי הייתה ברוח של פנרבחצ'ה או הספרדיות בכל הקשור לכסף, אז היא הייתה מציעה לקבוצה ישראלית סכום גבוה ולא פרופורציונלי רק כדי לשחרר אותו(ואת מי לדעתך היו אמורים להביא?) באמצע העונה. ומכבי בדרך כלל לא עושה זאת. אני כן חושב שלמדיניות החסכנית יתר על מידה של ההנהלה יש תפקיד גדול, אבל זה בהחלט לא הדבר היחידי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 11:20

toja27 כתב:אמרתי את זה כבר קודם, למצוא מחליף לפניני באמצע העונה זה לא דבר כזה פשוט. כמובן שאם מכבי הייתה ברוח של פנרבחצ'ה או הספרדיות בכל הקשור לכסף, אז היא הייתה מציעה לקבוצה ישראלית סכום גבוה ולא פרופורציונלי רק כדי לשחרר אותו(ואת מי לדעתך היו אמורים להביא?) באמצע העונה. ומכבי בדרך כלל לא עושה זאת. אני כן חושב שלמדיניות החסכנית יתר על מידה של ההנהלה יש תפקיד גדול, אבל זה בהחלט לא הדבר היחידי.

אפשר היה להביא מחליף לפניני. אם אני לא טועה, מורן רוט היה פנוי בשלב ההוא. יש לך תמיד אפשרויות.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 18 יוני 2015, 11:22

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אמרתי את זה כבר קודם, למצוא מחליף לפניני באמצע העונה זה לא דבר כזה פשוט. כמובן שאם מכבי הייתה ברוח של פנרבחצ'ה או הספרדיות בכל הקשור לכסף, אז היא הייתה מציעה לקבוצה ישראלית סכום גבוה ולא פרופורציונלי רק כדי לשחרר אותו(ואת מי לדעתך היו אמורים להביא?) באמצע העונה. ומכבי בדרך כלל לא עושה זאת. אני כן חושב שלמדיניות החסכנית יתר על מידה של ההנהלה יש תפקיד גדול, אבל זה בהחלט לא הדבר היחידי.

אפשר היה להביא מחליף לפניני. אם אני לא טועה, מורן רוט היה פנוי בשלב ההוא. יש לך תמיד אפשרויות.

היית יכול להביא אותו, אבל רק כדי לתת קצת דקות מנוחה ליוגב. הוא לא שחקן ברמה של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 11:27

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

היית יכול להביא אותו, אבל רק כדי לתת קצת דקות מנוחה ליוגב. הוא לא שחקן ברמה של מכבי.

אני מאמין שעם עוד שחקן ברמה של רוט, היינו עוברים את אילת בקלות.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 18 יוני 2015, 11:28

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

נו באמת, עזוב אותך רוי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 יוני 2015, 12:41

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

נו באמת, עזוב אותך רוי.

אתה באמת חושב שעוד שחקן ישראלי בכיר ברוטציה במקום פניני לא היה עוזר? באמת? זה נראה כאילו יש פה שתולים, לא מבין את הצורך העז לגונן על ההנהלה בכל דבר.
חבר'ה, העונה הזאת היא כישלון עצום. זה לא קרה רק בגלל חוסר מזל, אלא גם (או בעיקר) בגלל התנהלות רשלנית - מבניית הסגל ועד להחלטות רעות מאוד במהלך העונה.

ואחרי שראיתי את הראיון עם שמעון מזרחי ב-ONE, אפשר להגיד שהאנשים בהנהלה חיים בסרט וחושבים שהכל בסדר. הם בחרו באופציה הרביעית בסקר, חוסר מזל.
כנראה שהם לא מבינים עד כמה הכישלון גדול, או פשוט לא מוכנים לקחת אחריות. הקבוצה הזאת היתה אלופת אירופה עד לפני שנה, תראו איזו צניחה חופשית...
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2015, 12:57

להגיד שהיו צריכים להביא מחליף לפניני זו חכמה בדיעבד . אתה לא רץ להביא מחליף לשחקן ישר כשהוא נפצע ובטח כשלא מדובר בשחקן חמישייה. כשרק פניני היה פצוע עוד אפשר היה להסתדר אבל כשהתחיל שרשרת פציעות זה כבר היה מאוחר להגיב. הטעות הכי גדולה זה שלא הביאו מחליף להיינס.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 13:07

http://one.co.il/Article/14-15/2,620,12 ... tml?ref=hp

משמע - גיא גודס הוא המאמן של מכבי ת"א בעונה הבאה?
"בהחלט כן".

כחבר בהנהלה, מה חלקכם בכישלון הזה?
"אני לא חושב שההנהלה אחראית על הטעויות שנעשו. אם אתה מתכוון עוד פעם להבאתו של גל מקל, כבר עניתי על כך".

למי שחשב ששנה הבאה הולכים להסיק מסקנות....

הוא שהיה הוא שיהיה , אני רק מקווה שמכבי יפגעו בזר החדש מהליגה השנייה בפולין......
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 יוני 2015, 13:12

yzafrir כתב:להגיד שהיו צריכים להביא מחליף לפניני זו חכמה בדיעבד . אתה לא רץ להביא מחליף לשחקן ישר כשהוא נפצע ובטח כשלא מדובר בשחקן חמישייה. כשרק פניני היה פצוע עוד אפשר היה להסתדר אבל כשהתחיל שרשרת פציעות זה כבר היה מאוחר להגיב. הטעות הכי גדולה זה שלא הביאו מחליף להיינס.

שום חוכמה בדיעבד. גודס בעצמו טרח לציין בתקשורת שהם צריכים ישראלי במקום פניני, ואני סבור שמרבית האוהדים חשבו כך. לא סתם היו דיבורים חזקים על מקל לפני גארד זר (למרות שהיו צריכים גם וגם). זה שהיו צריכים לטפל בבעיית היינס זה לא אומר שלא היו צריכים לטפל בבעיית פניני. היו הרבה בעיות במהלך העונה שהיו צריכים לטפל בהן, רק שאפילו אחת מהן לא זכתה להתייחסות.

מכבי התחילה עם 5 ישראלים בכירים את העונה ושני צעירים לא רלוונטיים מבחינתו של גודס, תוסיף את החוק הרוסי - מצב מאוד לא אידאלי. עכשיו תוריד את פניני, אתה עם 4 - מצב שלא היה כמותו אף פעם במכבי. במצב הזה היו חייבים להביא ישראלי, חייבים. בלי שאלה בכלל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 יוני 2015, 13:20

זה לא חוכמה בדיעבד להגיד שמכבי חייבת מחליפים לשחקנים אם אתה אומר את זה כל שבוע, מהרגע שהם נחתו (היינס) או נפצעו (פניני). אף פעם לא היה שלב בו עצרנו לחשוב ולחשב מסלול מחדש.
עזבו את הפצועים. היינס ייכנס לדברי הימים של הקבוצה כזר הגרוע בתולדותיה אי-פעם (ובצדק רב)- הבן אדם יהפוך לסמל של מכבי לקבלת החלטות כושלות לדורות. זה כתם שיהיה קשה למחוק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 יוני 2015, 13:21

ankram כתב:http://one.co.il/Article/14-15/2,620,1219,0/252711.html?ref=hp

משמע - גיא גודס הוא המאמן של מכבי ת"א בעונה הבאה?
"בהחלט כן".

כחבר בהנהלה, מה חלקכם בכישלון הזה?
"אני לא חושב שההנהלה אחראית על הטעויות שנעשו. אם אתה מתכוון עוד פעם להבאתו של גל מקל, כבר עניתי על כך".

למי שחשב ששנה הבאה הולכים להסיק מסקנות....

הוא שהיה הוא שיהיה , אני רק מקווה שמכבי יפגעו בזר החדש מהליגה השנייה בפולין......

אני מצטערת, אני יודעת ששמעון הוא פרה קדושה ויש לו המון זכויות.
אבל אחרי הראיון הזה אני לא בטוחה שהוא פחות גרוע מפדרמן אם לא יותר.
פדרמן התבטא שהוא רוצה להעלות את התקציב בעוד שמעון אומר שצריך להתנהל בשפיות.
אז מי בדיוק קבע שהקמצנות היא אך ורק בגלל פדרמן?

לפי שמעון ההנהלה לא אשמה אבל גם המאמן לא ולכן לא צריך לפטר אותו. אז מי אשם בדיוק? האוהדים??
מצידי, גם שמעון יכול ללכת לחפש ביחד עם שאר חבריו ולעזוב אותנו בשקט!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 18 יוני 2015, 13:22

אחדשיודע,דיברנו על מורן רוט, לא הוא היה עושה את השינוי לדעתי. מה שכן, הייתה טעות גדולה מאוד מצידם לוותר בקלות כזאת על מקל כי הוא היה באמת עוזר.
ותפסיק בבקשה עם הקטע של השתולים. לא כל מי שלא שמשתווה לאינטיסיביות של העליהום שלך על ההנהלה הוא שתול. יש לי ביקורת כלפיהם גם כן וכבר רשמתי זאת בעבר אבל זה פחות נוגע נקודתית לעונה הזאת אם כי גם כאן קרו טעיות אלא יותר בתמונה הגדולה.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 18 יוני 2015, 13:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, גל גל ו־17 אורחים