פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גביע "צ'אנס": מכבי נגד מגדל - שלישי, 21:00, ערוץ 10

11 אוקטובר 2011, 10:02

rc4991 כתב:גם לכם נראה שקטש ישתף את בראדלי?
אני מניח שהוא רוצה לשלוף שפן מהכובע במשחק הזה

לא, בראדלי לא ישותף. יש לו איזה שהוא עיכוב עם השחרור מבוסטון. ירושלים רשמה למשחק את שלושת הזרים מהמשחק הקודם וכן את תומאס שהגיע אתמול.

11 אוקטובר 2011, 12:01

itai7 כתב:דיוויד בלאט בחר להלביש למשחק מול ירושלים את סופוקליס שחורציאניטיס, ג'ורדן פרמאר, דווין סמית' ושון ג'יימס. לפיכך פאפאלוקאס, הנדריקס ומצ'באן ינוחו.

אהבתי. לא לוקח צ'אנסים מול מגדל ומלביש את ההכי טובים, על אף שמדובר על גביע החיש גד.
אני מניח שיש כאן סיכון בתסכול עודף של פאפאס.

11 אוקטובר 2011, 12:07

סביר בהחלט, אלו השחקנים שבלאט סומך עליהם כרגע. אני חשבתי שאפשר לשים את פאפאס הפעם, אבל זה שטויות. הוא עוד ישחק הרבה.

11 אוקטובר 2011, 12:14

גם אני חושב שאולי היה צריך את פאפא אבל כנראה שהוא העדיף את ג'יימס ואני מניח שנראה הערב למה(אני לא יכול עוד לחכות)

11 אוקטובר 2011, 12:55

קודי כתב:מה שמדהים הוא שבלאט, שהביא את פרמאר כ"בונוס" (כך לפחות הוא טען), לא יכול לוותר עליו באף משחק, גם לא נגד אשקלון. על כל שחקן אחר אפשר לוותר אבל התלות בפרמאר היא פשוט לא נורמלית.

על סופו אפשר לוותר בליגה, וזה גם רק כי יש את ג'יימס.
תכלס הייתי רוצה בליגה לראות את ג'יימס פותח, כי הוא מפלצת ובעזרתו אפשר לברוח ליתרון יפה כבר בפתיחה.

11 אוקטובר 2011, 12:58

מעניין אם ג'יימס יכול להפוך גם למפלצת יורוליג. ברמת חסימות וריבאונד, אני נוטה להאמין שהוא בהחלט יכול לעשות את זה ולהיות מהמובילים.

11 אוקטובר 2011, 13:02

קובי כתב:מעניין אם ג'יימס יכול להפוך גם למפלצת יורוליג. ברמת חסימות וריבאונד, אני נוטה להאמין שהוא בהחלט יכול לעשות את זה ולהיות מהמובילים.

גם אני חושב שהוא הוכיח כבר שהמבחינת חס' וריב' הוא מתאים והאמת נראה לי שגם התקפית כי כמו שהגבוהים באירוםה חזקים הם גם איטיים(ואת זה הוא יוכל לנצל)
חוץ מזה נראה שהוא העלה מאסה ושהוא שיפר את ההתקפה שלו

11 אוקטובר 2011, 13:05

קובי כתב:מעניין אם ג'יימס יכול להפוך גם למפלצת יורוליג. ברמת חסימות וריבאונד, אני נוטה להאמין שהוא בהחלט יכול לעשות את זה ולהיות מהמובילים.

יכול להיות. מול קבוצות מסויימות - בטוח.
אבל השליטה לא תהיה אבסולוטית. ראינו כבר מול ציבונה, שזה סיפור אחר לגמרי.

המזל של מכבי הוא שיש לה הרבה כלים, ובשלב הזה של העונה יש הרבה שחקנים בכושר טוב וביכולת כללית טובה.

11 אוקטובר 2011, 13:06

יש פה איזה מפלצת לינקים שיכולה לתת אחד להיום בערב?

11 אוקטובר 2011, 13:08

jol9 כתב:

יכול להיות. מול קבוצות מסויימות - בטוח.
אבל השליטה לא תהיה אבסולוטית. ראינו כבר מול ציבונה, שזה סיפור אחר לגמרי.

המזל של מכבי הוא שיש לה הרבה כלים, ובשלב הזה של העונה יש הרבה שחקנים בכושר טוב וביכולת כללית טובה.

אכן. היתרון של ג'יימס על חוסמים אחרים שהוא חוסם מצויין גם את השחקן עליו הוא שומר, בניגוד למרבית החוסמים שעושים את זה טוב בעזרה לשחקן אחר מה-weak side. בכל מקרה, כשיש לך 5 גבוהים ברמה שיש למכבי אני מניח שכל ערב יהיו לפחות 2-3 שיתנו תוצרת טובה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 11 אוקטובר 2011, 13:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

11 אוקטובר 2011, 13:09

jol9 כתב:
קודי כתב:מה שמדהים הוא שבלאט, שהביא את פרמאר כ"בונוס" (כך לפחות הוא טען), לא יכול לוותר עליו באף משחק, גם לא נגד אשקלון. על כל שחקן אחר אפשר לוותר אבל התלות בפרמאר היא פשוט לא נורמלית.

על סופו אפשר לוותר בליגה, וזה גם רק כי יש את ג'יימס.
תכלס הייתי רוצה בליגה לראות את ג'יימס פותח, כי הוא מפלצת ובעזרתו אפשר לברוח ליתרון יפה כבר בפתיחה.

כמו שאמרתי, בליגה אפשר לוותר על כל שחקן בלי שתהיה לכך השפעה יותר משולית על המשחק, למעט על פרמאר שבלעדיו רמת המשחק של מכבי צונחת פלאים.

11 אוקטובר 2011, 13:17

yiffy כתב:יש פה איזה מפלצת לינקים שיכולה לתת אחד להיום בערב?

זה שידור ישיר מערוץ 10(קצת מוזר שאין לך את הערוץ הזה)
http://10tv.nana10.co.il/

11 אוקטובר 2011, 13:26

מצ'באן יעזוב זה די ברור.
לא מובנת לי ההצמדות לפארמר , זה ממש לא בריא לקבוצה. פאפא צריך לשחק , יחד עם ההתעוררות של שייר והעזרה של יוגב , זה אמור להספיק גם מול סטרוברי האגדי.

11 אוקטובר 2011, 13:28

ankram כתב:מצ'באן יעזוב זה די ברור.
לא מובנת לי ההצמדות לפארמר , זה ממש לא בריא לקבוצה. פאפא צריך לשחק , יחד עם ההתעוררות של שייר והעזרה של יוגב , זה אמור להספיק גם מול סטרוברי האגדי.

לבלאט אין ברירה והערב הוא רוצה גם להעביר איזה מסר לירושלים ולכן הוא חייב את פרמאר. פאפאס יכול לשחק לכל היותר 20 דקות ובנוסף לכך בלי פרמאר אין למכבי כל זכר לאתלטיות בקו האחורי. לא הייתי מתייחס ברצינות להתעוררות של שאייר, מאחר שהיא היתה בגארבז' טיים מול קבוצת העלובים של נתניה.

11 אוקטובר 2011, 13:41

rc4991 כתב:
yiffy כתב:יש פה איזה מפלצת לינקים שיכולה לתת אחד להיום בערב?

זה שידור ישיר מערוץ 10(קצת מוזר שאין לך את הערוץ הזה)
http://10tv.nana10.co.il/

למי שאין טלוויזיה בבית זה לא מוזר בכלל :grin
ערוץ 10 בד"כ חוסם שידור של משחקים של מכבי באינטרנט, ושם במקום שידורים חוזרים של "שורדות בבית" או איזה זבל אחר...

ושוב, לינק anyone?

11 אוקטובר 2011, 13:49

מוזר מה שאתה אומר.
כמה פעמים יצא לי לראות את ערוץ 10 בנענע 10 ולא היו חסימות. צריך לראות היום מה קורה.

11 אוקטובר 2011, 13:52

http://mygol.net/thread-88.html

11 אוקטובר 2011, 13:55

misha כתב:http://mygol.net/thread-88.html

תודה מיש!
:)

11 אוקטובר 2011, 14:13

קודי כתב:

לבלאט אין ברירה והערב הוא רוצה גם להעביר איזה מסר לירושלים ולכן הוא חייב את פרמאר. פאפאס יכול לשחק לכל היותר 20 דקות ובנוסף לכך בלי פרמאר אין למכבי כל זכר לאתלטיות בקו האחורי. לא הייתי מתייחס ברצינות להתעוררות של שאייר, מאחר שהיא היתה בגארבז' טיים מול קבוצת העלובים של נתניה.

נו... כל המשחקים של מכבי עד עכשיו היו גארבג' אחד גדול מול קבוצות חלשות ביותר. או שאתה מתייחס ליכולת שלו ברצינות ולוקח את זה כאינדיקציה, בכל המשחקים, או שלא בכלל. אתה לא יכול להגיד "גם בגארבג' מול קבוצה עלובה כמו נובו מוסטו הוא לא קולע", ואחרי זה להגיד "לא צריך להתייחס למה שהוא עשה. כולה גארבג' מול קבוצה חלשה".

11 אוקטובר 2011, 14:19

asafb96 כתב:
קודי כתב:

נו... כל המשחקים של מכבי עד עכשיו היו גארבג' אחד גדול מול קבוצות חלשות ביותר. או שאתה מתייחס ליכולת שלו ברצינות ולוקח את זה כאינדיקציה, בכל המשחקים, או שלא בכלל. אתה לא יכול להגיד "גם בגארבג' מול קבוצה עלובה כמו נובו מוסטו הוא לא קולע", ואחרי זה להגיד "לא צריך להתייחס למה שהוא עשה. כולה גארבג' מול קבוצה חלשה".

אני מתייחס ברצינות בעיקר למקום שלו ברוטציה של בלאט, שהוא מאמן מאוד ענייני ולא סתם הוא מעלה אותו אחרון. בכל מקרה, לא נראה לי שעל שאייר תקום או תיפול העונה הזו וקשה להאמין שהוא יהיה שחקן מוביל בקבוצה. יכול להיות שהוא יקח את מקומו (הצנוע מאוד) של בורשטיין ברוטציה אבל זו כבר לא חוכמה גדולה (לאור היכולת של טל).
פרסם תגובה