rc4991 כתב:גם לכם נראה שקטש ישתף את בראדלי?
אני מניח שהוא רוצה לשלוף שפן מהכובע במשחק הזה
לא, בראדלי לא ישותף. יש לו איזה שהוא עיכוב עם השחרור מבוסטון. ירושלים רשמה למשחק את שלושת הזרים מהמשחק הקודם וכן את תומאס שהגיע אתמול.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:גם לכם נראה שקטש ישתף את בראדלי?
אני מניח שהוא רוצה לשלוף שפן מהכובע במשחק הזה
itai7 כתב:דיוויד בלאט בחר להלביש למשחק מול ירושלים את סופוקליס שחורציאניטיס, ג'ורדן פרמאר, דווין סמית' ושון ג'יימס. לפיכך פאפאלוקאס, הנדריקס ומצ'באן ינוחו.
קודי כתב:מה שמדהים הוא שבלאט, שהביא את פרמאר כ"בונוס" (כך לפחות הוא טען), לא יכול לוותר עליו באף משחק, גם לא נגד אשקלון. על כל שחקן אחר אפשר לוותר אבל התלות בפרמאר היא פשוט לא נורמלית.
קובי כתב:מעניין אם ג'יימס יכול להפוך גם למפלצת יורוליג. ברמת חסימות וריבאונד, אני נוטה להאמין שהוא בהחלט יכול לעשות את זה ולהיות מהמובילים.
קובי כתב:מעניין אם ג'יימס יכול להפוך גם למפלצת יורוליג. ברמת חסימות וריבאונד, אני נוטה להאמין שהוא בהחלט יכול לעשות את זה ולהיות מהמובילים.
jol9 כתב:קובי כתב:מעניין אם ג'יימס יכול להפוך גם למפלצת יורוליג. ברמת חסימות וריבאונד, אני נוטה להאמין שהוא בהחלט יכול לעשות את זה ולהיות מהמובילים.
יכול להיות. מול קבוצות מסויימות - בטוח.
אבל השליטה לא תהיה אבסולוטית. ראינו כבר מול ציבונה, שזה סיפור אחר לגמרי.
המזל של מכבי הוא שיש לה הרבה כלים, ובשלב הזה של העונה יש הרבה שחקנים בכושר טוב וביכולת כללית טובה.
jol9 כתב:קודי כתב:מה שמדהים הוא שבלאט, שהביא את פרמאר כ"בונוס" (כך לפחות הוא טען), לא יכול לוותר עליו באף משחק, גם לא נגד אשקלון. על כל שחקן אחר אפשר לוותר אבל התלות בפרמאר היא פשוט לא נורמלית.
על סופו אפשר לוותר בליגה, וזה גם רק כי יש את ג'יימס.
תכלס הייתי רוצה בליגה לראות את ג'יימס פותח, כי הוא מפלצת ובעזרתו אפשר לברוח ליתרון יפה כבר בפתיחה.
yiffy כתב:יש פה איזה מפלצת לינקים שיכולה לתת אחד להיום בערב?
ankram כתב:מצ'באן יעזוב זה די ברור.
לא מובנת לי ההצמדות לפארמר , זה ממש לא בריא לקבוצה. פאפא צריך לשחק , יחד עם ההתעוררות של שייר והעזרה של יוגב , זה אמור להספיק גם מול סטרוברי האגדי.
rc4991 כתב:yiffy כתב:יש פה איזה מפלצת לינקים שיכולה לתת אחד להיום בערב?
זה שידור ישיר מערוץ 10(קצת מוזר שאין לך את הערוץ הזה)
http://10tv.nana10.co.il/
misha כתב:http://mygol.net/thread-88.html
קודי כתב:ankram כתב:מצ'באן יעזוב זה די ברור.
לא מובנת לי ההצמדות לפארמר , זה ממש לא בריא לקבוצה. פאפא צריך לשחק , יחד עם ההתעוררות של שייר והעזרה של יוגב , זה אמור להספיק גם מול סטרוברי האגדי.
לבלאט אין ברירה והערב הוא רוצה גם להעביר איזה מסר לירושלים ולכן הוא חייב את פרמאר. פאפאס יכול לשחק לכל היותר 20 דקות ובנוסף לכך בלי פרמאר אין למכבי כל זכר לאתלטיות בקו האחורי. לא הייתי מתייחס ברצינות להתעוררות של שאייר, מאחר שהיא היתה בגארבז' טיים מול קבוצת העלובים של נתניה.
asafb96 כתב:קודי כתב:ankram כתב:מצ'באן יעזוב זה די ברור.
לבלאט אין ברירה והערב הוא רוצה גם להעביר איזה מסר לירושלים ולכן הוא חייב את פרמאר. פאפאס יכול לשחק לכל היותר 20 דקות ובנוסף לכך בלי פרמאר אין למכבי כל זכר לאתלטיות בקו האחורי. לא הייתי מתייחס ברצינות להתעוררות של שאייר, מאחר שהיא היתה בגארבז' טיים מול קבוצת העלובים של נתניה.
נו... כל המשחקים של מכבי עד עכשיו היו גארבג' אחד גדול מול קבוצות חלשות ביותר. או שאתה מתייחס ליכולת שלו ברצינות ולוקח את זה כאינדיקציה, בכל המשחקים, או שלא בכלל. אתה לא יכול להגיד "גם בגארבג' מול קבוצה עלובה כמו נובו מוסטו הוא לא קולע", ואחרי זה להגיד "לא צריך להתייחס למה שהוא עשה. כולה גארבג' מול קבוצה חלשה".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים