felix_r כתב:מטומטמת אבל לא ריאלית
אני די בטוח שהיא נעלבה עכשיו...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מטומטמת אבל לא ריאלית
התנין כתב:בהנחה שיבזורי בכלל לא מתאים לרמה של מכבי (וזה לחלוטין הלך הרוח כאן), אני לא מבין על מה השמחה "שגנבנו" אותו לירושלים. לא נראה לכם קצת מוגזם לשלם לשחקן לא מתאים בעליל יותר מ-600 אלף דולר ברוטו לשנה?
אני אישית חושב שמכבי הביאו אותו כי גודס כן חושב שהוא מתאים לרמה הזאת. אני אישית גם חושב שהוא מספיק טוב כדי לעלות מהספסל ולתקוע שלשות נגד כל יריבה.
Holiday_Armadillo כתב:איך אין לערוץ הספורט בושה לרשום באתר שלהם ''פרסום ראשון'' על העניין של יבזורי?
MTA2311 כתב:זה העיקרון יוני. זה אולי אומר שמישהו שם התפכח מגישת הנחמדות וה"ספורט ניצח" וכו'. מכבי הפכה לאימפריה כי במשך עשרות שנים היא לא דפקה חשבון לאף אחד. מה שקרה אתמול עם יבזורי זה וינטג' מכבי. ואת זה אני אומר בתור אחד שלא ממש אכפת לו מכמות או איכות הישראלים בקבוצה.
MTA2311 כתב:זה העיקרון יוני. זה אולי אומר שמישהו שם התפכח מגישת הנחמדות וה"ספורט ניצח" וכו'. מכבי הפכה לאימפריה כי במשך עשרות שנים היא לא דפקה חשבון לאף אחד. מה שקרה אתמול עם יבזורי זה וינטג' מכבי. ואת זה אני אומר בתור אחד שלא ממש אכפת לו מכמות או איכות הישראלים בקבוצה.
jol9 כתב:התנין כתב:בהנחה שיבזורי בכלל לא מתאים לרמה של מכבי (וזה לחלוטין הלך הרוח כאן), אני לא מבין על מה השמחה "שגנבנו" אותו לירושלים. לא נראה לכם קצת מוגזם לשלם לשחקן לא מתאים בעליל יותר מ-600 אלף דולר ברוטו לשנה?
אני אישית חושב שמכבי הביאו אותו כי גודס כן חושב שהוא מתאים לרמה הזאת. אני אישית גם חושב שהוא מספיק טוב כדי לעלות מהספסל ולתקוע שלשות נגד כל יריבה.
מסכים...
השמחה כאן מוגזמת, כאילו גנבנו להם מתחת לאף את כריס פול או משהו כזה.. כולה יבזורי
התנין כתב:MTA2311 כתב:זה העיקרון יוני. זה אולי אומר שמישהו שם התפכח מגישת הנחמדות וה"ספורט ניצח" וכו'. מכבי הפכה לאימפריה כי במשך עשרות שנים היא לא דפקה חשבון לאף אחד. מה שקרה אתמול עם יבזורי זה וינטג' מכבי. ואת זה אני אומר בתור אחד שלא ממש אכפת לו מכמות או איכות הישראלים בקבוצה.
אז דווקא היום כשמתפתחת לך כאן יריבה בעלת אמצעים כלכליים לא הרבה פחות גבוהים משלך, כדאי לשמור את הכסף על שחקנים שכן מתאימים. ושוב, כל זאת בהנחה הרווחת (שאני לא שותף לה) שיבזורי לא מתאים בכלל. 600 אלף דולר ברוטו על שחקן לא מתאים זה לא מעט כסף.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:זה העיקרון יוני. זה אולי אומר שמישהו שם התפכח מגישת הנחמדות וה"ספורט ניצח" וכו'. מכבי הפכה לאימפריה כי במשך עשרות שנים היא לא דפקה חשבון לאף אחד. מה שקרה אתמול עם יבזורי זה וינטג' מכבי. ואת זה אני אומר בתור אחד שלא ממש אכפת לו מכמות או איכות הישראלים בקבוצה.
וינטג' מכבי זה לקחת את יבזורי, להחתים את מקל ולהביא עוד כמה זרים תותחים. וינטג' מכבי לא עבדה למטרת רווח. המהלך הזה יהפוך לוינטג' אם ורק אם ההחתמה הזו לא תוביל לזרים מצחיקים.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:זה העיקרון יוני. זה אולי אומר שמישהו שם התפכח מגישת הנחמדות וה"ספורט ניצח" וכו'. מכבי הפכה לאימפריה כי במשך עשרות שנים היא לא דפקה חשבון לאף אחד. מה שקרה אתמול עם יבזורי זה וינטג' מכבי. ואת זה אני אומר בתור אחד שלא ממש אכפת לו מכמות או איכות הישראלים בקבוצה.
וינטג' מכבי זה לקחת את יבזורי, להחתים את מקל ולהביא עוד כמה זרים תותחים. וינטג' מכבי לא עבדה למטרת רווח. המהלך הזה יהפוך לוינטג' אם ורק אם ההחתמה הזו לא תוביל לזרים מצחיקים.
מקובי כתב:ת'אמת יבזורי הוא הפחות בכיר מבין הישראלים שעל המדף- אם מקל ופישר למשל יחתמו בי-ם אז ההחתמה של מכבי תיראה מגוחכת.
מקצועית אני חושב שזו החתמה ממש לא רעה.
לדעתי יש לו מה לתרום גם ברמת יורוליג.
toja27 כתב:מקובי כתב:ת'אמת יבזורי הוא הפחות בכיר מבין הישראלים שעל המדף- אם מקל ופישר למשל יחתמו בי-ם אז ההחתמה של מכבי תיראה מגוחכת.
רק בשביל לתרום הוא צריך לקבל דקות ואני לא בטוח שזה יקרה, במיוחד אם מכבי יחתימו זר נוסף בעמדה 2. אני חושב שהביאו אותו לליגה הישראלית בעיקר.
tzachMTA כתב:toja27 כתב:מקובי כתב:ת'אמת יבזורי הוא הפחות בכיר מבין הישראלים שעל המדף- אם מקל ופישר למשל יחתמו בי-ם אז ההחתמה של מכבי תיראה מגוחכת.
רק בשביל לתרום הוא צריך לקבל דקות ואני לא בטוח שזה יקרה, במיוחד אם מכבי יחתימו זר נוסף בעמדה 2. אני חושב שהביאו אותו לליגה הישראלית בעיקר.
מצד שני גם לליגה הישראלית יש לך ישראלים אחרים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים