דגן יבזורי חתם במכבי לשלוש עונות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דגן יבזורי חתם במכבי לשלוש עונות

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2015, 10:49

felix_r כתב:מטומטמת אבל לא ריאלית

אני די בטוח שהיא נעלבה עכשיו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2015, 10:50

התנין כתב:בהנחה שיבזורי בכלל לא מתאים לרמה של מכבי (וזה לחלוטין הלך הרוח כאן), אני לא מבין על מה השמחה "שגנבנו" אותו לירושלים. לא נראה לכם קצת מוגזם לשלם לשחקן לא מתאים בעליל יותר מ-600 אלף דולר ברוטו לשנה?

אני אישית חושב שמכבי הביאו אותו כי גודס כן חושב שהוא מתאים לרמה הזאת. אני אישית גם חושב שהוא מספיק טוב כדי לעלות מהספסל ולתקוע שלשות נגד כל יריבה.

מסכים...
השמחה כאן מוגזמת, כאילו גנבנו להם מתחת לאף את כריס פול או משהו כזה.. כולה יבזורי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 03 יולי 2015, 10:59

Holiday_Armadillo כתב:איך אין לערוץ הספורט בושה לרשום באתר שלהם ''פרסום ראשון'' על העניין של יבזורי?

נתפסו עם המכנסיים למטה דווקא ביום הכי עמוס ומעניין. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2015, 11:03

זה העיקרון יוני. זה אולי אומר שמישהו שם התפכח מגישת הנחמדות וה"ספורט ניצח" וכו'. מכבי הפכה לאימפריה כי במשך עשרות שנים היא לא דפקה חשבון לאף אחד. מה שקרה אתמול עם יבזורי זה וינטג' מכבי. ואת זה אני אומר בתור אחד שלא ממש אכפת לו מכמות או איכות הישראלים בקבוצה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 03 יולי 2015, 11:15

MTA2311 כתב:זה העיקרון יוני. זה אולי אומר שמישהו שם התפכח מגישת הנחמדות וה"ספורט ניצח" וכו'. מכבי הפכה לאימפריה כי במשך עשרות שנים היא לא דפקה חשבון לאף אחד. מה שקרה אתמול עם יבזורי זה וינטג' מכבי. ואת זה אני אומר בתור אחד שלא ממש אכפת לו מכמות או איכות הישראלים בקבוצה.

אז דווקא היום כשמתפתחת לך כאן יריבה בעלת אמצעים כלכליים לא הרבה פחות גבוהים משלך, כדאי לשמור את הכסף על שחקנים שכן מתאימים. ושוב, כל זאת בהנחה הרווחת (שאני לא שותף לה) שיבזורי לא מתאים בכלל. 600 אלף דולר ברוטו על שחקן לא מתאים זה לא מעט כסף.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 03 יולי 2015, 11:20

MTA2311 כתב:זה העיקרון יוני. זה אולי אומר שמישהו שם התפכח מגישת הנחמדות וה"ספורט ניצח" וכו'. מכבי הפכה לאימפריה כי במשך עשרות שנים היא לא דפקה חשבון לאף אחד. מה שקרה אתמול עם יבזורי זה וינטג' מכבי. ואת זה אני אומר בתור אחד שלא ממש אכפת לו מכמות או איכות הישראלים בקבוצה.

וינטג' מכבי זה לקחת את יבזורי, להחתים את מקל ולהביא עוד כמה זרים תותחים. וינטג' מכבי לא עבדה למטרת רווח. המהלך הזה יהפוך לוינטג' אם ורק אם ההחתמה הזו לא תוביל לזרים מצחיקים.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 03 יולי 2015, 11:23

השמחה על יבזורי זה פחות על השחקן עצמו ( שהוא סה'כ שחקן לא רע ) אלה יותר על הצורה שזה נעשה , בדורסנות , בלי חשבון , בלי נחמדות , בקיצור מכבי של פעם ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 יולי 2015, 11:24

jol9 כתב:
התנין כתב:בהנחה שיבזורי בכלל לא מתאים לרמה של מכבי (וזה לחלוטין הלך הרוח כאן), אני לא מבין על מה השמחה "שגנבנו" אותו לירושלים. לא נראה לכם קצת מוגזם לשלם לשחקן לא מתאים בעליל יותר מ-600 אלף דולר ברוטו לשנה?

אני אישית חושב שמכבי הביאו אותו כי גודס כן חושב שהוא מתאים לרמה הזאת. אני אישית גם חושב שהוא מספיק טוב כדי לעלות מהספסל ולתקוע שלשות נגד כל יריבה.

מסכים...
השמחה כאן מוגזמת, כאילו גנבנו להם מתחת לאף את כריס פול או משהו כזה.. כולה יבזורי

מדהים. גם כשהחבר'ה פה בגישה טובה אתם מוצאים איך לדכא אותם. ;) יבזורי לא הגיע על תקן המושיע וסיכוי טוב שהוא לא יתלבש בחלק גדול ממשחקי הליגה, אבל הוא יוסיף לעומק של הקבוצה ויעזור לנו להתמודד עם השחקנים שנפצעו וצריכים להיכנס בהדרגה לכושר משחק. מבין הגארדים הישראלים שנותרו בשוק, רק מקל היה באמת יכול לתרום ביורוליג, והוא לא שווה את ההימרחות והחודשים שאנחנו צריכים להמתין לו. תנו לו לחלום.

בהצלחה דגן.

ולפי זה, הוא ירוויח 1.2 מיליון ברוטו ל-3 שנים. כלומר כ-400 אלף דולר ברוטו לשנה, לא יודע איך הגעתם ל-600 אלף.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 03 יולי 2015, 11:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2015, 11:25

התנין כתב:

אז דווקא היום כשמתפתחת לך כאן יריבה בעלת אמצעים כלכליים לא הרבה פחות גבוהים משלך, כדאי לשמור את הכסף על שחקנים שכן מתאימים. ושוב, כל זאת בהנחה הרווחת (שאני לא שותף לה) שיבזורי לא מתאים בכלל. 600 אלף דולר ברוטו על שחקן לא מתאים זה לא מעט כסף.

אני לא חושב שזאת ההנחה הרווחת. יש סימני שאלה לגבי ההשתלבות שלו ביורוליג, אבל אלה קיימים לגבי כל שחקן ישראלי שמגיע בלי נסיון ברמות האלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2015, 11:26

roy1000 כתב:

וינטג' מכבי זה לקחת את יבזורי, להחתים את מקל ולהביא עוד כמה זרים תותחים. וינטג' מכבי לא עבדה למטרת רווח. המהלך הזה יהפוך לוינטג' אם ורק אם ההחתמה הזו לא תוביל לזרים מצחיקים.

אתה צודק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 יולי 2015, 11:28

roy1000 כתב:

+1
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2015, 14:06

אין לי בעיה עם השמחה, אני פשוט רואה שני דברים אפשריים באופק:
1. יבזורי מתקשה להשתלב, מוקפא על הספסל, וקמה זעקה על איך שמכבי הורסת את הכדורסלן הישראלי ואת הכדורסל הישראלי בכלל
2. יבזורי משחק בסדר, אבל בגלל החוזה שלו, ועוד כמה חוזים, מכבי לא מביאה עומק לקו הקדמי. ואז אחרי שנפצע איזה שחקן, כולם זועקים,
למה ביזבזו את הכסף על גארד, כשכבר יש כמה, ולא חיזקו את הקו הקדמי

הלוואי ושני הדברים לא יקרו, אבל התסריטים האלה לא מופרכים לצערי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 יולי 2015, 14:30

1. שיגידו, בכיף. לא שונה ממה שקורה עכשיו.
2. זה משהו אחר. אם לא יודעים שם לנהל חשבונות אני מוכן להתנדב לעזור.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אדגר פו » 03 יולי 2015, 14:35

צעקות תמיד מגיעות - אם אין מספיק ישראלים ( לשטיתם ) במכבי יש צעקות, אם יש יותר מדי ( לשיטתם ) גם יש צעקות. מכבי זה כמו האריה והשועל בבדיחה שמחטיפים לארנב כך או כך.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 03 יולי 2015, 14:46

הבעיה היא לא הצעקות, הבעיה היא שבאמת נראה שבמכבי שולפים מהמותן בקיץ הזה. כל סיפורי מקל/יוגב/יבזורי נראו מאוד מאולתרים ולא מחושבים. מכבי שילמה גם ליבזורי וגם ליוגב יותר ממש שהם שווים בשוק. מכיוון שאנחנו יודעים שהם לא יפרצו את מסגרת התקציב, זה די מדאיג לגבי גזרת שלושת הזרים הנוספים שיגיעו.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 03 יולי 2015, 15:39

אני דווקא חושב שההתנהלות סבירה לגמרי עד עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי מקובי » 03 יולי 2015, 16:01

ת'אמת יבזורי הוא הפחות בכיר מבין הישראלים שעל המדף- אם מקל ופישר למשל יחתמו בי-ם אז ההחתמה של מכבי תיראה מגוחכת.

מקצועית אני חושב שזו החתמה ממש לא רעה.
לדעתי יש לו מה לתרום גם ברמת יורוליג.
מקובי

הודעהעל ידי toja27 » 03 יולי 2015, 16:04

מקובי כתב:ת'אמת יבזורי הוא הפחות בכיר מבין הישראלים שעל המדף- אם מקל ופישר למשל יחתמו בי-ם אז ההחתמה של מכבי תיראה מגוחכת.

רק בשביל לתרום הוא צריך לקבל דקות ואני לא בטוח שזה יקרה, במיוחד אם מכבי יחתימו זר נוסף בעמדה 2. אני חושב שהביאו אותו לליגה הישראלית בעיקר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי tzachMTA » 03 יולי 2015, 16:21

toja27 כתב:
מקובי כתב:ת'אמת יבזורי הוא הפחות בכיר מבין הישראלים שעל המדף- אם מקל ופישר למשל יחתמו בי-ם אז ההחתמה של מכבי תיראה מגוחכת.

רק בשביל לתרום הוא צריך לקבל דקות ואני לא בטוח שזה יקרה, במיוחד אם מכבי יחתימו זר נוסף בעמדה 2. אני חושב שהביאו אותו לליגה הישראלית בעיקר.

מצד שני גם לליגה הישראלית יש לך ישראלים אחרים..
tzachMTA

הודעהעל ידי toja27 » 03 יולי 2015, 16:34

tzachMTA כתב:
toja27 כתב:

מצד שני גם לליגה הישראלית יש לך ישראלים אחרים..

נכון, אני מניח שהם רוצים כמות מסויימת של ישראלים בכירים כדי שאולי המצב של העונה האחרונה לא יחזור על עצמו. יבזורי לדעתי באמת יכול לתרום בשתי המסגרות אבל אני מתקשה לראות אותו מקבל דקות ביורוליג אם מכבי מחתימים זר נוסף בעמדה 2. אולי אני טועה כאן, זאת סתם הערכה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־20 אורחים