המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:תרגיל. התרגלנו.
לא יכולה כבר לשמוע את השם של מקל.
אדם כתב:איזה מתח קשה לי להירדם
מה הטוויטר של פיק
rc4991 כתב:אולי פארמר באמת בא והתרגיל על ירושלים כדי שתנסה בכל להביא אותו בחוזה גבוה?
roy1000 כתב:לא יודע תרגיל מסריח או לא, אבל מכבי לא פתאום מנחיתים פה שחקנים במליונים. אני לא קונה את זה, בטח אחרי ששיחררו את רנדל בגלל כמה מאות אלפים ואת פארגו. הרי אם יש מליונים בשביל פארמר, לא כבר היו משאירים את פארגו במקום לשלם לו פיצוי? אני ממש אל קונה את הסיפורים האלה.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אולי פארמר באמת בא והתרגיל על ירושלים כדי שתנסה בכל להביא אותו בחוזה גבוה?
זה גם משהו שחשבתי עליו. מכבי רוצה להכריח את מקל לחתום, אז היא מפיצה את הידיעה הזו בתקווה שירושלים "תגנוב" את פארמר ולמקל לא תהיה ברירה. ככה או ככה, אני לא קונה את הסיפור הזה.
toja27 כתב:את רנדל אולי שיחררו כדי לחסוך כסף על שחקנים שמבחינתם שווים יותר השקעה ואת פארגו שיחררו לא כי חשבו שהוא לא שווה את הכסף אלא כי לא חשבו שהוא מתאים מקצועית במיוחד מבחינת האופי למה שהם רוצים לבנות העונה.
בכל אופן אני חושב שלפי החדשות אנחנו נדע בקרוב.
אני דרך אגב חושב שהמו"מ עם פארמר אמיתי ולא תרגיל.
roy1000 כתב:toja27 כתב:את רנדל אולי שיחררו כדי לחסוך כסף על שחקנים שמבחינתם שווים יותר השקעה ואת פארגו שיחררו לא כי חשבו שהוא לא שווה את הכסף אלא כי לא חשבו שהוא מתאים מקצועית במיוחד מבחינת האופי למה שהם רוצים לבנות העונה.
בכל אופן אני חושב שלפי החדשות אנחנו נדע בקרוב.
אני דרך אגב חושב שהמו"מ עם פארמר אמיתי ולא תרגיל.
אני פשוט לא קונה את הסיפורים האלה. זה לא הגיוני. אם יש כסף להתחים את פארמר, אז היה כסף גם להשאיר את רנדל (ולא, מכבי לא תביא שחקן טוב ממנו לעמדה 4).
לדעתי זה הכל תרגילים יחצניים בלבד. הרי מישהו פה באמת מאמין שמקל ופארמר יהיו ביחד? מקל יהיה רכז שני? יוגב שלישי? מכבי הפכה בין לילה לצסק"א?
הלוואי ואני טועה, אבל הכל נראה לי כמו סיפורים שנועדו לגרום למקל לחתום.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אולי פארמר באמת בא והתרגיל על ירושלים כדי שתנסה בכל להביא אותו בחוזה גבוה?
זה גם משהו שחשבתי עליו. מכבי רוצה להכריח את מקל לחתום, אז היא מפיצה את הידיעה הזו בתקווה שירושלים "תגנוב" את פארמר ולמקל לא תהיה ברירה. ככה או ככה, אני לא קונה את הסיפור הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־10 אורחים