המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני רוצה לדעת מאיפה הכסף
אחדשיודע כתב:חכו. אולי יחתמו את פבראני ב-2 שקל וימצאו איזה פורוורד ב-1.90 ואז הכל יתאזן.
אחדשיודע כתב:חכו. אולי יחתמו את פבראני ב-2 שקל וימצאו איזה פורוורד בשקל תשעים ואז הכל יתאזן.
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:חכו. אולי יחתמו את פבראני ב-2 שקל וימצאו איזה פורוורד בשקל תשעים ואז הכל יתאזן.
לפי הפרסומים פבראני יעלה בסביבות ה-700 אלף, אז שני שקל זה לא
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:חכו. אולי יחתמו את פבראני ב-2 שקל וימצאו איזה פורוורד בשקל תשעים ואז הכל יתאזן.
tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:חכו. אולי יחתמו את פבראני ב-2 שקל וימצאו איזה פורוורד בשקל תשעים ואז הכל יתאזן.
ואם זה שני שקל, אז? כל עוד מביאים שחקנים טובים מבחינתי שיחתימו את כולם על 100 אלף דולר ויגנבו את הקופה.
felix_r כתב:לא מבין איך בדיוק אתם שופטים את ההתנהלות לפי החתמתו של פארמר. להזכירכם, העונה של קארלוס ארויו הייתה היחידה, בה מכבי לא הגיעה להצלבה. ככה שאי אפשר לדעת מה יהיה. בואו ונחכה לסגל השלם.
tzachMTA כתב:felix_r כתב:לא מבין איך בדיוק אתם שופטים את ההתנהלות לפי החתמתו של פארמר. להזכירכם, העונה של קארלוס ארויו הייתה היחידה, בה מכבי לא הגיעה להצלבה. ככה שאי אפשר לדעת מה יהיה. בואו ונחכה לסגל השלם.
עד עכשיו הסגל הוא אחד היקרים, עמדות 1-3 יקרות מאוד..
felix_r כתב:לא מבין איך בדיוק אתם שופטים את ההתנהלות לפי החתמתו של פארמר. להזכירכם, העונה של קארלוס ארויו הייתה היחידה, בה מכבי לא הגיעה להצלבה. ככה שאי אפשר לדעת מה יהיה. בואו ונחכה לסגל השלם.
felix_r כתב:צריך לראות את השלם. זה לא חוכמה לבזבז את כל הכסף רק על קו אחד. אם עכשיו מחתימים את מקל, אני אומר שזאת התנהלות מטומטמת!
MTA2311 כתב:צריך לקחת בחשבון, שאם לא תהיה הצלחה גדולה עונה הבאה, לא נראה פה השקעות בסדר גודל הזה שנים. סטייל עונת ארויו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־28 אורחים