הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יולי 2015, 08:04

yzafrir כתב:העניין עם מקל שהוא חשוב לענות הבאות כי ברור שפארמר לא ישאר יותר מעונה אחת. אם מקל חותם בירושלים אז זה עוד ישראלי בכיר שמכבי מאבדת לתמיד.
צריך להשלים עם זה שדגן הגיע בעיקר לליגה ו ביורוליג הוא גארד חמישי של ישחק בכל משחק .
שחקנים כמו מקל ופארמר יכולים לשחק יחד או אחד במקום השני. מה שבטוח רוצ'סטי צריך לשחק רק בעמדה 2

לגבי סנטר 3 ישראלי , רוטברט או רוזפלט יכולים לסגור את המשבצת בצורה מספיק טובה יחד עם ויטור ואמבקווה

אני לא מבין למה שפארמר לא יגיע ליותר מעונה אחת? אולי יצטרכו להעלות לו את המשכורת בעונה הבאה, אבל זה עדיף ממקל בכל צורה שהיא. לזרוק מליונים על מקל נראה לי הזוי לחלוטין, מה גם שמקל יכול להשיג איזה חוזה מינימום ב- NBA ולברוח גם כן.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יולי 2015, 08:07

yzafrir כתב:העניין עם מקל שהוא חשוב לענות הבאות כי ברור שפארמר לא ישאר יותר מעונה אחת. אם מקל חותם בירושלים אז זה עוד ישראלי בכיר שמכבי מאבדת לתמיד.
צריך להשלים עם זה שדגן הגיע בעיקר לליגה ו ביורוליג הוא גארד חמישי של ישחק בכל משחק .
שחקנים כמו מקל ופארמר יכולים לשחק יחד או אחד במקום השני. מה שבטוח רוצ'סטי צריך לשחק רק בעמדה 2

לגבי סנטר 3 ישראלי , רוטברט או רוזפלט יכולים לסגור את המשבצת בצורה מספיק טובה יחד עם ויטור ואמבקווה

כי מקל הולך להראות כמויות של מחוייבות לקבוצה הזאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2015, 09:13

roy1000 כתב:

אני לא מבין למה שפארמר לא יגיע ליותר מעונה אחת? אולי יצטרכו להעלות לו את המשכורת בעונה הבאה, אבל זה עדיף ממקל בכל צורה שהיא. לזרוק מליונים על מקל נראה לי הזוי לחלוטין, מה גם שמקל יכול להשיג איזה חוזה מינימום ב- NBA ולברוח גם כן.

רוי זה אתה ?? הכל בסדר ?? יצטרכו להעלות לו את השכר שנה הבאה ??
מדובר בפדרמן שכחת ?? אחרי העונה הזאת הוא יצטרך עשר שנות צנע בשביל שנראה שוב סגל ראוי
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2015, 09:17

rc4991 כתב:

אם יש משהו טוב במקל שעליו כולם מסכימים זה שהוא מקצוען אמיתי ואפילו אם הוא ישחק בניבחרת של החמאס הוא יתן הכל. אל תנסו ליצור לו תדמית של אופי חרא כי הוא ממש לא.
זה שהוא רוצה למקסם את הקריירה שלו מבחינה מקצועית הכלכלית זה לגיטימי ואישית אני מעדיף את זה משחקים שברחו לכסף גדול למרות שירדו במעמד מבחינה מקצועית.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יולי 2015, 09:21

צפריר, איך שלא תהפוך את זה, להוציא מליון וחצי דולר על מקל העונה זה מהלך מיותר. אלא אם כן מכבי הפכה לריאל או צסק"א מבחינה תקציבית, אני לא רואה סיבה להחזיק את מקל בקו אחורי שהוא גם ככה עמוס.

לא יודע מה התוכניות העתידיות של הפדרמנים ומה בדיוק קורה השנה, אבל בכמעט שום תסריט אין למקל מקום במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2015, 09:30

roy1000 כתב:צפריר, איך שלא תהפוך את זה, להוציא מליון וחצי דולר על מקל העונה זה מהלך מיותר. אלא אם כן מכבי הפכה לריאל או צסק"א מבחינה תקציבית, אני לא רואה סיבה להחזיק את מקל בקו אחורי שהוא גם ככה עמוס.

לא יודע מה התוכניות העתידיות של הפדרמנים ומה בדיוק קורה השנה, אבל בכמעט שום תסריט אין למקל מקום במכבי.

ובאותה נשימה אתה מדבר על זה ששנה הבאה ישדרגו לפארמר את החוזה ?? הרי מראש אמרת שלא יהיה כסף לא למקל ובטח לא לפארמר .
מקל קיבל הצעה על 650 שזה 1.3 ברוטו , אם תקציבית זה לא מפריעה וכנראה שהעונה זה לא אז עדיף מעכשיו ללכוד אותו לכמה שנים כי אחרי העונה הוא כבר בטוח יוכל לגנוז את חלומות ה nba שלו.
אני יוצא מנקודת הנחה שיבזורי הוא נער הפוסטר ליורוליג ושיוגב צריך לרדת משמעותית בדקות שלו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 יולי 2015, 11:06

האמת אני ממש מרוצה מהקו האחורי, פארמר יפתח ביחד אוחיון, משלימים לא רע אחד את השני, פארמר שחקן התקפה מגוון ומנהל משחק מצויין, אוחיון שחקן הגנה מצויין וגם מנהל לא רע.
דווין סמית׳ זה דווין סמית׳, קלעי מעולה ושומר אדיר.
בהתחלה לא שמחתי מהיתמת רוצ׳סטי, אבל אחרי שפארמר הגיע זה סוגר לי קו אחורי שאני אוהב, קלעי כזה שעולה מהספסל לתת הרבה נקודות? אני אוהב כאלה, סוג של דדלי וופון כזה מהספסל, שיקלע הרבה פר דקה (כמו בלו, קארול, סרחיו וכו׳).
כמובן שיש את דגן (מאמין שהוא לא רע בכלל לרמת העשר דקות ביורוליג), סילבן וגיא וגם יתנו כוח אש מחוץ לקשת מהספסל, סילבן אפילו מעבר.
ממש מרוצה מהקו האחורי, תנו לי בקו הקדמי את פבראני ומקלין ואני מרוצה מאוד מהקבוצה, קצת פחות מהמאמן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי משה » 07 יולי 2015, 11:27

השאלה עם רוצ'סטי הוא שחקן שיודע לעלות מהספסל. לאורך הקריירה הוא הצליח בקבוצות שנתנו לו את המפתחות. במכבי הוא לא יהיה הגארד המוביל וזה מעלה הרבה חששות.
משה

הודעהעל ידי my man » 07 יולי 2015, 11:43

משה כתב:השאלה עם רוצ'סטי הוא שחקן שיודע לעלות מהספסל. לאורך הקריירה הוא הצליח בקבוצות שנתנו לו את המפתחות. במכבי הוא לא יהיה הגארד המוביל וזה מעלה הרבה חששות.

למה שיעלה מהספסל?
אני מעדיף חמישייה כזו:
פארמר, רוצ'סטי, סמית', פניני(כי ההנהלה רוצה ישראלי בחמישייה וזה לא חדש) ופבראני...

עולים מהספסל-
יוגי, דגן, סילבן, אמבקווה, והארגונדי(או וואטאבר מי שיהיה ה4)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 יולי 2015, 11:58

לדעתי יש רק שניים שהם באנקר בחמישייה - סמית' ופארמר. ( לא שזה כל כך קריטי לדעתי ). זה נכון להיום, נחכה ונראה מה יהיו המשך ההחתמות.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי משה » 07 יולי 2015, 12:00

my man כתב:
משה כתב:השאלה עם רוצ'סטי הוא שחקן שיודע לעלות מהספסל. לאורך הקריירה הוא הצליח בקבוצות שנתנו לו את המפתחות. במכבי הוא לא יהיה הגארד המוביל וזה מעלה הרבה חששות.

למה שיעלה מהספסל?
אני מעדיף חמישייה כזו:
פארמר, רוצ'סטי, סמית', פניני(כי ההנהלה רוצה ישראלי בחמישייה וזה לא חדש) ופבראני...

עולים מהספסל-
יוגי, דגן, סילבן, אמבקווה, והארגונדי(או וואטאבר מי שיהיה ה4)

למה? כי החמישיה הזאת אם כל הפוטנציאל ההתקפי שלה יכול להיות בשר תותחים באירופה. מי ישמור שם? דווין סמית אם כל הכבוד לא יכול לשמור על עוד 2-3 שחקנים.
חמישיה כמו: אוחיון, פארמר, סמית, מקלין (לדוגמא) ופאברני זו חמישיה הרבה יותר מאוזנת. השאלה הגדולה היא האם רוצ'סטי באמת יכול לעלות מהספסל ולהיות אותו הגארד שהיה בניז'ני.
משה

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2015, 13:48

אני חושב שהחמישייה הראשונה צריכה לכלול את השחקנים החזקים ביותר. אוחיון לא מספיק טוב בשביל לפתוח בחמישייה.
מצד שני, אם מודאגים לגבי ההגנה, אז דווין ואמבקווה ב-3 וב-5 ייתנו לדעתי את מה שצריך בתחילת משחקים.

בכל מקרה, הגנה זה עניין של חיבור וזאת עבודה של מאמן
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 יולי 2015, 13:54

הינה גם האוזמן מלכלך
http://sports.walla.co.il/item/2870431
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2015, 13:59

למה מלכלך?
מה שקורה הקיץ זה סוג של הודאה בטעות של ההנהלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 יולי 2015, 14:15

ערוץ 10 ישדר את מכבי גם בשנה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי my man » 07 יולי 2015, 14:17

אדגר פו כתב:ערוץ 10 ישדר את מכבי גם בשנה הבאה.

בבקשה לא שלף בבקשה לא שלף בבקשה לא שלף!!!

והפרשן הנבחר הוא: גור שלף!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 07 יולי 2015, 14:38

לצערי בעמדה הכי חשובה שלנו העונה , לא נתחזק.
גודס ימשיך לאמן , אני מקווה שהוא יראה הרבה,הרבה יותר בעונה הזאת , לא מתאים לי שהסגל הכי יקר שלנו אולי אי פעם (למעט עונות + הליגה האדריאטית) , ינוהל ע"י מאמן שהתואר "בינוני" הוא הדבר הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יולי 2015, 14:39

ankram כתב:לצערי בעמדה הכי חשובה שלנו העונה , לא נתחזק.
גודס ימשיך לאמן , אני מקווה שהוא יראה הרבה,הרבה יותר בעונה הזאת , לא מתאים לי שהסגל הכי יקר שלנו אולי אי פעם (למעט עונות + הליגה האדריאטית) , ינוהל ע"י מאמן שהתואר "בינוני" הוא הדבר הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו.

אם מכבי תגמגם בתחילת העונה, גודס ימצא את עצמו בבית מהר מאוד.
עונת החסד שלו נגמרה, והפדרמנים לא יתנו לו לקבור עונה של 28 מיליון דולר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יולי 2015, 14:45

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

אם יש משהו טוב במקל שעליו כולם מסכימים זה שהוא מקצוען אמיתי ואפילו אם הוא ישחק בניבחרת של החמאס הוא יתן הכל. אל תנסו ליצור לו תדמית של אופי חרא כי הוא ממש לא.
זה שהוא רוצה למקסם את הקריירה שלו מבחינה מקצועית הכלכלית זה לגיטימי ואישית אני מעדיף את זה משחקים שברחו לכסף גדול למרות שירדו במעמד מבחינה מקצועית.

התכוונתי למחויבות לכמה שנים
זה ברור שכל קיץ מחדש הוא רק ינסה לעוף מכאן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 יולי 2015, 14:50

שמואל1 כתב:
ankram כתב:לצערי בעמדה הכי חשובה שלנו העונה , לא נתחזק.

אם מכבי תגמגם בתחילת העונה, גודס ימצא את עצמו בבית מהר מאוד.
עונת החסד שלו נגמרה, והפדרמנים לא יתנו לו לקבור עונה של 28 מיליון דולר.

כבר אימצת את המספר 28 מיליון דולר בגלל שמישהו בפורום תפוז הפליץ את זה?
אתה לא חושב שאתה מגזים אפילו לפי הערכים של עצמך?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־39 אורחים