rc4991 כתב:אני מאמין שהעובדה שפבארני עוד לא חתם פה זה כי מכבי מחכה לראדוליצה
וגם שלא יגיע לכאן ארבע כל עוד לא ידעו מי יהיה הסנטר
4 אחד יספיק לדעתך ? כלומר 3 זרים בקו הקדמי נראה לי קצת ריסקי כשאין ישראלי ברמה סטיייל טיוס.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני מאמין שהעובדה שפבארני עוד לא חתם פה זה כי מכבי מחכה לראדוליצה
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:אני מאמין שהעובדה שפבארני עוד לא חתם פה זה כי מכבי מחכה לראדוליצה
4 אחד יספיק לדעתך ? כלומר 3 זרים בקו הקדמי נראה לי קצת ריסקי כשאין ישראלי ברמה סטיייל טיוס.
אדם כתב:מכבי תביא 4 אחד ו5 אחד זהו , יש את אמבקאווה שכולם יקראו לו סנטר בשבילי במקרה הטוב 4 וחצי.
LIAV10 כתב:מה הבעיה שיבוא כנשק מהספסל?
פארמר, 30 דקות, יוגב 15-20, ורוצ׳סטי מהספסל יתן עוד 25-30 דקות ועדיין יש מספיק דקות לדגן.
Number8 כתב:לאט לאט אני מתחיל לחשוב על זה שזו טעות גדולה שיש לנו את רוצ'סטי ופארמר באותה קבוצה. זה נחמד ויפה על הנייר, אבל בפועל,
אלו שני שחקנים שלא יכולים לשחק באותה חמישייה, גם מהסיבה ששניהם חייבים את הכדור - הם שניהם בעלי בית על המגרש שמקבלים את ההחלטות בהתקפה.
וגם מהסיבה ההגנתית. אם נצא מנק' הנחה שנרצה לתת לפארמר כל משחק קרוב ל30 דק' (אחרת אנחנו לא מנצלים אותו מספיק, והוא חתיכת שחקן יקר), זה משאיר
לרוצ'סטי מעט מאוד דק' משחק.. אני בכלל לא רוצה להגיד מה אני חושב על מצב שמקל מצטרף - אני מאוד מאוד מקווה שזה לא יקרה.
בקיצור, אני חושב שבמקרה הזה כל המוסיף גורע. אני לא בטוח כבר שמכבי היתה מחתימה את רוצ'סטי אם היו יודעים לפני חודש שפארמר יגיע.
אולי שווה לשקול לוותר על רוצ'סטי, לפנות מיליון דולר ולהביא איזה 5 או 4 סופר איכותי.
felix_r כתב:גם ג'ייסי קארול עולה מהספסל בריאל, אז מה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], Shay_uzan, yon1, גל גל, עידן ו־20 אורחים