המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
צ'שר כתב:מקאדו 3 כתב:Number8 כתב:צ'שר כתב:כתבה מעניינת על פבראני:
http://sports.walla.co.il/item/2871645
אחרי התחבטויות חייב להגיד שאני לא מת על ההחתמה הזו... יכול להיות שזה בגלל שאני לא אוהב שחקנים בסגנון הזה, אבל יש בעיה לסמוך על שחקן שהוא כבר 27 ובעצם לא נתן אף עונה משמעותית, כלומר, עונה שמוכיחה שהוא שייך לרמות הגבוהות. הכל זה פוטנציאל, ומי צריך שחקן עם פוטנציאל? יש אלפים כאלה...אני רוצה שחקן שיממש אותו, ובנתיים הוא עוד לא עשה את זה באף מקום. נקווה שפה זה ישתנה...
מסכים איתך ואגיד יותר מזה - אני בטוח שזו החתמה גרועה ושפבראני יסיים בדיוק כמו לאמפה\מצ'באן\שרמדיני\מאריץ'\פלניניץ'\זיזיץ'.
כמו שאפשר לראות - עברו כאן יותר סנטרים גרועים מאשר סנטרים טובים. מכבי פשוט לא יודעת מה לעשות עם העמדה הזאת. מאז ניקולה לא היה כאן שחקן מטרה בצבע ששווה משהו.
סופו בשיאו לא היה שחקן מטרה ששווה משהוא ?
מעניין איך שחקן שלפני חודש הוזכר כמועמד וכולם לעגו שאין סכוי שיגיע כי הוא טוב מדי הפך להחתמה גרועה כל כך , על הפציעה ידענו מההתחלה .
לא יודע מי זה כולם אני לא אמרתי שום דבר כזה. וגם עכשיו אני לא עד כדי כך קיצוני.. אני פשוט חושב שזה בעייתי בעיקר ביחס לסכום שהוא הולך להרוויח. הלוואי שהוא יהיה תותח אבל כשמסתכלים על הנתונים קשה לצאת בהצהרות שזו החתמה עם קבלות...
MTA2311 כתב:לא חושב שמישהו מתיימר להצהיר שזו החתמה עם קבלות.
יש לנו פה קו אחורי של פעם בעשור+סמית'+ כנראה רנדל שיחזור+אמבקווה שהוא בובה של סנטר מחליף. אז כן, פה לקחו קצת הימור. אני באופן אישי מעדיף את ההימורים האלה עם האפסייד הגבוה, מאשר איזו החתמה אפורה ובינונית. לא יהיה טוב, יחליפו.
ואני שוב אומר, הבעיה היא לא בעמדה 5 כרגע. לרנדל יהיה קשה מאוד לסחוב עוד עונה לבד ב4.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שמישהו מתיימר להצהיר שזו החתמה עם קבלות.
יש לנו פה קו אחורי של פעם בעשור+סמית'+ כנראה רנדל שיחזור+אמבקווה שהוא בובה של סנטר מחליף. אז כן, פה לקחו קצת הימור. אני באופן אישי מעדיף את ההימורים האלה עם האפסייד הגבוה, מאשר איזו החתמה אפורה ובינונית. לא יהיה טוב, יחליפו.
ואני שוב אומר, הבעיה היא לא בעמדה 5 כרגע. לרנדל יהיה קשה מאוד לסחוב עוד עונה לבד ב4.
פניני חוזר וסילבן לא יהיה צריך לשחק 2 העונה כי אין את היינס ויש תוספת של יבזורי.
זאת אומרת שפניני וסמית' יוכלו לתת דקות ב-4.
גם הרום הזה נראה יותר מוכן מאלטיט.
jol9 כתב:אני חושב שמוקדם מאוד לחזות איזשהם דברים בהקשר לפבראני.. העובדות ידועות, ועכשיו צריך לקוות שההנהלה
וצוות המאמנים עשו בחירה מושכלת.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אני חושב שמוקדם מאוד לחזות איזשהם דברים בהקשר לפבראני.. העובדות ידועות, ועכשיו צריך לקוות שההנהלה
וצוות המאמנים עשו בחירה מושכלת.
אכן, אבל העניין הוא שבסופו של יום מדובר בהימור - יכול להיות שיצליח ויכול להיות שלא. ואם אתה מהמר בעמדה 5, אני חושב שאסור לך להמר גם בעמדה 4.
רנדל לבדו בעמדה 4 זה הימור. במצב כזה לדעתי אין פה שאלה האם הוא יפצע/יחלה, אלא מתי זה יקרה וכמה זמן הוא יהיה בחוץ.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שמישהו מתיימר להצהיר שזו החתמה עם קבלות.
פניני חוזר וסילבן לא יהיה צריך לשחק 2 העונה כי אין את היינס ויש תוספת של יבזורי.
זאת אומרת שפניני וסמית' יוכלו לתת דקות ב-4.
גם הרום הזה נראה יותר מוכן מאלטיט.
כן, זה התכנון.
אתה חושב שזה מספיק? אני לא בטוח בכלל.
Holiday_Armadillo כתב:הראיון מצולם עם תפוח אדמה ד''א
למכבי ת"א יש אופציה בחוזהו, לחתוך אותו במהלך 3 החודשים הראשונים שלו בגלל המצב שבו הוא הגיע. עדיין לא התקבלה החלטה במכבי, אבל יש גורמים שכבר מתחילים לאבד את הסבלנות. בינתיים מכבי ת"א לא צפויה להחתים שחקן נוסף. הצהובים מחכים ונותנים לשחקנים 'לדבר', אחרי קיץ סוער. יחד עם זאת, אם תגיע ההזדמנות הנכונה, במכבי לא שוללים החתמתו של גבוה נוסף בעמדה 4.5-5. פבראני צריך להוכיח את עצמו ומהר. הוא בבעיה. אל תתפלאו אם הוא הראשון שינשור ממכבי ת"א מודל 2015-16.
MTA2311 כתב:זה פשוט מאוד. המדליף לכתבה הזאת הוא אדם שהתנגד מראש להבאה של פבראני, ומוציא שיט החוצה. ככה זה כשאין לך סמכות מקצועית אמיתית במועדון.
הרי ברור שלא שופטים שחקן בשלב הזה של העונה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:זה פשוט מאוד. המדליף לכתבה הזאת הוא אדם שהתנגד מראש להבאה של פבראני, ומוציא שיט החוצה. ככה זה כשאין לך סמכות מקצועית אמיתית במועדון.
הרי ברור שלא שופטים שחקן בשלב הזה של העונה.
אני דווקא מאמין שזה לא מופרך לחלוטין. היה ברור לי שהשחקן הזה בא על תנאי ושיש מצב שהוא עף מפה די מהר. עכשיו כשמפרסמים שיש למכבי אופציה לצאת מהחוזה תוך 3 חודשים זה עוד יותר סביר. אל תתפלא אם בתוך חודש הוא בחזרה על המטוס. יש מצב גם שההדלפה הזו היא טקטית בשביל להעביר לפבאריני מסר שאם הוא לא משתפר ומהר, הוא הולך הביתה.
עכשיו די ברור שמכבי לא תביא עוד שום שחקן מעבר לרנדל עד שסיפור פבאריני יתבהר.
אדגר פו כתב:אין לי ספק שגודס לא מסתפק בקו הקדמי הזה ואם היה יכול היה מביא לכאן סנטר נוסף, הוא הרי דיבר על זה כל הזמן. ( שני זרים נוספים ). בינתיים רשמו את בנדר לסגל והוא לא יכול לעשות שום דבר.
נראה לי שהחודש הקרוב יהיה מעניין. יהיו משחקים , אז נראה מי נראה קרוב לפלופ, מי צעיר מדי ומי לא משתלב.
MTA2311 כתב:אני לא מבין מה ציפו. ששחקן שלא שיחק שנה וחצי ישחק כמו חיה בסוף אוגוסט? אם כן אז הבעיה היא לחלוטין שלהם. היה ברור מראש שהוא חלוד מאוד (ומבחינה גופנית ידעו שהוא לא בשיא, הרי הביאו אותו לפה ביולי), ושיקח לו זמן להיכנס לעניינים. הכתבה הזאת לא במקום כרגע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים