פבראני חתם לשנתיים!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פבראני חתם לשנתיים!!!

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 יולי 2015, 14:28

לא חושב שמישהו מתיימר להצהיר שזו החתמה עם קבלות.
יש לנו פה קו אחורי של פעם בעשור+סמית'+ כנראה רנדל שיחזור+אמבקווה שהוא בובה של סנטר מחליף. אז כן, פה לקחו קצת הימור. אני באופן אישי מעדיף את ההימורים האלה עם האפסייד הגבוה, מאשר איזו החתמה אפורה ובינונית. לא יהיה טוב, יחליפו.

ואני שוב אומר, הבעיה היא לא בעמדה 5 כרגע. לרנדל יהיה קשה מאוד לסחוב עוד עונה לבד ב4.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 יולי 2015, 14:34

צ'שר כתב:
מקאדו 3 כתב:
Number8 כתב:
צ'שר כתב:כתבה מעניינת על פבראני:
http://sports.walla.co.il/item/2871645

אחרי התחבטויות חייב להגיד שאני לא מת על ההחתמה הזו... יכול להיות שזה בגלל שאני לא אוהב שחקנים בסגנון הזה, אבל יש בעיה לסמוך על שחקן שהוא כבר 27 ובעצם לא נתן אף עונה משמעותית, כלומר, עונה שמוכיחה שהוא שייך לרמות הגבוהות. הכל זה פוטנציאל, ומי צריך שחקן עם פוטנציאל? יש אלפים כאלה...אני רוצה שחקן שיממש אותו, ובנתיים הוא עוד לא עשה את זה באף מקום. נקווה שפה זה ישתנה...

מסכים איתך ואגיד יותר מזה - אני בטוח שזו החתמה גרועה ושפבראני יסיים בדיוק כמו לאמפה\מצ'באן\שרמדיני\מאריץ'\פלניניץ'\זיזיץ'.
כמו שאפשר לראות - עברו כאן יותר סנטרים גרועים מאשר סנטרים טובים. מכבי פשוט לא יודעת מה לעשות עם העמדה הזאת. מאז ניקולה לא היה כאן שחקן מטרה בצבע ששווה משהו.

סופו בשיאו לא היה שחקן מטרה ששווה משהוא ?

מעניין איך שחקן שלפני חודש הוזכר כמועמד וכולם לעגו שאין סכוי שיגיע כי הוא טוב מדי הפך להחתמה גרועה כל כך , על הפציעה ידענו מההתחלה .

לא יודע מי זה כולם אני לא אמרתי שום דבר כזה. וגם עכשיו אני לא עד כדי כך קיצוני.. אני פשוט חושב שזה בעייתי בעיקר ביחס לסכום שהוא הולך להרוויח. הלוואי שהוא יהיה תותח אבל כשמסתכלים על הנתונים קשה לצאת בהצהרות שזו החתמה עם קבלות...

מה זה החתמה עם קבלות ? ראדוליצה לא היה מגיע למכבי כי תמיד היתה מי שתציע לו יותר ובכלל הוא לא שחקן גדול כמו שעושים ממנו , טומיץ תפוס , בובאן באנ בי איי קאון פרש גון בראיינט שק תפוחי אדמה וסנטרים אחרים ששווים משהו מקבלים חוזי עתק שמכבי לא יכולה ולא צריכה לשלם , מקסימום זה איזה חצי סנטרים סטייל גאני לאוול או הנדריקס ומקלין זה מה שהינו מקבלים וזה לא סיכון יותר קטן לשלוח אותם להילחם בענקיי היבשת .

שמו הרבה כסף על קו אחורי ועל הארכת חוזים למי ששווה , היה ברור שצריכים ללכת להימור בעמדה אחת שתיים וזה מה שקרה , סה'כ זה שחקן שהרוב מסכימים שהוא כישרון גדול הוא עבר שלושה ימים של בדיקות מקיפות ובחנו גם את יכולותיו מקרוב ,

אני מאמין שלא היו משלמים עליו סכום לא מבוטל מבלי להיות דיי משוכנעים שהוא בריא והוא שחקן טוב .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2015, 15:57

MTA2311 כתב:לא חושב שמישהו מתיימר להצהיר שזו החתמה עם קבלות.
יש לנו פה קו אחורי של פעם בעשור+סמית'+ כנראה רנדל שיחזור+אמבקווה שהוא בובה של סנטר מחליף. אז כן, פה לקחו קצת הימור. אני באופן אישי מעדיף את ההימורים האלה עם האפסייד הגבוה, מאשר איזו החתמה אפורה ובינונית. לא יהיה טוב, יחליפו.

ואני שוב אומר, הבעיה היא לא בעמדה 5 כרגע. לרנדל יהיה קשה מאוד לסחוב עוד עונה לבד ב4.

פניני חוזר וסילבן לא יהיה צריך לשחק 2 העונה כי אין את היינס ויש תוספת של יבזורי.
זאת אומרת שפניני וסמית' יוכלו לתת דקות ב-4.
גם הרום הזה נראה יותר מוכן מאלטיט.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 יולי 2015, 16:47

LIAV10 כתב:

פניני חוזר וסילבן לא יהיה צריך לשחק 2 העונה כי אין את היינס ויש תוספת של יבזורי.

כן, זה התכנון.
אתה חושב שזה מספיק? אני לא בטוח בכלל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2015, 16:58

אני חושב שמוקדם מאוד לחזות איזשהם דברים בהקשר לפבראני.. העובדות ידועות, ועכשיו צריך לקוות שההנהלה
וצוות המאמנים עשו בחירה מושכלת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2015, 18:24

jol9 כתב:אני חושב שמוקדם מאוד לחזות איזשהם דברים בהקשר לפבראני.. העובדות ידועות, ועכשיו צריך לקוות שההנהלה

אכן, אבל העניין הוא שבסופו של יום מדובר בהימור - יכול להיות שיצליח ויכול להיות שלא. ואם אתה מהמר בעמדה 5, אני חושב שאסור לך להמר גם בעמדה 4.
רנדל לבדו בעמדה 4 זה הימור. במצב כזה לדעתי אין פה שאלה האם הוא יפצע/יחלה, אלא מתי זה יקרה וכמה זמן הוא יהיה בחוץ.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2015, 19:45

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:אני חושב שמוקדם מאוד לחזות איזשהם דברים בהקשר לפבראני.. העובדות ידועות, ועכשיו צריך לקוות שההנהלה

אכן, אבל העניין הוא שבסופו של יום מדובר בהימור - יכול להיות שיצליח ויכול להיות שלא. ואם אתה מהמר בעמדה 5, אני חושב שאסור לך להמר גם בעמדה 4.
רנדל לבדו בעמדה 4 זה הימור. במצב כזה לדעתי אין פה שאלה האם הוא יפצע/יחלה, אלא מתי זה יקרה וכמה זמן הוא יהיה בחוץ.

כן, זה גם נכון. מקלין לבדו היה אולי מספיק, אבל לגבי רנדל יש צדק במה שאתה אומר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 יולי 2015, 21:26

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

כן, זה התכנון.
אתה חושב שזה מספיק? אני לא בטוח בכלל.

זו המציאות .

הקו האחורי מלא (לכן הזוי לנסות לדחוף שם גם את מקל ), לאנדסברג ישחק יותר ב-3 ולכן סמית ופניני ישחקו יותר דקות ב-4 .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אוגוסט 2015, 20:34

הראיון מצולם עם תפוח אדמה ד''א

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 21 אוגוסט 2015, 21:01

Holiday_Armadillo כתב:הראיון מצולם עם תפוח אדמה ד''א

ראיון עם בטטה שמצולם על ידי תפוח אדמה ::
סתם.. אחלה בחור פבראני. כל כך מקווה שהוא יצליח :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי BIG sofo » 22 אוגוסט 2015, 23:05

נראה שהוא התחזק בכמה שבועות שלו פה...
BIG sofo

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אוגוסט 2015, 12:05

גלדסטון עם פרט מעניין לגבי החוזה של פבראני:
למכבי ת"א יש אופציה בחוזהו, לחתוך אותו במהלך 3 החודשים הראשונים שלו בגלל המצב שבו הוא הגיע. עדיין לא התקבלה החלטה במכבי, אבל יש גורמים שכבר מתחילים לאבד את הסבלנות. בינתיים מכבי ת"א לא צפויה להחתים שחקן נוסף. הצהובים מחכים ונותנים לשחקנים 'לדבר', אחרי קיץ סוער. יחד עם זאת, אם תגיע ההזדמנות הנכונה, במכבי לא שוללים החתמתו של גבוה נוסף בעמדה 4.5-5. פבראני צריך להוכיח את עצמו ומהר. הוא בבעיה. אל תתפלאו אם הוא הראשון שינשור ממכבי ת"א מודל 2015-16.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 95918.html

מעבר לזה, הוא עשה העתק הדבק לכתבה של פיק.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 אוגוסט 2015, 12:08

זה רק מדגיש את הצורך בשחקן גבוה נוסף לפני תחילת העונה. עוד 4 חודשים לא יהיה כלום, רק שחקנים מליגת פיתוח שלא יעשו כלום במכבי.
עצם ההימור על פבארני הוא סביר כי יש לו פוטנציאל גבוה, אבל הגיבוי לא יכול לחכות עד הטופ 16 .
אבל מדוע שיקשיבו לגודס ? הוא רק שכיר שהיום כאן ומחר לא .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 אוגוסט 2015, 12:27

זה פשוט מאוד. המדליף לכתבה הזאת הוא אדם שהתנגד מראש להבאה של פבראני, ומוציא שיט החוצה. ככה זה כשאין לך סמכות מקצועית אמיתית במועדון.
הרי ברור שלא שופטים שחקן בשלב הזה של העונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוגוסט 2015, 12:55

זה שבחוזה של פבראני יש סעיף המאפשר לחתוך אותו ב 3 החודשים הראשונים, מראה איך מכבי הסכימה ללכת על סיכון כזה.

יכול להיות, שבגלל החשש ממצבו של פאברני, מכבי לא מחתימה בינתיים עוד שחקן בעמדה 4, כי יכול להיות, שהיא תצטרך 5 חדש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אוגוסט 2015, 13:38

MTA2311 כתב:זה פשוט מאוד. המדליף לכתבה הזאת הוא אדם שהתנגד מראש להבאה של פבראני, ומוציא שיט החוצה. ככה זה כשאין לך סמכות מקצועית אמיתית במועדון.

אני דווקא מאמין שזה לא מופרך לחלוטין. היה ברור לי שהשחקן הזה בא על תנאי ושיש מצב שהוא עף מפה די מהר. עכשיו כשמפרסמים שיש למכבי אופציה לצאת מהחוזה תוך 3 חודשים זה עוד יותר סביר. אל תתפלא אם בתוך חודש הוא בחזרה על המטוס. יש מצב גם שההדלפה הזו היא טקטית בשביל להעביר לפבאריני מסר שאם הוא לא משתפר ומהר, הוא הולך הביתה.

עכשיו די ברור שמכבי לא תביא עוד שום שחקן מעבר לרנדל עד שסיפור פבאריני יתבהר.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 אוגוסט 2015, 13:43

אין לי ספק שגודס לא מסתפק בקו הקדמי הזה ואם היה יכול היה מביא לכאן סנטר נוסף, הוא הרי דיבר על זה כל הזמן. ( שני זרים נוספים ). בינתיים רשמו את בנדר לסגל והוא לא יכול לעשות שום דבר.

נראה לי שהחודש הקרוב יהיה מעניין. יהיו משחקים , אז נראה מי נראה קרוב לפלופ, מי צעיר מדי ומי לא משתלב.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 אוגוסט 2015, 13:50

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:זה פשוט מאוד. המדליף לכתבה הזאת הוא אדם שהתנגד מראש להבאה של פבראני, ומוציא שיט החוצה. ככה זה כשאין לך סמכות מקצועית אמיתית במועדון.

אני דווקא מאמין שזה לא מופרך לחלוטין. היה ברור לי שהשחקן הזה בא על תנאי ושיש מצב שהוא עף מפה די מהר. עכשיו כשמפרסמים שיש למכבי אופציה לצאת מהחוזה תוך 3 חודשים זה עוד יותר סביר. אל תתפלא אם בתוך חודש הוא בחזרה על המטוס. יש מצב גם שההדלפה הזו היא טקטית בשביל להעביר לפבאריני מסר שאם הוא לא משתפר ומהר, הוא הולך הביתה.

עכשיו די ברור שמכבי לא תביא עוד שום שחקן מעבר לרנדל עד שסיפור פבאריני יתבהר.

אני לא מבין מה ציפו. ששחקן שלא שיחק שנה וחצי ישחק כמו חיה בסוף אוגוסט? אם כן אז הבעיה היא לחלוטין שלהם. היה ברור מראש שהוא חלוד מאוד (ומבחינה גופנית ידעו שהוא לא בשיא, הרי הביאו אותו לפה ביולי), ושיקח לו זמן להיכנס לעניינים. הכתבה הזאת לא במקום כרגע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אוגוסט 2015, 13:52

אדגר פו כתב:אין לי ספק שגודס לא מסתפק בקו הקדמי הזה ואם היה יכול היה מביא לכאן סנטר נוסף, הוא הרי דיבר על זה כל הזמן. ( שני זרים נוספים ). בינתיים רשמו את בנדר לסגל והוא לא יכול לעשות שום דבר.

נראה לי שהחודש הקרוב יהיה מעניין. יהיו משחקים , אז נראה מי נראה קרוב לפלופ, מי צעיר מדי ומי לא משתלב.

אם לוקחים את ההחתמה של רנדל, השילוב (האולי זמני) של בנדר ותקופת הנסיון של פבאריני, אז זה נראה מאוד סביר שהסגל רחוק מלהיות סגור. לדעתי ירוצו עם הסגל הנוכחי עד תחילת נובמבר ואז יקבלו החלטות בהתאם לתפקוד של פבאריני/בנדר ולשחקנים שיתפנו ממחנות ה- NBA.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אוגוסט 2015, 14:14

MTA2311 כתב:אני לא מבין מה ציפו. ששחקן שלא שיחק שנה וחצי ישחק כמו חיה בסוף אוגוסט? אם כן אז הבעיה היא לחלוטין שלהם. היה ברור מראש שהוא חלוד מאוד (ומבחינה גופנית ידעו שהוא לא בשיא, הרי הביאו אותו לפה ביולי), ושיקח לו זמן להיכנס לעניינים. הכתבה הזאת לא במקום כרגע.

הוא מתאמן כבר קרוב לחודש אם אני לא טועה. אני חושב שיש דברים שכבר אפשר לראות. יכול מאוד להיות שהפציעות גמרו אותו והוא איבד את הניידות שהפכה אותו למה שהיה. בהתחשב בזה שהשעון שלו נגמר בסוף אוקטובר, אין לפבאריני עוד הרבה זמן. אם תוך כמה שבועות הוא לא מתקדם באופן משמעותי, הוא בחוץ.

התחושה שלי היא שהוא לא יישאר.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־23 אורחים