הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי אדגר פו » 11 יולי 2015, 22:14

rc4991 כתב:
אדגר פו כתב:אבל גם דאנקן עבר עונה של פציעות והאמת שגם כשהיה בשיאו לא חיבבתי אותו במיוחד.

הכוונה שלי היא שאני מעדיף אותו על פני תומפסון
יש שמות טובים יותר בסכום הזה מתומפסון

אוקיי.
גם אני חושב שיש שחקנים טובים ובעיקר מתאימים יותר מתומפסון.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2015, 22:14

yzafrir כתב:החשש במקרה של ויטור זה לא מפציעה נוספת , אלא שהפציעה האחרונה שלו לא גרמה לכך שהוא לא יכול לחזור ל100% מהיכולת שלו. הפציעה שלו היא כזאת שפיזית מחלימים ממנה לגמרי אבל מנטאלית הוא צריך להתרגל לעשות את אותם תנועות שעשה קודם. גודס למשל עבכ פציעה שאחרי החלמה התנועה עדיין נישארת מוגבלת ולכן כמעט אי אפשר לחזור לעצמך במאה אחוז אבל זה לא המקרה של ויטור.

החשש הוא גם מפציעה נוספת/חוזרת (אחרי הניתוח הראשון שעבר בברך הוא חזר להתאמן באופן מלא ורק לאח"כ מכן נאלץ לעבור ניתוח נוסף) וגם מכך שלא יהיה אותו שחקן. זה לא רק זה או זה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 22:16

שחף כתב:אם היו מביאים את ארצג ליד רנדל כנראה שלא הייתה לי בעיה, אבל כנראה שאם ישאר יביאו שחקן פחות טוב ממנו.
תראי את סדרת הגמר האחרון ותראי כמה זה בעייתי עבור קבוצה להחזיק שחקן התקפה מוגבל שלא מסכן את הסל(בוגוט).
רנדל חי מריבאונד התקפה וממתפרצות, בהתקפה העומדת הוא שחקן מוגבל להחריד, בעיני זה לא טוב

הבעיה עם בוגוט לא הייתה שהוא לא איים על הסל אלא שהוא היה איטי גם בהגנה וגם בהתקפה
אני לא חושבת שרנדל מתאים לאנלוגיה הזאת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Number8 » 11 יולי 2015, 22:18

אם המילה היא של גודס נגד של וויצ'יץ' אז המצב חמור מאוד. לגודס צריכה להיות מילה הרבה יותר חזקה משל ניקולה, מעצם זה שהוא בצוות המקצועי
כבר שנים ומעצם זה שהוא פאקינג המאמן הראשי של הקבוצה. למה לעזאזל וויצ'יץ' קובע מה יהיה בסגל? מילא היו לו מניעים נכונים, אבל לתת לבנדר את הבמה
בשנה הבאה במכבי זה נטו "לעשות טובה לחבר הקרואטי שלו" בדיוק כמו שהוא עשה עם זיזיץ' בעונה שעברה.. סידר לו ג'וב. אני לא אוהב (בלשון המעטה) את איך
שניקולה מתנהל במכבי עם כל החלוקת ג'ובים שלו למכרים קרואטים, זה פשוט בדיחה. שמישהו שם יקזז לו בסמכויות או שאנחנו נהיה פה על סף פיצוץ וחבל כי העונה צריכים
להתמקד נטו בכדורסל.

מקצועית - בנדר אפילו לא קרוב ללהיות בשל ליורוליג. הוא שוקל כמו ילדה בת 8 והוא לא יוכל להתמודד עם אף גבוה ביורוליג. חייבים שני 4 מקצוענים עם ניסיון. רנדל ועוד מישהו.
Number8

הודעהעל ידי שחף » 11 יולי 2015, 22:21

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:אם היו מביאים את ארצג ליד רנדל כנראה שלא הייתה לי בעיה, אבל כנראה שאם ישאר יביאו שחקן פחות טוב ממנו.
תראי את סדרת הגמר האחרון ותראי כמה זה בעייתי עבור קבוצה להחזיק שחקן התקפה מוגבל שלא מסכן את הסל(בוגוט).
רנדל חי מריבאונד התקפה וממתפרצות, בהתקפה העומדת הוא שחקן מוגבל להחריד, בעיני זה לא טוב

הבעיה עם בוגוט לא הייתה שהוא לא איים על הסל אלא שהוא היה איטי גם בהגנה וגם בהתקפה

הוא לא איים על הסל. קליבלנד רימו ממנו חופשי. כשגולדן סטייט שיחקו עם גרין פתאום היה הרבה יותר קשה להביא דאבל טימס וכשזה כן קרה היה מי שידע מה לעשות במצב הזה.
רנדל לא מאיים על הסל בסט אופנס
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 22:29

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הוא לא איים על הסל. קליבלנד רימו ממנו חופשי. כשגולדן סטייט שיחקו עם גרין פתאום היה הרבה יותר קשה להביא דאבל טימס וכשזה כן קרה היה מי שידע מה לעשות במצב הזה.
רנדל לא מאיים על הסל בסט אופנס

ברור שהרבה יותר קשה להביא דאבל-טים כשקבוצה משחקת סמול-בול אבל אם זה היה המצב כל הזמן אז לא היו סנטרים במשחק בכלל ועובדה שיש
בוגוט היה מאוד איטי וכבד בסידרה הזאת וזה פשוט לא התאים מבחינת מאצ'אפים
הוא היה הסנטר הפותח של הקבוצה הטובה בליגה מסיבה מסויימת, בסידרה ההיא זה פשוט לא הלך והיה עדיף סמול-בול

רנדל לא פחות אתלטי מטיוס והוא לא קלעי גדול, או אפילו בינוני, אבל אפשר לעשות לו תרגילי פיק אנד רול, אפשר לעשות לו תרגילים לקליעה מהפינה ובשורה התחתונה אפשר להוציא ממנו הרבה יותר ממה שהוציאו ממנו

הוא לא שחקן פוסט אפ, גם פבראני לא (רוב הזמן) וגם אמבקווה לא, כל אלה יצטרכו תרגילים ושיפעילו אותם אבל אני לא מבינה במה זה שונה מכל קבוצה אחרת שיש בה גבוהים שהם לא טלטוביץ' או טים דאנקן
שוב, הצוות המקצועי שלנו לא צריך רק להחתים שחקנים אלא גם לאמן אותם
הם יצטרכו למצוא תרגילים לקלעים ותרגילים לגבוהים
אין לי ספק שרנדל יכול להיות רלוונטי גם בהתקפה אם נראה קבוצה מאומנת (מה שלא ראינו השנה)

לא כל התקפה צריכה להיות עם תרגיל מהספסל אבל זאת צריכה להיות קבוצה שיודעת מה הזהות שלה
גם בגולדן סטייט שהעלתה, לא כל התקפה הייתה עם תרגיל אבל השחקנים ידעו שהם כל הזמן צריכים לזוז, הם אף פעם לא הפסיקו לזוז מאחורי חסימות וכל הזמן הייתה רוטציה עד שמישהו היה פתוח
לא היה לנו אפילו עשירית מזה השנה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Yellow Gute » 11 יולי 2015, 22:31

אני דווקא מאוד רוצה לראות את בנדר משחק קצת. לפני שלוש שנים, נדמה לי, ברצלונה העלו מולנו איזה ילדון בשם אברינס שקרע לנו את התחת. כנ"ל ריקי רוביו שהתחיל לשחק בחובנטוד כבר בגיל 16, ובנבחרת הבוגרת של ספרד כבר בגיל 18.
אומרים על בנדר שהוא אחד הגדולים בעולם לגילו. יאללה, שיתחיל לשחק עם הגדולים.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 22:35

Yellow Gute כתב:אני דווקא מאוד רוצה לראות את בנדר משחק קצת. לפני שלוש שנים, נדמה לי, ברצלונה העלו מולנו איזה ילדון בשם אברינס שקרע לנו את התחת. כנ"ל ריקי רוביו שהתחיל לשחק בחובנטוד כבר בגיל 16, ובנבחרת הבוגרת של ספרד כבר בגיל 18.
אומרים על בנדר שהוא אחד הגדולים בעולם לגילו. יאללה, שיתחיל לשחק עם הגדולים.

אני חושבת שכולנו רוצים ליהנות מההשקעה על בנדר לפני שהוא הולך ל-NBA אבל אין מה לעשות, לגבוהים הרבה יותר קשה להשתחל לרמות הגבוהות מאשר לגארדים
גארדים זה קליעה ומהירות ודברים כאלה יכולים להתפתח בגיל מאוד צעיר
גבוהים צריכים גם ליטוש ברמה גבוהה מאוד מבחינת טכניקת זריקה וגם צריכים להעלות המון במשקל ובמסת שרירים בשביל שיהיה להם אפילו סיכוי להתמודד עם שחקנים בין 28-30
גבוהים מדורגים לפי הפוטנציאל שלהם, גארדים מדורגים לפי היכולת שלהם
רוב הגארדים שנבחרים בדראפט עושים אימפקט מיידי (ווסטברוק, לילארד, קיירי, קמבה ווקר וכו') ורוב הגבוהים עוברים לפחות שנתיים של עבודה סיזיפית עד שרואים אם הם יכולים להפוך למפלצת שראו בהם כשהם נבחרו בדראפט
ולאנצ'יונס המשיך לשחק באירופה כי הוא לא היה מוכן ל-NBA ולאנתוני דיוויס לקח 3 שנים עד שהוא הגיע לרמה שבה הוא משחק עכשיו והוא אפילו לא קרוב לפוטנציאל שלו

אתה רואה את בנדר מתמודד עם רייס? עם פרילנד? אפילו עם אליהו תהיה לו בעיה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Yellow Gute » 11 יולי 2015, 22:39

מסת שריר לא מעלים באירופה ובטח לא בלשחק מול אטריות ברמת גן. מסה מעלים רק בNBA (ע"ע כספי). אני חושב שאם אנחנו רוצים לראות מה הוא שווה, תן לו להתחיל להשתלב בבוגרת. קרע אותו באימונים. תן לו להתנסות כבר מגיל צעיר ברמות הגבוהות.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2015, 22:41

אני לחלוטין עם גודס בעניין הזה , תומפסון הוא 4 פיזי שמשחק טוב מתחת לסל ולדעתי הוא אפציה טובה ולא כלכך יקרה .
בנדר כרגע לחלוטין לא מתאים . אלא אם יצליחו לפמפם אתו בקיץ ולהוסיף לו 10 קילו.
בנדר לדעתי מקצועית לא יתרום במכבי אף פעם כי אם יבחר בדראפט הוא יעוף מפה . הדבר היחיד שיצא ממנו זה כסף.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Yellow Gute » 11 יולי 2015, 22:42

:oops תני
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 22:45

Yellow Gute כתב:מסת שריר לא מעלים באירופה ובטח לא בלשחק מול אטריות ברמת גן. מסה מעלים רק בNBA (ע"ע כספי). אני חושב שאם אנחנו רוצים לראות מה הוא שווה, תן לו להתחיל להשתלב בבוגרת. קרע אותו באימונים. תן לו להתנסות כבר מגיל צעיר ברמות הגבוהות.

אי אפשר לתת לו לשחק נגד הגבוהים של אירופה, פשוט אי אפשר
לא נגד האירופאים ובטח לא נגד השחורים האמריקאים, הם ישברו אותו לחצי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Yellow Gute » 11 יולי 2015, 22:47

אפשר לנסות לפרק זמן. ואם לא ילך אז להשאיל. כמו שאמר צפריר, ואני מסכים איתו, בקצב הזה מכבי לא תקבל מבנדר שום תרומה מקצועית. אם רוצים בכל זאת לנסות - זה הזמן.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 22:48

Yellow Gute כתב:אפשר לנסות לפרק זמן. ואם לא ילך אז להשאיל. כמו שאמר צפריר, ואני מסכים איתו, בקצב הזה מכבי לא תקבל מבנדר שום תרומה מקצועית. אם רוצים בכל זאת לנסות - זה בזמן.

אני חושבת שהרוב פה אמרו שלא נקבל מבנדר יותר מדי בפן המקצועי לפני שהוא יילך ל-NBA
הזמן היחידי לבדוק אותו זה ב-pre-season כי אי אפשר לבזבז על מקום של זר בליגה וזה גם לא ריאלי כי אתה לא יכול לבדוק שחקן במשך ספטמבר-אוקטובר ורק אז להחליט אם אתה צריך להביא עוד שחקן או לא

אני חושבת שכולם יכולים לראות שבנדר כרגע לא מתאים
לפי דעתי פשוט צריך להשאיל אותו לקבוצה בחו''ל שאומרת מראש שהיא תתן לו דקות משחק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Yellow Gute » 11 יולי 2015, 22:50

למה... מכבי מחליפה/מוסיפה שחקן כמעט כל עונה. לדעתי שווה לקחת פה הימור.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 22:52

Yellow Gute כתב:למה... מכבי מחליפה/מוסיפה שחקן כמעט כל עונה. לדעתי שווה לקחת פה הימור.

וכמה טוב זה עובד לנו כשמביאים שחקן באמצע העונה?
מכבי צריכה לדעת בסוף אוגוסט מה הקבוצה שאיתה היא (לפחות בתאוריה) תרוץ כל השנה

אין סיבה להתעקש על בנדר, הוא בן 17 והוא לחלוטין לא ברמה של יורוליג כרגע ואפילו לא ברמה של ליגת העל שלנו, לצערי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Yellow Gute » 11 יולי 2015, 22:54

נסכים שלא להסכים :happy
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי Chen » 11 יולי 2015, 23:19

לפבארני יש משחק פוסט, הוא מאוד מגוון ביכולות שלו. לא חושב שצריך להתעקש על שחקן עם היכולת הזאת.
יותר חשוב לי שהשחקן בעמדה 4 ידע להוריד כדור לרצפה ולהוביל כדור במתפרצות כמו שרנדל עשה העונה. בכלל להשאיר את רנדל זה רעיון לא רע אם אי אפשר להביא משהו יותר טוב.

אגב, מישהו יודע מה עם פורטה? :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי אדם » 12 יולי 2015, 00:08

לגבי מקלין כרמל אני חושב שהוא בכל זאת פיספוס , הוא פיזי ברמות וחזק מאוד ואתלט ויש לו פוסט טוב ויכל לתרום לנו הרבה בנוסף לרנדל.
אם באמת מביאים 2 4 אז זה אומר שנשאר בלי גארד בעמדה 2.
בעבר שם כמו תומספון שרץ פה בפורום זה שם שרב הגושלים פה פינטזו עליו ורצו מאוד לראות אותו במכבי וזה שחקן שעלה הרבה מאוד כסף , עכשיו שכבר מדברים עלעו בהקשר מכבי פתאום זה שחקן בינוני ויש יותר טובים , יש כמה דברים אחת , אנחנו לא יודעים על איזה סגנון מכבי הולכת , פעם מדברים על 2 4 פעם על 4 אם פוסט פעם קלעי ופעם על אחד 4 ואחד בעמדה 2, אז זה בעיתי לנו להבין את הכיוון, לנושא תומפסון זה שחקן טוב מאוד שבעבר שהשם שלו עלה קפצו פה מלא פתאום היום יש מלא מועמדים יותר ממנו ? מי למשל , אני לא פוסל , אני גם חושב שהוא לא נראה משו בהפועל והוא לא הרשים ולא בא לידי ביטוי , אני חושב ומקווה שזה בגלל צורת המשחק שלהם וההיתאקלמות שלו , בהתחלה לא שיחק אחרי זה יותר אף פעם לא נסגרו עליו , פעם משחק פעם לא פעם קצת וזה פגע בו .
מקרה תומפסון מזכיר מאוד את מקרה מקלין , באותה תקופה שתומספון היה בכותרות והשם שלו היה חם זו אותו סיטואציה כמו מקלין הקיץ שהשם שלו ים ומדברים עליו הרבה פה ובקבוצות אירות או סיטואציה היה אם דיון תומספון .
עכשיו מי שאר האופציות? בעמדה 4 רנדל ו? מי הנוסף?
אין הרבה בגלל זה לדעתי צריך לשקול את תומפסון , הוא חזק מאוד , בנוי טוב ואתלט , יש לו קליעה מחצי מרחק , אני לא אומר שהוא כוס התה שלעי אבל אני לא רואה הרבה אופציות.
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2015, 00:25

האמת שרנדל ותומפסון נשמע לי כמו דיל נחמד ולא יקר.
אם בונים כאן משהו רציני, ומשקיעים מליונים בקו האחורי, אז להשאיר את הקו הקדמי שלנו עם פבראני שלא שיחק שנה וחצי, עם רנדל שהמצב
הבריאותי שלו הוא לא יציב, עם פניני שיחזור אחרי היעדרות של כמעט שנה ועם בנדר שהוא ילד בן 17, זה לא ממש אחראי.
בסוף נישאר עם אמבקווה שמשחק 80 דקות בשבוע או משהו כזה.

יש מקום לעוד זר, ואין טעם לחסוך כאן.

השיטה היחידה שבה אני מאמין שאפשר לשחק עם 3 שחקנים עיקריים על 2 עמדות (גארדים או גבוהים), זה אם מביאים שלישיית תותחים,
שאין להם היסטוריה של פציעות, שיכולים לשחק הרבה דקות, ויכולים לשחק אחד ליד השני.
דווקא בקו האחורי, יש לנו שלישייה כזאת, שאף מגובה ע"י יבזורי, וסילבן למקרה הצורך.

בקו הקדמי זה אפילו לא קרוב, ולכן אין מנוס מלהחזיק חמישה גבוהים - 4 זרים וישראלי אחד (רום).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים