שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אם היו מביאים את ארצג ליד רנדל כנראה שלא הייתה לי בעיה, אבל כנראה שאם ישאר יביאו שחקן פחות טוב ממנו.
תראי את סדרת הגמר האחרון ותראי כמה זה בעייתי עבור קבוצה להחזיק שחקן התקפה מוגבל שלא מסכן את הסל(בוגוט).
רנדל חי מריבאונד התקפה וממתפרצות, בהתקפה העומדת הוא שחקן מוגבל להחריד, בעיני זה לא טוב
הבעיה עם בוגוט לא הייתה שהוא לא איים על הסל אלא שהוא היה איטי גם בהגנה וגם בהתקפה
אני לא חושבת שרנדל מתאים לאנלוגיה הזאת
הוא לא איים על הסל. קליבלנד רימו ממנו חופשי. כשגולדן סטייט שיחקו עם גרין פתאום היה הרבה יותר קשה להביא דאבל טימס וכשזה כן קרה היה מי שידע מה לעשות במצב הזה.
רנדל לא מאיים על הסל בסט אופנס
ברור שהרבה יותר קשה להביא דאבל-טים כשקבוצה משחקת סמול-בול אבל אם זה היה המצב כל הזמן אז לא היו סנטרים במשחק בכלל ועובדה שיש
בוגוט היה מאוד איטי וכבד בסידרה הזאת וזה פשוט לא התאים מבחינת מאצ'אפים
הוא היה הסנטר הפותח של הקבוצה הטובה בליגה מסיבה מסויימת, בסידרה ההיא זה פשוט לא הלך והיה עדיף סמול-בול
רנדל לא פחות אתלטי מטיוס והוא לא קלעי גדול, או אפילו בינוני, אבל אפשר לעשות לו תרגילי פיק אנד רול, אפשר לעשות לו תרגילים לקליעה מהפינה ובשורה התחתונה אפשר להוציא ממנו הרבה יותר ממה שהוציאו ממנו
הוא לא שחקן פוסט אפ, גם פבראני לא (רוב הזמן) וגם אמבקווה לא, כל אלה יצטרכו תרגילים ושיפעילו אותם אבל אני לא מבינה במה זה שונה מכל קבוצה אחרת שיש בה גבוהים שהם לא טלטוביץ' או טים דאנקן
שוב, הצוות המקצועי שלנו לא צריך רק להחתים שחקנים אלא גם לאמן אותם
הם יצטרכו למצוא תרגילים לקלעים ותרגילים לגבוהים
אין לי ספק שרנדל יכול להיות רלוונטי גם בהתקפה אם נראה קבוצה מאומנת (מה שלא ראינו השנה)
לא כל התקפה צריכה להיות עם תרגיל מהספסל אבל זאת צריכה להיות קבוצה שיודעת מה הזהות שלה
גם בגולדן סטייט שהעלתה, לא כל התקפה הייתה עם תרגיל אבל השחקנים ידעו שהם כל הזמן צריכים לזוז, הם אף פעם לא הפסיקו לזוז מאחורי חסימות וכל הזמן הייתה רוטציה עד שמישהו היה פתוח
לא היה לנו אפילו עשירית מזה השנה