המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:הייתם סוגרים את עמדה 4 עם אוסטין די ובראקינס? או די ובנדר ? הייתי שמח עם בסופו של דבר זה יהיה בראקינס וארצג אבל לא יודע חסר לי פיזיות מתחת לסל מישהו עם הגנה מטורפת יחד עם ארצג
יוסי22 כתב:לא מצליח להבין את הטיעון חני ואור ...
עם ארויו הלכו על קונספט של כוכב אחד וחבורת נגרים , הקונספט נכשל ולכן עברו לקונספט מאוזן יותר שגם הצליח יותר .
עכשיו החליטו להגדיל את התקציב באופן רוחבי כי זה התאפשר מאיזושהי סיבה , אפשר רק לברך על זה .
יוסי22 כתב:לא מצליח להבין את הטיעון חני ואור ...
עם ארויו הלכו על קונספט של כוכב אחד וחבורת נגרים , הקונספט נכשל ולכן עברו לקונספט מאוזן יותר שגם הצליח יותר .
עכשיו החליטו להגדיל את התקציב באופן רוחבי כי זה התאפשר מאיזושהי סיבה , אפשר רק לברך על זה .
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:לא מצליח להבין את הטיעון חני ואור ...
אני מסתכל על זה מזווית אחרת.
בזמנו ההנהלה בחרה להשקיע המון כסף בשחקן אחד, ומאז אנחנו שומעים מדי עונה איך "לכל שחקן אפשר למצוא תחליף בשליש מחיר" ועל "שפיות כלכלית" ובפועל רואים פה תקציב שחקנים נמוך מאוד. ד"א, לא פעם גם שמענו על בור תקציבי שנוצר בעקבות החתמת ארויו.
כישלון העונה, יעניק לגיטימציה להנהלה לחזור לקו של תקציב שחקנים נמוך, הימורים גם בעמדות מפתח וכו'.
הקיץ הזה נפתח מצויין עם כמה החתמות מצויינות. מאז, נראה שמישהו שם מתעקש לפשל בכוונה. מי משחרר שחקן כמו רנדל כשאין לו תחליף הולם ביד? מי מגיע לתחילת אוגוסט עם עמדה 4 ריקה לחלוטין? למה האופציה של ילד בן 17 עם גוף של ילדה בת 5 עולה בכלל בהקשר של הקבוצה הבוגרת? למה בכלל לדבר על אפשרות של סווינגמן כשהעמדות האלה מלאות לחלוטין?
מה שאני אומר, זה שהרבה מאוד תלוי בעונה הזאת. עונה לא מוצלחת, וחוזרים שנתיים אחורה. עונה מוצלחת, תהווה דחיפה להמשך השקעה מצד ההנהלה. בגלל שזה המצב, אני מאוד מקווה שמישהו שם יתעשת בזמן ויסגור את הסגל כמו שצריך. כרגע אני מודאג.
חנו'ש כתב:יוסי22 כתב:לא מצליח להבין את הטיעון חני ואור ...
מה זה התאפשר? פדרמן זכה בלוטו פתאום??
אני לא חושבת שזה עניין של התאפשר או לא כמו עניין של עקרונות.
הכמה מיליונים הספורים שהתווספו כנראה הקיץ לתקציב השחקנים לא נפלו מהשמיים, הם יכלו להתווסף גם לפני שנה וגם לפני שנתיים ולפני כן - זה הכל היה עניין של רצון לכך.
הפרנציפ הזה של דני וחבריו להוכיח לכולם שאנחנו יכולים להצליח גם בלי תקציב מנופח ולהישאר מאוזנים הפך לתורה מסיני ולאיזשהו רצון של דווקא להראות שזה אפשרי (אידיאולוגיית "מודל אולימפיאקוס" הקדוש).
בעונה שעברה זה קצת חצה גבולות כשלמעט פארגו כל ההחתמות שנעשו היו כחלק מה"פרנציפ" (לטעמי זה בא בעיקר בשל הזכיה ביורוליג)
ואגב, להגיד שהעיקרון המקודש הזה הצליח? זה בעיניי המתובנן, כי בעיניי להפוך לקבוצת הצלבה קבועה עם הבלחות מידי פעם זה בסדר אולי אבל לא "הצלחה".
WendelA כתב:MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:לא מצליח להבין את הטיעון חני ואור ...
אני מסתכל על זה מזווית אחרת.
בזמנו ההנהלה בחרה להשקיע המון כסף בשחקן אחד, ומאז אנחנו שומעים מדי עונה איך "לכל שחקן אפשר למצוא תחליף בשליש מחיר" ועל "שפיות כלכלית" ובפועל רואים פה תקציב שחקנים נמוך מאוד. ד"א, לא פעם גם שמענו על בור תקציבי שנוצר בעקבות החתמת ארויו.
כישלון העונה, יעניק לגיטימציה להנהלה לחזור לקו של תקציב שחקנים נמוך, הימורים גם בעמדות מפתח וכו'.
הקיץ הזה נפתח מצויין עם כמה החתמות מצויינות. מאז, נראה שמישהו שם מתעקש לפשל בכוונה. מי משחרר שחקן כמו רנדל כשאין לו תחליף הולם ביד? מי מגיע לתחילת אוגוסט עם עמדה 4 ריקה לחלוטין? למה האופציה של ילד בן 17 עם גוף של ילדה בת 5 עולה בכלל בהקשר של הקבוצה הבוגרת? למה בכלל לדבר על אפשרות של סווינגמן כשהעמדות האלה מלאות לחלוטין?
מה שאני אומר, זה שהרבה מאוד תלוי בעונה הזאת. עונה לא מוצלחת, וחוזרים שנתיים אחורה. עונה מוצלחת, תהווה דחיפה להמשך השקעה מצד ההנהלה. בגלל שזה המצב, אני מאוד מקווה שמישהו שם יתעשת בזמן ויסגור את הסגל כמו שצריך. כרגע אני מודאג.
לפי דעתי כל עוד להפועל ירושלים תקציב גבוה למכבי לא תהיה אפשרות לחזור לתקציב כמו בשנה שעברה נניח. תחשוב שירושלים זוכה שוב באליפות אתה מצב שמכבי מורידה את התקציב ומשלימה עם היותה מספר 2 בארץ? בקיצור ירושלים עושה לנו טובה שבונה קבוצה טובה יותר משנה לשנה.
rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
הסיבה שהקיץ חותמים כאן שחקנים בסכומים האלה זה בגלל שהם שווים את השכר שלהם (לפי מה שמכבי חושבים) ואין בכל קיץ הזדמנות להחתים שחקנים כאלה
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
הסיבה שהקיץ חותמים כאן שחקנים בסכומים האלה זה בגלל שהם שווים את השכר שלהם (לפי מה שמכבי חושבים) ואין בכל קיץ הזדמנות להחתים שחקנים כאלה
לפי רוח הדברים, לא קשה לנחש מי אותו "בכיר בהנהלה".
הדברים שלו הם כמובן שקר, ומוכיחי שלא באמת השתנה אצלם משהו בתפיסה. מישהו באמת מאמין שלפני רוצ'סטי ופארמר, לא היו שחקנים ששווים סכומים כאלה? כשפארמר, ספאנוליס, נבארו ודיאמנטידיס לא פנויים, ברירת המחדל היא היינס בחמישית מחיר? הם חושבים שאנחנו קונים את זה שאין דרגת ביניים? זה או 2 מיליון על פארמר וארויו, או 300-500 אלף על שחקן מהליגה האיטלקית או הגרמנית? נו באמת.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
הדברים שלו הם כמובן שקר, ומוכיחי שלא באמת השתנה אצלם משהו בתפיסה. מישהו באמת מאמין שלפני רוצ'סטי ופארמר, לא היו שחקנים ששווים סכומים כאלה? כשפארמר, ספאנוליס, נבארו ודיאמנטידיס לא פנויים, ברירת המחדל היא היינס בחמישית מחיר? הם חושבים שאנחנו קונים את זה שאין דרגת ביניים? זה או 2 מיליון על פארמר וארויו, או 300-500 אלף על שחקן מהליגה האיטלקית או הגרמנית? נו באמת.
בדיוק מה שאני אמרתי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
בדיוק מה שאני אמרתי
אז אני נאלץ לשנות את דעתי להפך המוחלט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים