rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
הסיבה שהקיץ חותמים כאן שחקנים בסכומים האלה זה בגלל שהם שווים את השכר שלהם (לפי מה שמכבי חושבים) ואין בכל קיץ הזדמנות להחתים שחקנים כאלה
מישהוא מהמשפוחה ?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
הסיבה שהקיץ חותמים כאן שחקנים בסכומים האלה זה בגלל שהם שווים את השכר שלהם (לפי מה שמכבי חושבים) ואין בכל קיץ הזדמנות להחתים שחקנים כאלה
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
מישהוא מהמשפוחה ?( במילעיל ).
גל גל כתב:חחח הוא לא סיפר לך משהו מעניין אחר
rc4991 כתב:אדגר פו כתב:rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
מישהוא מהמשפוחה ?( במילעיל ).
לא, אני לא יוסי22
refael כתב:הייתי שוקל להחזיר את גו אלכסנדר לקבוצה
4 פיזי בטירוף אתלט עם קליעה טובה מכל הטווחים אני מאמין שאם הוא היה מתחיל את העונה עם כולם הוא היה נראה הרבה יותר טוב ויותר מחובר.
יש לו פוטנציאל אדיר שלא מומש פה, לדעתי זה פיספוס ענק.
החציל האצטקי כתב:יש לי הרגשה שמקל יסיים אצלנו בסוף. ברגע שירושלים תחתים גארד זר זה יהיה ודאי.
אולי מכבי אדישה מבחינת גבוהים ישראלים כי הקו האחורי המיועד יהיה ישראלי לגמרי למעט סמית׳ ורוצ׳סטי.
החציל האצטקי כתב:נראה שגם לירושלים נמאס ממנו.
מכבי תחתים 4 בכיר ואז תתפנה להחתים 4 נוסף או סווינגמן או את מקל. שום דבר מזה לא דחוף או הכרחי.
צ'אנס טוב שהוא כאן, אני אומר את זה מתחילת הקיץ, בידיעה שהוא ימשוך את הזמן כהרגלו.
ההימור שלי שעד שני בערב יש החתמה.
החציל האצטקי כתב:מכבי תחתים 4 בכיר ואז תתפנה להחתים 4 נוסף או סווינגמן או את מקל. שום דבר מזה לא דחוף או הכרחי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים