ת'רד המלפלפונים V6: האימפריה מכה שנית

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V6: האימפריה מכה שנית

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אוגוסט 2015, 17:26

Holiday_Armadillo כתב:פוטושופ ברמה של פעוט בלי דיים

ועדיין זה הצליח להכניס אותי להתקף חרדה בלתי נשלט. חרחורי בכי והכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 אוגוסט 2015, 17:27

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:פוטושופ ברמה של פעוט בלי דיים

ועדיין זה הצליח להכניס אותי להתקף חרדה בלתי נשלט. חרחורי בכי והכל.

יש סירטון או משהו? כי כשזיין עזב את וואן דיירקשן כל הילדות צילמו את עצמן בוכות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 05 אוגוסט 2015, 17:29

זה יבוא בבום ואני חושב שזה יהיה כמו מרקס הינס אני ממש מתפלל שזה יהיה מישו טוב שלא חשבנו עלעו או איזה הפתעה של שחקן תותח.
ממש לא בא לי שנכנס לדכאון ולסוף עונה שעוד לא התחילה , שונא את ההרגשה הזו וההבנה הזו.
שנה שעברה כבר מהרגע הראשוח שראיתי את ההחתמות הבנתי שלא הולכים לשום מקום והלכה העונה.
לגבי היינס מהרגע שהכרתי וראיתי אותו לפני מכבי אמרתי זה לא לפה, מצורת הכדרור מצורת הצבירת נקודות מהכל, יש לי עין טובה לשחקנים דרך אגב.
לענין גודס ,לא יחסו לזה חשיבות אבל גודס בראיון שלו אמר שהינו אחת הקבוצות הדומיננטיות , זה פשוט הזוי , עזבו עכשיו את הדעות לגבי גודס אם הוא מאמן טוב או לא , אבל שמאמן לא מודע ואומר כאלה שטוית ,זה צריך להדליק נורה אדומה אצל כולנו ,אין בעיה להיכשל זה קורה , אבל תהיה מודע תראה את זה ,אבל לראות שהכל היה חרא ולהגיד שזה היה זהב ורק בגלל פציעות זה פשוט הזוי ולא מובן ,אני מעריך וככה אני גם בחים אם טעיתי נכשלתי אני מודה לא מנסה לכסות את זה או להיתחרבש .
בקבוצה הזו היו יותר מידי בעיות , היא היתה מוגבלת , לא מאומנת , חסרת שכל , ורק שחקן וחצי יכלו לשים סל , הפסדנו כל תואר בתחילת העונה , חלקם יוקרתים כמו ביניבשתי שגודס ניפנף , וגביע ווינר שנחמד לזכות בו במיוחד מול ירושלים , ועל הכל הוא דילג ותירץ , תבוסות משפילות , כאילו מכבי היא סתם מועדון , דברים שלא הסכמנו לקבל בחים , תבוסות השפלות שעברו כאילו כלום , והוא לא זיעזע לא דפק את הכיסא בחדר הלבשה כלום, ותמיד היתראין כאילו זה מקובל וסבבה.
אדם

הודעהעל ידי אדגר פו » 05 אוגוסט 2015, 17:33

חכמנו זכרונם לברכה אמרו ששלושה דברים מגיעים בהסח הדעת, ( משיח, מציאה ועקרב ) , עכשיו אפשר להוסיף גם החתמת פאוור במכבי. נקווה שזה יהיה יותר קרוב למשיח או מציאה ולא עקיצת עקרב .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוגוסט 2015, 11:32

אלי סהר מגלה שאתמול מכבי ישבה 4 שעות בהרצליה כדי להכריע בשאלה הגורלית האם להביא שני שחקני פנים חדשים או רק זר אחד פלוס בנדר. אני לוקח דברים שלו באופן מסוייג , אבל מידע זה מידע.
אם באמת הכריעו , אולי משהוא יזוז .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אוגוסט 2015, 11:42

לא חושב שאלי סהר אי פעם פגע במשהו שקשור למכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 אוגוסט 2015, 11:46

3:50 אכלו פיצות ושתו בירה, 9 דק' קשקשו על העונה שעברה ועל מכבי רגל ובדקה האחרונה אמרו שבנדר יכנס לסגל.
מה יש לדסקס 4 שעות בסוגייה אחת. סרוסי הזה טמבל ברמות קשות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוגוסט 2015, 11:50

החציל האצטקי כתב:3:50 אכלו פיצות ושתו בירה, 9 דק' קשקשו על העונה שעברה ועל מכבי רגל ובדקה האחרונה אמרו שבנדר יכנס לסגל.
מה יש לדסקס 4 שעות בסוגייה אחת. סרוסי הזה טמבל ברמות קשות.

את לא צודק. קודם כל את כל השעה הראשונה הלכה ל"בוקר טוב" של שמעון מזרחי :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוגוסט 2015, 11:53

טוב, מזרחי הוא ה " דון " הידוע וארוחות איטלקיות מסורתיות אורכות שעות ארוכות. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוגוסט 2015, 12:06

אני לא מבין למה רק עכשיו דנים בסוגייה הזאת.
כבר מזמן היו צריכים לקבל החלטה בנושא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי צ'שר » 06 אוגוסט 2015, 12:10

שמואל1 כתב:אני לא מבין למה רק עכשיו דנים בסוגייה הזאת.
כבר מזמן היו צריכים לקבל החלטה בנושא.

חח גם אני חשבתי על זה. פשוט בדיחה.. שלושה שבועות לתחילת העונה, כששני שליש סגל כבר סגור, נזכרים להחליט בסוגיה ככ מהותית?

מצד שני כמו שכתבו פה אלי סהר הוא קשקשן רבתי אז לא הייתי לוקח את דבריו ברצינות יתרה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי refael » 06 אוגוסט 2015, 12:18

אני דווקא תומך בזה שההנהלה לוקחת את הזמן שלה במציאת השחקן החסר לסגל חבל אחרי כל ההשקעה שעשו בקיץ והבאת שחקנים באמת איכותיים זה יתפקשש על הבאת זר אחרון לא רציני דוגמת מלקולם תומאס.
צריך לחשוב טוב טוב ולבדוק את כל האפוציות כמובן גם לא לחכות לרגע האחרון שכבר לא ישאר כלום בשוק.
תמונה
refael

הודעהעל ידי צ'שר » 06 אוגוסט 2015, 12:25

refael כתב:אני דווקא תומך בזה שההנהלה לוקחת את הזמן שלה במציאת השחקן החסר לסגל חבל אחרי כל ההשקעה שעשו בקיץ והבאת שחקנים באמת איכותיים זה יתפקשש על הבאת זר אחרון לא רציני דוגמת מלקולם תומאס.
צריך לחשוב טוב טוב ולבדוק את כל האפוציות כמובן גם לא לחכות לרגע האחרון שכבר לא ישאר כלום בשוק.

אתה צודק לגמרי, אבל זה לא מה שהם עושים. למעשה הם רק עכשיו חשובים איזה סגנון של קבוצה יהיה לנו. זו פשוט חוסר מקצועיות לתכנן דבר כ"כ מהותי כשכבר 8 שחקנים מתוך 10 השחקנים הבכירים סגורים בסגל ובשלב הזה כבר אמורים להתחיל לתכנן תכנית עבודה שנתית ולחשוב על היבטים משמעותיים של איך ישחקו, ולפי זה לבחור את השחקן המתאים לעמדה. לא להתחיל לתכנן בשלב ככ מאוחר איזה עמדות מביאים, ורק אחכ להתחיל לחפש שחקנים. למה הם מחכים בדיוק?!
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אוגוסט 2015, 12:32

MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק, מכבי התעסקה בשבוע האחרון במספר נושאים ברומו של עולם:
1. עומרי כספי פאונדיישן.
2. נבחרת הנוער.
3.פאר טסי (עדיין לא מאמין שדרך השלום יתנגן בMSG. מביך).
4. הפנינה הקולנועית 78:77.
5. עוד קצת עומרי כספי פאונדיישן, הפעם הדפסת חולצות מיוחדות לכוכבי הנבא.
6. אטרקציות קיברנטיות לילדי מכביסט VIP.

עכשיו ברור למה עמדה 4 ריקה כמו חלל הגולגולת של היינס. החבר'ה עסוקים.

והשבוע בפינה "במה מתעסקים במכבי שלושה שבועות לפני פתיחת האימונים כשחסרים שני שחקני מפתח":

1.ברכות חמות לנבחרת הנוער על החזרה לדרג א'. מרגש.
2. ברכות חמות לקהל האוהדים לרגל יום האהבה, תוך הצעה לצפייה רומנטית במיוחד ביצירה הקולנועית הנדירה- 78-77.
3. הביקור המרטיט של דייוויד בלאט במשרדי המועדון, וההענקה הקריטית והנחוצה של כרטיס מכביסט VIP.
4.משחקי קבוצת הותיקים של מכבי (הכוללת גם את הסמכות המקצועית השנייה בחוזקה במועדון והסוכן של בנדר, ניקולה) בברלין. אירוע מרגש ששווה סיקור נרחב ללא ספק.
5.הקרנה נוספת של יצירת המופת שכבר זכתה לשבחים משתפכים כגוון :"כבר נתקלתי בדרכים גרועות יותר להעביר את החופש עם הילדים", 78-77.
6. ראיון בועט ובלעדי שהינו שחזור מדוייק של הראיון בספורט 5 עם דגן יבזורי. אחסוך לכם: "לא מפחד לשבת על הספסל", "מאמין ביכולות שלי", "שום דבר לא היה סגור עם הפועל ירושלים".
7. מבצע מפתה בחנות המוצרים הרשמית של המועדון. 60(!!)% הנחה על גופיות המשחק הרשמיות. אני הייתי שמח לקנות גופייה של הפורוורד החדש דווקא.
8.עדכון על הנחיתה של פבראני.
9. תמונה של פבראני עם לוק של פרידה הכט לפני פשיטת הרגל.
10. מחמאות לקבוצת הכדורגל של המועדון ולאלוהים (זהבי).

שוב, כמו בשבוע שעבר, כל התחושות השליליות לגבי התנהלות הרכש מתפוגגות, כשברור לכל שישנם דברים חשובים יותר ששווים עיסוק קודם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוגוסט 2015, 13:20

אתה ענק אין מה להגיד.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוגוסט 2015, 13:23

MTA2311 כתב:
MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק, מכבי התעסקה בשבוע האחרון במספר נושאים ברומו של עולם:
1. עומרי כספי פאונדיישן.
2. נבחרת הנוער.
3.פאר טסי (עדיין לא מאמין שדרך השלום יתנגן בMSG. מביך).
4. הפנינה הקולנועית 78:77.
5. עוד קצת עומרי כספי פאונדיישן, הפעם הדפסת חולצות מיוחדות לכוכבי הנבא.
6. אטרקציות קיברנטיות לילדי מכביסט VIP.

עכשיו ברור למה עמדה 4 ריקה כמו חלל הגולגולת של היינס. החבר'ה עסוקים.

והשבוע בפינה "במה מתעסקים במכבי שלושה שבועות לפני פתיחת האימונים כשחסרים שני שחקני מפתח":

1.ברכות חמות לנבחרת הנוער על החזרה לדרג א'. מרגש.
2. ברכות חמות לקהל האוהדים לרגל יום האהבה, תוך הצעה לצפייה רומנטית במיוחד ביצירה הקולנועית הנדירה- 78-77.
3. הביקור המרטיט של דייוויד בלאט במשרדי המועדון, וההענקה הקריטית והנחוצה של כרטיס מכביסט VIP.
4.משחקי קבוצת הותיקים של מכבי (הכוללת גם את הסמכות המקצועית השנייה בחוזקה במועדון והסוכן של בנדר, ניקולה) בברלין. אירוע מרגש ששווה סיקור נרחב ללא ספק.
5.הקרנה נוספת של יצירת המופת שכבר זכתה לשבחים משתפכים כגוון :"כבר נתקלתי בדרכים גרועות יותר להעביר את החופש עם הילדים", 78-77.
6. ראיון בועט ובלעדי שהינו שחזור מדוייק של הראיון בספורט 5 עם דגן יבזורי. אחסוך לכם: "לא מפחד לשבת על הספסל", "מאמין ביכולות שלי", "שום דבר לא היה סגור עם הפועל ירושלים".
7. מבצע מפתה בחנות המוצרים הרשמית של המועדון. 60(!!)% הנחה על גופיות המשחק הרשמיות. אני הייתי שמח לקנות גופייה של הפורוורד החדש דווקא.
8.עדכון על הנחיתה של פבראני.
9. תמונה של פבראני עם לוק של פרידה הכט לפני פשיטת הרגל.
10. מחמאות לקבוצת הכדורגל של המועדון ולאלוהים (זהבי).

שוב, כמו בשבוע שעבר, כל התחושות השליליות לגבי התנהלות הרכש מתפוגגות, כשברור לכל שישנם דברים חשובים יותר ששווים עיסוק קודם.

תמשיך עם הפינה השבועית, זה אדיר! :laugh3 :laugh3
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוגוסט 2015, 13:25

צ'שר כתב:
refael כתב:אני דווקא תומך בזה שההנהלה לוקחת את הזמן שלה במציאת השחקן החסר לסגל חבל אחרי כל ההשקעה שעשו בקיץ והבאת שחקנים באמת איכותיים זה יתפקשש על הבאת זר אחרון לא רציני דוגמת מלקולם תומאס.

אתה צודק לגמרי, אבל זה לא מה שהם עושים. למעשה הם רק עכשיו חשובים איזה סגנון של קבוצה יהיה לנו. זו פשוט חוסר מקצועיות לתכנן דבר כ"כ מהותי כשכבר 8 שחקנים מתוך 10 השחקנים הבכירים סגורים בסגל ובשלב הזה כבר אמורים להתחיל לתכנן תכנית עבודה שנתית ולחשוב על היבטים משמעותיים של איך ישחקו, ולפי זה לבחור את השחקן המתאים לעמדה. לא להתחיל לתכנן בשלב ככ מאוחר איזה עמדות מביאים, ורק אחכ להתחיל לחפש שחקנים. למה הם מחכים בדיוק?!

מסכים. זה נראה כאילו אחרי ההחתמה של פארמר כל ההנהלה יצאה לחופשת קיץ ורק עכשיו הם חוזרים לעבוד.
זה כל כך ברור שבסוף יחתום אופייבו הבינוני ועוד איזה עלום שם מהליגה הבלגית או הגרמנית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 06 אוגוסט 2015, 13:33

שמואל לדעתי אתה עוד אופטימי זה יהיה אופייבו ובנדר , אני מהמר על עוד שחקן אחד וזהו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 06 אוגוסט 2015, 14:30

סתם נסחפים פה עם עמדה 4 כאילו אנחנו כבר באמצע העונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 06 אוגוסט 2015, 14:39

זה בושה ההיתנהלות הזו של מכבי ,כל הניהול והדרך הזו שהולכים בה,מעדיפים כוחניות של וויציץ מאשר צרכים מקצועים?וצרכים של מאמן?,מכבי צריכה 2 תותחים בעמדות האלה ,והם רוצים לחסוך כסף ולהביא איזה בינוני ואליו לצרף נער מטאטא שאין לו שום תרומה לשנה הקרובה?כדי לרצות את וויציץ .
חשבתי וויציץ בא לעזור לתרום לא להידחף ולהישתלט ,גם איזו הגנה הוא קיבל בעונת בלאט ממהנהלה ,איך ההנהלה דאגה לצין שזה גם הישג של וויציץ ולא רק של בלאט ,מישו אי פעם יחס חשיבות להישג לגור שלף או מוני פנאן?,זה תפקיד כל הכבוד תעשה אותו אתה בצד המקצועי ,התפקיד שלך לעבוד בתיאום בכימיה בשילוב ידים אם הצוות המקצועי ,לא להיתנגח בהם וללכת נגדם ,אתה לא מאמן את השחקנים האלה בסוף ,כן יש דברים בטוח שהוא צודק לגביהם אבל לא זו הדרך.
אני אוהד מכבי חיפה בכדורגל ,ההיתנהלות שם והניהול והסדרי עדיפויות מזכירים את מכבי כדורסל ,כל השיטה והדרך דומים ,גם בענין וויציץ ווציץ הוא מתנהג כמו בניון,מעדיף להוכיח ולהראות ששלו גדול יותר ולנצח את כולם ולהראות שהוא בעל הבית ,בדיוק כמו בניון ,במקום לדאוג לקבוצה ולדאוג לצרכים של הקבוצה ולרצות לנצח הם דואגים לעצמם,כמו בשכונה מעדיפים להיות גדולים אבל בלי תארים ובלי ניצחונות ,העיקר הניצחון האישי שלהם.
מזה זה לאן הגענו ,כאילו התחלנו טוב יחסית כולנו ציפינו,היו החתמות סבירות ,אולי פבראני התגלה כפצצה ,ובסוף הולכים להביא לנו את בנדר?אם כל הכבוד אליו כרגע הוא אפילו לא ברמה של גק כהן המאעפן .
אין לו גודל להיתמודד ,הרי כל השנה מדברים שתפקיד 4 5 בעיתי אצלנו וצריך גודל וצריך פיזיות ,דיברו מקלין דיברו רנדל דיברו כל מיני ואז בסוף בגלל גחמות של וויציץ מוותרים על הצורך כדי שוויציץ יהיה מרוצה?מה בנדר יכול לתרום?אני מקווה שהבחור מבין שצריך לעלות מסת שריר,כי הוא לפי המסתמן הולך להיות 3 כרגע לא 4 ולא נעלים.
בושה פשוט אם בסוף זה אופיבו ובנדר בושה אם זה תותח ואופיבו שאפו.
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Assaf M, Avi1508, Google [Bot], עידן, שמוליק ו־47 אורחים