המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני לא כל כך מסכים על ליאב, לשני גולשים בתפוז יש פגיעות פה ושם. לא רואה סיבה למה לא לצטט אותם בת'רד המתאים. לגבי יתר הגולשים כמו רועי מרום ושאר ירקות, את זה באמת צריך לקחת בערבון מוגבל וזאת בלשון המעטה.
er79 כתב:זה לא כל כך משנה, ברור שעיתונאים כמו אבי סגל זה הרצוי, אבל לא פוסל אם יביאו ציטוטים מהמצוי. גם ככה כל עונת המלפפונים מתבססת על ספקולציות ושמועות. ושוב, ישנם פורומים שחלק מהגולשים בהם מביני עניין, אולי בגלל עצמם, אולי כי הם מקורבים לסוכנים, בשביל להפיג את השעמום לא רואה פסול גם אם מישהו מצטט אותם. בכל זאת גם אנחנו חלק מפורום, בל נשכח.
LIAV10 כתב:er79 כתב:אני לא כל כך מסכים על ליאב, לשני גולשים בתפוז יש פגיעות פה ושם. לא רואה סיבה למה לא לצטט אותם בת'רד המתאים. לגבי יתר הגולשים כמו רועי מרום ושאר ירקות, את זה באמת צריך לקחת בערבון מוגבל וזאת בלשון המעטה.
לא יודע אם הבנת את זה ככה, אבל לי ספציפית אין בעיה שיפרסמו פה שמועות, ההיפך הוא הנכון.
פשוט לא זכור לי שהם פגעו לאחרונה.
felix_r כתב:גל גל כתב:אני באמת לא מבין מה די? זה פורום של דיונים גם אם זה נכון וגם אם לא אפשר לדון על השחקן
עוד לא היה אף משתמש אחד, אף אחד בשום פורום כלשהו שכתב על החתמה של מכבי לפני שהיא הופיעה אצל אחד העיתונאים האמיתיים.
אז בשביל מה זה טוב להביא את הציטוטים האלה? בשביל מה?
roy1000 כתב:אם היו מוכנים לשלם לקלארק, הוא כבר היה פה.
felix_r כתב:roy1000 כתב:אם היו מוכנים לשלם לקלארק, הוא כבר היה פה.
לא בטוח. אולי הוא עדיין חושב שיש לו סיכוי לקבל חוזה ב NBA.
מכבי מחכה לפליטים. את הפליטים שחיכו עד הסוף ולא קיבלו חוזה ב NBA, אפשר להחתים בכסף קטן. לקראת תחילת העונה אין להם הרבה הצעות, כי הקבוצות הרציניות כבר סגרו את הסגלים
dod כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:אם היו מוכנים לשלם לקלארק, הוא כבר היה פה.
מכבי מחכה לפליטים. את הפליטים שחיכו עד הסוף ולא קיבלו חוזה ב NBA, אפשר להחתים בכסף קטן. לקראת תחילת העונה אין להם הרבה הצעות, כי הקבוצות הרציניות כבר סגרו את הסגלים
מתי זה הסוף?
felix_r כתב:roy1000 כתב:אם היו מוכנים לשלם לקלארק, הוא כבר היה פה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־9 אורחים