felix_r כתב:אחדשיודע כתב:שטויות, לא הוצאתי שום דבר מהקשרו. אמרת בפירוש שאתה לא רוצה אותו במכבי (בגלל ההגנה).
ואני אומר, אם אתה לא רואה את הפוטנציאל שלו ואת הערך המוסף שהוא יכל להביא למכבי במסגרת חוק הצעירים (עם או בלי הגנה משופרת) אז אין לך מושג.
מבלי להתייחס ליכולות שלו ולתרומה שהוא יכול להביא (גם בלי הגנה), עם דאוסן בסגל היה למכבי עוד שחקן ברוטציה במשחקי הליגה, פשוט מאוד. לא רואה איך זה יכל לפגוע בנו.
אל תגיד לי מה אני אומר ומה אני לא אומר. כי בכל זאת, אני יודע טוב יותר מה אני אומר![]()
וכן, כרגע אני לא רוצה אותו במכבי כי אין לו הגנה. איך הגעת למסקנה שאני לא רואה פוטנציאל? רק אלוהים יודע. כנראה שוב התבלבת בתרופות.
על הזיין שלי חוק הצעירים. אם אתה רוצה את דאוסון רק בגלל חוק הצעירים, אז תחתים איזה עציץ מהנוער. אני רוצה במכבי שחקנים שמשחקים ותורמים. בלי הגנה דאוסון ישב על הספסל כמו כל שחקן נוער.
דבר ענייני. אמרת שאתה לא רוצה אותו במכבי כי אין לו הגנה (ועל הדרך התעלמת מהפוטנציאל שיש לו, שזו סיבה מספיק טובה להביא אותו), וזה כשלעצמו, נראה לי כאילו אתה לא מודע לסיטואציה וליתרונות שהוא יכול להביא איתו. אם מניחים שמכבי תתחיל את העונה עם 6 זרים, אז נאלץ להושיב ישראלי אחד בחוץ וזר אחד בחוץ (או שני זרים). אם דאוסן היה בקבוצה (במקום אחד הישראלים, יבזורי לצורך הדוגמא) - מכבי לא היתה צריכה להושיב אף ישראלי בחוץ וזוכה בכך לשתף שחקן נוסף ברוטציה. אין לי מושג למה קבעת שדאוסן לא יכול לקבל דקות בליגת הפח הישראלית רק בגלל שהוא לא עושה הגנה, שטויות במיץ.