NBA PRESEASON 2015- טריסטן תומפסון חתם בקליבלנד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA OFFSEASON 2015

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 10:47

roy1000 כתב:לא מדוייק. ביחד עם קאון, סמית' ותומפסון, הקאבס מגיעים ל- 15 שחקנים.

הסגל של הקאבס נראה ככה:
קיירי/וויליאמס/דלי
סמית'/שאמפרט/האריס
גיימס/ג'פרסון/קאנינגהם
לאב/תומפסון/ג'ונס
מוזגוב/וורז'או/קאון

לדעתי, הקאבס ינסו להעביר בטרייד את וורז'או ולחסוך קצת מהשכר שלו.

קאנינגהם חתם על חוזה לא מובטח, כמו גם קווין קוק לפי דיווחים שונים. מותר לשלב במחנה האימונים עד 20 שחקנים ולהתחיל את העונה עם מקסימום 15.
כמו שאמרתי, יש לקאבס 13 שחקנים חתומים על חוזה מובטח ללא תומפסון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2015, 10:59

אחדשיודע כתב:קאנינגהם חתם על חוזה לא מובטח, כמו גם קווין קוק לפי דיווחים שונים. מותר לשלב במחנה האימונים עד 20 שחקנים ולהתחיל את העונה עם מקסימום 15.

חוזה לא מובטח הוא חוזה לכל דבר ועניין. מבין השחקנים החתומים, הקאבס יצטרכו לחתוך את הסגל ל- 15.
בכל מקרה, הנקודה החשובה בהחתמה של קאון היא שככל הנראה הקאבס ינסו להפטר מוורז'או והחוזה שלו. לא יודע אם תהיה קבוצה שמוכנה לקחת, אבל זה אפשרי.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 11:02

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:קאנינגהם חתם על חוזה לא מובטח, כמו גם קווין קוק לפי דיווחים שונים. מותר לשלב במחנה האימונים עד 20 שחקנים ולהתחיל את העונה עם מקסימום 15.

חוזה לא מובטח הוא חוזה לכל דבר ועניין. מבין השחקנים החתומים, הקאבס יצטרכו לחתוך את הסגל ל- 15.
בכל מקרה, הנקודה החשובה בהחתמה של קאון היא שככל הנראה הקאבס ינסו להפטר מוורז'או והחוזה שלו. לא יודע אם תהיה קבוצה שמוכנה לקחת, אבל זה אפשרי.

שוב, אני התייחסתי לחוזים מובטחים. אף אחד לא מבטיח לקאנינגהם שהוא יתחיל את העונה. קליבלנד יכולה כאמור לרשום עד 20 שחקנים במחנה האימונים וסביר שיחתמו עוד כמה חבר'ה על חוזים לא מובטחים. לגבי ורז'או, החוזה שלו מאוד בעייתי (מבחינת קליבלנד זה מורגש היטב במסי המותרות שהם צריכים לשלם), לא יודע אם יצליחו להיפטר ממנו כל כך בקלות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2015, 11:19

אחדשיודע כתב:שוב, אני התייחסתי לחוזים מובטחים. אף אחד לא מבטיח לקאנינגהם שהוא יתחיל את העונה. קליבלנד יכולה כאמור לרשום עד 20 שחקנים במחנה האימונים וסביר שיחתמו עוד כמה חבר'ה על חוזים לא מובטחים. לגבי ורז'או, החוזה שלו מאוד בעייתי, לא יודע אם יצליחו להיפטר ממנו כל כך בקלות.

כמו שהם יכולים לחתוך את קאנינגהם, הם גם יכולים לחתוך שחקן אחר (עם חוזה מובטח). דברים כאלה קרו לא פעם.

לגבי וורז'או - יש לו בערך 19 מליון מובטחים לשנתיים הבאות. לא קל להיפטר מזה, אבל בהתחשב בזה שהוא סנטר ובהתחשב בעלייה בתקרת השכר בשנה הבאה, זה אפשרי. הקאבס צריכים לקוות שקבוצת פלייאוף שתהיה חייבת סנטר (אולי בגלל פציעה).
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2015, 11:32

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:שוב, אני התייחסתי לחוזים מובטחים. אף אחד לא מבטיח לקאנינגהם שהוא יתחיל את העונה. קליבלנד יכולה כאמור לרשום עד 20 שחקנים במחנה האימונים וסביר שיחתמו עוד כמה חבר'ה על חוזים לא מובטחים. לגבי ורז'או, החוזה שלו מאוד בעייתי, לא יודע אם יצליחו להיפטר ממנו כל כך בקלות.

כמו שהם יכולים לחתוך את קאנינגהם, הם גם יכולים לחתוך שחקן אחר (עם חוזה מובטח). דברים כאלה קרו לא פעם.

לגבי וורז'או - יש לו בערך 19 מליון מובטחים לשנתיים הבאות. לא קל להיפטר מזה, אבל בהתחשב בזה שהוא סנטר ובהתחשב בעלייה בתקרת השכר בשנה הבאה, זה אפשרי. הקאבס צריכים לקוות שקבוצת פלייאוף שתהיה חייבת סנטר (אולי בגלל פציעה).

קליפרס לא היו מוכנים לטרייד עליו תמורת קרופורד?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2015, 11:39

rc4991 כתב:קליפרס לא היו מוכנים לטרייד עליו תמורת קרופורד?

עם הקליפרס דיברו על החוזה הלא מובטח של הייווד.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 11:42

roy1000 כתב:

עוד לא הבנתי מה לא ברור בזה שהתייחסתי לחוזים מובטחים, וממש לא נכון לספור חוזים לא מובטחים כחלק מ-15 שחקני הסגל של תחילת העונה, אין לזה שום משמעות עד ליום פתיחת הליגה. אגב, בסיטואציה של קליבלנד גם אין שום סיכוי שיחתכו מישהו עם חוזה מובטח לפני תחילת העונה וישלמו עליו מס מותרות מיותר. לא יקרה.

לגבי ורז'או - הכל טוב ויפה בתאוריה, אבל מצחיק לדבר עליו כתחליף למישהו שנפצע, קודם צריך שהוא לא יפצע. ;)
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 23 אוגוסט 2015, 11:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2015, 11:42

roy1000 כתב:

נכון, אז למה הם לא הולכים על זה?
אם מדובר בהגבלת שכר אז שיפטרו מאיזה שחקן (וזה לא כזה קשה) כי קרופורד זה חתיכת שדרוג למרות שיש להם הרבה גארדים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 11:49

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

אם מדובר בהגבלת שכר אז שיפטרו מאיזה שחקן (וזה לא כזה קשה) כי קרופורד זה חתיכת שדרוג למרות שיש להם הרבה גארדים

ולמה שהקליפרס ירצו את ורז'או? הם בעצמם משלמים מס מותרות והחוזה שלו לא בדיוק יעזור להם במשהו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2015, 12:02

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

ולמה שהקליפרס ירצו את ורז'או? הם בעצמם משלמים מס מותרות והחוזה שלו לא בדיוק יעזור להם במשהו.

מדברים על הייווד, אני אישית לא מבין כל כך בדברים האלה אבל עובדה שהם רצו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 12:13

קליבלנד כבר העבירו את (החוזה של) הייווד בתמורה ל-TPE. אם התכוונת לזה, אז לפי דיווח שקראתי הקליפרס לא מתכוונים כרגע לוותר על קרופורד ללא תמורה ממשית.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2015, 12:21

אחדשיודע כתב:קליבלנד כבר העבירו את (החוזה של) הייווד בתמורה ל-TPE. אם התכוונת לזה, אז לפי דיווח שקראתי הקליפרס לא מתכוונים כרגע לוותר על קרופורד ללא תמורה ממשית.

צודק, בכל מקרה אני חושב שהקאבס חייבים עוד פורוורד אחד לפחות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 12:29

הם אכן צריכים ורוצים שחקן איכותי שיוכל לגבות את לברון, בעדיפות לסווינגמן. לכן ה-TPE יכול להיות מאוד שימושי לטרייד במהלך העונה או בסופה, כשתגיע הזדמנות טובה. אני אישית הייתי שם עין על טרנס רוס שהשיחות שלו עם טורונטו על הארכת חוזה נפסקו (אם כי בהנחה שהראפטורס יעשו עונה טובה, ספק שיוותרו עליו באמצע העונה בלי לקבל שחקן בתמורה). אוהב אותו ואת הפוטנציאל שלו. אבל כמובן שיכולות להגיע אופציות אחרות, כמו גם ג'אמל קרופורד. למרות שקבוצות שלא יתמודדו בפלייאוף רלוונטיות יותר לטרייד עבור ה-TPE.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2015, 13:37

אחדשיודע כתב:עוד לא הבנתי מה לא ברור בזה שהתייחסתי לחוזים מובטחים, וממש לא נכון לספור חוזים לא מובטחים כחלק מ-15 שחקני הסגל של תחילת העונה, אין לזה שום משמעות עד ליום פתיחת הליגה. אגב, בסיטואציה של קליבלנד גם אין שום סיכוי שיחתכו מישהו עם חוזה מובטח לפני תחילת העונה וישלמו עליו מס מותרות מיותר. לא יקרה.

לגבי ורז'או - הכל טוב ויפה בתאוריה, אבל מצחיק לדבר עליו כתחליף למישהו שנפצע, קודם צריך שהוא לא יפצע. ;)

אתה פשוט אומר דברים לא נכונים. גם בסיטואציה של קליבלנד יש סיכוי שיחתכו שחקן עם חוזה מובטח (או שיעבירו אותו בטרייד) בשביל להשאיר את אחד השחקנים עם החוזים הלא מובטחים. דברים כאלה קרו, קורים ויקרו. המקום של האריס עם החוזה המובטח ממש לא בטוח הרבה יותר מאלו שבלי החוזה המובטח.

לגבי וורז'או - כמו שאמרתי, זה לא יהיה קל, אבל אם הוא יצליח להעביר כמה חודשים ללא פציעה ובכושר טוב, יש לקאבס סיכוי להעביר אותו בטרייד (הכל כפוף לסיטואציה כמובן). החוזה שלו קצר יחסית ולא כזה ענק. הם כנראה יצטרכו לקחת בחזרה חוזה רע אחר או לתת בחירת דראפט, אבל אני די בטוח שהם יעשו מאמץ להעביר אותו בטרייד באיזושהי צורה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2015, 13:39

אחדשיודע כתב:קליבלנד כבר העבירו את (החוזה של) הייווד בתמורה ל-TPE. אם התכוונת לזה, אז לפי דיווח שקראתי הקליפרס לא מתכוונים כרגע לוותר על קרופורד ללא תמורה ממשית.

הדיבורים היו לפני שהיווד הועבר תמורת ה- TPE. זה לא יצא לפועל. עכשיו כשסמית' חתם, אני לא חושב שזה בכלל אופציה. הקאבס רוצים שחקן בעמדה 3 שיוכל לייצר התקפה ולהוריד לחץ מלברון. הם לא צריכים עוד קומבו כשיש להם את וויליאמס.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2015, 13:48

אחדשיודע כתב:הם אכן צריכים ורוצים שחקן איכותי שיוכל לגבות את לברון, בעדיפות לסווינגמן. לכן ה-TPE יכול להיות מאוד שימושי לטרייד במהלך העונה או בסופה, כשתגיע הזדמנות טובה. אני אישית הייתי שם עין על טרנס רוס שהשיחות שלו עם טורונטו על הארכת חוזה נפסקו (אם כי בהנחה שהראפטורס יעשו עונה טובה, ספק שיוותרו עליו באמצע העונה בלי לקבל שחקן בתמורה). אוהב אותו ואת הפוטנציאל שלו. אבל כמובן שיכולות להגיע אופציות אחרות, כמו גם ג'אמל קרופורד. למרות שקבוצות שלא יתמודדו בפלייאוף רלוונטיות יותר לטרייד עבור ה-TPE.

טרנס רוס לא יגיע בחינם. הרפטורס ירצו תמורה בשבילו ואין לקאבס מה לתת. קרופורד זה לא השחקן שהקאבס צריכים כרגע. הוא היה אמור לבוא במקום ג'י אר סמית'. אני הייתי שם עין על דמאר דרוזן דווקא. במידה והרפטורס לא יבריקו העונה, אני רואה מצד שהם ירצו להיפטר ממנו. אפשרויות אחרות שאני רואה הן לואל דנג וג'ף גרין, במידה והקבוצות שלהן לא ירוצו חזק כמו שחשבו.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2015, 14:35

גרין ודנג נשמעים לא ריאליים בתור מחליפים בקאבס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2015, 14:51

rc4991 כתב:גרין ודנג נשמעים לא ריאליים בתור מחליפים בקאבס

אני מדבר פה על טרייד, ככה שלא בדיוק שואלים את השחקן. גרין לדעתי יהיה מושלם למה שקאבס צריכים. דנג קצת פחות. דווקא דנג נראה לי יותר ריאלי כי אם מיאמי לא ירוצו חזק העונה, דנג יהיה הראשון שהם ינסו להיפטר ממנו.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2015, 14:55

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:גרין ודנג נשמעים לא ריאליים בתור מחליפים בקאבס

אני מדבר פה על טרייד, ככה שלא בדיוק שואלים את השחקן. גרין לדעתי יהיה מושלם למה שקאבס צריכים. דנג קצת פחות. דווקא דנג נראה לי יותר ריאלי כי אם מיאמי לא ירוצו חזק העונה, דנג יהיה הראשון שהם ינסו להיפטר ממנו.

אבל גם מבחינת התרומה והשכר שלהם זה נראה לא ריאלי
גרין יכול להיות בול פגיעה ובדיוק החתיכה החסרה שם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 14:59

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:עוד לא הבנתי מה לא ברור בזה שהתייחסתי לחוזים מובטחים, וממש לא נכון לספור חוזים לא מובטחים כחלק מ-15 שחקני הסגל של תחילת העונה, אין לזה שום משמעות עד ליום פתיחת הליגה. אגב, בסיטואציה של קליבלנד גם אין שום סיכוי שיחתכו מישהו עם חוזה מובטח לפני תחילת העונה וישלמו עליו מס מותרות מיותר. לא יקרה.

אתה פשוט אומר דברים לא נכונים. גם בסיטואציה של קליבלנד יש סיכוי שיחתכו שחקן עם חוזה מובטח (או שיעבירו אותו בטרייד) בשביל להשאיר את אחד השחקנים עם החוזים הלא מובטחים. דברים כאלה קרו, קורים ויקרו. המקום של האריס עם החוזה המובטח ממש לא בטוח הרבה יותר מאלו שבלי החוזה המובטח.

לגבי וורז'או - כמו שאמרתי, זה לא יהיה קל, אבל אם הוא יצליח להעביר כמה חודשים ללא פציעה ובכושר טוב, יש לקאבס סיכוי להעביר אותו בטרייד (הכל כפוף לסיטואציה כמובן). החוזה שלו קצר יחסית ולא כזה ענק. הם כנראה יצטרכו לקחת בחזרה חוזה רע אחר או לתת בחירת דראפט, אבל אני די בטוח שהם יעשו מאמץ להעביר אותו בטרייד באיזושהי צורה.

אין שום סיכוי שקליבלנד יחתכו שחקן תחת חוזה מובטח לפני תחילת העונה, מספיק עם התיאוריות המונפצות הללו. טרייד זה משהו אחר, אבל כרגע זה לא עומד על הפרק.
קליבלנד לא תנפה את האריס עבור שחקן עם חוזה לא מובטח, לא יקרה. אין שום סיכוי שהם ישלמו עליו מיסי מותרות מיותרים בשביל שחקן בינוני אחר שיתפוס את המקום ה-15 בסגל, זאת בדיחה לא מצחיקה. תעזוב כבר את ההמצאות וההתחכמויות האלה, תסתכל על המצב הנתון - לקליבלנד יש 13 שחקנים עם חוזה מובטח, עם תומפסון 14. נשאר מקום אחד פנוי וזה יכול להיות כל אחד וזה יכול להיות גם אף אחד, לא יודע על מה ולמה אתה מתווכח בנושא הזה.

roy1000 כתב:

הדיבורים היו לפני שהיווד הועבר תמורת ה- TPE. זה לא יצא לפועל. עכשיו כשסמית' חתם, אני לא חושב שזה בכלל אופציה. הקאבס רוצים שחקן בעמדה 3 שיוכל לייצר התקפה ולהוריד לחץ מלברון. הם לא צריכים עוד קומבו כשיש להם את וויליאמס.

אני יודע טוב מאוד אילו דיבורים היו או לא היו בעניינו, אתה לא צריך לספר לי. אנחנו מדברים על האופציות העכשוויות, לא על מה היה או יכל להיות.
כרגע קרופורד לא אמור להיות יעד מבחינת קליבלנד ואכן אין בו צורך, אבל במקרה שמישהו יפצע או יאכזב, יש סיכוי שקליבלנד בכל זאת ינסו ללכת עליו (בתנאי כמובן שהוא ישאר עד אז בקליפרס והם יסכימו לוותר עליו בלי לקבל שחקן בתמורה) אם לא יהיו אופציות אחרות בשוק. לא מאמין שהוא יגיע לקליבלנד, אבל אין לדעת.

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:הם אכן צריכים ורוצים שחקן איכותי שיוכל לגבות את לברון, בעדיפות לסווינגמן. לכן ה-TPE יכול להיות מאוד שימושי לטרייד במהלך העונה או בסופה, כשתגיע הזדמנות טובה. אני אישית הייתי שם עין על טרנס רוס שהשיחות שלו עם טורונטו על הארכת חוזה נפסקו (אם כי בהנחה שהראפטורס יעשו עונה טובה, ספק שיוותרו עליו באמצע העונה בלי לקבל שחקן בתמורה). אוהב אותו ואת הפוטנציאל שלו. אבל כמובן שיכולות להגיע אופציות אחרות, כמו גם ג'אמל קרופורד. למרות שקבוצות שלא יתמודדו בפלייאוף רלוונטיות יותר לטרייד עבור ה-TPE.

טרנס רוס לא יגיע בחינם. הרפטורס ירצו תמורה בשבילו ואין לקאבס מה לתת. קרופורד זה לא השחקן שהקאבס צריכים כרגע. הוא היה אמור לבוא במקום ג'י אר סמית'. אני הייתי שם עין על דמאר דרוזן דווקא. במידה והרפטורס לא יבריקו העונה, אני רואה מצד שהם ירצו להיפטר ממנו. אפשרויות אחרות שאני רואה הן לואל דנג וג'ף גרין, במידה והקבוצות שלהן לא ירוצו חזק כמו שחשבו.

אה, טרנס רוס לא יגיע "בחינם" (לא לגמרי חינם, אלא בלי לקבל שחקן בתמורה) אבל דמאר דרוזן כן. בכל מקרה, לא רואה את זה קורה לגבי אף אחד מהם (אם כי כמו שאמרתי כן הייתי שם עין על טרנס רוס אם הוא יבקש מסיבה כלשהי טרייד, שחקן שהנחיתו עליו את דמארה קארול ובעל משכורת נמוכה שפחות תכאב בתשלומי מס המותרות), כנ"ל לגבי כל אחת מהאפשרויות האחרות שציינת. פחות סביר שקבוצות פלייאוף בכירות יעשו טרייד עבור ה-TPE.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: cannon, Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk, מרסר ו־18 אורחים