המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
תנו חודש- חודשיים. אם הוא לא טוב, תאמינו לי שהוא יחתך. השקיעו העונה הרבה כסף, ולא תהיה סבלנות. בינתיים יש את אמבקווה.
גם אני חושב כמוך, שצריך לתת לבחור חודש-חודשיים לפני נחליט.
מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנרא סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה שך צנחנים.
זה ברור שהוא יסבול בתרגיל הזה. מדובר ב 2.11 על 130 קילו.
ההפך, כמה שאתה גבוה יותר, ככה קל יותר לעבור מעל המכשולים
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
תנו חודש- חודשיים. אם הוא לא טוב, תאמינו לי שהוא יחתך. השקיעו העונה הרבה כסף, ולא תהיה סבלנות. בינתיים יש את אמבקווה.
מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנרא סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה שך צנחנים.
זה ברור שהוא יסבול בתרגיל הזה. מדובר ב 2.11 על 130 קילו.
ההפך, כמה שאתה גבוה יותר, ככה קל יותר לעבור מעל המכשולים
אולי מבחינה אנטומית זה יותר קל, אבל התרגיל הזה משלב מאמץ ועצימות. הרבה יותר קשה להזיז 2.11 על 130 קילו מאשר 2 מטר על 100 קילו.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנראה סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה של צנחנים.
די שמואל. קודם תראה את הסרטון. זה לא ריצה של קילומטר. זה היה על המדשאה, מאקסימום 20 מטר. הוא ספורטאי מקצועני, לא סבתא בת 90
שמואל1 כתב:די שמואל. קודם תראה את הסרטון. זה לא ריצה של קילומטר. זה היה על המדשאה, מאקסימום 20 מטר. הוא ספורטאי מקצועני, לא סבתא בת 90
צפיתי בסרטון באותו יום שהוא פורסם.
לא הראו שם את כל האימון. מאיפה אתה יודע כמה חזרות של התרגיל הזה בוצעו? או מה השחקנים עשו לפני זה?
felix_r כתב:שמואל1 כתב:די שמואל. קודם תראה את הסרטון. זה לא ריצה של קילומטר. זה היה על המדשאה, מאקסימום 20 מטר. הוא ספורטאי מקצועני, לא סבתא בת 90
צפיתי בסרטון באותו יום שהוא פורסם.
לא הראו שם את כל האימון. מאיפה אתה יודע כמה חזרות של התרגיל הזה בוצעו? או מה השחקנים עשו לפני זה?
כי השחקנים האחרים עשו את זה בקלות עם צחוקים
MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
אני לא חושב שאף אחד החלטי בשלב הנוכחי, אבל הנורות האדמות מתחילות לדלוק.
ברור לך שההדלפות באות מהצוות המקצועי (גודס) שלא רצה אותו מראש ולא מההנהלה, נכון?
yzafrir כתב:אין מה להשוות את הסגל השנה לזה של שנה שעברה כי ברור שהוא הרבה יותר טוב . אני פשוט חשבתי שפארגו+פארמר יכול להיות יותר טוב מפארמר+רוצ'סטי , אבל גם האופציה השנייה היא טובה מאוד לדעתי . לגבי הגבוהים פשוט נראה לי שעוד לא נאמרה המילה האחרונה בעמדות האלו וגם ויטור צריך קצת סבלנות כך בשנתיים אני לא דואג...
אדגר פו כתב:כן, אבל רק תזכור שאם פארגו חושב שזו לא ההצגה שלו ( וזו תהיה הקבוצה של פארמר נניח ) יכול להיות שהוא יעשה פרצופים ויעמוד בצד. הוא עדיין ילדותי, למרות שהוא מתקרב ל 30 .
yzafrir כתב:רוי , אם היינו חודש בתוך העונה אז ברור שיש מה לדאוג אבל כרגע אי אפשר לדעת כלום ואני לא מודאג כי רואים שהצוות עם האצבע על הדופק בנושא של ויטור מהרגע שהוא נחת פה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים