הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי my man » 02 ספטמבר 2015, 23:41

מה שהחודשיים סבל האלה עשו לי זה שאני מגיע לעונה בלי ציפיות- כלום!
אם אחרי החתמת פארמר היתי בטוחשזהו הבעלים תפסו את עצמם בידיים ואנחנו הולכים לטרוף את היורוליג, אז אחרי סגירת הסגל עם רנדל בלבד אני לא מצפה לכלום יותר מהרגיל(קרי עלייה להצלבה- וגם זה רק כי כבר התרגלתי....)
אולי זה טוב ככה האכזבה שיכולה להגיע מהסגל תהיה נמוכה יותר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 ספטמבר 2015, 23:42

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
תנו חודש- חודשיים. אם הוא לא טוב, תאמינו לי שהוא יחתך. השקיעו העונה הרבה כסף, ולא תהיה סבלנות. בינתיים יש את אמבקווה.

גם אני חושב כמוך, שצריך לתת לבחור חודש-חודשיים לפני נחליט.

מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנרא סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה שך צנחנים.

זה ברור שהוא יסבול בתרגיל הזה. מדובר ב 2.11 על 130 קילו.

ההפך, כמה שאתה גבוה יותר, ככה קל יותר לעבור מעל המכשולים

אולי מבחינה אנטומית זה יותר קל, אבל התרגיל הזה משלב מאמץ ועצימות. הרבה יותר קשה להזיז 2.11 על 130 קילו מאשר 2 מטר על 100 קילו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2015, 23:44

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
תנו חודש- חודשיים. אם הוא לא טוב, תאמינו לי שהוא יחתך. השקיעו העונה הרבה כסף, ולא תהיה סבלנות. בינתיים יש את אמבקווה.

מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנרא סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה שך צנחנים.

זה ברור שהוא יסבול בתרגיל הזה. מדובר ב 2.11 על 130 קילו.

ההפך, כמה שאתה גבוה יותר, ככה קל יותר לעבור מעל המכשולים

אולי מבחינה אנטומית זה יותר קל, אבל התרגיל הזה משלב מאמץ ועצימות. הרבה יותר קשה להזיז 2.11 על 130 קילו מאשר 2 מטר על 100 קילו.

די שמואל. קודם תראה את הסרטון. זה לא ריצה של קילומטר. זה היה על המדשאה, מאקסימום 20 מטר. הוא ספורטאי מקצועני, לא סבתא בת 90
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 ספטמבר 2015, 23:48

felix_r כתב:

מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנראה סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה של צנחנים.

אין ספק שמבחינה גופנית הוא רחוק ממצב אידיאלי. כבר כשהוא נחת כתבתי פה שהוא שמן מדי.
הוא מתחילת אוגוסט, והעונה מתחילה באמצע אוקטובר. זה המון זמן להיכנס לכושר. המון.

אני מנוקטי הקו הניצי יותר מול ההנהלה, אבל להחליט ששחקן הוא בלוף בסוף אוקטובר, רק כי הוא בא עם קצת קילוגרמים עודפים, זה גדול גם עליי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 ספטמבר 2015, 23:48

די שמואל. קודם תראה את הסרטון. זה לא ריצה של קילומטר. זה היה על המדשאה, מאקסימום 20 מטר. הוא ספורטאי מקצועני, לא סבתא בת 90

צפיתי בסרטון באותו יום שהוא פורסם.
לא הראו שם את כל האימון. מאיפה אתה יודע כמה חזרות של התרגיל הזה בוצעו? או מה השחקנים עשו לפני זה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2015, 23:50

שמואל1 כתב:

לא הראו שם את כל האימון. מאיפה אתה יודע כמה חזרות של התרגיל הזה בוצעו? או מה השחקנים עשו לפני זה?

כי השחקנים האחרים עשו את זה בקלות עם צחוקים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 ספטמבר 2015, 23:51

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

כי השחקנים האחרים עשו את זה בקלות עם צחוקים

השחקנים האחרים לא סוחבים 130 קילו.
ויטור לא בכושר מיטבי, זה ידוע, אבל לא צריך לשחוט אותו בגלל חמש שניות שבהם הוא התקשה במהלך אימון כושר גופני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2015, 23:52

טוב שמואל, אין לי כוח בשבילך. אני אפילו לא כתבתי את ההודעה שלי אליך. עזוב אותי בשקט.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jay » 03 ספטמבר 2015, 09:31

:laugh3

אם יש לו עדיין כדורסל ותחזור החדות, כושר לקוי קטן עלינו אחרי כמה שנים טובות עם סופו.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי roy1000 » 03 ספטמבר 2015, 09:41

אני לא חושב שאף אחד החלטי בשלב הנוכחי, אבל הנורות האדמות מתחילות לדלוק.
ברור לך שההדלפות באות מהצוות המקצועי (גודס) שלא רצה אותו מראש ולא מההנהלה, נכון?
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 03 ספטמבר 2015, 10:35

כושר גופני זה פחות רלוונטי כרגע , מה שצריך לבדוק זה שאין לו מגבלות בתנועה בגלל הפציעה .
בשלב הזה של העונה מכבי יכולה להרשות לעצמה לבחון אותו חודש חודשיים ובמקביל לסרוק את השוק וזה מה שהיא עושה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ספטמבר 2015, 13:31

roy1000 כתב:

אני לא חושב שאף אחד החלטי בשלב הנוכחי, אבל הנורות האדמות מתחילות לדלוק.
ברור לך שההדלפות באות מהצוות המקצועי (גודס) שלא רצה אותו מראש ולא מההנהלה, נכון?

תקרא אחורה בת'רד. החלטיות נטפה פה מכמה הודעות.
אין לי מושג מי הדליף. ככה זה כשיש לך עשרות גורמים בעלי דעות שומות שרלוונטיות לתהליך המקצועי בקבוצה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 05 ספטמבר 2015, 23:51

אני חייב להגיד שסך הכל אני מאוד מרוצה מעונת המלפפונים הזו. גם אם לא החתימו את כל השחקנים שרציתי או שיחררו כאלו שחשבתי שהיו צריכים להשאיר , בסופו של דבר החתימו שחקנים טובים ומוכחים העמדות הגארדים וכאלו בעלי פוטנציאל להפתיע בעמדות הגבוהים.
אני העדפתי שישאירו את פארגו על פני רוצ'סטי אבל סך הכל טיילר שחקן טוב ומוכח , על פארמר אין מה לדבר...אמבקווה שחקן עם פוטנציאל להפתיע וגם לויטור יש סיכוי אם הוא יהיה כשיר.
אם יש שחקן שאני חושב שפספסנו זה ג'ף טיילור . הוא שחקן שאני רואה הרבה אלמנטים במשחק שלו שמזכירים לי את פארקר ואני חושב שהדבר היחיד שיכול לפגוע בו בריאל (ואולי להנחית אותו פה עונה הבאה ) זה האגו המנופח של שותפו לעמדה ביחס הדומיננטיות שלו...אם זה יעבוד לריאל אז הם עשו רכש ענק והאמת די בזול.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי JarJarBinx » 06 ספטמבר 2015, 09:19

האמת שבעיני עד עכשיו ככה ככה.
גם אני לא בטוח שרוצ'סטי זה כזה שדרוג על פני פארגו, והקו האחורי קצת פגיע בהגנה. אם לא רצו להשאיר את פארגו, נראה לי שדניאל האקט היה משלים יותר טוב את פארמאר.
אמבקווה נראה כמו מישהו שיצליח פה. מכבי עדיין נראית לא משכנעת בגבוהים. תוסיפו על זה את הפגיעות לפציעות של דוין סמית' (שכבר די מבוגר), רנדל, פבראני.
לא יודע. עם כל הדיבורים על מהפכה בסגל, אני לא כל כך משוכנע ממה שרואים כרגע.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 ספטמבר 2015, 09:28

פארמר - רוצ'סטי זה הרבה יותר טוב מפארגו - היינס, אין כאן בכלל שמץ של ספק. קליעה טובה יותר ( הרבה יותר ), אינטילגנציית משחק גבוהה יותר ( הרבה יותר ), חדירה טובה יותר ( פארגו של שנה שעברה מיעט להשתמש בנשק הזה שלו, אולי כי איבד צעד, לא יודע ), שחקנים של קבוצה בלי פרצופים לספסל.
שניהם גם ישחקו כנראה כישראלים וזה יתרון גדול בליגה.
לגבי הגנה ? נו, גם שני האדונים של שנה שעברה לא בדיוק שמרו חכם. צמד גרוע, אבל זה לא חוכמה גדולה כי אחד מהם הוא אפס גדול.

הקו הקדמי באמת נראה פגיע ואני מאוד מקווה להחתמה נוספת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 06 ספטמבר 2015, 10:12

אין מה להשוות את הסגל השנה לזה של שנה שעברה כי ברור שהוא הרבה יותר טוב . אני פשוט חשבתי שפארגו+פארמר יכול להיות יותר טוב מפארמר+רוצ'סטי , אבל גם האופציה השנייה היא טובה מאוד לדעתי . לגבי הגבוהים פשוט נראה לי שעוד לא נאמרה המילה האחרונה בעמדות האלו וגם ויטור צריך קצת סבלנות כך בשנתיים אני לא דואג...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 ספטמבר 2015, 10:21

כן, אבל רק תזכור שאם פארגו חושב שזו לא ההצגה שלו ( וזו תהיה הקבוצה של פארמר נניח ) יכול להיות שהוא יעשה פרצופים ויעמוד בצד. הוא עדיין ילדותי, למרות שהוא מתקרב ל 30 .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ספטמבר 2015, 10:54

yzafrir כתב:אין מה להשוות את הסגל השנה לזה של שנה שעברה כי ברור שהוא הרבה יותר טוב . אני פשוט חשבתי שפארגו+פארמר יכול להיות יותר טוב מפארמר+רוצ'סטי , אבל גם האופציה השנייה היא טובה מאוד לדעתי . לגבי הגבוהים פשוט נראה לי שעוד לא נאמרה המילה האחרונה בעמדות האלו וגם ויטור צריך קצת סבלנות כך בשנתיים אני לא דואג...

אץה אף פעם לא דואג... יש מה לדאוג ממצב הגבוהים הנוכחי.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 06 ספטמבר 2015, 12:55

אדגר פו כתב:כן, אבל רק תזכור שאם פארגו חושב שזו לא ההצגה שלו ( וזו תהיה הקבוצה של פארמר נניח ) יכול להיות שהוא יעשה פרצופים ויעמוד בצד. הוא עדיין ילדותי, למרות שהוא מתקרב ל 30 .

אני דווקא חושב שאם העונה היה לפארגו שחקן לידו שיכול גם לקחת את המושכות אז הוא היה מראה הרבה יותר יציבות לאורך העונה . הוא החזיק את הקבוצה לבד בשלבים המכריעים של העונה וכבר היה על סף קריסה. זה גם מעייף מנטאלית עונה כזאת ואני בטוח שאם היה משחק בסגל שכולל שחקן כמו פארמר אז פארגו היה פורח לידו. אבל זה כבר לא משנה ונקווה מרוצ'סטי שידע לשחק טוב ליד פארמר.

רוי , אם היינו חודש בתוך העונה אז ברור שיש מה לדאוג אבל כרגע אי אפשר לדעת כלום ואני לא מודאג כי רואים שהצוות עם האצבע על הדופק בנושא של ויטור מהרגע שהוא נחת פה.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ספטמבר 2015, 13:15

yzafrir כתב:רוי , אם היינו חודש בתוך העונה אז ברור שיש מה לדאוג אבל כרגע אי אפשר לדעת כלום ואני לא מודאג כי רואים שהצוות עם האצבע על הדופק בנושא של ויטור מהרגע שהוא נחת פה.

בהתחשב בהסטוריה, אני לא כל כך סומך על הצוות ועל האופציה של חילופים במהלך העונה. נקווה שלא נגיע למצב שבו הקו הקידמי עולה לנו בכמה הפסדים רצופים שיכניסו את המערכת ללחץ.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], where is the love?, מרסר ו־27 אורחים