החציל האצטקי כתב:אין לך איזה רוטב לקוסקוס להכין?
נוזל*
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אין לך איזה רוטב לקוסקוס להכין?
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אין לך איזה רוטב לקוסקוס להכין?
נוזל*
my man כתב:כרמל- מה ההתעקשות לקרוא לזה נוזל? זה באמת נשמע כמו:
rc4991 כתב:לי אין שום התרגשות וציפיות מהקמפיין הזה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לי אין שום התרגשות וציפיות מהקמפיין הזה
אחרים פה גם לא מרגישים שום חיבור לנבחרת או שזאת רק אני?
חוץ מיוגב ויבזורי אין שם אף שחקן שעושה לי טוב לראות על המגרש, במיוחד כשאנחנו מובלים ע''י שלישיית אלכסקל
חוץ מיוגב ויבזורי אין שם אף שחקן שעושה לי טוב לראות על המגרש, במיוחד כשאנחנו מובלים ע''י שלישיית אלכסקל
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לי אין שום התרגשות וציפיות מהקמפיין הזה
אני דווקא הכי מתרגש מדאוסן
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לי אין שום התרגשות וציפיות מהקמפיין הזה
אני אוהב מאוד את עומרי ואת דוסון. אני תמיד שמח לראות את יוגב ואת דגן, בטח כשמשתפים פעולה. אני אפילו יכול להנות לפעמים מאיזה פלאש של נוסטלגיה של יניב גרין. גם עם ליאור וטימור אין לי באמת בעיה.
אני לא יכול לראות לא את גל מקל ולא את רביב לימונד הכדררני יתר ונטולי הקליעה, קשה לי לראות את רותבארט ופישר הרכרוכיים ובעיקר את אלישי כדיר מנגר בכל דרך אפשרית.
אפשר יהיה להתחבר לנבחרת הזאת אם היא תשחק כמו נבחרת ישראל ולא כמו אסופת שחקנים כושלים מליגת ווינר. וב״נבחרת״ אני מתכוון לנבחרת כמו זו של צביקה שרף, בזמנו.
החציל האצטקי כתב:אני אוהב מאוד את עומרי ואת דוסון. אני תמיד שמח לראות את יוגב ואת דגן, בטח כשמשתפים פעולה. אני אפילו יכול להנות לפעמים מאיזה פלאש של נוסטלגיה של יניב גרין. גם עם ליאור וטימור אין לי באמת בעיה.
אני לא יכול לראות לא את גל מקל ולא את רביב לימונד הכדררני יתר ונטולי הקליעה, קשה לי לראות את רותבארט ופישר הרכרוכיים ובעיקר את אלישי כדיר מנגר בכל דרך אפשרית.
אפשר יהיה להתחבר לנבחרת הזאת אם היא תשחק כמו נבחרת ישראל ולא כמו אסופת שחקנים כושלים מליגת ווינר. וב״נבחרת״ אני מתכוון לנבחרת כמו זו של צביקה שרף, בזמנו.
felix_r כתב:חציל, תהרוג אותי אבל אני לא מבין איך אתה משווה את סאסו סאלין ללימונד. סאלין חי בשביל לזרוק שלשות, ואילו לימונד זורק שלשה 1 בחודש.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:חציל, תהרוג אותי אבל אני לא מבין איך אתה משווה את סאסו סאלין ללימונד. סאלין חי בשביל לזרוק שלשות, ואילו לימונד זורק שלשה 1 בחודש.
אתה צודק, הכוונה הייתה יותר לחוסר היציבות בקליעה מאשר לכמות הזריקות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: itai7 ו־24 אורחים