נבחרת ישראל ביורובאסקט 2015 - ישראל מדהימה את רוסיה!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרת ישראל ביורובאסקט 2015 - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ספטמבר 2015, 17:30

החציל האצטקי כתב:אין לך איזה רוטב לקוסקוס להכין?

נוזל*
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2015, 17:32

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:אין לך איזה רוטב לקוסקוס להכין?

נוזל*

מתי פעם אחרונה אתה הכנת רוטב או מרק? שניצל? פיצה מאפס? סלט? פירה? משהו? לא? אז שקט
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 04 ספטמבר 2015, 17:45

כרמל- מה ההתעקשות לקרוא לזה נוזל? זה באמת נשמע כמו:
תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2015, 17:46

my man כתב:כרמל- מה ההתעקשות לקרוא לזה נוזל? זה באמת נשמע כמו:
תמונה

זאת מילה לגיטימית בבישול, אני אפילו לא מתכוונת להתווכח על זה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ספטמבר 2015, 18:13

מניתוח מהיר של הסגלים, אני חושב שפולין ופינלנד חזקות יותר מאיתנו גם על הנייר.

פולין בנוייה מצויין עם גורטאט וקוליג (15.2, 5.5 ו1.1, 47% מהשלוש ביורוליג העונה, רק מזכיר) שמשלימים אחד את השני נהדר- שני גבוהים גדולים ופיזיים עם משחק פנים-חוץ כשגורטאט גם סוס ריבאונד והגנה.
תוסיפו להם את קרנובסקי שהוא חתיכת שמן דובון בלע סבון ותקבלו קו קדמי עם סייז וכישורים שאין לנו מה לעשות מולו, חוץ מלנסות להתיש אותו באמצעות מיס-מצ׳ים של סמול בול.

הבעיה שבקו האחורי דווקא יש להם סחורה לא רעה בכלל. אני דווקא חושב שאדם ווצ׳ינסקי היחסית אלמוני במחוזותינו הוא אחד השחקנים הכי מעניינים בסגל שלהם.
סווינגמן של 2 מטר, בן 25, צלף עצבני שמסוגל לתת גם חדירה ואול-אראונד. 12.5 נקודות ב21 דקות בליגה הספרדית- כשיהיה לנו שחקן כזה בסגל, תגידו לי.
פוניטקה דווקא בא משנתיים חצי-כוח בבלגיה, אבל הוא לפחות יצא מהמדינה בגיל 20. גם הוא סווינגמן גדול ואתלטי ששיחק כילד בן 19 בחמישיה ביורוליג- מה שאין לנו.
את סלוטר כולכם ראיתם שורף אותנו העונה- אתם לא רוצים לפגוש אותו חם. גם קוז׳ארק (פיור פוינט גארד) וזמויסקי (פיור שוטר), בסופו של דבר, הם חבר׳ה לא פחות טובים מלימונד ויבזורי.
בקיצור- אף אחד לא מדבר עליהם, אבל הם בנויים כדי לנקנק לנו ת׳אמ-אמא.

מפינלנד קצת יותר מפחדים כי ראו אותם באליפות העולם. הם דווקא עבירים יותר בעיני כי הם תלויים יותר בקופונן ויש לנו כלים לנטרל אותו.
הגבוהים שלהם אמורים לחגוג עלינו על פניו. ג׳ראלד לי ואריק מרפי שניהם גדולים מאוד פיזית, חזקים וטכניים. מרפי מוסיף גם יד טובה מבחוץ כדי לתפור על ליאור את השלשות האהובות.
סאסו סאלין יכל להתקבל לנבחרת ישראל בתור סקנד גארד אנדרסייזד שאתה לא יודע מה תקבל ממנו ביום נתון, אם כי הוא יותר דומה ללימונד (סטריקי שוטר וסקורר) מלגארדים נטולי הקליעה שלנו.
שון האף אחלה שחקן משלים שהפך לקלעי רצחני עם השנים. סוג של טוני יאנגר, לפני שאיבד מהאתלטיות. גם ג׳מאר ווילסון הוא קומבו גארד סקורר מעולה (בא מעונה של 20 נקודות למשחק באוסטרליה).
אנחנו מעט בנויים יותר טוב במצ׳-אפ איתם וזה משחק עם פוטנציאל להיות מרתק.

רוסיה באמת באו בסגל ממש מצומצם אבל גם מולם אין לנו מצ׳-אפים טובים. קודם כל, הם גדולים. מאוד.
זה מתחיל מפונקרשוב שהוא 2 מטר, אבל דווקא מכולם אמור להיות הכי פחות מאיים, בטח על מקל החזק יחסית. את ויטלי פרידזון (רק 1.95, שזה 6 ס״מ יותר מלימונד) כולכם אמורים להכיר היטב- ידית אוטומטית שמחייבת שמירה אישית צמודה (לא שון דוסון, נגיד).
הבעיה היא יותר בעמדות הפורוורד: מוניה ו-וורונטסביץ׳ שבנויים לשמור את כספי ואליהו מעולה, ויכולים לטחון אותם כל אחד גם בפנים וגם בחוץ. בעצם זו הנבחרת היחידה בבית שלנו שמנצחת אותנו בעמדות הפורוורד, חוץ מצרפת כמובן.
גם על הספסל מחכה שם בחור גדול עם יד ופוסט אפ כמו קורבנוב שיכול לשחק 3-4 ותמיד משחק ברמות הגבוהות. גם החבר׳ה הצעירים יותר כמו זובקוב הם לא פרייארים בכלל ובאים מעונות בVTB וביורוליג/יורוקאפ, ולא ממלון ״מרידיאן״ כמו אלישי כדיר.
בעמדה 5- שני שמות יחסית אלמוניים. רוסלאן פטייב, 2.13, אתלטי ומהיר, שהוא חמישיה קבוע בחימקי (דייויס, כשלא פצוע, היה עולה הרבה מהספסל) ולא אמור להתקשות עם דיאור פישר, ואנדריי דסיאטניקוב שהוא ילד בן 21 שמשחק סנטר שלישי בזניט. רק שהוא 2.20.
גם ברוסטר החסר שלהם, הרוסים בנויים מספיק טוב כדי לפרק אותנו כשהם מגיעים בפורמה טובה. למעשה, אם לא משחק קרוב למושלם של הגארדים שלנו, אני לא רואה אותנו מנצחים.

הבוסנים הם היריבה הכי עבירה שיש. בעצם זו נבחרת די עלובה, אבל כבר הפסדנו להם בהכנה אז קשה לזלזל. אם נפסיד להם באליפות אין לנו מה לחפש בטורניר הזה.
קיקאנוביץ׳ וסטיפאנוביץ׳ הם שני סוסי יאור שאמנם באו מהיורוצ׳אלנג׳, אבל בנויים פיזית נהדר כדי לרמוס את גבוהי ליגת ווינר. סנטרים חזקים וסקוררים טובים, שדווקא לא מצטיינים בריבאונד.
את באבצ׳יץ׳ אתם אולי זוכרים מלובליאנה (כן, זה המכוער ההוא). גבוה מחליף טוב שנקלע לחמישייה- 2.10 מ׳, אתלט לא רע בכלל שמסוגל לתקוע שלשה פנוייה. נבחר בדראפט 12 מקומות אחרי ליאור ו3 אחרי יותם.
עמדות 2-3 של הבוסנים חלשות יחסית עם הרבה חבר׳ה די אלמוניים ולא מוכחים. בוזה אמור להיות פרוספקט מצויין (שלא הוכיח כלום עדיין), וראבאץ׳ משחק לא רע בגרמניה והשאר ״מככבים״ בליגה הרומנית האימתנית.
את אלכס רנפרו אתם מכירים- יופי של רכז אולראונד שמסוגל לשמור, לחדור, לקלוע ולהוריד די הרבה ריבאונדים. אני מניח שישחק הרבה דקות יחד עם גורדיץ׳ שהוא הרבה יותר קומבו-גארד סקורר (מהזן של החבר׳ה אצלנו).

על הצרפתים לא צריך לדבר הרבה. השמות אומרים הכל.
רק נגיד שמעבר לכוכבים (הבאמת אדירים) שמעטרים את הנבחרת הזאת, וינסנט קולה בחר לזמן לא מעט חבר׳ה צעירים כמו ז׳טה ו-ווסטרמן שיהיה מעניין לראות מה יוכלו להציע באליפות הזאת.
הם הרבה פחות עמוקים ממה שהיו באליפות אירופה הקודמת (כמה שקשה להגיד את זה על הנבחרת הזאת...) ואני מאמין שיקרסו בנוק-אאוט.

שיהיה לנו בהצלחה השבוע...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2015, 18:19

אנחנו נבחרת חלשה, אני לא יודעת למה אנשים מסרבים לקבל את זה

כשאנחנו בסגל מלא וכולם בכושר שיא וכל שחקן יודע בדיוק מה הוא צריך לעשות בהתקפה ובהגנה אז אפשר לתת קמפיין יפה, אבל זה לא המצב השנה
גם בעתיד כמובן זה לא ישתפר ותודה לחוק הרוסי וחוק הצעירים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 04 ספטמבר 2015, 18:20

לי אין שום התרגשות וציפיות מהקמפיין הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 04 ספטמבר 2015, 18:21

אני לגמרי עם כרמל...מה גם שראינו כולנו את ההכנה...די פח..
אין לי שום ציפיות...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2015, 18:23

rc4991 כתב:לי אין שום התרגשות וציפיות מהקמפיין הזה

אחרים פה גם לא מרגישים שום חיבור לנבחרת או שזאת רק אני?
חוץ מיוגב ויבזורי אין שם אף שחקן שעושה לי טוב לראות על המגרש, במיוחד כשאנחנו מובלים ע''י שלישיית אלכסקל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 04 ספטמבר 2015, 18:27

Holiday_Armadillo כתב:

חוץ מיוגב ויבזורי אין שם אף שחקן שעושה לי טוב לראות על המגרש, במיוחד כשאנחנו מובלים ע''י שלישיית אלכסקל

אני דווקא הכי מתרגש מדאוסן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ספטמבר 2015, 18:31

Holiday_Armadillo כתב:

אני אוהב מאוד את עומרי ואת דוסון. אני תמיד שמח לראות את יוגב ואת דגן, בטח כשמשתפים פעולה. אני אפילו יכול להנות לפעמים מאיזה פלאש של נוסטלגיה של יניב גרין. גם עם ליאור וטימור אין לי באמת בעיה.
אני לא יכול לראות לא את גל מקל ולא את רביב לימונד הכדררני יתר ונטולי הקליעה, קשה לי לראות את רותבארט ופישר הרכרוכיים ובעיקר את אלישי כדיר מנגר בכל דרך אפשרית.

אפשר יהיה להתחבר לנבחרת הזאת אם היא תשחק כמו נבחרת ישראל ולא כמו אסופת שחקנים כושלים מליגת ווינר. וב״נבחרת״ אני מתכוון לנבחרת כמו זו של צביקה שרף, בזמנו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ספטמבר 2015, 18:33

Holiday_Armadillo כתב:

באופן כללי נבחרות לא עושות לי את זה. באף ענף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2015, 18:34

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני דווקא הכי מתרגש מדאוסן

רוני, מהיום אמור - דוסון

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני אוהב מאוד את עומרי ואת דוסון. אני תמיד שמח לראות את יוגב ואת דגן, בטח כשמשתפים פעולה. אני אפילו יכול להנות לפעמים מאיזה פלאש של נוסטלגיה של יניב גרין. גם עם ליאור וטימור אין לי באמת בעיה.
אני לא יכול לראות לא את גל מקל ולא את רביב לימונד הכדררני יתר ונטולי הקליעה, קשה לי לראות את רותבארט ופישר הרכרוכיים ובעיקר את אלישי כדיר מנגר בכל דרך אפשרית.

אפשר יהיה להתחבר לנבחרת הזאת אם היא תשחק כמו נבחרת ישראל ולא כמו אסופת שחקנים כושלים מליגת ווינר. וב״נבחרת״ אני מתכוון לנבחרת כמו זו של צביקה שרף, בזמנו.

זאת בדיוק הבעיה שלי
אני מרגישה (ושוב, אולי זאת רק אני) שיש שם חונטה של שחקנים שמרגישים שהם יותר טובים מהשחקנים האחרים ופשוט..אין כמעט שיתוף שלהם כשהם על המגרש
מקל מוסר לחברים שלו בצורה כמעט אקסקלוסיבית
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 ספטמבר 2015, 18:36

חציל, תהרוג אותי אבל אני לא מבין איך אתה משווה את סאסו סאלין ללימונד. סאלין חי בשביל לזרוק שלשות, ואילו לימונד זורק שלשה 1 בחודש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ספטמבר 2015, 18:45

החציל האצטקי כתב:אני אוהב מאוד את עומרי ואת דוסון. אני תמיד שמח לראות את יוגב ואת דגן, בטח כשמשתפים פעולה. אני אפילו יכול להנות לפעמים מאיזה פלאש של נוסטלגיה של יניב גרין. גם עם ליאור וטימור אין לי באמת בעיה.

קלעת בול.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ספטמבר 2015, 18:47

felix_r כתב:חציל, תהרוג אותי אבל אני לא מבין איך אתה משווה את סאסו סאלין ללימונד. סאלין חי בשביל לזרוק שלשות, ואילו לימונד זורק שלשה 1 בחודש.

אתה צודק, הכוונה הייתה יותר לחוסר היציבות בקליעה מאשר לכמות הזריקות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 04 ספטמבר 2015, 18:49

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:חציל, תהרוג אותי אבל אני לא מבין איך אתה משווה את סאסו סאלין ללימונד. סאלין חי בשביל לזרוק שלשות, ואילו לימונד זורק שלשה 1 בחודש.

אתה צודק, הכוונה הייתה יותר לחוסר היציבות בקליעה מאשר לכמות הזריקות.

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ספטמבר 2015, 20:15

כן, יותר דומה ליבזורי אנדרסייזד, עם אחוזי קליעה לפעמים מפוקפקים.
עזוב את ההשוואות, יש פה אנשים שחושבים שמונאס דאבור דומה לוואליד מפאודה. הכל בסוף עניין של דמיון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 05 ספטמבר 2015, 16:32

משחק הפתיחה נגד הרוסים היום ב18:30, ספורט5
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי shayD » 05 ספטמבר 2015, 17:57

לא משנה מה יקרה במשחק, ה'חברים של ארז' יתנו עוד סיכוי לנבחרת וימשיכו ללטף את גאון הכדורסל העפולאי. (גם אני עפולאי, מותר לי).
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: itai7 ו־26 אורחים