יורובאסקט, משחק 3 ישראל נגד בוסניה שני 18:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורובאסקט, משחק 3 ישראל נגד בוסניה שני 18:30

הודעהעל ידי אדם » 08 ספטמבר 2015, 00:49

איפה משחק הסנטר של פולין קרנוביץ נראה לי, שחקן מענין , חזק טכני , יכל לענין אותנו במקום כל מיני הרפתקאות , למה לא להביא מישו עב בשר יש מלא באירופה והם בסדר.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 08 ספטמבר 2015, 00:56

לימונד היה צריך לשחק יותר ולהיות הפתרון בעמדה 2 ליד אוחיון או מקל , הוא התחיל טוב ובא חם היום וקלע חצי מרחק והיה מעורב, לא משתמשים בו מספיק .
גם לא ביבזורי , ארז מפחד לתת צאנסים ולסמוך בסוף על אחרים הוא נעול על החמישיה הזו וסוחט אותה , גם לדעתי הביטחון של דוסון ברצפה.
לענין נוסף לא מבין למה לא לתת דקות לטימור הוא רק יכול להפתיע ואם לא אז למה ויתרת על ניסים בשבילו? ניסים יכל גם להוביל כדור גם לקלוע שלשות וגם לתת נקודות בזמנים מתים , חבל .
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 08 ספטמבר 2015, 00:57

קרנובסקי :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 08 ספטמבר 2015, 09:40

הקיצר , ים של טעויות שנובעות בעיקר מעייפות , זה גם מסביר את השחיטה שלנו בריבאונד.
הגענו לסיטואציות שרצינו , 15 הפרש ברבע ה3 עם 6 עונשין שהחטאנו (פה לדעתי הפסדנו את המשחק) , כדור ביד 10 שניות לסיום מריבאונד ענק של אוחיון שהגיע לאליהו והוא פשוט איבד אותו בשלומיאליות.
עונשין פעמיים ב + 2 , אחרי החטאות עונשין של הבוסנים , פישר עם 2-4 , וכמובן הפאול שלא היה (או לא נשרק , לדעתי אוחיון כן עשה פאול).

הקיצר המון המון שגיאות שלדעתי נובעות בעיקר מעייפות ושחיקה , ארז לא ניהל טוב את המשחק מבחינת חילופים , ואני לא מצליח להבין למה כדיר , ורוטבארט לא ראו דקות , והגוויה יניב גרין (פה אין לו סיבה לתרץ בעייפות) , לא לוקח ריבאונד ולא קולע מהעונשין.
ד"א Andrija Stipanovic שהרג אותנו , משחק בTrabzonspor בטורקיה , ואני לא מצליח להבין מדוע מכבי לא שמה עליו יד , פשוט סנטר פנטסטי.

למי שמפנטז על ארז כמאמן מכבי צריך גם לראות את המגרעות שלו , המון היסטריה על הספסל , שידור של המון פאניקה , התייעצות עם מנהל מקצועי בדקות אחרונות??? - הזוי. יש פה גם בעייה של סתירה בהוראות שלו , שעושים פאול הוא אומר לשחקן "למה לא חיכית קצת?" , אחרי שלא עושים מיד עבירה הוא בא בטענות למה לא עשו עבירה מייד....., אני כבר הזכרתי את ניהול הדקות שלו , הרוטציות הקצרות שלו , עצם העובדה שזה טורניר צפוף וקשה מחייבת את ארז להשתמש בספסל שלו , הרבה יותר טוב , יותר מדי שחקנים הגיעו לרבע הרביעי שכבר אין להם חמצן בריאות.

חוץ מזה צריך לנשום ולהרגע , לישראל אין סיכוי לעבור לרבע גמר ממקום שלישי , כי זה או סרביה או ספרד , לכן ניצחון אמש לא היה משנה הרבה מלבד לקבע את מיקומה של ישראל בשלב הבא , בכל מקרה אנחנו חייבים לנצח את פולין כדי להגיע למקום שני , כי לדידי , אי העפלה לשלב הבא או עלייה מהמקום ה 3 , זה היינו הך. לכן , לא נעים , מעצבן (הרבה זמן לא שאגתי ככה על הטלוויזיה), מקומם , הכל נכון. בכל מקרה אנחנו חייבים לנצח את פולין , כדי שתהי לנו איזו שהיא תקווה להגיע לרבע הגמר.

וד"א - אני מבסוט מיוגב אוחיון , קלעי החוץ הכי טוב של הנבחרת (מי היה מאמין?) והשומר הכי טוב של בקו האחורי , רק שימשיך ככה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 08 ספטמבר 2015, 09:45

עמרי כספי - מקום ראשון בנקודות,דקות,איבודים וזריקות עונשין.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קובי » 08 ספטמבר 2015, 10:05

זה מההפסדים המרגיזים, עם רצף של טעויות, שבד"כ משוייכים ליריבות של מכבי, ע"ע נס ז'לגיריס, מילאנו, צסק"א...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 08 ספטמבר 2015, 10:45

לא הייתי קורה למה שקרה עם פיני התייעצות , בסך הכל פיני צעק לארז שמוציאים את הכדור מתחת לסל ולא מהחצי כמו שארז חשב. טעות אבל קורה....
ההפסד אתמול באמת נראה תוצאה של עייפות שכמובן חוץ מהעניין הפיזי משפיע גם על החלק המנטאלי ועל קבלת החלטות.
בכושר שהשחקנים נמצאים , אני מאמין שזה יספיק אפילו לניצחון על הפולנים.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 ספטמבר 2015, 10:47

בדיעבד, המהלך האחרון של קיקאנוביץ׳ על השלוש עם שני שומרים עליו זה בערך כמו שיניב גרין יקח את הזריקה הזאת, בפיידאוואי ובסיבוב. לא מדובר בקלעי. היה להם גם מזל ענק, לבוסנים.
הנבחרת הזאת מקבלת עוד שיעור בדרך שלה להפוך לנבחרת הרבה יותר טובה. האמת שהיא כבר, לפרקים, נראית כמו הנבחרת הכי טובה שאני זוכר מאז שאני צופה בה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 08 ספטמבר 2015, 10:56

החציל האצטקי כתב:בדיעבד, המהלך האחרון של קיקאנוביץ׳ על השלוש עם שני שומרים עליו זה בערך כמו שיניב גרין יקח את הזריקה הזאת, בפיידאוואי ובסיבוב. לא מדובר בקלעי. היה להם גם מזל ענק, לבוסנים.
הנבחרת הזאת מקבלת עוד שיעור בדרך שלה להפוך לנבחרת הרבה יותר טובה. האמת שהיא כבר, לפרקים, נראית כמו הנבחרת הכי טובה שאני זוכר מאז שאני צופה בה.

הנבחרת די ממשיכה את מה שהתחילו במוקדמות שנה שעברה. כבר אז הם הראו את הפוטנציאל שלהם
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 ספטמבר 2015, 11:37

זה נכון.
הרוטציה שלנו אבל זו צרה צרורה.
גם יבזורי וגם דוסון חייבים להיות שחקנים תורמים יותר. כדיר הוכיח את עצמו כבר שזה נהדר, גרין יכול לבוא לכמה דקות למכור עבירות (ולנגר מהעונשין)...
בכללי, העונשין זו עוד צרה צרורה שכבר התרגלנו אליה במכבי, ואני כל כך שמח שיש סיכוי שפסה מחיינו עם ההחתמות האחרונות והטובות בציר הזה.

הרבה עניין של בטחון.
אם דוסון/גרין ואפילו יבזורי היו מצליחים לחבר פאקינג 2 מ2 מהעונשין (וחלקם 1 מ2)- מצבנו היה פשוט הרבה יותר טוב. זה דבר קטן שקל לתקן יחסית, כי לפחות דגן ושון קלעים טובים- וצריך להמשיך ולהרחיב את השימוש בהם.
מול פולין שמשחקת עם ליינאפ גבוה של שני סווינגמנים אנחנו נצטרך את דוסון בשיאו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 08 ספטמבר 2015, 13:37

תודה פליקס
אדם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 ספטמבר 2015, 20:03

:nono
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1, גל גל ו־18 אורחים