על ידי ankram » 08 ספטמבר 2015, 09:40
הקיצר , ים של טעויות שנובעות בעיקר מעייפות , זה גם מסביר את השחיטה שלנו בריבאונד.
הגענו לסיטואציות שרצינו , 15 הפרש ברבע ה3 עם 6 עונשין שהחטאנו (פה לדעתי הפסדנו את המשחק) , כדור ביד 10 שניות לסיום מריבאונד ענק של אוחיון שהגיע לאליהו והוא פשוט איבד אותו בשלומיאליות.
עונשין פעמיים ב + 2 , אחרי החטאות עונשין של הבוסנים , פישר עם 2-4 , וכמובן הפאול שלא היה (או לא נשרק , לדעתי אוחיון כן עשה פאול).
הקיצר המון המון שגיאות שלדעתי נובעות בעיקר מעייפות ושחיקה , ארז לא ניהל טוב את המשחק מבחינת חילופים , ואני לא מצליח להבין למה כדיר , ורוטבארט לא ראו דקות , והגוויה יניב גרין (פה אין לו סיבה לתרץ בעייפות) , לא לוקח ריבאונד ולא קולע מהעונשין.
ד"א Andrija Stipanovic שהרג אותנו , משחק בTrabzonspor בטורקיה , ואני לא מצליח להבין מדוע מכבי לא שמה עליו יד , פשוט סנטר פנטסטי.
למי שמפנטז על ארז כמאמן מכבי צריך גם לראות את המגרעות שלו , המון היסטריה על הספסל , שידור של המון פאניקה , התייעצות עם מנהל מקצועי בדקות אחרונות??? - הזוי. יש פה גם בעייה של סתירה בהוראות שלו , שעושים פאול הוא אומר לשחקן "למה לא חיכית קצת?" , אחרי שלא עושים מיד עבירה הוא בא בטענות למה לא עשו עבירה מייד....., אני כבר הזכרתי את ניהול הדקות שלו , הרוטציות הקצרות שלו , עצם העובדה שזה טורניר צפוף וקשה מחייבת את ארז להשתמש בספסל שלו , הרבה יותר טוב , יותר מדי שחקנים הגיעו לרבע הרביעי שכבר אין להם חמצן בריאות.
חוץ מזה צריך לנשום ולהרגע , לישראל אין סיכוי לעבור לרבע גמר ממקום שלישי , כי זה או סרביה או ספרד , לכן ניצחון אמש לא היה משנה הרבה מלבד לקבע את מיקומה של ישראל בשלב הבא , בכל מקרה אנחנו חייבים לנצח את פולין כדי להגיע למקום שני , כי לדידי , אי העפלה לשלב הבא או עלייה מהמקום ה 3 , זה היינו הך. לכן , לא נעים , מעצבן (הרבה זמן לא שאגתי ככה על הטלוויזיה), מקומם , הכל נכון. בכל מקרה אנחנו חייבים לנצח את פולין , כדי שתהי לנו איזו שהיא תקווה להגיע לרבע הגמר.
וד"א - אני מבסוט מיוגב אוחיון , קלעי החוץ הכי טוב של הנבחרת (מי היה מאמין?) והשומר הכי טוב של בקו האחורי , רק שימשיך ככה.