המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
~Box & 1~ כתב:לאלו ששומרים כאן חג ולא יוכלו לצפות בשידור הישיר (אם נעלה לרבע הגמר יש סבירות קטנה שגם המשחק הבא ייערך בחג),
יש איזשהו אתר בחו"ל שאתם מכירים שישדר את המשחק הזה בשידור חוזר? אני בכוונה אומר חו"ל כי יש בעיה הילכתית
להינות מחילול חג של יהודים, כלומר שידור בערוץ הספורט.
אדגר פו כתב:טוב, אין סיכוי שאני אצפה במשחק הזה ועוד הרבה אנשים שכן איכפת להם מהנבחרת.
חבל.
החציל האצטקי כתב:אם למדינה הזאת יש שרת ספורט, המשחק הזה צריך לזוז יום אחד קדימה/אחורה, או לכל הפחות להיות מוקדם לשעה 17:00.
לא הגיוני שכל המדינה תשב לשולחן חג והנבחרת תשחק. בחרו את השעה הכי מטומטמת שיכלו.
roy1000 כתב:נראה לך שמישהו סופר את מירי רגב? יש סדר מסויים למשחקים והמארגנים לא מוכנים להזיז את השעות. ישראל ידעה את זה מראש. ניסו לשנות ולא הצליחו. צריך לקחת דברים בפרופורציה. כולה ראש השנה, לא יום כיפור.
אדגר פו כתב:לדעתי כבר מאוחר מדי להתערבות כזאת או אחרת, אחרי שהם דחו אותנו פעמיים שום דבר כבר לא ישתנה.
לדעתי איטליה תנצח ובזה תיגמר האליפות.
MTA2311 כתב:יהיה לא פחות מגוחך האמת אם ביבי יתערב ישירות בסוגייה הזאת.
אני לא אוהב את הנסיונות האלה לשנות סדרי עולם רק כי זה לא מתיישב עם הלו"ז היהודי. זה מה יש. לא נעים, אבל גם לא נורא.
החציל האצטקי כתב:יש סיבה. לא ביבי, אבל בוודאי שרגב צריכה לשנות את זה. בשביל מה יש משרד ספורט אם לא בשביל לטפל גם במחדלים כאלה בזמן אמת?
נראה לך הגיוני שאני (הצופה הכי אדוק) אזגזג בין שולחן חג לטלוויזיה כל הערב? אצפה במשחק דרך הסמארטפון בזמן הברכות? (עזוב את החבר׳ה הדתיים, שכבר התרגלו לגמרי לקיפוח בקטע הזה)
זה בושה.
MTA2311 כתב:כריסמס משפיע על כל הנבחרות בטורניר חוץ מישראל. אין מה לעשות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], גל גל ו־8 אורחים