פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

19 אוקטובר 2011, 18:22

אסף, הוא דיבר על החתימה שלי, בחתימה שלי יש 14 שחקנים בכירים. ראית שם את שטיין? במכבי יהיו העונה או 14 או 15 שחקנים, כולל שטיין, לא דיברתי איתך עכשיו על איכות אלא כמות, הויכוח היה הרוטציה הארוכה, לא האיכויות של שטיין. והסגל שהרכבתי לא אמור לעלות הרבה יותר מאשר השנה באופן משמעותי, ריאלי לחלוטין. בסגל הזה אתה מחתים את פרקינס, רכז זר ולנדסברג, שלושתם יחד לא אמורים לעלות מעל 2 מליון דולר, ולשמר את סופו בעוד מליון דולר. את הנדריקס, פפלוקאס ובורשטיין אתה משחרר. השאר כבר חתומים. סגל יותר יקר, אבל לא יקר להחריד, לא הבאתי לך את נבארו.

19 אוקטובר 2011, 18:30

er79 כתב:אסף, הוא דיבר על החתימה שלי, בחתימה שלי יש 14 שחקנים בכירים. ראית שם את שטיין? במכבי יהיו העונה או 14 או 15 שחקנים, כולל שטיין, לא דיברתי איתך עכשיו על איכות אלא כמות, הויכוח היה הרוטציה הארוכה, לא האיכויות של שטיין. והסגל שהרכבתי לא אמור לעלות הרבה יותר מאשר השנה באופן משמעותי, ריאלי לחלוטין. בסגל הזה אתה מחתים את פרקינס, רכז זר ולנדסברג, שלושתם יחד לא אמורים לעלות מעל 2 מליון דולר, ולשמר את סופו בעוד מליון דולר. את הנדריקס, פפלוקאס ובורשטיין אתה משחרר. השאר כבר חתומים. סגל יותר יקר, אבל לא יקר להחריד, לא הבאתי לך את נבארו.

נו ו....? במכבי יהיו 14 או 15 שחקנים? אשמח אם תגיד לי מי אלה... (ואל תגיד לי פארמר+הרכז שיגיע במקומו, מבחינתי זה אחד, שאחד עוזב השני בא. או מאצ'בן...)
השחקן ה13 כרגע במכבי זה אלון שטיין, זאת אמרת 12 שחקנים בכירים. אצלך יש 14 שחקנים בכירים, כולל לאנגפורד שהוא מאוד יקר, פרקינס שלא יבוא בגורשים (יהיה זול, אבל לא פחות מ150 אלף דולר), וג'קסון ובוורלי הם שחקנים של 500 אלף-מיליון דולר. 9 שחקנים בכירים בעמדות 1-3 לא יהיו פה. זה סגל מאוד יקר, שאני מציע לך עכשיו לשכוח אותו, שלא תתאכזב.

19 אוקטובר 2011, 19:07

אסף, אתה שוב עושה פה סלט בין העונה לעונה הבאה, הוא דיבר איתי על החתימה שלי, שבה כבר שיבצתי את הסגל המועדף עליי לעונה הבאה. אין בה לא את פרמאר ולא את שטיין, אלא 14 שחקנים בכירים. ובלי שום קשר לזה, בעניין אחר לגמרי, אמרתי לחביב שהעונה למכבי יהיו בין 14 ל-15 שחקנים בכירים, והחישוב שלי היה או עם פרמאר או בלעדיו, ובתוספת של שטיין. לא דיברתי על האיכות אלא על הכמות. סביר להניח לדעתי שנהיה 14 ולא 15, כולל שטיין, דהיינו אם פרמאר יילך ייתכן שיבואו שני שחקנים, אם הוא יישאר יבוא רק שחקן אחד. ההנחה שלי, ואני מקווה שאני טועה, היא שלנגפורד לא יהיה פה, וכמות השחקנים שיבואו תיכרע רק כאשר יהיה ברור אם פרמאר עוזב או לא. לגבי הסגל של שנה הבאה, אתה צודק, שכחתי לשקלל את לנגפורד, אפשר לחסוך בעלויות אם אתה מוותר על פרקינס, אבל אני שוב מדגיש שזה הסגל שהייתי רוצה, לא הסגל שאני חושב שיהיה.

19 אוקטובר 2011, 19:11

העונה הזאת בקושי התחילה ואתם מדברים על הסגל לעונה הבאה? מה נסגר איתכם אנשים?

19 אוקטובר 2011, 19:31

אנשים, טמטמתם לי את השכל. אי אפשר לפרסם חתימות בלי שתקדחו לי? חלאס, מוריד ת'חתימה.

19 אוקטובר 2011, 19:44

נראה קצת מגוכח, במציאות המכביסטית, לתכנן סגל בתחילת העונה לעונה הבאה. לא בקטע רע, פשוט... לא.

19 אוקטובר 2011, 20:56

זו רק חתימה, באותה מידה יכולתי להגיד שסופו בחתימה שלך נראה כאילו הוא סובל מעצירות. תפסיקו להתמקד בשטויות.

19 אוקטובר 2011, 21:24

לא הגיע הזמן שנדבר בדיון הזה על חתימה אמיתית? ;)

19 אוקטובר 2011, 21:50

לנגפורד שקט היום בצורה מוזרה בלי אפילו ציוץ אחד...

19 אוקטובר 2011, 21:58

קודי כתב:לנגפורד שקט היום בצורה מוזרה בלי אפילו ציוץ אחד...

היו כבר ימים שהוא לא צייץ..זה לא משהו שצריך להפיח בכם תקווה :laugh2

19 אוקטובר 2011, 23:18

יאלעעעעעעעההההההההההההה מה קורעעעעעהההההההההההההההההההההההההההההההההה ???????????????

19 אוקטובר 2011, 23:34

Holiday_Armadillo כתב:

לנגפורד שקט, אפילו לא מצייץ, תרתי משמע

19 אוקטובר 2011, 23:42

Runner30 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לנגפורד שקט, אפילו לא מצייץ, תרתי משמע

אמממ, זה קצת מוזר שאתה רושם על זה תרתי משמע..

19 אוקטובר 2011, 23:48

לי זה די ברור שהוא לא יחתום בסוף, בגלל פערים כספיים. כמובן שממכבי נשמע שזה בגלל שהוא לא בכושר מספיק טוב, או שהוא לא מתאים למרקם של הקבוצה. כמו תמיד...

וליאב, מה הבעיה עם התרתי משמע?
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 19 אוקטובר 2011, 23:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

19 אוקטובר 2011, 23:49

עןד כמה שנים הבחור הזה יהיה ברשימת המלפפונים. הוא לא נמצא ברשימה הזו כבר חמש שנים ברציפות?

20 אוקטובר 2011, 00:35

MTA2311 כתב:לי זה די ברור שהוא לא יחתום בסוף, בגלל פערים כספיים. כמובן שממכבי נשמע שזה בגלל שהוא לא בכושר מספיק טוב, או שהוא לא מתאים למרקם של הקבוצה. כמו תמיד...

אני מפחד להגיד, כי אם אני טועה אני אצא טמבל..
למרות שנראה לי שאני צודק..

20 אוקטובר 2011, 00:43

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:לי זה די ברור שהוא לא יחתום בסוף, בגלל פערים כספיים. כמובן שממכבי נשמע שזה בגלל שהוא לא בכושר מספיק טוב, או שהוא לא מתאים למרקם של הקבוצה. כמו תמיד...

כשאומרים שבן אדם לא צייץ הכוונה היא שהוא שקט ובמקרה הזה "לא צייץ" אומר גם שהוא לא פרסם כלום בטווייטר.. אין שום בעייה להגיד תרתי משמע במקרה הזה.

20 אוקטובר 2011, 00:44

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

כשאומרים שבן אדם לא צייץ הכוונה היא שהוא שקט ובמקרה הזה "לא צייץ" אומר גם שהוא לא פרסם כלום בטווייטר.. אין שום בעייה להגיד תרתי משמע במקרה הזה.

הבנתי את זה, אבל..לא משנה..

20 אוקטובר 2011, 18:35

סוף סוף לנגפורד מצייץ:
Finally,Offer(s) in hand this morning... A couple surprises I must say...

זה טוב או רע? לא ברור...

20 אוקטובר 2011, 18:38

קודי כתב:סוף סוף לנגפורד מצייץ:
Finally,Offer(s) in hand this morning... A couple surprises I must say...

זה טוב או רע? לא ברור...

אני מהמרת על רע(למי שרוצה אותו במכבי)
נושא נעול