החציל האצטקי כתב:באידיאל, בורוסיס נוחת פה אחרי גביע ווינר.
במציאות? לא יודיייייע.
חציל מה נדלקת עליו? אם הוא יבוא זה במקום פבראני ואז אתה נשאר תקוע עם החוסר בעמדה 4...
אופייבו או שחקן 4.5 יותר מתאימים לצרכים שלנו...לא?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:באידיאל, בורוסיס נוחת פה אחרי גביע ווינר.
במציאות? לא יודיייייע.
יוסי22 כתב:נקודה שפחות התייחסו אליה עד עכשיו , השנה לא תהיה למכבי בעיה עם החוק הרוסי כי כל הגארדים ישראלים , כלומר בכל רגע נתון יהיו לפחות 2 ישראלים על המגרש , אין כמעט הרכב אפשרי שאין בו שני ישראלים .
חנו'ש כתב:מה שכן לפחות עכשיו החוק הרוסי לא יהווה בכלל בעיה למרות העובדה שאין לנו גבוהים ישראלים בשל העובדה שכל הגארדים שלנו הם ישראלים.
הרי כמעט בכל הרכב אנחנו אמורים להיות עם 2 גארדים על המגרש לפחות ו2 הגארדים הללו בוודאות יהיו ישראלים....
felix_r כתב:רק קזלאוסקס
החציל האצטקי כתב:אורי-
אמרתי כבר, למכבי יש שחקן אחד (מתפקד, שלם ובריא, כשיר והכל) שיכול לשחק 5- אמבקווה.
בעמדה 4 יש לה 5 שחקנים שיכולים לתרום. אנחנו צריכים סנטר טוב ככל שיהיה שירוץ עם הקבוצה.
אנחנו לא צריכים עוד שחקן של 2.03 שמעיף שלשות. נסתדר גם עם בנדר וסמית׳.
jol9 כתב:felix_r כתב:רק קזלאוסקס
קזלאוסקס הוא מאמן ותיק ומוערך, ואני מניח שהוא מעל התקציב של דני.
גל גל כתב:האמת שכרגע בנדר נותן מספרים מעולים בהכנה ומפתיע אני מתחיל לחשוב יותר ויותר שצריך גיבוי ב5 ולא ב 4
גל גל כתב:האמת שכרגע בנדר נותן מספרים מעולים בהכנה ומפתיע אני מתחיל לחשוב יותר ויותר שצריך גיבוי ב5 ולא ב 4
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:האמת שכרגע בנדר נותן מספרים מעולים בהכנה ומפתיע אני מתחיל לחשוב יותר ויותר שצריך גיבוי ב5 ולא ב 4
מספרים זה לא הכל
אנחנו לא יודעים מה הוא נותן בהגנה
זה החלק החסר בפאזל
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:האמת שכרגע בנדר נותן מספרים מעולים בהכנה ומפתיע אני מתחיל לחשוב יותר ויותר שצריך גיבוי ב5 ולא ב 4
מספרים זה לא הכל
זה החלק החסר בפאזל
זה נכון. זה שהוא מוכשר בהתקפה, אנחנו יודעים. השאלה היא האם הוא יכול לשמור על שחקנים בוגרים בעמדה שלו.
קובי כתב:אני פשוט בהלם מרמת הסלחנות כלפי גודס... ובאמת, גרוע יותר מהפסד בסדרה מול אילת, כולל הפסד משחק מכריע ביד אליהו לא יהיה לכם.
שאפו - התרגלתם לרע מכל!
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:האמת שכרגע בנדר נותן מספרים מעולים בהכנה ומפתיע אני מתחיל לחשוב יותר ויותר שצריך גיבוי ב5 ולא ב 4
מספרים זה לא הכל
זה החלק החסר בפאזל
זה נכון. זה שהוא מוכשר בהתקפה, אנחנו יודעים. השאלה היא האם הוא יכול לשמור על שחקנים בוגרים בעמדה שלו.
פליקס, הסכמנו הרגע על משהו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Gevaudan, Google Adsense [Bot], omerk ו־34 אורחים