אידיאל vs. מציאות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אידיאל vs. מציאות

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 ספטמבר 2015, 01:55

לא יודע לגבי "אנשים" אני יודע שמכבי שיחקה עם חצי הרכב ולכן ההפסדים נסבלים בהחלט .

אני דווקא לא אצליח כנראה לעולם להבין את הצורך לשפוט בכל מצב גם אם זה סתם מזל מחורבן ואין באמת אשמים .
יוסי22

הודעהעל ידי my man » 21 ספטמבר 2015, 01:59

יוסי22 כתב:לא יודע לגבי "אנשים" אני יודע שמכבי שיחקה עם חצי הרכב ולכן ההפסדים נסבלים בהחלט .

אני דווקא לא אצליח כנראה לעולם להבין את הצורך לשפוט בכל מצב גם אם זה סתם מזל מחורבן ואין באמת אשמים .

לא יוסי, לא יכול להיות שאתה מתחיל את זה שוב...
יש אשמים!
הפדרמן'ס
גודס
ובכללי כל מי שלקח החלטות בעונה שעברה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 06:24

קובי כתב:אני פשוט בהלם מרמת הסלחנות כלפי גודס... ובאמת, גרוע יותר מהפסד בסדרה מול אילת, כולל הפסד משחק מכריע ביד אליהו לא יהיה לכם.
שאפו - התרגלתם לרע מכל!

הסלחנות הזו שייכת לעבר. גודס מתחיל את העונה עם מינוס קרדיט. כל הפסד יהיה בלעדית עליו.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 21 ספטמבר 2015, 07:21

צריך גם לתת זמן לקבוצה להתגבש, הרי יש כאן לא מעט שחקנים חדשים ופצועים שצריכים לחזור לכושר. להיכנס להיסטריה בהתחלה לא יוביל את הקבוצה לשום מקום.
זה לא קשור לגודס או מאמן אחר, זה הוגנות בסיסית.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 07:27

אדגר פו כתב:צריך גם לתת זמן לקבוצה להתגבש, הרי יש כאן לא מעט שחקנים חדשים ופצועים שצריכים לחזור לכושר. להיכנס להיסטריה בהתחלה לא יוביל את הקבוצה לשום מקום.
זה לא קשור לגודס או מאמן אחר, זה הוגנות בסיסית.

אני לא מאמין שייתנו לגודס זמן. זה הסיכון שהוא לקח כנשאר. הניחוש שלי הוא שהסף הוא 3 הפסדים רצופים. אם זה קורה, גודס בחוץ.
לצפות מדני פדרמן להוגנות כלפי הצוות המקצועי נראה לי קצת לא סביר.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 21 ספטמבר 2015, 07:30

לדעתי זה טיפשות.
אם אתה לא רוצה מאמן תפטר אותו כבר בקיץ או שתיתן לו קצת חבל בהתחלת העונה, כל מאמן צריך קצת חבל עם הרכב חדש. במילא המבחן של מאמן כמו גודס זה יותר לקראת השלבים היותר מכריעים של העונה.
לעלות לטופ 16 לא תהיה בעייה לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 ספטמבר 2015, 07:46

אני הייתי מפטר את גודס אם הוא לא מביא את גביע ווינר. זו כמות הטולרנטיות שיש לי כלפיו. אני מניח שבמכבי יבלעו רוק גם במקרה כזה, אבל תוסיפו לזה עוד הפסד-שניים מיותרים והוא בחוץ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 07:47

במידה מסויימת אני מסכים איתך. ההחלפה של גודס הייתה צריכה לקרות בקיץ (ואני חושב שיש על זה כמעט קונצנזוס בפורום) ואם לא היה לו חוזה לעונה נוספת, קשה לי להאמין שגודס היה המאמן היום.

מצד שני, אנחנו כבר די מכירים את קבלת ההחלטות במכבי, וברור שאחרי מה שקרה שנה שעברה כל משברון הכי קטן יביא ללחץ אדיר בקבוצה. מנסיון העבר, מכבי מגיבה ללחץ כזה בפיטורי מאמנים, בטח כשמדובר במאמן חלש כמו גודס.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 21 ספטמבר 2015, 07:51

ממש סבלני אתה, חציל.
הייתי בטוח שאתה מפטר אותו אם רק ישתעל במקרה בזמן פסק זמן וזהו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי קובי » 21 ספטמבר 2015, 07:59

יוסי22 כתב:לא יודע לגבי "אנשים" אני יודע שמכבי שיחקה עם חצי הרכב ולכן ההפסדים נסבלים בהחלט .

גם עם רבע הרכב וידיים קשורות מכבי הייתה צריכה לנצח את אפיק ניסים ושות׳ בסדרה. אני מזכיר לך שלא הפסדנו לצסק״א...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ספטמבר 2015, 10:50

קובי כתב:

גם עם רבע הרכב וידיים קשורות מכבי הייתה צריכה לנצח את אפיק ניסים ושות׳ בסדרה. אני מזכיר לך שלא הפסדנו לצסק״א...

הרוח המכביסטית שאתה מפגין פה היא מדהימה אבל לא מציאותית יותר.
הפערים היום בין מכבי לקבוצות הצמרת בליגה הם כבר לא כאלו גדולים שעם רבע הרכב כשהכוכב שלך(סמית) גם פצוע ,את לא מנצח קבוצה אחרת בכזאת קלות . ניגמרו הימים האלו.
עם סגל מלא את מעל הליגה בשתי דרגות . עם רבע סגל ממש לא.
מבחינתי המיבחן של גיא מתחיל עכשיו מאפס והוא צריך להוכיח את עצמו בדיוק כמו 'היה בתחילת עונה שעברה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 21 ספטמבר 2015, 11:54

yzafrir כתב:
קובי כתב:

הרוח המכביסטית שאתה מפגין פה היא מדהימה אבל לא מציאותית יותר.
הפערים היום בין מכבי לקבוצות הצמרת בליגה הם כבר לא כאלו גדולים שעם רבע הרכב כשהכוכב שלך(סמית) גם פצוע ,את לא מנצח קבוצה אחרת בכזאת קלות . ניגמרו הימים האלו.
עם סגל מלא את מעל הליגה בשתי דרגות . עם רבע סגל ממש לא.
מבחינתי המיבחן של גיא מתחיל עכשיו מאפס והוא צריך להוכיח את עצמו בדיוק כמו 'היה בתחילת עונה שעברה.

הרוח המכביסטית שלי מדהימה? למה? כי אני מצפה שמכבי תנצח את הפועל אילת (בהחלט לא קבוצת צמרת, בהחלט לא בסדר גודל של מכבי, לא כספית, לא מבחינת הסגל, לא מבחינת מסורת, לא מבחינת אוהדים, אפילו לא קרוב, בהחלט לא קבוצה ששייכת ליורוליג, ואפילו לא ליורוקאפ) בסדרה עם יתרון ביתיות, אחרי 0-2 ומשחק מכריע ביד אליהו?
אתה באמת רוצה להיכנס עכשיו להשוואות סגלים מכבי מול אילת, גם בלי לאנדסברג (סו פאקינג וואט)? סמית' לא היה פצוע בכל הסדרה, להזכירך... אילת קבוצת צמרת? give me a break, בסדר?

זה שגיא גודס מתחיל מאפס זה ברור. זה שהוא לא היה צריך לקבל את ההזדמנות הזו והוא נשאר במערכת משיקולים זרים ולא מקצועיים זה גם ברור. אם זה לא ברור לך, אז אשמח להסבר למה כל הצוות המקצועי שוחרר והוא לא.
אני אעזור לך, כי התשובה מאוד פשוטה וכתבתי כבר - גיא גודס נותר במערכת, כי הוא יס מן, כי הוא נוח וכי יש לו חוזה.

זה שאוהד ותיק ומסור כמוך משלים עם מאמן ש"הוביל" את הקבוצה לשפל חסר תקדים בתולדות המועדון וזה בסדר מבחינתו, זה רק סיפטום לאיזה מצב גרוע וסטנדרטים נמוכים המועדון הגיע והתחיל להרגיל חלק מהאוהדים שלו.
לי זה חבל וכואב. רוצה לטמון ראשך בחול? זכותך.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אדגר פו » 21 ספטמבר 2015, 12:00

רק צריך לציין שעובדתית שנת 93 הייתה גרועה יותר בשקלול של אירופה והליגה.
לא רק זאת, איבוד אליפות אז אמר שמכבי הלכה למפעל השני באירופה בחשיבותו.

ד"א, יש כאן טור יפה של אבי סגל לגבי סוגיית המתאזרחים :

http://www.israelhayom.co.il/article/315529
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 12:05

yzafrir כתב:מבחינתי המיבחן של גיא מתחיל עכשיו מאפס והוא צריך להוכיח את עצמו בדיוק כמו 'היה בתחילת עונה שעברה.

הוא לא מתחיל מאפס. הוא מתחיל ממינוס די גדול.
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 21 ספטמבר 2015, 12:07

אדגר פו כתב:רק צריך לציין שעובדתית שנת 93 הייתה גרועה יותר בשקלול של אירופה והליגה.
לא רק זאת, איבוד אליפות אז אמר שמכבי הלכה למפעל השני באירופה בחשיבותו.

אפשר להתווכח על זה. בעיניי, הכשלון פה מבחינת הליגה (מי אמר לחם וחמאה?) הוא חרוץ יותר - בעונת 92/3 מכבי סיימה את הליגה במקום ה-3 והייתה בנחיתות מלכתחילה. הסגל של גליל(2) והפועל ת"א(1) היה נראה טוב יותר לאורך כל העונה.
ההתרסקות של מכבי כאן, במאני טיים, הייתה לאין שיעור חזקה יותר - מכבי סיימה את הליגה במקום הראשון, הגיעה לסדרה קלה על הנייר מול אילת, הובילה 2-0 והפסידה 2-3, כאמור, כולל הפסד מכריע וחמישי בבית, עם נפילה מנטאלית מטורפת, אוסף שחקנים שנראה פשוט לא מחוייב ומאמן שלא מצליח לשלוט בסיטואציה ונותן כדור מכריע לשחקן, שהיה לאחד מהזרים הגרועים בתולדות המועדון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אדגר פו » 21 ספטמבר 2015, 12:11

אוקיי, אבל דיברתי על שקלול שני המפעלים, באירופה היינו רחוקים מטופ 8 אז.
איבוד אליפות אז היה רעידת אדמה של ממש עם מוספים מיוחדים ועונש של גביע קוראץ', היום זה כמעט טבעי לא לזכות באליפות עם ליגה בעלת חוקים מוזרים.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 21 ספטמבר 2015, 12:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ספטמבר 2015, 12:17

אולי מדובר בעונה הגרועה בהיסטוריה, אבל גם מדובר בסגל הגרוע בהיסטוריה. בהפרש גדול. קשה לי להאמין שמאמן אחר היה מוציא מהסגל הזה הרבה יותר. פציעות לא סבירות, אפסים כמו היינס ואלכסנדר, סופו לא מתפקד. כל זה כשגיא מאמן רוקי. קשה מאוד להגיד שלא מגיעות לו פה הקלות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2015, 12:22

MTA2311 כתב:אולי מדובר בעונה הגרועה בהיסטוריה, אבל גם מדובר בסגל הגרוע בהיסטוריה. בהפרש גדול. קשה לי להאמין שמאמן אחר היה מוציא מהסגל הזה הרבה יותר. פציעות לא סבירות, אפסים כמו היינס ואלכסנדר, סופו לא מתפקד. כל זה כשגיא מאמן רוקי. קשה מאוד להגיד שלא מגיעות לו פה הקלות.

לדעתי הסגל לא היה גרוע בכלל.
לגבי הפציעות... אם הינו סתם מאבדים אליפות בצורה מכובדת עד כמה שאפשר, לא הייתי אומר כלום, אבל הפסדנו 3 משחקים רצופים לאילת, ומבחינתי זאת בושה עם כל סגל, גם אם היינו משחקים עם הנוער.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 21 ספטמבר 2015, 12:56

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:אולי מדובר בעונה הגרועה בהיסטוריה, אבל גם מדובר בסגל הגרוע בהיסטוריה. בהפרש גדול. קשה לי להאמין שמאמן אחר היה מוציא מהסגל הזה הרבה יותר. פציעות לא סבירות, אפסים כמו היינס ואלכסנדר, סופו לא מתפקד. כל זה כשגיא מאמן רוקי. קשה מאוד להגיד שלא מגיעות לו פה הקלות.

לדעתי הסגל לא היה גרוע בכלל.
לגבי הפציעות... אם הינו סתם מאבדים אליפות בצורה מכובדת עד כמה שאפשר, לא הייתי אומר כלום, אבל הפסדנו 3 משחקים רצופים לאילת, ומבחינתי זאת בושה עם כל סגל, גם אם היינו משחקים עם הנוער.

+1
מילא הייתה ירושלים שקצת הדביקה את הפערים מבחינת הסגל בעונה שעברה, מילא פנר שבאמת הייתה 2 דרגות מעלינו בסדרה.

אנחנו מדברים על א-י-ל-ת. מה נסגר איתכם? how low? מישהו רוצה להיזכר מה כלל הסגל של אילת עונה שעברה? להשוות את זה לסגל של מכבי?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 21 ספטמבר 2015, 12:58

אדגר פו כתב:אוקיי, אבל דיברתי על שקלול שני המפעלים, באירופה היינו רחוקים מטופ 8 אז.
איבוד אליפות אז היה רעידת אדמה של ממש עם מוספים מיוחדים ועונש של גביע קוראץ', היום זה כמעט טבעי לא לזכות באליפות עם ליגה בעלת חוקים מוזרים.

"טבעי" היה אם מכבי הייתה מפסידה אליפת במשחק, שבו הכל יכול לקרות. לא "טבעי" שמכבי מפסידה לקבוצה נחותה ממנה בסדרה של הטוב מ-5, אחרי 0-2 ומשחק מכריע בבית.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 21 ספטמבר 2015, 12:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־37 אורחים