המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:לא יודע לגבי "אנשים" אני יודע שמכבי שיחקה עם חצי הרכב ולכן ההפסדים נסבלים בהחלט .
אני דווקא לא אצליח כנראה לעולם להבין את הצורך לשפוט בכל מצב גם אם זה סתם מזל מחורבן ואין באמת אשמים .
קובי כתב:אני פשוט בהלם מרמת הסלחנות כלפי גודס... ובאמת, גרוע יותר מהפסד בסדרה מול אילת, כולל הפסד משחק מכריע ביד אליהו לא יהיה לכם.
שאפו - התרגלתם לרע מכל!
אדגר פו כתב:צריך גם לתת זמן לקבוצה להתגבש, הרי יש כאן לא מעט שחקנים חדשים ופצועים שצריכים לחזור לכושר. להיכנס להיסטריה בהתחלה לא יוביל את הקבוצה לשום מקום.
זה לא קשור לגודס או מאמן אחר, זה הוגנות בסיסית.
יוסי22 כתב:לא יודע לגבי "אנשים" אני יודע שמכבי שיחקה עם חצי הרכב ולכן ההפסדים נסבלים בהחלט .
אני דווקא לא אצליח כנראה לעולם להבין את הצורך לשפוט בכל מצב גם אם זה סתם מזל מחורבן ואין באמת אשמים .
קובי כתב:יוסי22 כתב:לא יודע לגבי "אנשים" אני יודע שמכבי שיחקה עם חצי הרכב ולכן ההפסדים נסבלים בהחלט .
גם עם רבע הרכב וידיים קשורות מכבי הייתה צריכה לנצח את אפיק ניסים ושות׳ בסדרה. אני מזכיר לך שלא הפסדנו לצסק״א...
yzafrir כתב:קובי כתב:יוסי22 כתב:לא יודע לגבי "אנשים" אני יודע שמכבי שיחקה עם חצי הרכב ולכן ההפסדים נסבלים בהחלט .
גם עם רבע הרכב וידיים קשורות מכבי הייתה צריכה לנצח את אפיק ניסים ושות׳ בסדרה. אני מזכיר לך שלא הפסדנו לצסק״א...
הרוח המכביסטית שאתה מפגין פה היא מדהימה אבל לא מציאותית יותר.
הפערים היום בין מכבי לקבוצות הצמרת בליגה הם כבר לא כאלו גדולים שעם רבע הרכב כשהכוכב שלך(סמית) גם פצוע ,את לא מנצח קבוצה אחרת בכזאת קלות . ניגמרו הימים האלו.
עם סגל מלא את מעל הליגה בשתי דרגות . עם רבע סגל ממש לא.
מבחינתי המיבחן של גיא מתחיל עכשיו מאפס והוא צריך להוכיח את עצמו בדיוק כמו 'היה בתחילת עונה שעברה.
yzafrir כתב:מבחינתי המיבחן של גיא מתחיל עכשיו מאפס והוא צריך להוכיח את עצמו בדיוק כמו 'היה בתחילת עונה שעברה.
אדגר פו כתב:רק צריך לציין שעובדתית שנת 93 הייתה גרועה יותר בשקלול של אירופה והליגה.
לא רק זאת, איבוד אליפות אז אמר שמכבי הלכה למפעל השני באירופה בחשיבותו.
MTA2311 כתב:אולי מדובר בעונה הגרועה בהיסטוריה, אבל גם מדובר בסגל הגרוע בהיסטוריה. בהפרש גדול. קשה לי להאמין שמאמן אחר היה מוציא מהסגל הזה הרבה יותר. פציעות לא סבירות, אפסים כמו היינס ואלכסנדר, סופו לא מתפקד. כל זה כשגיא מאמן רוקי. קשה מאוד להגיד שלא מגיעות לו פה הקלות.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:אולי מדובר בעונה הגרועה בהיסטוריה, אבל גם מדובר בסגל הגרוע בהיסטוריה. בהפרש גדול. קשה לי להאמין שמאמן אחר היה מוציא מהסגל הזה הרבה יותר. פציעות לא סבירות, אפסים כמו היינס ואלכסנדר, סופו לא מתפקד. כל זה כשגיא מאמן רוקי. קשה מאוד להגיד שלא מגיעות לו פה הקלות.
לדעתי הסגל לא היה גרוע בכלל.
לגבי הפציעות... אם הינו סתם מאבדים אליפות בצורה מכובדת עד כמה שאפשר, לא הייתי אומר כלום, אבל הפסדנו 3 משחקים רצופים לאילת, ומבחינתי זאת בושה עם כל סגל, גם אם היינו משחקים עם הנוער.
אדגר פו כתב:אוקיי, אבל דיברתי על שקלול שני המפעלים, באירופה היינו רחוקים מטופ 8 אז.
איבוד אליפות אז היה רעידת אדמה של ממש עם מוספים מיוחדים ועונש של גביע קוראץ', היום זה כמעט טבעי לא לזכות באליפות עם ליגה בעלת חוקים מוזרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים