כל אחד רואה דברים אחרים כנראה.
לדעתי העניין שלו עם ההתרוממות זה בעיה בברך, דבר שאמור להסתדר עם הזמן ( ואולי לא ).
קליעה יש לו, לדעתי גם זה עניין של זמן.
אם מכבי תביא סנטר נוסף הוא יוכל קחת את הזמן יותר ולתפקד בינתיים כסנטר שני- שלישי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:אבל אומרים שיש שיפור, זה כל עניין.
אם לא יהיה שיפור, אז זה באמת אבוד.
בכל מקרה, אם מכבי תביא עוד סנטר הוא לא יהיה כזה משמעותי מבחינת דקות משחק ופחות קריטי לעונה.
my man כתב:אדגר פו כתב:אבל אומרים שיש שיפור, זה כל עניין.
בכל מקרה, אם מכבי תביא עוד סנטר הוא לא יהיה כזה משמעותי מבחינת דקות משחק ופחות קריטי לעונה.
אבל אתה מדבר כאילו הוא מקבל גם משכורת של סנטר שלישי...הוא מקבל משכורת של סנטר פותח. או שאתה מוותר עליו או שלא..סנטר נוסף נראה לי לא יקרה...
אדגר פו כתב:אבל אומרים שיש שיפור, זה כל עניין.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:אבל אומרים שיש שיפור, זה כל עניין.
ברך זה משהו שמרגיש יום אחד יותר טוב ויום אחר פחות טוב. אני חשבתי שהוא כשיר ב- 100% כשהגיע, אבל אם הבעיות בברך שלו עדיין לא נפתרו, אני לא רואה איך הוא מעביר עונה של שני משחקים בשבוע.
נראהלי לא סביר שמכבי יביאו עוד סנטר. גם ככה במכבי פרצו את מסגרת התקציב לעונה הזו. לדעתי זה יקרה רק אם תהיה "מציאה".
The Brazilian native spent the majority of the offseason rehabbing back in Spain in hopes of being ready for this season, but experienced a setback in just the second day of Celtics training camp last month. Days later, he was back in Spain, undergoing surgery again on the troublesome left knee, weakening Boston’s defense in the process.
“The bad thing is because I worked really hard all summer, you know?” Faverani said Saturday at practice. “And then come back here and got injured one more time. So I don’t know. Just recover. It’s my life. It’s all I can do right now.”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים