רבע גמר גביע ווינר: מכבי ת"א נגד נס ציונה (חמישי,18:00)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר גביע ווינר: מכבי ת"א נגד נס ציונה (חמישי,18:00)

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 ספטמבר 2015, 10:38

כל אחד רואה דברים אחרים כנראה.
לדעתי העניין שלו עם ההתרוממות זה בעיה בברך, דבר שאמור להסתדר עם הזמן ( ואולי לא ).
קליעה יש לו, לדעתי גם זה עניין של זמן.

אם מכבי תביא סנטר נוסף הוא יוכל קחת את הזמן יותר ולתפקד בינתיים כסנטר שני- שלישי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי sunshine » 25 ספטמבר 2015, 10:45

https://www.youtube.com/watch?v=en6hD730swk

שמתם לב לזה אתמול?!..ריבאונד של פברני הכדור מגיע ליוגב בסוף שעון, בנדר (בן 17 כן?!) ופניני מבקשים את הכדור לקאצ' נ שוט, יוגב חושב רק על הזריקה כי הוא יודע שיש לו את זה וקובר את הבאזר ביטר :agg
מת עליו.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 ספטמבר 2015, 11:00

לגבי פבארני :

ויטור היה פשוט זוועה (בטורניר ההכנה בצרפת). הוא היה אנטי כדורסל. הברך הציקה לו מאוד באימונים והגבילה אותו, הוא לא יכול היה לזוז. עכשיו יש שיפור, הוא נראה יותר טוב ומוריד חלודה", סיפר גורם במועדון. ל-ONE נודע כי מכבי חששה מהתפוקה של הברזילאי, שסיפק 2.3 נקודות בלבד במשחקים מול שולה, נאנטר ו-וילרבאן, שלא נמנות על אריות אירופה.

לעיתים מרוב תסכול, פבראני תופס את ברכו בידיים ומתחיל לקלל: "פאקינג ני". הפעם, נגד הכתומים של נדב זילברשטיין, הברזילאי נראה הרבה יותר נינוח. "בניגוד למשחקים בצרפת – שם כאבה לי הברך והייתי רע מאוד (מגלגל עיניים), מול נס ציונה הרגשתי בנוח יחסית. הבנתי שאיכזבתי ושאני צריך להשתפר. במכבי שומרים עלי מאוד, ניקולה, אבי ורגב מחזקים אותי המון", אמר פבראני בשיחה עם ONE.

במכבי ידעו לספר כי הסנטר נמצא בכ-70 אחוזי כשירות. כשנשאל איפה היה ממקם עצמו בסולם הבריאות מ-1 עד 100, הסנטר ענה: "אני לא יודע, לא רוצה לקחת סיכונים ולהמר".
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ספטמבר 2015, 11:06

אם הברך מציקה לו עכשיו, אני לא מאמין שהוא יכול להעביר עונה שלמה. אם היה מדובר רק בעניין של כושר משחק, אז אולי עוד היה סיכוי, אבל אם הבחור לא כשיר, פשוט אין טעם בהמשך הניסוי הזה.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 ספטמבר 2015, 11:10

אבל אומרים שיש שיפור, זה כל עניין.
אם לא יהיה שיפור, אז זה באמת אבוד.

בכל מקרה, אם מכבי תביא עוד סנטר הוא לא יהיה כזה משמעותי מבחינת דקות משחק ופחות קריטי לעונה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי my man » 25 ספטמבר 2015, 11:14

אדגר פו כתב:אבל אומרים שיש שיפור, זה כל עניין.

בכל מקרה, אם מכבי תביא עוד סנטר הוא לא יהיה כזה משמעותי מבחינת דקות משחק ופחות קריטי לעונה.

אבל אתה מדבר כאילו הוא מקבל גם משכורת של סנטר שלישי...הוא מקבל משכורת של סנטר פותח. או שאתה מוותר עליו או שלא..סנטר נוסף נראה לי לא יקרה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 ספטמבר 2015, 11:19

my man כתב:

אבל אתה מדבר כאילו הוא מקבל גם משכורת של סנטר שלישי...הוא מקבל משכורת של סנטר פותח. או שאתה מוותר עליו או שלא..סנטר נוסף נראה לי לא יקרה...

משכורת לא אומר לי הרבה, השאלה איך זה מתורגם על המגרש. אפשר להביא סנטר ב 300 אלף דולר כמו שון ג'יימס או תיוס כסנטר פותח והוא יהיה יותר טוב לפעמים מסנטר כמו סופו עם 800
אלף דולר.
לא צריך לחתוך אותו אלא להשאיר אותו כדי לראות עד כמה הוא חוזר לכושר, אם בכלל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ספטמבר 2015, 11:30

ברך זה משהו שמרגיש יום אחד יותר טוב ויום אחר פחות טוב. אני חשבתי שהוא כשיר ב- 100% כשהגיע, אבל אם הבעיות בברך שלו עדיין לא נפתרו, אני לא רואה איך הוא מעביר עונה של שני משחקים בשבוע.

נראהלי לא סביר שמכבי יביאו עוד סנטר. גם ככה במכבי פרצו את מסגרת התקציב לעונה הזו. לדעתי זה יקרה רק אם תהיה "מציאה".
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 ספטמבר 2015, 11:42

אפשר ל "גרד " את התקציב עם עוד 400-500 אלף דולר , אבל לפגוע בול הפעם.
אם זה יקרה יכולה להיות עונה טובה מאוד.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ספטמבר 2015, 11:45

roy1000 כתב:

ברך זה משהו שמרגיש יום אחד יותר טוב ויום אחר פחות טוב. אני חשבתי שהוא כשיר ב- 100% כשהגיע, אבל אם הבעיות בברך שלו עדיין לא נפתרו, אני לא רואה איך הוא מעביר עונה של שני משחקים בשבוע.

נראהלי לא סביר שמכבי יביאו עוד סנטר. גם ככה במכבי פרצו את מסגרת התקציב לעונה הזו. לדעתי זה יקרה רק אם תהיה "מציאה".

מזכיר סיטואציה דומה שהיתה לו רק לפני שנה. הוא סבל מכאבים לאחר שהתאמן במשך כל הקיץ, ונאלץ בסופו של דבר לעבור ניתוח שני בברך שמאל הבעייתית (מעט לפני תחילת העונה ב-NBA), שבעה חודשים בלבד מהניתוח הראשון. מעניין אם למכבי באמת יש סעיף יציאה מהחוזה שלו כפי שדווח לפני כמה שבועות, למקרה ו...
The Brazilian native spent the majority of the offseason rehabbing back in Spain in hopes of being ready for this season, but experienced a setback in just the second day of Celtics training camp last month. Days later, he was back in Spain, undergoing surgery again on the troublesome left knee, weakening Boston’s defense in the process.

“The bad thing is because I worked really hard all summer, you know?” Faverani said Saturday at practice. “And then come back here and got injured one more time. So I don’t know. Just recover. It’s my life. It’s all I can do right now.”

http://boston.cbslocal.com/2014/11/25/c ... -recovery/
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 25 ספטמבר 2015, 11:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ספטמבר 2015, 11:48

הוא לא נראה אתמול כמו אחד שסיבל מכאבים.
הוא פשוט חוזר מפציעה ארוכה, ולוקח זמן להיכנס לקצב. מכבי צריכה להביא עוד שחקן בכל מקרה. 4-5.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ספטמבר 2015, 11:56

לא צריך למהר לשפוט אותו לפי מה שהוא הראה עד עכשיו באימונים ובמשחקי ההכנה הראשונים, אבל כן צריך לעקוב אחר קצב ההתקדמות שלו ולקבל החלטה בעניינו בחודש הקרוב לטעמי. אם יחשבו שהוא מסוגל לתרום בהמשך, שישאירו אותו ויבנו עליו. לא בתור סנטר שלישי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי מקובי » 25 ספטמבר 2015, 13:39

טוב, האולם החדש של חולון בהחלט נחמד.
היה קצת מוזר שהם לא מילאו אותו, אמנם גביע ווינר אבל עדיין זה משחק ראשון של הקבוצה שלכם בו.

נתחיל מזה שהמשחק אתמול לא באמת היה קנה מידה, ולפי מה שראיתי מראשון גם המשחק של מחר לא צפוי להיות קנה מידה.
אם כי המשחק מחר יתאים יותר לבחינת היכולת של ויטור (מונרו וזלמנסון שחקני פנים שהוא יוכל להילחם איתם בפוסט יותר טוב מאשר הפורוורדים בליגה שלנו ובנס ציונה בפרט...)

פרמאר התחיל את המשחק בזון והוא עשה מה שבא לו, דווקא מרוצ'סטי פחות התרשמתי והיה נראה שהוא עדיין לא מחובר לקבוצה עד הסוף (לגיטימי כמובן).
התרשמתי מאוד מבנדר, אם זה ביכולת שלו לתרום בהתקפה (היו לו גם מסירה או שתיים יפהפיות) וגם בהגנה (הוא מאוד ארוך ככה שהוא משנה זריקות גם מחצי מרחק) בהתחשב בעובדה שהמשחק הלך פחות לצבע אז לא ראינו ממנו שם יותר מדי. נצטרך לחכות ולראות עוד קצת. אבל הוא יתרום הרבה בליגה שלנו לדעתי.

פבראני הוא עדיין סימן שאלה מבחינתי, הוא מאוד רוצה, היה מדהים לראות אותו מחטיא בצד אחד אבל דופק ספרינט מטורף כדי לחסום בצד השני (נשרקה עבירה למרות שלדעתי לא היתה והייתי ממש מול זה)
בסופו של דבר הוא עשה את שלו, היו לו כמה החטאות מרגיזות של חלודה אבל בסה"כ הוא ממש לא הפלופ שציירו אותו בתקשורת (כמובן שזה עדיין מאוד מוקדם ונראה אותו בעוד כמה משחקים לפני...)

איתי שגב התחזק מאוד, ואני מסכים שהוא יוכל לשחק כסנטר בליגה שלנו.

מבחינת גודס- הוא ניסה הרבה הרכבים גבוהים (אוחיון- סמית- פניני-בנדר- פבראני) והיה מעניין לראות את זה. בכלל ההגנה עבדה לא רע (לוקח בערבון מוגבל כי המשחק היה די גארבג' טיים ארוך אבל גם משחקים כאלה צריכים לשמור שהקבוצה היריבה לא תחשוב על חזרה)

המשחק השני היה די משעמם, ראשון שלטה לחלוטין בחצי הראשון, בתחילת החצי השני חולון עלתה ליתרון קטן אבל ראשון שוב העלתה הילוך וסיימה את זה ב-15 הפרש. חייב לציין ששירי השחקנים של ראשון גדולים.
ישבתי מאחורי אבי אבן ורפי בוגטין שעשו סקאוטינג על היריבה הבאה. הכתב של בוגטין יותר גרוע משל רופא :) הם חתכו בסוף הרבע השלישי אגב.
מקובי

הודעהעל ידי Number8 » 25 ספטמבר 2015, 21:02

אם הבעיה של פבראני זה כושר גופני\חלודה\כושר משחק, אפשר עוד לשקול לנסות איתו עוד חודש-חודשיים. אם הבעיה היא פיזיולוגית, הברך שלו לא החלימה, אין בזה שום טעם וצריכים לשחרר אותו.
אני בכלל לא מבין איך מכבי, שהצהירה בזמנו כשהוא חתם, שהוא כשיר לחלוטין ושהפציעה מאחוריו, אומרת עכשיו שהברך שלו עדיין מכאיבה לו. זה חוסר מקצועיות גדול, וחוסר אחריות. לא מבין מי לעזאזל מקבל את ההחלטות הגרועות האלה.
Number8

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־16 אורחים