ארינזה אונואקו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארינזה אונואקו חתם במכבי לשלושה חודשים

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אוקטובר 2015, 12:29

אדגר פו כתב:
roy1000 כתב:אף אחד פה לא שואל את עצמו איזה שחקן מוכן לחתום חוזה ל- 3 חודשי נסיון ב- 20 אלף דולר לחודש? אפילו מאריץ' קיבל 50 אלף דולר לחודש.

הביצועים ביוטוב נראים מרשימים, אבל אני מקווה מאוד שלא יגיע לפה שוב שחקן לא כשיר או לא בכושר.

יש שאלות לא פתורות שיפתרו רק כשינחת כאן ויתחיל לשחק.

פבראני פה כבר חודשיים וחצי ואף שאלה לגביו לא נפתרה עדיין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2015, 12:29

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:שמואל למה ציפית? ברצינות אני שואל.
אני לא רואה איפה הבחור הזה נופל מגוסטבו איון.

אתה רציני? :unsure

תכין את הכובע. הוא הולך להפתיע אותך ובגדול.
תחשוב שפארמר, רוצ׳סטי, פניני, בנדר, רנדל, יוגב... כולם עושים את מי שלידם טוב יותר. בטח שחקן פנים שיידע מה לעשות ברחבות ועם הכדור.
בליגה בכלל אין שאלה- הוא בלתי עציר. (רק מהעונשין)

הוא כל כך בלתי עציר שקבוצות עומדות בתור להביאו. הוא כל כך בלתי עציר שכל הקריירה שלו הוא מבלה בדי ליג. הוא כל כך בלתי עציר שהוא הסכים לחתום על חוזה ל- 3 חודשים.
חציל, אתה יודע שאני מאוד מעריך את הדעות שלך, אבל במקרה הזה אתה לא בכיוון בכלל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2015, 12:32

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:אף אחד פה לא שואל את עצמו איזה שחקן מוכן לחתום חוזה ל- 3 חודשי נסיון ב- 20 אלף דולר לחודש? אפילו מאריץ' קיבל 50 אלף דולר לחודש.

הביצועים ביוטוב נראים מרשימים, אבל אני מקווה מאוד שלא יגיע לפה שוב שחקן לא כשיר או לא בכושר.

זאת החתמה שמבזה מועדון בסדר גודל של מכבי.

הביצועים ביוטיוב לא אומרים כלום מכמה סיבות:
1. סרטוני היילייטס תמיד נראים טוב. אני יכול להוציא לך סרטון הייליטס מדהים של נואל פליקס ויניב גרין, שניים מהחוטבי עצים הדגולים ביותר שהיו כאן.
2. מדובר בסרטונים מהדי ליג, ליגה שבה אף אחד לא שומר.

שמואל, אני חושב שאתה צריך לעשות סדר בביקורת שלך.

החתמת השחקן עצמו, נראית סבירה לגמרי ביחס לתקופה, לתקציב ולצרכים של מכבי.
סה"כ אף אחד מאתנו לא באמת יודע למה לצפות ואיך הוא ייראה.

מצד שני, הביקורת שנשמעה פה ממך ומגולשים אחרים על הקונספט היא צודקת לגמרי.
לא מעט שחקנים שיצטרכו לנוח במשחקי הליגה, העובדה שמביאים 3 שחקנים בינוניים (נניח) בשביל לתפוס עמדה אחת, במקום שחקן
אחד חזק ועוד מחליף זול, העובדה שמביאים שחקן אחרי שתקופת ההכנה נגמרה (ועוד בחוזה זמני) וכו', מראות שאין כאן להנהלה דרך אמיתית,
ומחשבה לטווח ארוך.

אני אגיד עכשיו משהו קצת מצחיק, אבל בעיניי יש כאן סימבוליות מעניינת.
אתה וכרמל מתכתבים לא מעט בהקשר לGM בNBA שאתם משחקים בבית. בתחושה שלי, אתם משקיעים כאן יותר זמן ומאמץ
ומחשבה, בבניית הסגל, בחיבור שלה ובמחשבה קדימה, ממה שההנהלה שלנו משקיעה בעולם האמיתי.

הרי סיכוי לא רע, שגם אם ניתן עונה גדולה, חצי מהסגל לא ימשיך כאן. ומה עם צוות האימון, שלפחות כרגע נראה כאחד החלשים שמכבי
העמידה ב-15 השנים האחרונות (ברמה של אפי-חגאי וקטש-עמיאל).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 06 אוקטובר 2015, 12:33

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:

תחשוב שפארמר, רוצ׳סטי, פניני, בנדר, רנדל, יוגב... כולם עושים את מי שלידם טוב יותר. בטח שחקן פנים שיידע מה לעשות ברחבות ועם הכדור.

הוא כל כך בלתי עציר שקבוצות עומדות בתור להביאו. הוא כל כך בלתי עציר שכל הקריירה שלו הוא מבלה בדי ליג. הוא כל כך בלתי עציר שהוא הסכים לחתום על חוזה ל- 3 חודשים.

האמת היא איפשהו באמצע!
#יוני
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2015, 12:35

my man כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:

האמת היא איפשהו באמצע!
#יוני

האמת שבהקשר הזה, אי אפשר לדעת. הכל יכול להיות.
הוא יכול להיות באסט עצום, מהסדר גודל של מאריץ', הוא יכול להיות סבבה, והוא יכול להיות סטיל גדול.
אי אפשר לדעת, וכל נסיון לחזות את זה שווה ערך לזריקת קוביה במונופול...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוקטובר 2015, 12:36

my man כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:

האמת היא איפשהו באמצע!
#יוני

לא בהכרח.
הוא יכול להיות פלופ, יכול להיות הצלחה גדולה, יכול להיות משהוא באמצע - יש כאן את כל קשת האפשרויות ולכן זה כל כך יפה כל העיסוק הזה בספורט.

אם היינו רוצים דברים מוחלטים ואמת מדעית היינו מתעסקים במתמטיקה בתור תחביב.

אבל זה שיש אנשים עם כדור בדולח רואה הכול זה מרתק אולי יותר מהכול. ניבוי העתיד זה תחום מתפתח. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי my man » 06 אוקטובר 2015, 12:40

יוני, אני לא יכול להגיד שאני מסכים עם שמואל בגלל הנחרצות הבלתי מתקבלת על הדעת שלו אבל בגדול הכיוון נראה לי הולך הרבה יותר לכיוונו..
בחיאת- שחקן שלא עשה כלום בקריירה שיושב בבית באוקטובר שמסכים לחוזה לשלושה חודשים ב20K לחודש אם אופציה בלעדית של הקבוצה לשחרר או להאריך את החוזה בסכום מצחיק.

הערכה שלי- הוא יבוא שמן ולא בכושר משחק.
כך שגם אם הוא בפן המקצועי מתאים והוא בול מה שהקבוצה צריכה בכלל לא בטוח שהוא יצליח להוריד את החלודה ועד שהוא אולי כן יכנס לכושר כבר ישחררו אותו..
אני בכלל לא נכנס לצד הניהולי הדבילי של ההנהלה שלנו כבר דפים על דפים נכתבו על זה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2015, 12:50

my man כתב:יוני, אני לא יכול להגיד שאני מסכים עם שמואל בגלל הנחרצות הבלתי מתקבלת על הדעת שלו אבל בגדול הכיוון נראה לי הולך הרבה יותר לכיוונו..
בחיאת- שחקן שלא עשה כלום בקריירה שיושב בבית באוקטובר שמסכים לחוזה לשלושה חודשים ב20K לחודש אם אופציה בלעדית של הקבוצה לשחרר או להאריך את החוזה בסכום מצחיק.

הערכה שלי- הוא יבוא שמן ולא בכושר משחק.
כך שגם אם הוא בפן המקצועי מתאים והוא בול מה שהקבוצה צריכה בכלל לא בטוח שהוא יצליח להוריד את החלודה ועד שהוא אולי כן יכנס לכושר כבר ישחררו אותו..
אני בכלל לא נכנס לצד הניהולי הדבילי של ההנהלה שלנו כבר דפים על דפים נכתבו על זה...

זאת בהחלט אפשרות ריאלית. כנראה הריאלית ביותר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2015, 13:01

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

זאת החתמה שמבזה מועדון בסדר גודל של מכבי.

הביצועים ביוטיוב לא אומרים כלום מכמה סיבות:
1. סרטוני היילייטס תמיד נראים טוב. אני יכול להוציא לך סרטון הייליטס מדהים של נואל פליקס ויניב גרין, שניים מהחוטבי עצים הדגולים ביותר שהיו כאן.
2. מדובר בסרטונים מהדי ליג, ליגה שבה אף אחד לא שומר.

שמואל, אני חושב שאתה צריך לעשות סדר בביקורת שלך.

החתמת השחקן עצמו, נראית סבירה לגמרי ביחס לתקופה, לתקציב ולצרכים של מכבי.
סה"כ אף אחד מאתנו לא באמת יודע למה לצפות ואיך הוא ייראה.

מצד שני, הביקורת שנשמעה פה ממך ומגולשים אחרים על הקונספט היא צודקת לגמרי.
לא מעט שחקנים שיצטרכו לנוח במשחקי הליגה, העובדה שמביאים 3 שחקנים בינוניים (נניח) בשביל לתפוס עמדה אחת, במקום שחקן
אחד חזק ועוד מחליף זול, העובדה שמביאים שחקן אחרי שתקופת ההכנה נגמרה (ועוד בחוזה זמני) וכו', מראות שאין כאן להנהלה דרך אמיתית,
ומחשבה לטווח ארוך.

אני אגיד עכשיו משהו קצת מצחיק, אבל בעיניי יש כאן סימבוליות מעניינת.
אתה וכרמל מתכתבים לא מעט בהקשר לGM בNBA שאתם משחקים בבית. בתחושה שלי, אתם משקיעים כאן יותר זמן ומאמץ
ומחשבה, בבניית הסגל, בחיבור שלה ובמחשבה קדימה, ממה שההנהלה שלנו משקיעה בעולם האמיתי.

הרי סיכוי לא רע, שגם אם ניתן עונה גדולה, חצי מהסגל לא ימשיך כאן. ומה עם צוות האימון, שלפחות כרגע נראה כאחד החלשים שמכבי
העמידה ב-15 השנים האחרונות (ברמה של אפי-חגאי וקטש-עמיאל).

העניין הוא שזאת החתמה לא סבירה בכל קנה מידה.
מכבי מסוגלת להרבה יותר מנגר שמן שמתסובב כל הקריירה (!!) בדי ליג. אם קבוצות ליגה ישראלית מסוגלות, גם מכבי מסוגלת.
הוא אפילו לא פליט NBA, שזה בעצם מה שמכבי חיפשה, לא כך?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוקטובר 2015, 13:07

גם פארקר בזמנו שיחק בליגה חצי מקצוענית CBA אחרי שעבר פציעה קשה, שבגללה אף קבוצת NBA לא הסתכלה עליו.

אי אפשר לקבוע עובדות מבלי לראות את השחקן בפעולה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 אוקטובר 2015, 13:10

אדגר פו כתב:
קובי כתב:
אדגר פו כתב:
קובי כתב:
אדגר פו כתב:איזה ביקורת של סלונים ?

האמת שהוא ביקר יותר את הכתבה על השחקן בספורט5, מאשר את מכבי, אבל דני קפץ. בקטנה...

אפשר להציץ בתכתובת הזאת ? מסקרן.

אם יש לך פייסבוק - חופשי...

https://www.facebook.com/slonim/posts/10153363502518929

לא הולך, לא נורא.
תודה בכל אופן.

זה פתוח רק לחברים , הוא צריך לשנות את הגדרות הפרטיות כדי שכולם יוכלו לראות והוא כנראה לא מעוניין משום מה ...
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2015, 13:16

שמואל1 כתב:העניין הוא שזאת החתמה לא סבירה בכל קנה מידה.
מכבי מסוגלת להרבה יותר מנגר שמן שמתסובב כל הקריירה (!!) בדי ליג. אם קבוצות ליגה ישראלית מסוגלות, גם מכבי מסוגלת.
הוא אפילו לא פליט NBA, שזה בעצם מה שמכבי חיפשה, לא כך?

אתה רצית את בורוסיס, שהיה עולה נניח מליון דולר. מכבי התחייבה ל-60 אלף, ואם השחקן יהיה טוב, אז ל-200...
אתה מבין את ההבדלים כאן, לא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 אוקטובר 2015, 13:21

אני מניח שהוא מגיע כגיבוי לפבארני כדי לתת לו להיכנס לכושר בשקט , מי שחי בסרט וציפה לסנטר שיחליף את פבארני התאכזב אבל זו אף פעם לא הייתה הכוונה .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אוקטובר 2015, 13:26

יוסי22 כתב:זה פתוח רק לחברים , הוא צריך לשנות את הגדרות הפרטיות כדי שכולם יוכלו לראות והוא כנראה לא מעוניין משום מה ...

ובתור חבר קרוב, למה "הוא" לא מעוניין?
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 06 אוקטובר 2015, 13:31

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:זה פתוח רק לחברים , הוא צריך לשנות את הגדרות הפרטיות כדי שכולם יוכלו לראות והוא כנראה לא מעוניין משום מה ...

הוא מדבר על עמית סלונים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 06 אוקטובר 2015, 13:34

אדגר פו כתב:
קובי כתב:
אדגר פו כתב:
קובי כתב:
אדגר פו כתב:איזה ביקורת של סלונים ?

האמת שהוא ביקר יותר את הכתבה על השחקן בספורט5, מאשר את מכבי, אבל דני קפץ. בקטנה...

אפשר להציץ בתכתובת הזאת ? מסקרן.

אם יש לך פייסבוק - חופשי...

https://www.facebook.com/slonim/posts/10153363502518929

לא הולך, לא נורא.
תודה בכל אופן.

בשבילך (אגב, עמית סלונים אוהד מכבי):

סלונים: ידידי א' כתב לי בוואטסאפ שכדאי לי להיכנס לאתר ערוץ הספורט להתעדכן על ההחתמה הטרייה של מכבי פוקס. גלדסטון וחבריו בספורט5 מספרים את הסיפור כך, לא נגעתי: "הסנטר ארינזה אונואקו סיכם לעונה במכבי ת"א. האמריקני בן ה-28 (2.06 מ') שיחק בעבר ב-3 קבוצות ב-NBA".
שתי בעיות קלות לי. הראשונה - המשפט "שיחק בשלוש קבוצות אן בי איי". המשפט הזה הוא לא שקר, אבל הוא מזכיר לי למה הפסקתי להיכנס לאתר המעפן של ערוץ הספורט מלכתחילה. אז לא, ווילט צ'מברלין שיחק בשלוש קבוצות אן בי איי (סיקסרז, ווריורס ולייקרס). אונואקו נבחן, ונחתך, על ידי שלוש קבוצות. הוא שיחק 5 דקות בסך הכל (לא בממוצע - בסך הכל!) בקליבלנד החלשה להחריד של לפני החזרה של לברון, עוד שלושה משחקים בניו אורלינס ושישה משחקים במינסוטה לפני שנחתך.
הבעיה השניה - בכל 11 המשחקים שלו בליגה הטובה בעולם - הוא שיחק כפורוורד, ולא כסנטר. כך לפחות לפי התקשורת האמריקנית, אני מעולם לא שמעתי את השם שלו ולא ראיתי אותו משחק. לא מן הנמנע שהתקשורת האמריקנית טועה והוא באמת סנטר, הרי לא באמת מתייחסים שם יותר מדי לשחקן עם חוזה של 10 ימים שנחתך אחרי שני משחקים. יכול להיות שהוא בכלל גארד. יכול להיות שהוא בכלל יהודי.
וכן, אני יודע שמכבי בונה על שחקנים לא מוכרים שיכולים להפתיע סטייל נייט האפמן או טייריס רייס. הבעיה היא שכפי שזה נראה כרגע אני מעדיף את האפמן בכושרו הנוכחי על פבראני.

פדרמן: החתימה עוד לא אושרה רשמית, עוד אף אחד בארץ לא פגש את הבן אדם שלא לדבר על לראות אותו משחק וכבר יש ביקורת.

אה, ולהגיד שמכבי בונה על שחקנים לא מוכרים בזמן שיש בסגל את:

פארמר (נבא)
רוצסטי (טופ סקורר יורוליג)
דווין (באנקר יורוליג)
מבלי להתייחס לסילבן, יוגב, פניני ורנדל (מוכחי יורוליג).

זה קצת מנותק, לא כן?!

סלונים: היייי דני איך היה באמריקה? אני באמת מעריך את העובדה שאתה מגיב אישית לביקורות בפייסבוק, ואתה מוזמן תמיד - אבל שים לב שהפעם הביקורת לא הייתה מופנית כלפי מכבי אלא כלפי ערוץ הספורט אז יצא לך קצת "על ראש הגנב בוער הכובע". אני לא מבין מספיק בסקאוטינג אז אני לא יכול להגיד אם ההחתמה הזאת טובה או לא - אני כן קצת מבין בתקשורת, והאייטם שגלדסטון חתום עליו בנושא היה מביך - ועל כך הלנתי. בטח אם לקח לי חמש דקות של חיפוש בגוגל כדי לכתוב את כל מה שכתבתי פה בפוסט, שהיה חייב להירשם בכתבה. הנה איך שאני הייתי כותב את זה: "מכבי מתחזקת בעמדת הפנים: סיכמה עם שחקן אמריקאי גבוה, שלא הצליח להחזיק יותר משישה משחקים בשלוש קבוצות אן בי איי שונות, שם הוא שיחק בתור פורוורד, למרות שלאור גובהו ומשקלו הוא כנראה מסוגל גם לתפקד כסנטר. בנוסף, יש לו גם ניסיון בליגה הליטאית ובליגה השנייה בסין. לא ידוע אם לשחקן יש שורשים יהודיים אבל ממש לא נופתע אם כן".
כפי שכתבתי, אני לא מכיר את השחקן ואם הוא אכן סיכם במכבי אז אני בעדו והלוואי שהוא הארל וויליאמס של ימינו - ועדיין הכתבה בספורט5 מביכה.
לגבי ההלצה על פבראני, זה קשור ליכולת של פבראני - לא להיסטוריה של מכבי בהחתמת שחקנים (להזכיר שמכבי גירדה את האפמן וטייריס רייס מתחתית חבית איפשהו זו מחמאה למכבי, תמיד).
זה שמכבי בונה על שחקים לא מוכרים (הרי על כל פרמאר שתגיד אני אגיד לך שלושה מלקולם תומאסים) זה בסדר - בשביל להביא את רוצ'סטי וסופו לא צריך מחלקת סקאוטינג - בשביל להביא את היקמן ורייס כן.

פדרמן: תפקיד הסקאוטינג לא מצומצם לאיתור שחקנים אלמונים.
ויש מספיק שחקנים שלכאורה היית חושב שלא צריך מחלקת סקאוטינג בשבילם שכשלו בהרבה מקומות.
בחירת שחקן לא מתחילה ונגמרת בסטטיסטיקה שלו בעונה האחרונה.

סלונים: פתחתי ואמרתי שאני לא מבין מספיק בסקאוטינג :) אגב, גם עם הסקאוטינג הכי טוב בעולם לפעמים אפשר ליפול. קיינר מדלי למשל. יש מקרים ששחקן לא מתאים לקבוצה/למאמן/לסיטואציה. קשה מאוד לצפות את זה מראש. כדורסל זה לא מדע מדויק, וטוב שכך. בתור אוהד - ברור שאני מקווה שכל שחקן שמכבי מחתימה יהיה בול פגיעה בלי קשר לסטטיסטיקה שלו בעונה הקודמת.

פדרמן: ומקריאה חוזרת אתה צודק, לא הבחנתי שהביקורת היתה על הכתבה ולא על השחקן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוקטובר 2015, 13:37

יפה, תודה קובי.

לעצם העניין סלונים כמובן צודק, המקצועיות של גלדסטון לא קיימת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אוקטובר 2015, 13:39

קובי כתב:הוא מדבר על עמית סלונים.

אני יודע. דני פדרמן מביך ברמות חדשות דרך אגב.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אוקטובר 2015, 13:50

roy1000 כתב:
קובי כתב:הוא מדבר על עמית סלונים.

אני יודע. דני פדרמן מביך ברמות חדשות דרך אגב.

אתה מבין? לזה הוא מוצא זמן להתייחס. לברך של פבראני לעומת זאת..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 אוקטובר 2015, 13:55

קובי כתב:
roy1000 כתב:

הוא מדבר על עמית סלונים.

הוא הבין ... :cool

האמת שאני לא חבר שלו בפייס ... הוא מאשר חברות ?

כי אני לא אוהב לשלוח חברות באופן כללי , בוודאי לא לחינם ...
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־46 אורחים