דברים קטנים שלא מצדיקים ת'רד 3.0

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דברים קטנים שלא מצדיקים ת'רד 3.0

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אוקטובר 2015, 16:18

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:יש קו אדום וגבול הטעם הטוב. איפה הסוף? יש ביקוש אז המחירים ימשיכו להאמיר משנה לשנה? בסוף נגיע למצב שכרטיס מאחורי הסל למעלה יעלה 1000 ש"ח.
בסופו של דבר אנחנו מדברים על מוצר, וכמו שאמרת לא הגיוני למכור את המוצר הזה במחיר יקר פי 10 מהשווי שלו.
אין שום סיבה בעולם שמשחק יורוליג בשלב הבתים יעלה 400 ש"ח, ועוד למקומות הכי גרועים בהיכל. ההיכל הפך להיות מקום שסגור רק לעשירים, פשוט ביזיון.
יש ביקוש? סבבה, תמכרו ב 100 ש"ח שזה עדיין פי 2 יותר מהמחיר של ריאל מדריד.

אתה אוהד הקבוצה? אתה הולך למשחקים? קנה מנוי.
תשלם על 4 משחקי יורוליג ותשב עונה שלמה בשער 11 (1,400 שקל).

אם היית פעם בהיכל אתה צריך לדעת שבלא מעט משחקים אתה גם תמצא מקום טוב יותר אם תתאמץ טיפה. בליגה אתה בכלל תשב כמו מלך.
לא מתאים? תשלם על 8 משחקי יורוליג ותשב באולם מאחורי הסל (ובמקומות הכי טובים שיש בהיכל בכל משחק ליגה...) או במרכז היציע ב3,000 שקל.

אם נצא מנקודת הנחה שבמנוי אתה תקבל לפחות(!!!) 5 משחקי בית מוקדם + 7 משחקי טופ 16 + 1 משחק הצלבה = 13 משחקי יורוליג וזה בלי להתחשב בכלל בליגה - זה נו בריינר.
אתה יכול? תעשה מנוי במקום לזיין את המוח. אפילו תעשה מנוי ותמכור כמה מהכרטיסים ביורוליג במחיר שמכבי לוקחים ותחזיר לעצמך את ההשקעה...

לחלוטין עניין של ביקוש. זו ההצגה הטובה בתל אביב, אם לא בארץ, ביום חמישי. יש סיבה שמשלמים עליה ככה. ומי שאוהב את זה מספיק- עושה מנוי בד״כ.

עוד פעם חזרנו לקטגוריות ותנאים לאהדה? אין לי מנוי אז אני לא אוהד?
מה לעשות שהחיים הפרטיים שלי לא מאפשרים לי להגיע כל שבוע להיכל. אני כן רוצה להגיע למשחקים בודדים במהלך העונה, כמו משחק הפתיחה נגד מלאגה (דרך אגב גם 1400 ש"ח למנוי במקום הכי גרוע בהיכל זה סכום לא מבוטל).

צריך לומר את האמת- ההיכל הפך להיות מקום לרולקסים ועשירים (שבכלל לא מכבדים את השחקנים ויוצאים לפני הזמן). אנשים רגילים לא יכולים להגיע, זה הפך להיות גן סגור והמצב מחמיר מעונה לעונה.
אני לא מוכן לשלם 400 ש"ח למשחק, כמו כל אדם נורמטיבי אחר במדינה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 אוקטובר 2015, 16:32

tzachMTA כתב:
למה שהמחיר יהיה אחיד? אם מכבי מצליחה למכור במחירים האלו הכל, איזה היגיון יש בהורדת מחירים?

אם שמת לב, כתבתי שזה כנראה עניין של ביקוש, ולכן באמת אין סיבה והגיון, כמו שאמרת, בהורדת מחירים.
ובכל זאת...
קח נניח את האייפון 6S. אני די בטוח שAPPLE יכולה למכור את המכשיר במקומות מסויימים בעולם, בעבור הרבה יותר מאשר במקומות אחרים,
ובכל זאת, הם לא עושים את זה. כלומר, בהחלט יש פער בין ארה"ב למקומות אחרים, אבל עד כמה שאני מבין את זה, אין כאן ABUSE של הלקוח,
שברוב המקרים הוא סוג של שבוי של APPLE ויקנה את המכשיר החדש NO MATTER WHAT.

מה שמכבי עושה, זה בדיוק עונה להגדרה של ABUSE.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 אוקטובר 2015, 16:39

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:יש קו אדום וגבול הטעם הטוב. איפה הסוף? יש ביקוש אז המחירים ימשיכו להאמיר משנה לשנה? בסוף נגיע למצב שכרטיס מאחורי הסל למעלה יעלה 1000 ש"ח.
בסופו של דבר אנחנו מדברים על מוצר, וכמו שאמרת לא הגיוני למכור את המוצר הזה במחיר יקר פי 10 מהשווי שלו.
אין שום סיבה בעולם שמשחק יורוליג בשלב הבתים יעלה 400 ש"ח, ועוד למקומות הכי גרועים בהיכל. ההיכל הפך להיות מקום שסגור רק לעשירים, פשוט ביזיון.
יש ביקוש? סבבה, תמכרו ב 100 ש"ח שזה עדיין פי 2 יותר מהמחיר של ריאל מדריד.

אתה אוהד הקבוצה? אתה הולך למשחקים? קנה מנוי.
תשלם על 4 משחקי יורוליג ותשב עונה שלמה בשער 11 (1,400 שקל).

אם היית פעם בהיכל אתה צריך לדעת שבלא מעט משחקים אתה גם תמצא מקום טוב יותר אם תתאמץ טיפה. בליגה אתה בכלל תשב כמו מלך.
לא מתאים? תשלם על 8 משחקי יורוליג ותשב באולם מאחורי הסל (ובמקומות הכי טובים שיש בהיכל בכל משחק ליגה...) או במרכז היציע ב3,000 שקל.

אם נצא מנקודת הנחה שבמנוי אתה תקבל לפחות(!!!) 5 משחקי בית מוקדם + 7 משחקי טופ 16 + 1 משחק הצלבה = 13 משחקי יורוליג וזה בלי להתחשב בכלל בליגה - זה נו בריינר.
אתה יכול? תעשה מנוי במקום לזיין את המוח. אפילו תעשה מנוי ותמכור כמה מהכרטיסים ביורוליג במחיר שמכבי לוקחים ותחזיר לעצמך את ההשקעה...

לחלוטין עניין של ביקוש. זו ההצגה הטובה בתל אביב, אם לא בארץ, ביום חמישי. יש סיבה שמשלמים עליה ככה. ומי שאוהב את זה מספיק- עושה מנוי בד״כ.

דבר ראשון גם המנויים לא זולים.
מרכז תחתון –אולם 2-3 10,300 ₪
מרכז תחתון –אולם 8-9 9,000 ₪
אלכסון תחתון –אולם 1-4-7-10 6,500 ₪
סל תחתון –אולם 5-6-11-12 3,000 ₪
מרכז עליון – יציע 2-3-8-9 3,000 ₪
אלכסון עליון - יציע 1-4-7-10 2,800 ₪
סל עליון - יציע 5-6-11-12 1,400 ₪ מבוגר, 1,300 ₪ ילד – נוער – חייל

אם נניח שאתה רוצה לשבת במקום נורמלי (אפילו אלכסון עליון) זה כבר הופך לסכום הרבה יותר משמעותי.
מה עוד שלסכום הזה מתווסף - דלק/הגעה + תשלום על חניה + הוצאות נוספות כמו אוכל ושתיה + בייביסיטר ובטח עוד שכחתי משהו.

כלומר, בנוסף למשחקים, יש כאן הוצאה של לפחות עוד 200 ש"ח לערב (והייתי עדין), ואם מדובר על 13 משחקים, אז זה עוד כמו עלות המנוי
עצמו, מה שכבר מקרב אותנו ל5000 ש"ח.
סכום לא מבוטל בכלל.

כמו ששמואל אמר, יש גם אנשים שלא יכולים להתחייב לדבר כזה בגלל עניינים אישיים, ולא כולם כאמור גרים בת"א, ולפעמים סתם בא
להם ללכת לראות משחק אחד עם המשפחה בשביל החוויה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 אוקטובר 2015, 16:40

שמואל1 כתב:עוד פעם חזרנו לקטגוריות ותנאים לאהדה? אין לי מנוי אז אני לא אוהד?
מה לעשות שהחיים הפרטיים שלי לא מאפשרים לי להגיע כל שבוע להיכל. אני כן רוצה להגיע למשחקים בודדים במהלך העונה, כמו משחק הפתיחה נגד מלאגה (דרך אגב גם 1400 ש"ח למנוי במקום הכי גרוע בהיכל זה סכום לא מבוטל).

צריך לומר את האמת- ההיכל הפך להיות מקום לרולקסים ועשירים (שבכלל לא מכבדים את השחקנים ויוצאים לפני הזמן). אנשים רגילים לא יכולים להגיע, זה הפך להיות גן סגור והמצב מחמיר מעונה לעונה.
אני לא מוכן לשלם 400 ש"ח למשחק, כמו כל אדם נורמטיבי אחר במדינה.

אני לא שופט אותך אחי, אני פשוט מביא בפניך את הרציונל שעומד סביב מחירת המנויים וכרטיסים.

מכבי מעדיפה למכור מנויים כדי להבטיח לעצמה כסף באופן ודאי בתחילת העונה. את השארית היא מוכרת בכרטיסים, במחיר גבוה (ואפילו גבוה משמעותית) מהמנוי כדי שלא ישתלם לקנות כרטיס בודד.
אתה תמיד יכול להגיע להיכל לפני המשחק ולרכוש כרטיס במחיר הוגן באיזור הקופות. אתה גם תמיד יכול לקנות דרך יד2 ולמצוא אנשים שימכרו לך במחירים הולמים.

אגב, 1400 שקל על 13 משחקי יורוליג + 22 משחקי ליגה (הלכתי לוורסט קייס סצנריו, בעונה שעברה), זה לא מחיר הוגן? 35 משחקים ב1400 שקל? 40 שקל בממוצע למשחק?
אפילו המנוי של ה10,300 ש״ח - היקר ביותר- עולה לך בממוצע פחות מ-300 שקל למשחק. (כמובן שלא נירמלתי פה ליגה מול יורוליג, אם נגיד היחסים ב״חשיבות הכרטיס״ הם 80-20 לטובת היורוליג, זה יוצא לך 635 שקל לכרטיס ביורוליג למשחק, שזה בערך 15% פחות ממה שלוקחים על משחק נגד ססארי, לא אמרתי מול ריאל בהצלבה שבוודאי עולה יותר...)

שמואל-
מכבי זה עסק. אתה רוצה שירוויח. אתה לא יכול להתלונן על התקציב ואז להגיד שאין לך איך לראות משחקים בהיכל.
הנה, העמידו לך תקציב שיא, סגל נוצץ בכל קנה מידה, ואתה יכול בהחלט ללכת לכל המשחקים במחיר הוגן ובכל משחקי הליגה גם לשבת במקומות נהדרים, וביורוליג ״לעבוד״ קצת יותר ולחפש לעצמך מקום פנוי ביציע...
אכן, מקום ישיבה בין הרולקסים (גילוי נאות- אני הולך להחזיק כזה בעונה הקרובה) הוא לחלוטין בגדר מותרות ומשהו שאדם שפוי לא ישקיע בו.

אבל ללכת למשחק, פעם ב, לשלם 200 שקל למקומות מסומנים סבבה כשאתה קונה כרטיס מחוץ להיכל חצי שעה קודם, זה כזה סיפור? חצי מהשירות שלי העברתי ככה...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 09 אוקטובר 2015, 16:47

חציל, אתה רואה את הכל ממבט של רווק (ועוד כרווק תל אביבי כנראה).
כאחד כזה, באמת שאין שום בעיה לא ככה ולא ככה.

כשיש משפחה, שלא מגיעה מתל אביב, אתה לא יכול סתם להגיע להיכל ולקוות למצוא כרטיסים. זה לא עובד ככה. צריך לקנות
מראש ולהיערך... זה לא ממש אפשרי לעשות במחירים האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 אוקטובר 2015, 16:47

jol9 כתב:אם נניח שאתה רוצה לשבת במקום נורמלי (אפילו אלכסון עליון) זה כבר הופך לסכום הרבה יותר משמעותי.
מה עוד שלסכום הזה מתווסף - דלק/הגעה + תשלום על חניה + הוצאות נוספות כמו אוכל ושתיה + בייביסיטר ובטח עוד שכחתי משהו.

כלומר, בנוסף למשחקים, יש כאן הוצאה של לפחות עוד 200 ש"ח לערב (והייתי עדין), ואם מדובר על 13 משחקים, אז זה עוד כמו עלות המנוי
עצמו, מה שכבר מקרב אותנו ל5000 ש"ח.
סכום לא מבוטל בכלל.

כמו ששמואל אמר, יש גם אנשים שלא יכולים להתחייב לדבר כזה בגלל עניינים אישיים, ולא כולם כאמור גרים בת"א, ולפעמים סתם בא
להם ללכת לראות משחק אחד עם המשפחה בשביל החוויה...

זה אכן הרבה פחות משתלם לבוא פעם ב- מאשר להחזיק מנוי. זה חלק מהקונספט שנקרא ״מנוי״, הוא מוזיל את העלויות משמעותית.

כל אחד יכול לעשות מה שבא לו ולשלם כמה שהוא רוצה.
אני הייתי מגיע קבוע למשחקים משהו כמו שעה לפני, אחרי ארוחת ערב בבית, מוצא לי חנייה במקום נוח ולא משלם גרוש. לגמרי סביר כשמשחק מתחיל ב21:00 בערב.

כולה כדורסל... גונבים אותנו גם ככה בכל מקום, על זה נתפסתם?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 09 אוקטובר 2015, 16:51

אגב, המחיר של ה400 הוא לא מאחורי הסל למעלה, אלא ביציע 4, אלכסוני לסל. אין כרטיסים למאחורי הסלים - הכל מנויים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 09 אוקטובר 2015, 16:54

ובנוגע למחירי מנויים:
http://maccabi.co.il/data.asp?id=158

עלו מאז שהייתי מנוי לאחרונה בעונת קטשרף :nono
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 אוקטובר 2015, 17:04

יוני, NO OFFENSE- איש משפחה מאשקלון הוא לא האוהד שמכבי תל אביב משווקת לו את הכרטיסים.
ברור שתהיה לך בעיה להגיע למשחקים! ויש מספיק אנשים שאין להם שום בעיה להגיע, ויהיו מוכנים לשלם את המחיר, וזה לא כזה ברוך בשבילם...

אז כשאתה רוצה להגיע למשחק, שתי החלופות הן כאלה- או שתשלם מחיר מופקע באופן חד פעמי (כי אתה גם ככה בא פעם ב, אז יאללה- נתפנק!) או שתתכונן מראש בצורה מדוקדקת (כי אתה בא רק פעם ב-, אבל אתה יודע שזה כל כך יקר, שאתה תאכל בבית, תדאג מראש לבייביסיטר לילדים שיגיע מוקדם, תצא מהבית ב18:30, תמצא חניה בחינם, תקנה כרטיסים מחוץ להיכל- תמיד יש כרטיסים מחוץ להיכל- והמחירים שלהם תמיד נמוכים מהמחירים המוצעים באתר- שלא נאמר מחירי זנות אם אתה מוכן להמתין עד סמוך לפתיחת המשחק).

יצא לי להחזיק מנויים ולבוא למשחקים פעם ב-, הייתי בשני הסרטים. יצא לי לקנות מהאתר של מכבי ולקנות מספסרים מחוץ להיכל.
יצא לי לקנות כרטיס ליציע 10 ב150 שקל ולשבת באולם 8 במשחק יורוליג, ויצא לי גם לקנות כרטיס לאולם 7 ולשבת באולם 7 בפאקינג 650 שקל.

כשהייתי לוחם בגדוד מבצעי החזקתי מנוי ביחד עם חבר.
בכל פעם שאחד מאיתנו לא יכל ללכת, השני או ״קנה״ ממנו את הכרטיס או מכר עבורו את הכרטיס, כך שההוצאה עבור המנוי הייתה מצטמצמת משמעותית- רק למשחקים שהלכנו אליהם- מה שיצא זול בהרבה מאילו היינו רוכשים כרטיס לכל משחק בנפרד.
אתה יודע שאתה מתכוון ללכת למשחקים? תקנה מנוי.

אתה יודע שאתה הולך למשחק אחד, פעם באף פעם? תשלם חביבי, אתה לא הלקוח שמכבי מחפשים...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 09 אוקטובר 2015, 17:42

ברור לי שאני לא הלקוח המועדף, אפילו שאני לא מאשקלון.
והאמת שהמחירים שהיו לא ממש עניינו אותי עד עכשיו. מה שהיה לי מוזר זאת ההשוואה ששמואל הביא אל מול ריאל מדריד...

אבל יאללה, שיהיה להם לבריאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 אוקטובר 2015, 17:53

jol9 כתב:ברור לי שאני לא הלקוח המועדף, אפילו שאני לא מאשקלון.

שיט. :duh
טוב, אם אני לא מצאתי את ההבדל בין אשדוד לאשקלון, אז בוודאי שמכבי לא...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 09 אוקטובר 2015, 19:20

החציל האצטקי כתב:

ברור... מבחינתך, כל מה שדרומה מאחד העם זה מחוז עזה... :cool
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 אוקטובר 2015, 19:22

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:

בגדר مستوطنات (התנחלויות) שצריך להחזיר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 אוקטובר 2015, 19:45

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:

אני גר דרומית לאחד העם...
ולא בתל אביב בכלל
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2015, 17:18

לוח שנה מפחיד העונה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 10 אוקטובר 2015, 19:13

MTA2311 כתב:לוח שנה מפחיד העונה

משו יפה?
תעלה איזו תמונה או 2...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2015, 19:49

אני מאותגר טכנולוגית כידוע, אבל אנסה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי sunshine » 10 אוקטובר 2015, 23:07

note:
מכבי רצו שקווי הפרקט יצבעו בכחול אבל היורוליג לא אישר את זה ומבחינתם חייב שהקווים יהיו רק בלבן.
באסה
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 11 אוקטובר 2015, 00:37

MTA2311 כתב:אני מאותגר טכנולוגית כידוע, אבל אנסה.

מחכה :whistle
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אוקטובר 2015, 17:29

תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], JarJarBinx, WendelA, גל גל ו־27 אורחים