יורוליג, מחזור 1: מכבי נגד צסק"א, חמישי 20:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 1: מכבי נגד צסק"א, חמישי 20:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי er79 » 15 אוקטובר 2015, 21:39

פח אשפה. נהנים לחטוף 30+ כל שנה ברוסיה. זו מסורת. אין הגנה, אין קו קדמי ואין מאמן. בנוסף, גם הקו האחורי הסריח הערב. ושוב אנחנו בעונה שבלי רנדל ובלי נקודות מסמית אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים. לא נתפס.
er79

הודעהעל ידי שחף » 15 אוקטובר 2015, 21:40

יוסי22 כתב:אם זה היה רק סמית עוד הייתי יכול לחשוב שיש משהו בעליהום הקולקטיבי אבל כלשאנדסברג גם לא מקבל זריקה אחת נורמלית כנראה שהבעיה היא בגארדים .

הבעיה היא במאמן
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 15 אוקטובר 2015, 21:40

נתנחם בזה שברצלונה קלעה רק 61 מול קבוצה טורקית מוזרה. :(
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 אוקטובר 2015, 21:41

אדגר פו כתב:נתנחם בזה שברצלונה קלעה רק 61 מול קבוצה טורקית מוזרה. :(

ממש לא.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוקטובר 2015, 21:43

יוסי22 כתב:אם זה היה רק סמית עוד הייתי יכול לחשוב שיש משהו בעליהום הקולקטיבי אבל כלשאנדסברג גם לא מקבל זריקה אחת נורמלית כנראה שהבעיה היא בגארדים .

תשמע, זה נכון שפארמר לא מניע את הכדור, וגם רוצ'סטי לא ממש, אבל זה לא אומר שסמית' צריך לעמוד בפינה כל המשחק!! שיזיז את התחת שלו ויתחיל לנוע! מה הוא חושב שכולם עובדים אצלו? שיזוז ויפתח זוית מסירה. שיחתוך לסל. שינסה לעשות פוסט-אפ על השחקן שלו. משהו! גם אני יכול לעמוד בפינה ולחכות שימסרו לי לשלשה, ואני מסכים לעשות את זה ב 1% מהכסף שסמית' מקבל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 15 אוקטובר 2015, 21:43

אני יודע שלא, אבל ניסיתי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי alonzo » 15 אוקטובר 2015, 21:55

לא מפתיע אותי יותר מדי. אולי ההפרש קצת.

יש לנו בעיות רציניות בקבוצה למרות שאני עדיין טוען שלא מדובר באשמת ההנהלה אלא במאמן. מבחינתי אם ההנהלה נתנה תקציב ראוי המאמן אמור לספק את הסחורה.

אני חושב שרמת הציפיות מהקבוצה מוגזמת לפי מה שאני קורא בפורום.

יש נקודות תורפה מאוד רציניות:

1. פארמר- אובררייטד. בטורקיה לא התרשמו ממנו ויש סיבה. הבנאדם הגיע לאירופה לעשות כסף. עם כל הכבוד רואים שלשמור זה מתחת לכבודו. הוא לא מראה מחוייבות לא בהגנה ולא בקבלת החלטות. הוא מאבד כדורים כי פשוט הוא לא מפחד לאבד כדורים. הוא משחק משוחרר מדי. אין מחוייבות. גם הגנה ומחוייבות בכל משחק זה סוג של כישרון שאסור לבטל אותו. פארמר לא מחוייב ולא מראה שאיכפת לו.
2. הגנה. זה חלק משמעותי ביותר במשחק יורוליג. לדעתי יש סוג של הנחה שכישרון התקפי חשוב יותר מכישרון הגנתי. זה ממש לא נכון. כאילו שחקן התקפי יכול ללמוד לעשות הגנה. אפילו לרצות לעשות הגנה באופן עקבי זה לא משהו שקל לעשות. זה גם כישרון. הגנה זה גם דבר מדבק וחוסר הגנה זה גם משהו מדבק.
3. חוסר איזון בין הקו האחורי לקו קדמי.
3. גודס.

אני חושב שאפילו קבוצה כמו אלבה ברלין של שנה שעברה עם גארדים שלוחצים ולב תקשה מאוד על מכבי.
למכבי יש סיכוי להיות קבוצה טובה רק אם יצליחו לגרום לשחקנים להיות מחוייבים להגנה.
גודס חייב לשתף את אוחיון כחלק מרכזי. אין לדעתי סיכוי לצימוד של רוצ'סטי+ פארמר. ההגנה פרוצה מדי. אפילו עם שון ג'יימס או טרנס מוריס היו מחכים זה לא היה מספיק. ההגנה נשברת.
alonzo

הודעהעל ידי yehooda » 15 אוקטובר 2015, 22:00

הרעיון של החתמת שחקנים בסכומי עתק במכבי אף פעם לא עבד. אם תשימו לב מכבי הצליחה תמיד כשהחתימה שחקנים יעילים בסכומים נמוכים. שחקנים עם מחויבות הגנתית כמו היקמן רנדל וטיוס. לצערי גם הארכת חוזהו של סמית ל -3 שנים על סכום של 1.2 מיליון לשלוש שנים היתה בעייתית מלכתחילה. מעולם לא הוחתמה במכבי שלישית גארדים (פארמר רוצ'סטי וסמית' המזדקן) ב-3.7 מיליון דולר מה עוד שאין לה מושג בהגנה.אני גם לא מבין את כל התשבחות לאימבקווה. שחקן בינוני ומטה איטי מאוד ולא מסוגל לייצר לעצמו מצבי קליעה. שלא נדבר על פברני היה כבר עדיף להשאיר את סופו שבאחד על אחד היה מצויין. בקיצור... ההנהלה של מכבי צריכה לעשות חושבים טוב טוב כי בתצוגה הזו גם הטופ 16 בסכנה.
yehooda

הודעהעל ידי אדם » 15 אוקטובר 2015, 22:00

מעבר לכל מה שראינו ומעבר לחוסר מחויבות ודרך ,וגם לגבי זה שאין לנו מאמן ,חוץ מזה שהוא מנסה להלביש שיטות ותרגילים מהבית ללא קשר וללא התאמה לקבוצה,פשוט מאמן חלש.
פארמר לא רעב ולא עושה חצי צעד מאמץ ,אם הוא חושב שככה זוכים בגביע אז הוא ממש לא בכיוון,לעומתו רוצסטי נלחם ומחויב ,יש לו נתונים בעיתים פיזיים שלא מאפשרים לו לשמור ברמה הכי גבוהה אבל לפחות מתאמץ ומשתדל בהגנה,אני מדבר רק על הגנה.
מעבר לזה שציפיתי שפארמר לפחות יעשה מאמץ ,גקסון זילזל בו והישתעשע בו וזה לא הזיז לו.
לכל חובבי אמבאקווה ,אם היתה הנהלה רצינית הוא לא חוזר לארץ ,שחקן חילוש ,לא מתאים והאסון שהוא חתם ל3 שנים וכולם יודעים שמכבי לא תגע בו,מה שמצריך התפקיד שלו במכבי ומה שהוא אמור לתת מבחינתנו זה לא זה,יש לו דברים אחרים שאולי טובים ,אבל את הדברים שמכבי צריכה אין לו ,אין לו יכולת אתלטית ,אין לו יכולת חסימה והוא לא מגבה בגלל זה את הגארדים מאחורה,זה פשוט לא זה ,יש לנו את רנדל בשביל זה.
מכבי היתה צריכה 4 אתלטי בעל ריבאונד ויכולת חסימה שנותן גיבוי בהגנה ונותן סייז ונוכחות ,וסנטר בעל פוסט אפ ונוכחות.
לגבי אנאוקו אני באמת מתרשם ממנו ,הוא חזק הוא נייד בהתקפה ,הוא לא ממש מלוטש אבל יש לו דברים טובים וחיוביים ,גם סוגר טוב לריבאונד,אם היו שני גבוהים נוספים בכיף היתי משאיר אותו גם ככה אני חי איתו בסדר.
שמואל אתה סתם ממשיך להיות אנטי נגדו בצורה מכוונת ולא קשורה למציאות.
שוב רואים שחסר גארד שנותן סייז והגנה ומין כולבויניק כזה ,מה שאמור היה להיות גפרי טילור ,וזה חסר ,סמית היה היום מאוד עיף וכבד ולא התניע.
שוב שרואים שכל שחקן בינוני מצסקא נכנס ותורם ויש לו את הדברים הבסיסים שצריך כשחקן בקבוצה זה מראה לך את ההבדל הענקי,הרי כל הספסל שלהם וכל מי שנכנס ,נכנס קודם כל לתת הגנה ואז בא לידי ביטוי גם הנתקפה כל אחד תורם יוצר ולא מדובר בכוכבים.
אצלנו לאנדסברג הלוזר הניצחי ,ישר ראו את זה שהחטיא 2 ברצף מהקו ,תגידו לו שזה הרצליה ישר היה נכנס סל ,הבן אדם חלש מנטלית והחור שהוא בהגנה זה עוד יותר גרוע ,פשוט לא מסוגל לתרום ולתת תרומה יעילה ,כל צב חודר עליי ,אין לו כבוד עצמי וזה מעצבן,יש לו הכל כדי לשמור והוא פשוט חןר.
אדם

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 אוקטובר 2015, 22:02

שחף כתב:

הבעיה היא במאמן

ברור ...

אם זה חוזר על עצמו שוב ושוב עם גארדים שונים , כנראה שמדובר במאמן כושל שלא יודע לאמן קבוצה .

אבל התוצאה של חוסר האימון הוא שהגארדים לא מפעילים את הקבוצה .

הטענות לסמית דביליות , סורי .

בהמשך הוא יצא לגמרי גם מפוקוס גם הגנתית אבל הבעיה התחילה בזה שאף אחד לא הפעיל אותו ...
יוסי22

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 15 אוקטובר 2015, 22:04

אדם כתב:אצלנו לאנדסברג הלוזר הניצחי ,ישר ראו את זה שהחטיא 2 ברצף מהקו ,תגידו לו שזה הרצליה ישר היה נכנס סל ,הבן אדם חלש מנטלית והחור שהוא בהגנה זה עוד יותר גרוע ,פשוט לא מסוגל לתרום ולתת תרומה יעילה ,כל צב חודר עליי ,אין לו כבוד עצמי וזה מעצבן,יש לו הכל כדי לשמור והוא פשוט חןר.

אין לו הכל כדי לשמור. יש שחקנים שיכולים להטביע די בקלות אבל הברכיים שלהם לא מגיבות בצורה גמישה לשינויי כיוון חדים.
לאנדסברג כנראה כזה ולא בכדי הוא שומר חלש.
~Box & 1~

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 אוקטובר 2015, 22:05

felix_r כתב:

תשמע, זה נכון שפארמר לא מניע את הכדור, וגם רוצ'סטי לא ממש, אבל זה לא אומר שסמית' צריך לעמוד בפינה כל המשחק!! שיזיז את התחת שלו ויתחיל לנוע! מה הוא חושב שכולם עובדים אצלו? שיזוז ויפתח זוית מסירה. שיחתוך לסל. שינסה לעשות פוסט-אפ על השחקן שלו. משהו! גם אני יכול לעמוד בפינה ולחכות שימסרו לי לשלשה, ואני מסכים לעשות את זה ב 1% מהכסף שסמית' מקבל

סמית זז בתחילת המשחק בלי סוף אבל אחרי כמה דקות שאתה לא מקבל כדור אתה מתחיל להתייאש ושוב ... סמית אף פעם לא יהיה פארקר , הוא לא שחקן שיוצר לעצמו אבל בקבוצה עם גארדים טובים וגבוהים טובים הוא 3 כמעט אופטימלי מבחינת יכולת קליעה והגנה .
יוסי22

הודעהעל ידי alonzo » 15 אוקטובר 2015, 22:07

אדם כתב:מעבר לכל מה שראינו ומעבר לחוסר מחויבות ודרך ,וגם לגבי זה שאין לנו מאמן ,חוץ מזה שהוא מנסה להלביש שיטות ותרגילים מהבית ללא קשר וללא התאמה לקבוצה,פשוט מאמן חלש.
פארמר לא רעב ולא עושה חצי צעד מאמץ ,אם הוא חושב שככה זוכים בגביע אז הוא ממש לא בכיוון,לעומתו רוצסטי נלחם ומחויב ,יש לו נתונים בעיתים פיזיים שלא מאפשרים לו לשמור ברמה הכי גבוהה אבל לפחות מתאמץ ומשתדל בהגנה,אני מדבר רק על הגנה.
מעבר לזה שציפיתי שפארמר לפחות יעשה מאמץ ,גקסון זילזל בו והישתעשע בו וזה לא הזיז לו.
לכל חובבי אמבאקווה ,אם היתה הנהלה רצינית הוא לא חוזר לארץ ,שחקן חילוש ,לא מתאים והאסון שהוא חתם ל3 שנים וכולם יודעים שמכבי לא תגע בו,מה שמצריך התפקיד שלו במכבי ומה שהוא אמור לתת מבחינתנו זה לא זה,יש לו דברים אחרים שאולי טובים ,אבל את הדברים שמכבי צריכה אין לו ,אין לו יכולת אתלטית ,אין לו יכולת חסימה והוא לא מגבה בגלל זה את הגארדים מאחורה,זה פשוט לא זה ,יש לנו את רנדל בשביל זה.
מכבי היתה צריכה 4 אתלטי בעל ריבאונד ויכולת חסימה שנותן גיבוי בהגנה ונותן סייז ונוכחות ,וסנטר בעל פוסט אפ ונוכחות.
לגבי אנאוקו אני באמת מתרשם ממנו ,הוא חזק הוא נייד בהתקפה ,הוא לא ממש מלוטש אבל יש לו דברים טובים וחיוביים ,גם סוגר טוב לריבאונד,אם היו שני גבוהים נוספים בכיף היתי משאיר אותו גם ככה אני חי איתו בסדר.
שמואל אתה סתם ממשיך להיות אנטי נגדו בצורה מכוונת ולא קשורה למציאות.
שוב רואים שחסר גארד שנותן סייז והגנה ומין כולבויניק כזה ,מה שאמור היה להיות גפרי טילור ,וזה חסר ,סמית היה היום מאוד עיף וכבד ולא התניע.
שוב שרואים שכל שחקן בינוני מצסקא נכנס ותורם ויש לו את הדברים הבסיסים שצריך כשחקן בקבוצה זה מראה לך את ההבדל הענקי,הרי כל הספסל שלהם וכל מי שנכנס ,נכנס קודם כל לתת הגנה ואז בא לידי ביטוי גם הנתקפה כל אחד תורם יוצר ולא מדובר בכוכבים.
אצלנו לאנדסברג הלוזר הניצחי ,ישר ראו את זה שהחטיא 2 ברצף מהקו ,תגידו לו שזה הרצליה ישר היה נכנס סל ,הבן אדם חלש מנטלית והחור שהוא בהגנה זה עוד יותר גרוע ,פשוט לא מסוגל לתרום ולתת תרומה יעילה ,כל צב חודר עליי ,אין לו כבוד עצמי וזה מעצבן,יש לו הכל כדי לשמור והוא פשוט חןר.

+1 סה"כ ניתוח נכון.
alonzo

הודעהעל ידי ankram » 15 אוקטובר 2015, 22:11

איך פארמר בילה כל כך הרבה בnba בלי לשמור?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 15 אוקטובר 2015, 22:12

נו אז אתם יודעים כמה הפסדנו במדד?
עצה שלי- אל תבדקו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוקטובר 2015, 22:14

יוסי22 כתב:
felix_r כתב:

סמית זז בתחילת המשחק בלי סוף אבל אחרי כמה דקות שאתה לא מקבל כדור אתה מתחיל להתייאש ושוב ... סמית אף פעם לא יהיה פארקר , הוא לא שחקן שיוצר לעצמו אבל בקבוצה עם גארדים טובים וגבוהים טובים הוא 3 כמעט אופטימלי מבחינת יכולת קליעה והגנה .

תשמע, סמית' צריך לקלוט שהוא כבר לא האופציה היחידה בהתקפה לקליעה מבחוץ. יש לנו הרבה קלעים העונה, ככה שאם ימשיך לעמוד בפינה הוא לא יקבל הרבה זריקות. הוא צריך להמציא את עצמו מחדש בהתקפה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 15 אוקטובר 2015, 22:17

לגבי אמבאקווה הכל נכון לגבי זה שלא הולך שמחתימים שחקנים יקרים ממש לא נכון,השאלה זה איזה צוות שמים סביבם ומה הצוות נותן ותורם אתה לא יכול לשים את רוצסטי ופארמר ולשים לידו כוסיות בלרינות,שלא שמים גוף ומפחדים ולא נותנים כלום,חסרי יעילות ,זו גם לא חוכמה לשים אפילו 10 מליון על 2 גארדים ולהישאר ללא סנטרים.
הטענה הזו ממש לא נכונה השאלה על מי שמים את הכסף ואיזה סוג ואופי יש לשחקן.
גם לספאלוניס התאימו צוות לוחם מחויב ויעיל,הרי אם אמבאקווה ולאנדסברג הוא לא היה מגיע לשום מקום,אבל ששמעם את דאנסטון שנותן הגנה ומטריה אוירית ושמים את פרינטזיס זה אחרת לגמרי ,לשחקן יש מודעות ומחויבות לקבוצה ,בתור כדורסלן זה לא משנה איפה משחקים זה מה נותנים ,כמו בלו אי אפשר לתרגם לכסף תדברים הקטנים שהוא עשה בזמנו.
אין למכבי כאלה שחקנים ,לאנדסברג לא מבין מה מביא קבוצה לניצחון הוא בבעיה מנטלית קשה של הבנת משחק והבנה שבשביל לשחק צריך את שני צידי המגרש הוא מבחינתו חי בשלום אם הפסד וזה שהוא קלע 20.
פארמר אולי היתה טעות להשקיע בו ,הבן אדם כבר תקופה ארוכה משחק כמו בשכונה ,מבחינת מחויבות ושיחרור,הוא זורם משייט לא מתעצבן לא נלחם ,מילא לא נלחם מול נס ציונה מגיד ,אבל כבר שם זה מראה על בעיה באופי ,אבל נגד צסקא ?קבוצה בכירה מרכז הבמה ,פה לפחות תבוא ןתיתן הופעה ומחויבות ותילחם.
השאלה היא על מי משקיעים את הכסף,לגבי רוצסטי בכלל אין לי בעיה איתו ,הוא את שלו יתן והוא מאוד רוצה ומחויב.
לגבי השאר יש המון בעיות,אין סנטר אין גבוה אתלטי שנותן הגנה ומטריה אוירית ומשאבת ריבאונדים.
אין סיז בגארדים ,אין גודל ואמרת וחזרתי על זה כל הפגרה ,היה חיב גארד מוביל כדור בעל יכולת הגנה ,או טילור או מקל או כל אחד אבל שיתן מענה לאמריקאים ממולנו,מבחינת אתלטיות והגנה.
אמבאקוה מאוד חלש ולא מה שאנחנו צריכים אם כל הכבוד וזה לא משנה איזה הופעות יתן בליגה ,בשביל לזוז במגרש ולהעביר פס ופה ושם לעשות פיק הכוונה חסימה בהתקפה לשחקן אין לנו צורך בזה,לא בשבילו החלפנו את טיוס.
אני לא יודע מה אפשר לעשות ,הבעיה העיקרית היא מאמן ,אבל איך מחליפים אחרי זה 2 גבוהים ומביאים 2 נחמדים שאחד מהם אתלט והשני נותן אופציה התקפית?,ואיך גורמים לפארמר ןרוצסטי לשמור ,כי מילא רצון אין להם גם יכולת לשמור בהרבה יותר טוב מהיום מקסימום יעשו יותר עבירות.
קבוצה שנבנתה עקום וחסרת איזון ושכל.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 15 אוקטובר 2015, 22:23

הכוונה הכל כדי לשמור זה שהוא כמעט 2 מטר ,אמריקאי ,אתלטי ,לא תגיד שצריך הרבה כדי לחדור עליו גם בלי הטעיות בקלי קלות לוקחים אותו לסל,בלי טיפה לתת גוף משו כלום.
אני לא ראיתי כזה שחקן גרוע בהגנה באמת הוא ואליהו זה משו הזוי ,אי אפשר לשחק ככה כדורסל ,מילא זה ,הוא גם לא תורם בכל משחק קצת גדול ,פתאום הוא חושך.
אין אצלו שינוי אין לו ערכי כדורסל ,הרי כל שחקן צריך להביא בארגז כלים שלו כמה דברים בסיסים ואין לו.
אדם

הודעהעל ידי אדגר פו » 15 אוקטובר 2015, 22:24

אדם כתב:הכוונה הכל כדי לשמור זה שהוא כמעט 2 מטר ,אמריקאי ,אתלטי ,לא תגיד שצריך הרבה כדי לחדור עליו גם בלי הטעיות בקלי קלות לוקחים אותו לסל,בלי טיפה לתת גוף משו כלום.
אני לא ראיתי כזה שחקן גרוע בהגנה באמת הוא ואליהו זה משו הזוי ,אי אפשר לשחק ככה כדורסל ,מילא זה ,הוא גם לא תורם בכל משחק קצת גדול ,פתאום הוא חושך.
אין אצלו שינוי אין לו ערכי כדורסל ,הרי כל שחקן צריך להביא בארגז כלים שלו כמה דברים בסיסים ואין לו.

מי זה ?
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוקטובר 2015, 22:29

אמבקווה נראה כמו סטיב ארקל היום עם המשקפיים האלה.
זהו. זה הניתוח המקצועי שלי למשחק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1, שמוליק ו־18 אורחים