מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2015, 02:10

tzachMTA כתב:
felix_r כתב:
tzachMTA כתב:מי זה קזלאוסקס?

https://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Kazlauskas

לא נשמע כמו קורות חיים מרשימים מדי, עונה אחת בצסקא. לא הרבה יותר מזה..

זכה ביורוליג עם ז'לגיריס ב 1999.
ארד אולימפי עם ליטא
2 כסף אירופי עם ליטא

אימן גם באולימפיאקוס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוקטובר 2015, 02:48

קזלאוסקס זה מאמן מעולה.
הלוואי והיו אנשים במכבי שהיו אפילו מדמיינים שאדם כזה יאמן אותנו. נראה לי כל כך רחוק מהמציאות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי עמיר לונ » 18 אוקטובר 2015, 03:20

דמיטריס איטודיס או בלאט
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי בן82 » 18 אוקטובר 2015, 06:11

זה לא משנה את מי אנחנו רוצים, זה משנה את מי ניקולה רוצה.
והוא בטח ירצה איזה חבר שלו שבמקרה הטוב מאמן בליגה השנייה בקרואטיה.

אני לא מבין איך ההנהלה הזו מצליחה להיות כל כך מטומטמת כל כך הרבה פעמים ברציפות. מה, לא רוצים להצליח? הכי קל לנו להיטפל לגודס ולצעוק לו להתפטר, והוא מרוויח את זה בצדק. אבל עד מתי ההנהלה הזו תעשה על הגב שלנו כל מיני ניסויים הזויים? עד מתי נרגיש שאחרונת הקבוצות בליגת העל מביאה זרים יותר מוצלחים מהזרים שלנו? עד מתי ימכרו לנו את הלוקש הזה שנקרא "מחלקת הסקאוטינג"? (פששש איזה סקאוטינג - לא צריך להיות גאון כדי להביא שחקנים מוכחים כמו פארמר ורוצ'סטי). לי אין אמון בשיט באף אחד שם, אולי חוץ מעמי ביטון שיודע תמיד להביא את הבקבוק גטורייד בזמן ולתפוס את המגבת.
לא אוהב את גודס ולא חושב שייקח אותנו לאנשהו, אבל גודס יילך מתישהו, מה שאי אפשר להגיד על דני פדרמן וניקולה, שהם הבעיה האמיתית. אחרי שהאפסים האלה רצו לפטר את בלאט הם איבדו אצלי כל חתיכת קרדיט, ואני לא אומר את זה בפרספקטיבה של בלאט-אלוף-אירופה. הזדעזעתי מהרעיון הזה של לפטר אותו עוד כשעלה, כי ככה ההנהלה הזו - שולפת מהשרוול, בפאניקה, בלי מחשבה קדימה.

אז אנחנו יכולים לפנטז על קזלאוסקאס או על שמות אחרים אבל תסמכו על ההנהלה שתחרבן עלינו בענק שוב.
סמל אישי של המשתמש
בן82

הודעהעל ידי er79 » 18 אוקטובר 2015, 06:53

לא בא לי טוב מאמן זר. זה די לא ממש הצליח מאז דאמיקו. לא רואה סיבה שזה יצליח עכשיו. מצד שני, חוץ מארז אדלשטיין, אני לא מצליח לאתר בפן האישי מאמן ישראלי מתאים לאימון הקבוצה.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אוקטובר 2015, 08:40

במצב של פאניקה צריך מאמנים בסגנון של צביקה שרף כלומר רסרים . לארז יש את התכונה הזאת ואני בהחלט חושב שהוא יכול להתאים את עצמו למערכת כמו מכבי ( במיוחד מול הסיניורים) , מה שכן הוא יצטרך להוכיח את עצמו בבניית קבוצה אבל זה כבר לעונה הבאה...
גם צביקה וגם פיני נחשבים מאוד בעייתיים מבחינת האופי ובכל זאת הם אימנו פה בהצלחה וביותר מקדנציה אחת כך שתמיד אפשר למצוא את ההתאמה.
ארז לא טמבל , הוא יודע בהצלחה במכבי זה קרש קפיצה אדיר לקריירה שלו שעדיין לא התרוממה ממש...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2015, 08:59

אני עם יוני פה. למכבי יש ישראלי אחד ברוטציה. למה המאמן צריך להיות ישראלי?
הבעיה היא שמאמן בכיר ירצה שליטה מסויימת על הסגל והסיכוי שדני ייתן את זה הוא קלוש. אין מצב שקזלאוסקס יבוא לפה ויסכים שישחררו לו שחקנים ויחתימו לו אחרים בלי לדבר איתו.
אפשר להביא מאמן זוטר כמו גרינברג - הוא בטח יסכים להכל וגם לא יגיד מילה.

צפרירי - לגבי אדלשטיין - הוא אמר בצורה הכי ברורה שהוא לא יחליף אף מאמן באמצע העונה, וארז הוא לא איש שזורק מילים באוויר. אדלשטיין לא מתאים למכבי והוא גם לא יסכים להחליף מאמן שפוטר.

בסופו של דבר, רק כישלון מהדהד יביא לשינוי במכבי. אין בעיה שיהיה במכבי מנהל מקצועי (GM), וזה אפילו יכול להיות דני פדרמן או ניקולה. הבעיה היא כשאף אחד (כולל כנראה המאמן) לא יודע מי מקבל את ההחלטות והדברים נעשים בצורה לא מסודרת ובחושך.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אוקטובר 2015, 09:05

רוי , אם הסיניורים יפנו אליו באמע העונה הוא גם יצבע את השיער שנישאר לו לשחור ילבש ביריות בשביל לאמן את מכבי...
ממה ששמעתי ממנו בנתיים העונה הוא די מפרגן לסגל וכמו כולם פה חושב שצריך תיקונים קטנים אבל יש פוטנציאל להצליח כך שאני מאמין שאם יקבל טלפון הוא יגיד כן בהמארית מרוב התרגשות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2015, 09:16

yzafrir כתב:רוי , אם הסיניורים יפנו אליו באמע העונה הוא גם יצבע את השיער שנישאר לו לשחור ילבש ביריות בשביל לאמן את מכבי...
ממה ששמעתי ממנו בנתיים העונה הוא די מפרגן לסגל וכמו כולם פה חושב שצריך תיקונים קטנים אבל יש פוטנציאל להצליח כך שאני מאמין שאם יקבל טלפון הוא יגיד כן בהמארית מרוב התרגשות...

אני לא חושב שארז הוא הבנאדם שיזרוק את העקרונות שלו לפח פתאום. למען האמת, אני גם לא חושב שהוא יכול להצליח עם הסגל הזה של מכבי. ארז נראה לך בנוי לאמן את פארמר? את השחקנים שלא שומרים? קבוצות של ארז הן קבוצות של שחקנים קשוחים שמרביצים. הוא לא מאמן של פרימדונות.
roy1000

הודעהעל ידי בן82 » 18 אוקטובר 2015, 09:27

ארז אמר לא פעם ולא פעמיים שלא יאמן את מכבי ת"א.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=158240&lang=HE
למרות שקל להגיד אבל אם יפנו אליו זה כבר סיפור אחר. את זה גם פיני אמר בזמנו ב-98
סמל אישי של המשתמש
בן82

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2015, 09:32

בן82 כתב:ארז אמר לא פעם ולא פעמיים שלא יאמן את מכבי ת"א.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=158240&lang=HE
למרות שקל להגיד אבל אם יפנו אליו זה כבר סיפור אחר. את זה גם פיני אמר בזמנו ב-98

ארז זה לא פיני. העקשנות שלו זו הסיבה שאין לו קבוצה כרגע, ואני לא רואה איך זה משתנה בגיל 50.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 אוקטובר 2015, 09:38

מה כבר עשה אדלשטיין בחייו במקצועיים שהוא כל כך מוערך פתאום ? פרשנות יפה ? גם בנבחרת הוא לא הראה שהוא מסוגל להתמודד עם נבחרת עדיפה כמו איטליה והובס ללא תנאי. ( 30 הפרש מזכיר משהוא ? ).
זכה פעם בגביע מדינה ? באליפות ? אימן ביורוליג ? אימן ביורוקאפ ?

אם כבר מחליפים מאמן אז צריך ללכת עם מאמן שיש לו רזומה אירופאי סביר ביורוליג, אלא אם כן חושבים שהליגה זה העיקר.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 18 אוקטובר 2015, 09:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2015, 09:52

felix_r כתב:אדלשטיין לא מתאים למכבי. הוא לא יודע לעבוד עם סגל רחב. ראיתם איך בנבחרת הוא סחט את החמישיה עד 0

אתה לא יכול לדעת את זה מראש.
גם אם תביא את פופוביץ' יש סיכוי שהוא לא יצליח. אתה בוחר מאמן שיש לו את הכישורים, את הידע, את הכריזמה ואת הקבלות בשביל להצליח.
לאדלשטיין יש חלק גדול מהדברים.
אני מניח שיש מועמדים טובים יותר אבל רוב הסיכויים שהם לא פנויים.

מה שמסתבר בכל מקרה זה שגודס פשוט לא מתאים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2015, 09:58

אדגר פו כתב:מה כבר עשה אדלשטיין בחייו במקצועיים שהוא כל כך מוערך פתאום ? פרשנות יפה ? גם בנבחרת הוא לא הראה שהוא מסוגל להתמודד עם נבחרת עדיפה כמו איטליה והובס ללא תנאי.
זכה פעם בגביע מדינה ? באליפות ? אימן ביורוליג ? אימן ביורוקאפ ?

אם כבר מחליפים מאמן אז צריך ללכת עם מאמן שיש לו רזומה אירופאי סביר ביורוליג, אלא אם כן חושבים שהליגה זה העיקר.

זה נכון, אבל עדיין מהמאמנים הישראלים הוא היחיד לדעתי שמתאים.
בדיוק בגלל זה אני לא מבין על מה ההתעקשות הזאת על מאמן ישראלי?

העבר לא בהכרח מצביע על מה שיהיה בעתיד. אם יביאו מאמן זר טוב, ייתנו לו לבחור את הצוות שלו (למעט אולי מאמן הכושר), ייתנו לו תנאי עבודה סבירים, והכי חשוב, יביאו בן אדם מהשפיץ
של המקצוע, אין שום סיבה שהוא לא יצליח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 אוקטובר 2015, 10:11

אולי יש למכבי בעייה לשלם ביורו , למאמן אירופאי עם שחקנים אירופאיים שהוא ירצה. :cool

למכבי היו 3 מאמנים זרים אני זוכר מהתקופה החדשה - דאמיקו , ילובאץ וספאחיה. דאמיקו הצליח מאוד, למעשה זו העונה המוצלחת ביותר בכל הזמנים ( 81 ) ,אבל משום מה מכבי החליטה להיפטר ממננו אולי כי מכבי שיחקה לא מספיק אטרקטיבי לדעת ההנהלה...
ילובאץ לדעתי לא היה הכי מתאים , אבל אלו היו שנות ה 90 עם כל הבעיות. הייתה לו קבוצה בעייתית עם זרים חלשים .
ספאחיה היה לו רע בסך הכול בטח בהתחשב בזה שהוא קיבל קבוצה מפורקת מרוב הנכסים שלה אחרי השושלת הגדולה ובקיץ של מלחמה שהרחיקה שחקנים מישראל.

כלומר, מאמן זר יכול להצליח ויכול להצליח פחות, אבל זה שווה ניסיון כשאין חומר מוצלח בארץ.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2015, 10:28

jol9 כתב:
felix_r כתב:אדלשטיין לא מתאים למכבי. הוא לא יודע לעבוד עם סגל רחב. ראיתם איך בנבחרת הוא סחט את החמישיה עד 0

גם אם תביא את פופוביץ' יש סיכוי שהוא לא יצליח. אתה בוחר מאמן שיש לו את הכישורים, את הידע, את הכריזמה ואת הקבלות בשביל להצליח.

פופוביץ עובד תחת דני וניקולה זה כנראה הדבר הכי מצחיק שיכול לקרות בעולם הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2015, 10:32

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

פופוביץ עובד תחת דני וניקולה זה כנראה הדבר הכי מצחיק שיכול לקרות בעולם הזה.

זה אולי יהיה מצחיק לחובבי סרטי המסור והוסטל...
אני מניח שלדני פדרמן זה יהיה פחות מצחיק
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 18 אוקטובר 2015, 11:31

כבר אמרתי את זה בעבר , איבקוביץ' ושוב איבקוביץ' , לא רק שהוא מאמן מצויין , הוא גם מורה למאמנים אחרים , והוציא תחת ידיו מאמנים מעולים ביורוליג , הוא גם מסוג המאמנים ששחקנים משחקים אצלו את הכדורסל הטוב שלהם.
אם לא הוא קזלאוקס הוא גם מאמן שהייתי רוצה לראות , מאמן ליטאי כמו שכתוב בספר. ד"א גם המאמן של חימקי הוא מאמן טוב.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדם » 18 אוקטובר 2015, 17:33

אידוטיס או פיני גרשון או סשה אוברדוביץ ויש מאמן שמאמן את נבחרת סרביה
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2015, 17:39

איטודיס... הגיוני. שמעתי שהבעלים של צסקא קצת לחוץ בכסף, אז דני פשוט יפתה אותו עם ביי אאוט מרשים, ויביא אותו.

איבקוביץ הוא מאמן אפור ומיושן, שהצליח יפה מאוד עם אולימפיאקוס. לפני (בשנות האלפיים לפחות), לא עשה שום דבר מרשים, וגם אחרי לא. אף אחד לא יאהב את הכדורסל שמכבי תשחק תחתיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים