tzachMTA כתב:
לא נשמע כמו קורות חיים מרשימים מדי, עונה אחת בצסקא. לא הרבה יותר מזה..
זכה ביורוליג עם ז'לגיריס ב 1999.
ארד אולימפי עם ליטא
2 כסף אירופי עם ליטא
אימן גם באולימפיאקוס
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
tzachMTA כתב:
לא נשמע כמו קורות חיים מרשימים מדי, עונה אחת בצסקא. לא הרבה יותר מזה..
yzafrir כתב:רוי , אם הסיניורים יפנו אליו באמע העונה הוא גם יצבע את השיער שנישאר לו לשחור ילבש ביריות בשביל לאמן את מכבי...
ממה ששמעתי ממנו בנתיים העונה הוא די מפרגן לסגל וכמו כולם פה חושב שצריך תיקונים קטנים אבל יש פוטנציאל להצליח כך שאני מאמין שאם יקבל טלפון הוא יגיד כן בהמארית מרוב התרגשות...
בן82 כתב:ארז אמר לא פעם ולא פעמיים שלא יאמן את מכבי ת"א.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=158240&lang=HE
למרות שקל להגיד אבל אם יפנו אליו זה כבר סיפור אחר. את זה גם פיני אמר בזמנו ב-98
felix_r כתב:אדלשטיין לא מתאים למכבי. הוא לא יודע לעבוד עם סגל רחב. ראיתם איך בנבחרת הוא סחט את החמישיה עד 0
אדגר פו כתב:מה כבר עשה אדלשטיין בחייו במקצועיים שהוא כל כך מוערך פתאום ? פרשנות יפה ? גם בנבחרת הוא לא הראה שהוא מסוגל להתמודד עם נבחרת עדיפה כמו איטליה והובס ללא תנאי.
זכה פעם בגביע מדינה ? באליפות ? אימן ביורוליג ? אימן ביורוקאפ ?
אם כבר מחליפים מאמן אז צריך ללכת עם מאמן שיש לו רזומה אירופאי סביר ביורוליג, אלא אם כן חושבים שהליגה זה העיקר.
jol9 כתב:felix_r כתב:אדלשטיין לא מתאים למכבי. הוא לא יודע לעבוד עם סגל רחב. ראיתם איך בנבחרת הוא סחט את החמישיה עד 0
אתה לא יכול לדעת את זה מראש.
גם אם תביא את פופוביץ' יש סיכוי שהוא לא יצליח. אתה בוחר מאמן שיש לו את הכישורים, את הידע, את הכריזמה ואת הקבלות בשביל להצליח.
לאדלשטיין יש חלק גדול מהדברים.
אני מניח שיש מועמדים טובים יותר אבל רוב הסיכויים שהם לא פנויים.
מה שמסתבר בכל מקרה זה שגודס פשוט לא מתאים
MTA2311 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אדלשטיין לא מתאים למכבי. הוא לא יודע לעבוד עם סגל רחב. ראיתם איך בנבחרת הוא סחט את החמישיה עד 0
אתה לא יכול לדעת את זה מראש.
גם אם תביא את פופוביץ' יש סיכוי שהוא לא יצליח. אתה בוחר מאמן שיש לו את הכישורים, את הידע, את הכריזמה ואת הקבלות בשביל להצליח.
לאדלשטיין יש חלק גדול מהדברים.
אני מניח שיש מועמדים טובים יותר אבל רוב הסיכויים שהם לא פנויים.
מה שמסתבר בכל מקרה זה שגודס פשוט לא מתאים
פופוביץ עובד תחת דני וניקולה זה כנראה הדבר הכי מצחיק שיכול לקרות בעולם הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־41 אורחים