מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

הודעהעל ידי my man » 18 אוקטובר 2015, 22:42

כל אחד! כל אחד במקום גודס!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוקטובר 2015, 22:56

אפילו דחליל יעזור
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 18 אוקטובר 2015, 23:12

אני רוצה מאמן שחיי את המשחק. שמזהה נפילות ומתקן. סך הכל מישהו עם הבנה בסיסית בכדורסל שמזהה שהקבוצה שלו משחקת חרא.
עוצר את המשחק גם בעבירה אם צריך. מושיב את השחקנים ופאקינג מדבר איתם.
אולי ליוגב קשה מול הלחץ כמוביל כדור יחיד. אולי לדווין חסר איזו חסימה מדורגת. אולי למישהו המצ׳אפ לא נוח
אולי אפילו רק להגיד לפארמר שיירגע. שהוא לא משחק לבד. שיש להם עבירות וצריך להגיע לקו.
קצת כיוונון. קצת להרגיע. קצת לתת דגשים. אז זהו ש.........לא.
הוא יעשה איזה חילוף. בואו ננסה. בואו נזרוק 20 מליון נראה אם יתפוס. געגועי לקופסת טונה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jay » 18 אוקטובר 2015, 23:17

כרגע אם להחליף אז רק באדלשטיין. אם כי הייתי רוצה שהוא זה שגם יבנה את הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2015, 23:21

גם אני לא מחזיק מגודס, אבל לא צריך להפיל עליו את כל האשמה באיך שמכבי נראית. הקבוצה נבתנה בצורה מטומטמת לחלוטין ומי החליט לבנות אותה ככה הוא לא גיא גודס.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2015, 23:23

felix_r כתב:גם אני לא מחזיק מגודס, אבל לא צריך להפיל עליו את כל האשמה באיך שמכבי נראית. הקבוצה נבתנה בצורה מטומטמת לחלוטין ומי החליט לבנות אותה ככה הוא לא גיא גודס.

כשאתה רואה שכל הכשרון שיש בקבוצה מסתכם בכדרור חסר תכלית של לאנדסברג או אוחיון, שמסתיימת בחדירה חסרת סיכוי לסל,
אתה תוהה מה הם עושים באימונים, ואולי שגודס פשוט לא יודע יותר טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 אוקטובר 2015, 23:28

למען האמת גודס הוא רק חלק מהבעייה - פבארני זה לא אשמתו, הכושר של סמית' גם לא, רנדל עם הקרוהן לא אשמתו, בנדר בכוח בקבוצה על חשבון זר זה לא אשמתו ועוד דברים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2015, 23:29

אדגר פו כתב:למען האמת גודס הוא רק חלק מהבעייה - פבארני זה לא אשמתו, הכושר של סמית' גם לא, רנדל עם הקרוהן לא אשמתו, בנדר בכוח בקבוצה על חשבון זר זה לא אשמתו ועוד דברים.

גם לפני שנה שום דבר לא היה באשמתו
בכלל, כשכתבו את השיר ''הוא זכאי'' זה בכלל היה על גודס, דרעי עשה כמנהגו וגנב גם את זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 אוקטובר 2015, 23:30

Holiday_Armadillo כתב:
אדגר פו כתב:למען האמת גודס הוא רק חלק מהבעייה - פבארני זה לא אשמתו, הכושר של סמית' גם לא, רנדל עם הקרוהן לא אשמתו, בנדר בכוח בקבוצה על חשבון זר זה לא אשמתו ועוד דברים.

בכלל, כשכתבו את השיר ''הוא זכאי'' זה בכלל היה על גודס, דרעי עשה כמנהגו וגנב גם את זה

זה שגודס מאמן חלש לא צריך לאמר אלף פעם, אני יודע את זה.
אבל צריך להיות גם הוגנים ולראות איפה ההנהלה הכשילה אותו הקיץ.

הבעיות המבניות לא יעלמו עם אדלשטיין.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2015, 23:35

אדגר פו כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זאת אמירה לחלוטין לא רלוונטית למה שקורה בפורום שלנו, שמבקר וביקר את ההנהלה באופן חריף בכל השנים האחרונות, בהן אנחנו מרגישים
הידרדרות במצב של מכבי.
אבל ברגע שהקיץ נגמר, עוזבים את ההנהלה ומתרכזים בקבוצה, וגם בלי רנדל, אפשר להפיק מהלכים טובים יותר מראש בקיר של סילבן, פארמר,
ושלשות התאבדות של סמית' ופניני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2015, 23:37

jol9 כתב:
felix_r כתב:גם אני לא מחזיק מגודס, אבל לא צריך להפיל עליו את כל האשמה באיך שמכבי נראית. הקבוצה נבתנה בצורה מטומטמת לחלוטין ומי החליט לבנות אותה ככה הוא לא גיא גודס.

כשאתה רואה שכל הכשרון שיש בקבוצה מסתכם בכדרור חסר תכלית של לאנדסברג או אוחיון, שמסתיימת בחדירה חסרת סיכוי לסל,

תגיד לי משהו, חשבת פעם על השאלה למה שני גאוני כדורסל כמו איבקוביץ' ואוברדוביץ', שראו את פארמר עונה שלמה בליגה הטורקית החליטו לא ללכת על ג'ורדן פארמר? אוברדוביץ' העדיף לשלם מיליון יורו עבור רכז אפור כמו קוסטאס סלוקאס במקום לקלחת את פארמר שהיה לו מתחת לאף! למה? חשבת על זה?

פארמר הוא שחקן מהסוג של פארגו. שחקן עם יכולת אישית גבוהה, אבל ממש לא קשור לקבוצה. משחק לבד. היו לו 4 איבודים על אסיסט אחד! אחד! אפילו ללאנדסברג היו 3. אז מה אתה מתפלא ששחקנים אחרים ניסו ליצור לעצמם ולאחרים אם הכוכב שלך משחק לבד?
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 18 אוקטובר 2015, 23:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 אוקטובר 2015, 23:39

נו, בוודאי שאפשר להפיק מהלכים טובים יותר, אני בעצמי כתבתי על זה בפוסטים שונים.

אני רק אומר שזה שאין לנו כל כך קו קדמי זה בעייתי מאוד וזה דבר שכל מאמן שיחליף או לא יחליף את גודס יתקל בו.

אני כל הזמן ניסיתי להיות אופטימי לגבי הקו הקדמי שלנו, אבל כמעט כל החששות שלי עולים וצפים עכשיו.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 18 אוקטובר 2015, 23:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2015, 23:39

אדגר פו כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בשלב הזה אני מרגישה שכל מאמן שנביא יוציא מהסגל הזה יותר ממה שגודס הוציא או אי פעם יוציא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 אוקטובר 2015, 23:40

Holiday_Armadillo כתב:
אדגר פו כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בשלב הזה אני מרגישה שכל מאמן שנביא יוציא מהסגל הזה יותר ממה שגודס הוציא או אי פעם יוציא

בסדר, עם זה אין לי וויכוח בכלל. בעצמי כתבתי את זה כמה וכמה פעמים.

אני חושש שאנשים מצפים יותר מדי מאדלשטין, כאילו הוא יגיע ודברים יסתדרו מעצמם.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2015, 23:43

אדגר פו כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אדגר פו כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בסדר, עם זה אין לי וויכוח בכלל. בעצמי כתבתי את זה כמה וכמה פעמים.

אני חושש שאנשים מצפים יותר מדי מאדלשטין, כאילו הוא יגיע ודברים יסתדרו מעצמם.

אני מצפה לראות קבוצה מאומנת ונלחמת, זה הכל
אני לא חושבת שזאת דרישה בשמיים
נראה לי שזה דיי ברור בשלב הזה שאין לשחקנים שום רצון להילחם בשביל גודס
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 אוקטובר 2015, 23:46

הבעיות המבניות של הקבוצה ברורות וידועות לכל, העניין הוא שכרגע זה מה יש ואם זה אנחנו חייבים ללמוד לנצח.
מאמן טוב יודע להחביא את החסרונות של הקבוצה שלו ולהדגיש את היתרונות, ולמרות הכל לסגל הזה יש הרבה מאוד יתרונות.

כל הדיבורים הללו על הקו הקידמי, הכל נכון וידוע, אבל מה כבר אפשר לעשות עם זה? באמת נראה לכם שיעשו עכשיו שינויים? וגם אם כן, יש שחקן כרגע שיכול לבוא ובאמת לעשות הבדל? מקסימום יחליפו את פבריאני באיזה שחקן מהדרג של אונאקו - עוד שחקן מחליף שיכול לתת כמה דקות חיפוי מהספסל, לא משהו שישנה את התמונה.
אז במקום להתלונן, צריך למצוא את הדרך להוציא את המיטב מהסגל הזה, אפילו מהקו הקדמי - וזה, יוכל להעשות רק ע"י מאמן אחר!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 אוקטובר 2015, 23:53

אם פבארני הוא פלופ וזה במצב כרגע, חייבים לעשות שינוי אחרת העונה הזאת לא תביא אותנו לשום מקום, גודס, אדלשטיין או איבקוביץ' על הקווים.
הבעייה שבאמת קשה למצוא שחקן ברמה היום.

כאילו שאדלשטיין התמודד אי פעם עם בעיות של קבוצות יורוליג...
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוקטובר 2015, 11:13

felix_r כתב:
jol9 כתב:

תגיד לי משהו, חשבת פעם על השאלה למה שני גאוני כדורסל כמו איבקוביץ' ואוברדוביץ', שראו את פארמר עונה שלמה בליגה הטורקית החליטו לא ללכת על ג'ורדן פארמר? אוברדוביץ' העדיף לשלם מיליון יורו עבור רכז אפור כמו קוסטאס סלוקאס במקום לקלחת את פארמר שהיה לו מתחת לאף! למה? חשבת על זה?

פארמר הוא שחקן מהסוג של פארגו. שחקן עם יכולת אישית גבוהה, אבל ממש לא קשור לקבוצה. משחק לבד. היו לו 4 איבודים על אסיסט אחד! אחד! אפילו ללאנדסברג היו 3. אז מה אתה מתפלא ששחקנים אחרים ניסו ליצור לעצמם ולאחרים אם הכוכב שלך משחק לבד?

אני לא מסכים עם זה.
אז מה אם הוא היה שם מתחת לאף שלהם? מה זה אומר בדיוק?
גם נייט האפמן הסתובב מתחת לאף של כל המאמנים בספרד, וגם ניקולה היה על הרדאר ובטוח שמאמנים אקס יוגוסלבים הכירו אותו, ושאראס בכלל נשאר ללא קבוצה כשמכבי חטפה אותו.

זה שאוברדוביץ' לא לקח את פארמר זה לא אומר שום דבר.
מה שכן אומר זה היכולת שלו על המגרש, שבהחלט טעונה שיפור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 19 אוקטובר 2015, 11:24

להרגשתי האישית פארמר הוא שחקן שונה גם באופי מפארגו. אני חושב שהוא שחקן ברמה גבוהה. כל פעם שאני שומע אותו מדבר אני מרגיש שזה אדם עם ראש על הכתפיים. לדעתי הוא גם לא אוברייטד כמו שחלק מחברי הפורום מאמינים. אני חושב שחוץ מפבראני והפציעות של רנדל, כל שאר האחריות נופלת על גודס. אני מרגיש שהוא לא מצליח להוציא את הפוטנציאל מהקבוצות שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדגר פו » 19 אוקטובר 2015, 11:51

toja27 כתב:להרגשתי האישית פארמר הוא שחקן שונה גם באופי מפארגו. אני חושב שהוא שחקן ברמה גבוהה. כל פעם שאני שומע אותו מדבר אני מרגיש שזה אדם עם ראש על הכתפיים. לדעתי הוא גם לא אוברייטד כמו שחלק מחברי הפורום מאמינים. אני חושב שחוץ מפבראני והפציעות של רנדל, כל שאר האחריות נופלת על גודס. אני מרגיש שהוא לא מצליח להוציא את הפוטנציאל מהקבוצות שלו.

זה נכון שגודס לא מצליח להוציא את הפוטנציאל מהקבוצות שלו.

מצד שני, פבארני ורנדל זה הקו הקדמי הפותח שלך בתיאוריה. אם מכבי נכשלה בזה למרות שהתרענו על זה כל הקיץ יש כאן לכל הפחות אחריות משותפת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Jazzman, מרסר, שמוליק ו־33 אורחים