המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:גם אני לא מחזיק מגודס, אבל לא צריך להפיל עליו את כל האשמה באיך שמכבי נראית. הקבוצה נבתנה בצורה מטומטמת לחלוטין ומי החליט לבנות אותה ככה הוא לא גיא גודס.
אדגר פו כתב:למען האמת גודס הוא רק חלק מהבעייה - פבארני זה לא אשמתו, הכושר של סמית' גם לא, רנדל עם הקרוהן לא אשמתו, בנדר בכוח בקבוצה על חשבון זר זה לא אשמתו ועוד דברים.
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:למען האמת גודס הוא רק חלק מהבעייה - פבארני זה לא אשמתו, הכושר של סמית' גם לא, רנדל עם הקרוהן לא אשמתו, בנדר בכוח בקבוצה על חשבון זר זה לא אשמתו ועוד דברים.
גם לפני שנה שום דבר לא היה באשמתו
בכלל, כשכתבו את השיר ''הוא זכאי'' זה בכלל היה על גודס, דרעי עשה כמנהגו וגנב גם את זה
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:למען האמת גודס הוא רק חלק מהבעייה - פבארני זה לא אשמתו, הכושר של סמית' גם לא, רנדל עם הקרוהן לא אשמתו, בנדר בכוח בקבוצה על חשבון זר זה לא אשמתו ועוד דברים.
בכלל, כשכתבו את השיר ''הוא זכאי'' זה בכלל היה על גודס, דרעי עשה כמנהגו וגנב גם את זה
זה שגודס מאמן חלש לא צריך לאמר אלף פעם, אני יודע את זה.
אבל צריך להיות גם הוגנים ולראות איפה ההנהלה הכשילה אותו הקיץ.
jol9 כתב:felix_r כתב:גם אני לא מחזיק מגודס, אבל לא צריך להפיל עליו את כל האשמה באיך שמכבי נראית. הקבוצה נבתנה בצורה מטומטמת לחלוטין ומי החליט לבנות אותה ככה הוא לא גיא גודס.
כשאתה רואה שכל הכשרון שיש בקבוצה מסתכם בכדרור חסר תכלית של לאנדסברג או אוחיון, שמסתיימת בחדירה חסרת סיכוי לסל,
אתה תוהה מה הם עושים באימונים, ואולי שגודס פשוט לא יודע יותר טוב.
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:למען האמת גודס הוא רק חלק מהבעייה - פבארני זה לא אשמתו, הכושר של סמית' גם לא, רנדל עם הקרוהן לא אשמתו, בנדר בכוח בקבוצה על חשבון זר זה לא אשמתו ועוד דברים.
הבעיות המבניות לא יעלמו עם אדלשטיין.
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:למען האמת גודס הוא רק חלק מהבעייה - פבארני זה לא אשמתו, הכושר של סמית' גם לא, רנדל עם הקרוהן לא אשמתו, בנדר בכוח בקבוצה על חשבון זר זה לא אשמתו ועוד דברים.
בשלב הזה אני מרגישה שכל מאמן שנביא יוציא מהסגל הזה יותר ממה שגודס הוציא או אי פעם יוציא
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:למען האמת גודס הוא רק חלק מהבעייה - פבארני זה לא אשמתו, הכושר של סמית' גם לא, רנדל עם הקרוהן לא אשמתו, בנדר בכוח בקבוצה על חשבון זר זה לא אשמתו ועוד דברים.
בשלב הזה אני מרגישה שכל מאמן שנביא יוציא מהסגל הזה יותר ממה שגודס הוציא או אי פעם יוציא
בסדר, עם זה אין לי וויכוח בכלל. בעצמי כתבתי את זה כמה וכמה פעמים.
אני חושש שאנשים מצפים יותר מדי מאדלשטין, כאילו הוא יגיע ודברים יסתדרו מעצמם.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:גם אני לא מחזיק מגודס, אבל לא צריך להפיל עליו את כל האשמה באיך שמכבי נראית. הקבוצה נבתנה בצורה מטומטמת לחלוטין ומי החליט לבנות אותה ככה הוא לא גיא גודס.
כשאתה רואה שכל הכשרון שיש בקבוצה מסתכם בכדרור חסר תכלית של לאנדסברג או אוחיון, שמסתיימת בחדירה חסרת סיכוי לסל,
אתה תוהה מה הם עושים באימונים, ואולי שגודס פשוט לא יודע יותר טוב.
תגיד לי משהו, חשבת פעם על השאלה למה שני גאוני כדורסל כמו איבקוביץ' ואוברדוביץ', שראו את פארמר עונה שלמה בליגה הטורקית החליטו לא ללכת על ג'ורדן פארמר? אוברדוביץ' העדיף לשלם מיליון יורו עבור רכז אפור כמו קוסטאס סלוקאס במקום לקלחת את פארמר שהיה לו מתחת לאף! למה? חשבת על זה?
פארמר הוא שחקן מהסוג של פארגו. שחקן עם יכולת אישית גבוהה, אבל ממש לא קשור לקבוצה. משחק לבד. היו לו 4 איבודים על אסיסט אחד! אחד! אפילו ללאנדסברג היו 3. אז מה אתה מתפלא ששחקנים אחרים ניסו ליצור לעצמם ולאחרים אם הכוכב שלך משחק לבד?
toja27 כתב:להרגשתי האישית פארמר הוא שחקן שונה גם באופי מפארגו. אני חושב שהוא שחקן ברמה גבוהה. כל פעם שאני שומע אותו מדבר אני מרגיש שזה אדם עם ראש על הכתפיים. לדעתי הוא גם לא אוברייטד כמו שחלק מחברי הפורום מאמינים. אני חושב שחוץ מפבראני והפציעות של רנדל, כל שאר האחריות נופלת על גודס. אני מרגיש שהוא לא מצליח להוציא את הפוטנציאל מהקבוצות שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים