מכבי מחפשת מחליף לרנדל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי מחפשת מחליף לרנדל

הודעהעל ידי toja27 » 19 אוקטובר 2015, 20:59

Holiday_Armadillo כתב:עכשיו זה כבר ירד לכותרת קטנה ושונה ל''מחליף זמני''

נראה לי ערוץ הספורט מרגישים נבוכים משהו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוקטובר 2015, 21:01

toja27 כתב:

לא פעם ראשונה של גלדסטון
מכבי לא סובלים אותו אז פעם אחת הם הדליפו לו שפניני יעזוב כי הוא לא רוצה לחתום על חוזה חדש, רק בשביל לפרסם דקה אחרי שהוא העלה את הכתבה שפניני חתם על חוזה חדש ל-3 שנים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 19 אוקטובר 2015, 21:03

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

לא פעם ראשונה של גלדסטון
מכבי לא סובלים אותו אז פעם אחת הם הדליפו לו שפניני יעזוב כי הוא לא רוצה לחתום על חוזה חדש, רק בשביל לפרסם דקה אחרי שהוא העלה את הכתבה שפניני חתם על חוזה חדש ל-3 שנים

הנהלת מכבי בטח מצחקקים בינם לבין עצמם במשרדים שלהם על גולדסטון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוקטובר 2015, 21:04

toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

לא פעם ראשונה של גלדסטון

אף אחד במכבי לא מצחקק היום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 19 אוקטובר 2015, 21:08

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

לא פעם ראשונה של גלדסטון

אף אחד במכבי לא מצחקק היום.

אבל לפי התיאור של כרמל , אני מדמיין לעצמי שכל פעם שגולדסטון מובך אז זה משפר להם את המצב הרוח באופן זמני. כמו לאכול שוקולד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדגר פו » 19 אוקטובר 2015, 21:10

גם דובי פיק להבנתי לא בדיוק אהוב המערכת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוקטובר 2015, 21:14

בכל מקרה, זה רק מחדד את הכשל הקולוסאלי בבניית הקו הקדמי העונה.
כל כך מתסכל שהאנשים שמנהלים את הקבוצה הזאת שמים עלינו זין כבר שנים, ולא נראה סוף באופק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 19 אוקטובר 2015, 21:20

MTA2311 כתב:בכל מקרה, זה רק מחדד את הכשל הקולוסאלי בבניית הקו הקדמי העונה.
כל כך מתסכל שהאנשים שמנהלים את הקבוצה הזאת שמים עלינו איבר מין גברי כבר שנים, ולא נראה סוף באופק.

אבל במקרה הזה אני לא חושב שזה הוגן לגמרי להאשים את ההנהלה. הרי לפחות חצי מהפורום רצה להשאיר את רנדל למרות שהבעיות הרפואיות שלו ידועות לכולם. אני כן חושב שאפשר לבוא אליהם בטענות לגבי פבראני, כי לא היה שום צורך לעשות הימור שכזה על הסנטר הפותח של הקבוצה אבל פחות במקרה של רנדל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוקטובר 2015, 21:26

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:בכל מקרה, זה רק מחדד את הכשל הקולוסאלי בבניית הקו הקדמי העונה.
כל כך מתסכל שהאנשים שמנהלים את הקבוצה הזאת שמים עלינו איבר מין גברי כבר שנים, ולא נראה סוף באופק.

אבל במקרה הזה אני לא חושב שזה הוגן לגמרי להאשים את ההנהלה. הרי לפחות חצי מהפורום רצה להשאיר את רנדל למרות שהבעיות הרפואיות שלו ידועות לכולם. אני כן חושב שאפשר לבוא אליהם בטענות לגבי פבראני, כי לא היה שום צורך לעשות הימור שכזה על הסנטר הפותח של הקבוצה אבל פחות במקרה של רנדל.

אני ממש לא בא אליהם בטענות כי החזירו את רנדל. אני הייתי אולי המבקר הגדול ביותר שלהם אחרי ששחררו אותו. גם היום, בדיעבד, אני עדיין בטוח שזה מעולה שהוא שחקן מכבי. הטענות, הן על העובדה שלמעשה אין לו מחליף. בנדר ילד חמוד ומוכשר, אבל לא מספיק טוב. דווין וגיא לא יכולים לשחק בעמדה הזאת לאורך זמן. כשמוסיפים את זה לסקנדל פבראני (שפאקינג היה בארץ ועבר בדיקות רפואיות), זה יוצר אצלי תסכול עצום. האנשים שם לא יודעים מה הם עושים, או שפשוט לא אכפת להם יותר מדי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 19 אוקטובר 2015, 21:27

מכבי בחיים לא היו יוצאים בהודעה כלכך חד משמעית שסוטרת ידיעה אחרת אם היא לא הייתה בטוחה באלף אחוז שהיא צודקת .
כנראה שמה שיש לרנדל באמת לא קשור לקרוהן אבל מטבע הדברים כאדם הסובל ממחלה כרונית בקיבה חוטף זיהום בקיבה אז נוקטים משנה זהירות לעומת אדם רגיל.

תאכלס הכי טוב אם שניהם היו צודקים כלומר רנדל יחזור תוך כמה ימים וגם היו מחתימים עוד 4 או במקרה של אופייבו אפשר לומר 4-5...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 אוקטובר 2015, 21:34

מכבי בסיטואציה מאוד מורכבת בעמדה 4, אבל ידענו את זה לאורך כל הזמן.
לא בנדר ולא רנדל הולכים ללכת, ולשניהם יש את המגרעות הברורות מאוד שלהם.

גודס צריך ליישם את הפתרונות שלו בעמדה 4- בעיקר דווין, וההנהלה צריכה להפוך את עמדה 5 לכזה באנקר שגם אם רנדל ובנדר לא נמצאים, אתה תסתדר כי יהיו לך 4 קלעים וסנטר חזק באמצע.
ז״א שאם באמת הולכים על עוד חיזוק לקו הפנים זה צריך לבוא רק ע״ח ויטור שנראה כרגע כמו עב״ם, כשאמבקווה ואונואקו הם לגמרי מספיקים כגרזנים מהספסל.

מעמדה 4 לא יהיה לך שקט העונה כנראה אף פעם, אז עדיף לסגור הרמטית את הפערים ב-5, לא?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוקטובר 2015, 21:37

החציל האצטקי כתב:מכבי בסיטואציה מאוד מורכבת בעמדה 4, אבל ידענו את זה לאורך כל הזמן.
לא בנדר ולא רנדל הולכים ללכת, ולשניהם יש את המגרעות הברורות מאוד שלהם.

גודס צריך ליישם את הפתרונות שלו בעמדה 4- בעיקר דווין, וההנהלה צריכה להפוך את עמדה 5 לכזה באנקר שגם אם רנדל ובנדר לא נמצאים, אתה תסתדר כי יהיו לך 4 קלעים וסנטר חזק באמצע.
ז״א שאם באמת הולכים על עוד חיזוק לקו הפנים זה צריך לבוא רק ע״ח ויטור שנראה כרגע כמו עב״ם, כשאמבקווה ואונואקו הם לגמרי מספיקים כגרזנים מהספסל.

מעמדה 4 לא יהיה לך שקט העונה כנראה אף פעם, אז עדיף לסגור הרמטית את הפערים ב-5, לא?

זה תלוי בשוק.
מכבי כרגע במצב כל כך גרוע, שהיא צריכה גם שחקן מעולה לעמדה 5, וגם שחקן טוב מאוד לעמדה 4.
אין כסף ואנחנו עוד שנייה בנובמבר. הם צריכים להביא כרגע את השחקן הכי טוב שאפשר למצוא, בין אם זה לעמדה 4, ובין אם לעמדה 5. המצב האופטימאלי כמובן, זה שחקן טוב שיכול לשחק בשתי העמדות, גם ביורוליג.

כולנו יודעים איך זה יגמר אבל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 אוקטובר 2015, 21:48

כשאתה צריך גם הגנה וגם התקפה, גם סנטר וגם 4, גם סטרץ׳ וגם פוסט סקורר, ועל הדרך גם ריבאונד, אתה מבין שעשית חרא של עבודה בקיץ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוקטובר 2015, 21:51

זה אנחנו מבינים.
אין ספק שדני עדיין בטוח שהוא עשה עבודה של קינג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 אוקטובר 2015, 21:59

אני חושב רגע ברמה התאורטית במה יכול לעזור לנו שחקן כמו אופייבו או צ׳אק דייויס ואני לא רואה הרבה.
אני רואה עוד גבוה נמוך מדי, לא מספיק חזק לא בהגנה ולא בריבאונד, סקורר לא מספיק דומיננטי מול ביג מנים אמיתיים, כזה שהציוות שלו הן עם אמבקווה והן עם רנדל יתן קו קדמי מאוד אפור.

אני באמת לא רואה המון הבדל בין לשחק עם ה1.98 עם יכולות ההגנה, הריבאונד והריווח של סמית׳ בעמדה 4 ללשחק עם 2.03 כמו דייויס. אופייבו קצת יותר גדול פיזית, אבל גם כן- לא ברמה של לשחק 5 יעיל.

אם החליטו שפבראני זה בלוף סופית צריך להביא מחליף על הנישה שלו. סנטר אמיתי, 7 פוטר שיכול לתקוף, לקחת ריבאונד ולחסום.
אונואקו זה לא תחליף לפבראני, זה שחקן ON TOP למקרה שהגבוהים מסתבכים- מה שראינו אותו קורה מיד במשחק הפתיחה של היורוליג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Number8 » 19 אוקטובר 2015, 22:48

נראה לי שכולכם נסחפתם קצת. יש לרנדל בעיה רפואית זמנית שתיפתר והוא יחזור לשחק... מחלת הקרוהן שלו לא חדשה והוא משחק איתה כבר שנים.
יכול להיות שהשנה זה קצת הסתבך והוא יהיה מושבת לאיזה שבועיים, אבל מכאן ועד גמר את הקריירה וכו'... אתם היסטריים ברמות קשות.

בלי קשר לאמור לעיל - אני מצדד בנאמר כאן לגבי בניית קבוצה גרועה של ההנהלה, וכבר אמרתי זאת עמוק בשלב המלפפונים - התנהלות לא אחראית של מכבי בהבאת שחקנים פצועים וגמורים כמו פבראני,
והתנהלות מטופשת של צוות מקצועי שלדעתי הוא הגרוע בהיסטוריה של מכבי בבניית סגל שכולו גארדים ושחקני פנים ששווים לקליפת השום. וזה לא רק אשמת ההנהלה אלא כל הצוות המקצועי.

מה צריך לעשות:
מכיוון שמכבי שפכה המון המון כסף וחרגה מהתקציב שלה העונה - ובהנחה שזה לא יקרה בשנים הבאות - חייבים לשפץ את הסגל ומהר, לפחות לעונה הקרובה. אחרת האסון התקציבי והמקצועי יהיה עצום.
חרגנו מהתקציב? זה הזמן לחרוג עוד קצת, גם אם זה יבוא על חשבון עונות הבאות, כי עונה פיננסית זו לא יכולה להיות כבר. תעיפו לקיבינימט את המאמן חסר האונים גיא גודס ותביאו מישהו שיודע לדרבן שחקנים ומבין כדורסל - ארז אדלשטיין.
תעיפו לקיבינימט שחקנים שלא הראו התקדמות עד עכשיו, תביאו שחקן יקר מהNBA לעמדת הפנים, תקטינו את הרוטציה כי לשתף 14 שחקנים במשחק כרגע לא תורם יותר מדי לחיבור הקבוצה. להחליף כל 2 דקות חמישייה לא תורם לחיבור הקבוצה, הן הגנתית והן התקפית. רוטציה של 8-9 שחקנים גג מעכשיו ועד שהמצב יירגע. בליגה אפשר קצת יותר. עם כל הרצון הטוב - איתי שגב לא צריך להיות על המגרש. פבראני, צריך אתמול לעוף מהקבוצה. אלו 2 שחקנים מיותרים ברוטציה שמקטינים דקות של שחקנים אחרים חשובים ומזיקים לחיבור. גם ככה יש לנו את פניני,לנדסברג,יבזורי,בנדר,רוצ'סטי שאלו 5 שחקני ספסל ששווים חמישייה בכל קבוצת ליגה.
Number8

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוקטובר 2015, 23:04

בחדשות הספורט הם עדיין הולכים עם גלדסטון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אוקטובר 2015, 23:42

גלדסטון ביציע העיתונות: "במכבי יכולים להוציא הודעות עד מחר, מחפשים שחקן בעמדה 4"
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוקטובר 2015, 23:45

זה שמחפשים שחקן בעמדה 4, לא אומר שחותכים את רנדל כי הוא גוסס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוקטובר 2015, 23:49

אני לא חושבת שצריכים להתייחס למה שגלדסטון אומר כתורה מסיני אבל אני גם לא חושבת שצריך להאמין אוטומטית למכבי רק כי זאת מכבי
רוב הסיכויים שכרגיל, האמת היא איפשהו באמצע
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים