Holiday_Armadillo כתב:עכשיו זה כבר ירד לכותרת קטנה ושונה ל''מחליף זמני''
נראה לי ערוץ הספורט מרגישים נבוכים משהו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו זה כבר ירד לכותרת קטנה ושונה ל''מחליף זמני''
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו זה כבר ירד לכותרת קטנה ושונה ל''מחליף זמני''
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו זה כבר ירד לכותרת קטנה ושונה ל''מחליף זמני''
לא פעם ראשונה של גלדסטון
מכבי לא סובלים אותו אז פעם אחת הם הדליפו לו שפניני יעזוב כי הוא לא רוצה לחתום על חוזה חדש, רק בשביל לפרסם דקה אחרי שהוא העלה את הכתבה שפניני חתם על חוזה חדש ל-3 שנים
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו זה כבר ירד לכותרת קטנה ושונה ל''מחליף זמני''
לא פעם ראשונה של גלדסטון
מכבי לא סובלים אותו אז פעם אחת הם הדליפו לו שפניני יעזוב כי הוא לא רוצה לחתום על חוזה חדש, רק בשביל לפרסם דקה אחרי שהוא העלה את הכתבה שפניני חתם על חוזה חדש ל-3 שנים
הנהלת מכבי בטח מצחקקים בינם לבין עצמם במשרדים שלהם על גולדסטון.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו זה כבר ירד לכותרת קטנה ושונה ל''מחליף זמני''
לא פעם ראשונה של גלדסטון
הנהלת מכבי בטח מצחקקים בינם לבין עצמם במשרדים שלהם על גולדסטון.
אף אחד במכבי לא מצחקק היום.
MTA2311 כתב:בכל מקרה, זה רק מחדד את הכשל הקולוסאלי בבניית הקו הקדמי העונה.
כל כך מתסכל שהאנשים שמנהלים את הקבוצה הזאת שמים עלינו איבר מין גברי כבר שנים, ולא נראה סוף באופק.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:בכל מקרה, זה רק מחדד את הכשל הקולוסאלי בבניית הקו הקדמי העונה.
כל כך מתסכל שהאנשים שמנהלים את הקבוצה הזאת שמים עלינו איבר מין גברי כבר שנים, ולא נראה סוף באופק.
אבל במקרה הזה אני לא חושב שזה הוגן לגמרי להאשים את ההנהלה. הרי לפחות חצי מהפורום רצה להשאיר את רנדל למרות שהבעיות הרפואיות שלו ידועות לכולם. אני כן חושב שאפשר לבוא אליהם בטענות לגבי פבראני, כי לא היה שום צורך לעשות הימור שכזה על הסנטר הפותח של הקבוצה אבל פחות במקרה של רנדל.
החציל האצטקי כתב:מכבי בסיטואציה מאוד מורכבת בעמדה 4, אבל ידענו את זה לאורך כל הזמן.
לא בנדר ולא רנדל הולכים ללכת, ולשניהם יש את המגרעות הברורות מאוד שלהם.
גודס צריך ליישם את הפתרונות שלו בעמדה 4- בעיקר דווין, וההנהלה צריכה להפוך את עמדה 5 לכזה באנקר שגם אם רנדל ובנדר לא נמצאים, אתה תסתדר כי יהיו לך 4 קלעים וסנטר חזק באמצע.
ז״א שאם באמת הולכים על עוד חיזוק לקו הפנים זה צריך לבוא רק ע״ח ויטור שנראה כרגע כמו עב״ם, כשאמבקווה ואונואקו הם לגמרי מספיקים כגרזנים מהספסל.
מעמדה 4 לא יהיה לך שקט העונה כנראה אף פעם, אז עדיף לסגור הרמטית את הפערים ב-5, לא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־13 אורחים