איך אתם הייתם בונים את הקבוצה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: איך אתם הייתם בונים את הקבוצה?

הודעהעל ידי toja27 » 20 אוקטובר 2015, 19:37

alonzo כתב:C- פטריק יאנג (אולימפיאקוס), אלכס טיוס
PF- בראיין רנדל, כריס סינגלטון*, דרגן בנדר
SF-דווין סמית', סילבן לאנדסברג
SG- רג'י רדינג (היום בדרושפאנקה)
PG- אלכס רנפור (היום בבאיירן), יוגב אוחיון

אני התרשמתי מאוד מרנפור ורדינג שנה שעברה. הם שחקנים שלמים. לוחצים בהגנה, קולעים, יודעים לקבל החלטות. גרסה זולה בהרבה וקצת פחות מוכשרת של הצמד לנגדון והולדן מצסק"א. הם בקו עלייה ורעבים.
יאנג הוא שחקן עוצמתי שמאוד היה עוזר לאינטנסיביות.

*בנוסף הייתי מביא שחקן שיכול לשחק 3/4... בדיעבד כריס סינגלטון (לא מכיר אותו ולא חשבתי עליו לפני בניגוד לשחקנים האחרים אבל נראה שהוא שחקן טוב , מגוון וקשוח בשני צידי המגרש)

נראה שרנפרו הולך לדבר חזק השנה ביורוליג. חבל שהוא משחק בבאירן מינכן ולא בקבוצה טובה יותר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 20 אוקטובר 2015, 21:30

זה לא כלכך חוכמה לבנות את הסגל כמו שאנחנו רוצים אחרי שבשלב הזה אנחנו יודעים הרבה דברים...
למשל היום אני יודע שלא הייתי מחתים את דווין והייתי מחתים במקומו את ג'ף טיילור .
גם אמבקווה לא היה אופציה ראשונה ולא שניה של מכבי בקיץ אבל זה מה שיכלה להרשות לעצמה אחרי שהחתימה קוו אחורי יקר ואיכותי.
אם לדבר על הקונספט אז הם חשבו נכון רק שהיו צריכים לוודא שהשחקנים באמת כשירים ויכולים לתת את מה שמצפים מהם.
ברור שאם רנדל כשיר ופאברני כשיר אז יש לנו אחלה סגל .

איך אני הייתי רוצה לראות את הסגל ?

1-2 , בדיוק כמו שהוא..
3. ג'ף טיילור , פניני ,סילבן
4. רנדל , בראון או תומפקינס
5 . אותלו האנטר , ג'רום ג'ורדן , דניאל רום

ברור שזה לא ריאלי ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אוקטובר 2015, 22:49

אם יביאו סנטר טוב במקום פבראני הם תיקנו את מה שצריך מבחינתי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 21 אוקטובר 2015, 00:00

אדגר פו כתב:מצטער, אדם,יש כאן הרבה חוכמה בדיעבד.
את פארמר כולנו חגגנו וגם כמעט אף אחד לא חשב שיאנג צריך לחתום במקום אמבאקווה כשהוא חתם במכבי.
אולי עוד חודש אנשים יחשבו ההיפך, אין לי מושג.

מה שכן, חסרה לי קצת יותר אתלטיות בקבוצה הזאת. סל הכול רנדל ואופייבו ב 4 זה בכלל בכלל לא רע כרגע, מה שבאמת חסר זה שחקן טוב ומוכח בעמדה 5 ויש קבוצה טובה מאוד .

רק מה ? לא בטוח שלא איחרנו את המועד במשחקים הקרובים. נראה.

זו לא חוכמה בדיעבד אני לא נפלתי מהתחלה מההחתמה של פארמר,הגישה שלו בעיתית והמחויבות ,הוא לא לוחם הוא לא בא להיתאבד כדי לזכות בתארים,הוא בא כדי לשוט לזרום לתת הופעה,הכל יכול להשתמות אין שאלה לגבי היכולות שלו.
לגבי אמבאקווה בכלל לא אהבתי את ההחתמה שלו ,אם תסתכל אחורה יש תגובות שלי בענין וגם לגבי הקו האחורי שאמרתי שחסר גארד אול אראונד כזה או שחקן כגון גפרי טילור ,חסר סייז וגודל ואתלטיות.
בכל מקרה זה המצב שרנדל יחזור ואפיבו ישחק יהיה בסדר ,שחקנים מנוסים וקשוחים ויתנו מה שצריך לא פארירים.
אני מקווה שבמקום פבראני ואונאקו נמצא סנטר טוב ,ואם אפשר גם את ארל קלארק הוא מגוון ושחקן טוב.
הסגל בגבוהים לדעתי צריך להיראות ,רנדל אופיבו וקלארק ,דמוי סנטר בכאילו אמבאקוה וגבוה נוסף סנטר,למען הפרוטוקול היתי מוותר גם על אמבאקווה כרגע.
אדם

הודעהעל ידי אדגר פו » 21 אוקטובר 2015, 00:06

אבל מתי גילת שהוא לא לוחם ? אחרי שהוא התחיל לשחק במכבי ולא כשהוא חתם..

לא יודע אם פארמר ילחם או לא, בהמשך, צריך לזכור שזו רק תחילת עונה ולא צריך כבר לפרק את כל הקבוצה בכלל תבוסה במוסקבה.

אפשר לעשות את זה ביום חמישי אם חלילה נפסיד. ;)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי גל גל » 21 אוקטובר 2015, 00:16

תאמת איך הייתי בונה תקבוצה?

רוצסטי אוחיון
אליוט וויליאמס,לאנדסברג,יבזורי
סמית,פניני
רנדל,אופייבו,בנדר
ראדוליצה,אמבקווה,רוטבארט
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוקטובר 2015, 00:22

ספק גדול אם יוכל לתת דקות משמעותיות ב5
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי בן82 » 21 אוקטובר 2015, 08:07

הדג מסריח מהראש - מעיף את דני פדרמן. מי שם אותו להחליט החלטות מקצועיות? י
צוות מקצועי פיני, דן שמיר ואלון שטיין. סמכויות מוחלטות לצוות המקצועי בבניית הקבוצה.
לגבי שמות ספציפיים, יש פה מומחים גדולים יותר ממני ברזי הכדורסל האירופי והדי ליג, אני רק לא מבין את הסגידה הזו לראדוליצה. מקבלים פה תמלוגים על הזכרת שמו? הוא אמנם סופרסטאר בנבחרת סרביה אבל בקבוצות הוא לא בדיוק איי איי איי. את הממוצעים הטובים שלו הוא עשה בסין, ליגה שבה גם עפר פליישר הוא סנטר לגיטימי (גם עכשיו).
אני מחזיק הרבה יותר מג'ון בריאנט מבאיירן מינכן. אמנם הקוקו שלו חייב לעוף אבל גם איתו הייתי לוקח אותו למכבי.
לגבי סופו שהוזכר פה - הוא אולי לא פציע אבל הוא דפוק בראש וחלאס עם הגנון הזה שהוא היה פותח כל שני וחמישי. הוא מיצה את עצמו לגמרי במכבי. חוסר היציבות שלו זה משהו שאי אפשר לחיות איתו.
סמל אישי של המשתמש
בן82

הודעהעל ידי toja27 » 21 אוקטובר 2015, 08:31

בן82 כתב:הדג מסריח מהראש - מעיף את דני פדרמן. מי שם אותו להחליט החלטות מקצועיות? י
צוות מקצועי פיני, דן שמיר ואלון שטיין. סמכויות מוחלטות לצוות המקצועי בבניית הקבוצה.
לגבי שמות ספציפיים, יש פה מומחים גדולים יותר ממני ברזי הכדורסל האירופי והדי ליג, אני רק לא מבין את הסגידה הזו לראדוליצה. מקבלים פה תמלוגים על הזכרת שמו? הוא אמנם סופרסטאר בנבחרת סרביה אבל בקבוצות הוא לא בדיוק איי איי איי. את הממוצעים הטובים שלו הוא עשה בסין, ליגה שבה גם עפר פליישר הוא סנטר לגיטימי (גם עכשיו).
אני מחזיק הרבה יותר מג'ון בריאנט מבאיירן מינכן. אמנם הקוקו שלו חייב לעוף אבל גם איתו הייתי לוקח אותו למכבי.
לגבי סופו שהוזכר פה - הוא אולי לא פציע אבל הוא דפוק בראש וחלאס עם הגנון הזה שהוא היה פותח כל שני וחמישי. הוא מיצה את עצמו לגמרי במכבי. חוסר היציבות שלו זה משהו שאי אפשר לחיות איתו.

אהממ אהממ סליחה, הבעלים של הקבוצה :) . זה כמו ילדים שבאים למגרש ומעיפים אחרים , וההם צועקים " מה זה ? המגרש שלאבא שלך?" והאחד עונה כן ולא משקר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי בן82 » 21 אוקטובר 2015, 08:57

toja27 כתב:
בן82 כתב:הדג מסריח מהראש - מעיף את דני פדרמן. מי שם אותו להחליט החלטות מקצועיות? י

אהממ אהממ סליחה, הבעלים של הקבוצה :) . זה כמו ילדים שבאים למגרש ומעיפים אחרים , וההם צועקים " מה זה ? המגרש שלאבא שלך?" והאחד עונה כן ולא משקר.

כן. בעיה.
סבבה אז מעיף גם את דייויד על הדרך :clap2
סמל אישי של המשתמש
בן82

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2015, 12:27

עיוור? גידם? פיסח? פוזל? סובל ממחלה כרונית קשה?
סתם נמוך ושמן, אבל בכל זאת רוצה לטייל בעולם ולהרוויח מיליונים?

רק במכבי פוקס תל-אביב בהנהלת דני "הקוסם" פדרמן תוכל להגשים את חלום חייך!
אז אל תחכה למחר! שלח את הוידאו עם הפציעה שלך לאחד הסקאוטים של המועדון, ואולי כבר בעוד שבועים תזכה לטוס עם מכבי לגרמניה!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 21 אוקטובר 2015, 12:29

felix_r כתב:עיוור? גידם? פיסח? פוזל? סובל ממחלה כרונית קשה?

אז אל תחכה למחר! שלח את הוידאו עם הפציעה שלך לאחד הסקאוטים של המועדון, ואולי כבר בעוד שבועים תזכה לטוס עם מכבי לגרמניה!

:laugh3 :laugh3 :laugh3
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוקטובר 2015, 12:30

ענק
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוקטובר 2015, 12:33

:clap2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 אוקטובר 2015, 12:47

:worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 21 אוקטובר 2015, 16:00

אדגר פו כתב:אבל מתי גילת שהוא לא לוחם ? אחרי שהוא התחיל לשחק במכבי ולא כשהוא חתם..

לא יודע אם פארמר ילחם או לא, בהמשך, צריך לזכור שזו רק תחילת עונה ולא צריך כבר לפרק את כל הקבוצה בכלל תבוסה במוסקבה.

אפשר לעשות את זה ביום חמישי אם חלילה נפסיד. ;)

גם בדורושפאקה הוא לא נלחם ,הוא משחק בשביל לשחק ,הוא זורם ובאיזי ,אין לו אפילו תניצוץ בעינים של ההידלקות של הרעב של החראות,הוא כל כך בטוח בעצמו ובזה שהוא הכי טוב שאין לי דרייב.
אני מקווה שהחיבור למכבי יגרום לו להביא דברים אחרי.
אדם

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 אוקטובר 2015, 16:09

אני בטוח שראית את כל משחקי הליגה הטורקית.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אוקטובר 2015, 21:07

אדם כתב:
אדגר פו כתב:מצטער, אדם,יש כאן הרבה חוכמה בדיעבד.
את פארמר כולנו חגגנו וגם כמעט אף אחד לא חשב שיאנג צריך לחתום במקום אמבאקווה כשהוא חתם במכבי.
אולי עוד חודש אנשים יחשבו ההיפך, אין לי מושג.

מה שכן, חסרה לי קצת יותר אתלטיות בקבוצה הזאת. סל הכול רנדל ואופייבו ב 4 זה בכלל בכלל לא רע כרגע, מה שבאמת חסר זה שחקן טוב ומוכח בעמדה 5 ויש קבוצה טובה מאוד .

רק מה ? לא בטוח שלא איחרנו את המועד במשחקים הקרובים. נראה.

זו לא חוכמה בדיעבד אני לא נפלתי מהתחלה מההחתמה של פארמר,הגישה שלו בעיתית והמחויבות ,הוא לא לוחם הוא לא בא להיתאבד כדי לזכות בתארים,הוא בא כדי לשוט לזרום לתת הופעה,הכל יכול להשתמות אין שאלה לגבי היכולות שלו.
לגבי אמבאקווה בכלל לא אהבתי את ההחתמה שלו ,אם תסתכל אחורה יש תגובות שלי בענין וגם לגבי הקו האחורי שאמרתי שחסר גארד אול אראונד כזה או שחקן כגון גפרי טילור ,חסר סייז וגודל ואתלטיות.
בכל מקרה זה המצב שרנדל יחזור ואפיבו ישחק יהיה בסדר ,שחקנים מנוסים וקשוחים ויתנו מה שצריך לא פארירים.
אני מקווה שבמקום פבראני ואונאקו נמצא סנטר טוב ,ואם אפשר גם את ארל קלארק הוא מגוון ושחקן טוב.
הסגל בגבוהים לדעתי צריך להיראות ,רנדל אופיבו וקלארק ,דמוי סנטר בכאילו אמבאקוה וגבוה נוסף סנטר,למען הפרוטוקול היתי מוותר גם על אמבאקווה כרגע.

לא נפלת מההחתמה של פארמר ?
לי זכור תגובות מאוד נלהבות שלך מההחתמה ....אתה יכול לחזור עמוד אחד ברשימת התרשים , התרד על ההחתמה נמצא שם....
אין טעם להמציא בעיות בסגל שלא קיימות , מצב הגארדים שלנו מעולה וגם מבחינה הגנתית אני פחות מודאג כי יוגב קצת יאזן את העסק...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2015, 21:16

לא כולם נפלו מההחתמה של פארמר. אני זוכר שכתבתי שלמרות שפארמר הוא שחקן טוב,אני לא מתלהב ממנו, ולא ממש אהבתי את סגנון המשחק שלו בקדנציה הקודמת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מכביסט24 » 21 אוקטובר 2015, 22:26

גאוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jazzman, משה ו־18 אורחים