פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: איך אתם הייתם בונים את הקבוצה?

20 אוקטובר 2015, 19:37

alonzo כתב:C- פטריק יאנג (אולימפיאקוס), אלכס טיוס
PF- בראיין רנדל, כריס סינגלטון*, דרגן בנדר
SF-דווין סמית', סילבן לאנדסברג
SG- רג'י רדינג (היום בדרושפאנקה)
PG- אלכס רנפור (היום בבאיירן), יוגב אוחיון

אני התרשמתי מאוד מרנפור ורדינג שנה שעברה. הם שחקנים שלמים. לוחצים בהגנה, קולעים, יודעים לקבל החלטות. גרסה זולה בהרבה וקצת פחות מוכשרת של הצמד לנגדון והולדן מצסק"א. הם בקו עלייה ורעבים.
יאנג הוא שחקן עוצמתי שמאוד היה עוזר לאינטנסיביות.

*בנוסף הייתי מביא שחקן שיכול לשחק 3/4... בדיעבד כריס סינגלטון (לא מכיר אותו ולא חשבתי עליו לפני בניגוד לשחקנים האחרים אבל נראה שהוא שחקן טוב , מגוון וקשוח בשני צידי המגרש)

נראה שרנפרו הולך לדבר חזק השנה ביורוליג. חבל שהוא משחק בבאירן מינכן ולא בקבוצה טובה יותר.

20 אוקטובר 2015, 21:30

זה לא כלכך חוכמה לבנות את הסגל כמו שאנחנו רוצים אחרי שבשלב הזה אנחנו יודעים הרבה דברים...
למשל היום אני יודע שלא הייתי מחתים את דווין והייתי מחתים במקומו את ג'ף טיילור .
גם אמבקווה לא היה אופציה ראשונה ולא שניה של מכבי בקיץ אבל זה מה שיכלה להרשות לעצמה אחרי שהחתימה קוו אחורי יקר ואיכותי.
אם לדבר על הקונספט אז הם חשבו נכון רק שהיו צריכים לוודא שהשחקנים באמת כשירים ויכולים לתת את מה שמצפים מהם.
ברור שאם רנדל כשיר ופאברני כשיר אז יש לנו אחלה סגל .

איך אני הייתי רוצה לראות את הסגל ?

1-2 , בדיוק כמו שהוא..
3. ג'ף טיילור , פניני ,סילבן
4. רנדל , בראון או תומפקינס
5 . אותלו האנטר , ג'רום ג'ורדן , דניאל רום

ברור שזה לא ריאלי ...

20 אוקטובר 2015, 22:49

אם יביאו סנטר טוב במקום פבראני הם תיקנו את מה שצריך מבחינתי

21 אוקטובר 2015, 00:00

אדגר פו כתב:מצטער, אדם,יש כאן הרבה חוכמה בדיעבד.
את פארמר כולנו חגגנו וגם כמעט אף אחד לא חשב שיאנג צריך לחתום במקום אמבאקווה כשהוא חתם במכבי.
אולי עוד חודש אנשים יחשבו ההיפך, אין לי מושג.

מה שכן, חסרה לי קצת יותר אתלטיות בקבוצה הזאת. סל הכול רנדל ואופייבו ב 4 זה בכלל בכלל לא רע כרגע, מה שבאמת חסר זה שחקן טוב ומוכח בעמדה 5 ויש קבוצה טובה מאוד .

רק מה ? לא בטוח שלא איחרנו את המועד במשחקים הקרובים. נראה.

זו לא חוכמה בדיעבד אני לא נפלתי מהתחלה מההחתמה של פארמר,הגישה שלו בעיתית והמחויבות ,הוא לא לוחם הוא לא בא להיתאבד כדי לזכות בתארים,הוא בא כדי לשוט לזרום לתת הופעה,הכל יכול להשתמות אין שאלה לגבי היכולות שלו.
לגבי אמבאקווה בכלל לא אהבתי את ההחתמה שלו ,אם תסתכל אחורה יש תגובות שלי בענין וגם לגבי הקו האחורי שאמרתי שחסר גארד אול אראונד כזה או שחקן כגון גפרי טילור ,חסר סייז וגודל ואתלטיות.
בכל מקרה זה המצב שרנדל יחזור ואפיבו ישחק יהיה בסדר ,שחקנים מנוסים וקשוחים ויתנו מה שצריך לא פארירים.
אני מקווה שבמקום פבראני ואונאקו נמצא סנטר טוב ,ואם אפשר גם את ארל קלארק הוא מגוון ושחקן טוב.
הסגל בגבוהים לדעתי צריך להיראות ,רנדל אופיבו וקלארק ,דמוי סנטר בכאילו אמבאקוה וגבוה נוסף סנטר,למען הפרוטוקול היתי מוותר גם על אמבאקווה כרגע.

21 אוקטובר 2015, 00:06

אבל מתי גילת שהוא לא לוחם ? אחרי שהוא התחיל לשחק במכבי ולא כשהוא חתם..

לא יודע אם פארמר ילחם או לא, בהמשך, צריך לזכור שזו רק תחילת עונה ולא צריך כבר לפרק את כל הקבוצה בכלל תבוסה במוסקבה.

אפשר לעשות את זה ביום חמישי אם חלילה נפסיד. ;)

21 אוקטובר 2015, 00:16

תאמת איך הייתי בונה תקבוצה?

רוצסטי אוחיון
אליוט וויליאמס,לאנדסברג,יבזורי
סמית,פניני
רנדל,אופייבו,בנדר
ראדוליצה,אמבקווה,רוטבארט

21 אוקטובר 2015, 00:22

ספק גדול אם יוכל לתת דקות משמעותיות ב5

21 אוקטובר 2015, 08:07

הדג מסריח מהראש - מעיף את דני פדרמן. מי שם אותו להחליט החלטות מקצועיות? י
צוות מקצועי פיני, דן שמיר ואלון שטיין. סמכויות מוחלטות לצוות המקצועי בבניית הקבוצה.
לגבי שמות ספציפיים, יש פה מומחים גדולים יותר ממני ברזי הכדורסל האירופי והדי ליג, אני רק לא מבין את הסגידה הזו לראדוליצה. מקבלים פה תמלוגים על הזכרת שמו? הוא אמנם סופרסטאר בנבחרת סרביה אבל בקבוצות הוא לא בדיוק איי איי איי. את הממוצעים הטובים שלו הוא עשה בסין, ליגה שבה גם עפר פליישר הוא סנטר לגיטימי (גם עכשיו).
אני מחזיק הרבה יותר מג'ון בריאנט מבאיירן מינכן. אמנם הקוקו שלו חייב לעוף אבל גם איתו הייתי לוקח אותו למכבי.
לגבי סופו שהוזכר פה - הוא אולי לא פציע אבל הוא דפוק בראש וחלאס עם הגנון הזה שהוא היה פותח כל שני וחמישי. הוא מיצה את עצמו לגמרי במכבי. חוסר היציבות שלו זה משהו שאי אפשר לחיות איתו.

21 אוקטובר 2015, 08:31

בן82 כתב:הדג מסריח מהראש - מעיף את דני פדרמן. מי שם אותו להחליט החלטות מקצועיות? י
צוות מקצועי פיני, דן שמיר ואלון שטיין. סמכויות מוחלטות לצוות המקצועי בבניית הקבוצה.
לגבי שמות ספציפיים, יש פה מומחים גדולים יותר ממני ברזי הכדורסל האירופי והדי ליג, אני רק לא מבין את הסגידה הזו לראדוליצה. מקבלים פה תמלוגים על הזכרת שמו? הוא אמנם סופרסטאר בנבחרת סרביה אבל בקבוצות הוא לא בדיוק איי איי איי. את הממוצעים הטובים שלו הוא עשה בסין, ליגה שבה גם עפר פליישר הוא סנטר לגיטימי (גם עכשיו).
אני מחזיק הרבה יותר מג'ון בריאנט מבאיירן מינכן. אמנם הקוקו שלו חייב לעוף אבל גם איתו הייתי לוקח אותו למכבי.
לגבי סופו שהוזכר פה - הוא אולי לא פציע אבל הוא דפוק בראש וחלאס עם הגנון הזה שהוא היה פותח כל שני וחמישי. הוא מיצה את עצמו לגמרי במכבי. חוסר היציבות שלו זה משהו שאי אפשר לחיות איתו.

אהממ אהממ סליחה, הבעלים של הקבוצה :) . זה כמו ילדים שבאים למגרש ומעיפים אחרים , וההם צועקים " מה זה ? המגרש שלאבא שלך?" והאחד עונה כן ולא משקר.

21 אוקטובר 2015, 08:57

toja27 כתב:
בן82 כתב:הדג מסריח מהראש - מעיף את דני פדרמן. מי שם אותו להחליט החלטות מקצועיות? י

אהממ אהממ סליחה, הבעלים של הקבוצה :) . זה כמו ילדים שבאים למגרש ומעיפים אחרים , וההם צועקים " מה זה ? המגרש שלאבא שלך?" והאחד עונה כן ולא משקר.

כן. בעיה.
סבבה אז מעיף גם את דייויד על הדרך :clap2

21 אוקטובר 2015, 12:27

עיוור? גידם? פיסח? פוזל? סובל ממחלה כרונית קשה?
סתם נמוך ושמן, אבל בכל זאת רוצה לטייל בעולם ולהרוויח מיליונים?

רק במכבי פוקס תל-אביב בהנהלת דני "הקוסם" פדרמן תוכל להגשים את חלום חייך!
אז אל תחכה למחר! שלח את הוידאו עם הפציעה שלך לאחד הסקאוטים של המועדון, ואולי כבר בעוד שבועים תזכה לטוס עם מכבי לגרמניה!

21 אוקטובר 2015, 12:29

felix_r כתב:עיוור? גידם? פיסח? פוזל? סובל ממחלה כרונית קשה?

אז אל תחכה למחר! שלח את הוידאו עם הפציעה שלך לאחד הסקאוטים של המועדון, ואולי כבר בעוד שבועים תזכה לטוס עם מכבי לגרמניה!

:laugh3 :laugh3 :laugh3

21 אוקטובר 2015, 12:30

ענק

21 אוקטובר 2015, 12:33

:clap2

21 אוקטובר 2015, 12:47

:worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship :worship

21 אוקטובר 2015, 16:00

אדגר פו כתב:אבל מתי גילת שהוא לא לוחם ? אחרי שהוא התחיל לשחק במכבי ולא כשהוא חתם..

לא יודע אם פארמר ילחם או לא, בהמשך, צריך לזכור שזו רק תחילת עונה ולא צריך כבר לפרק את כל הקבוצה בכלל תבוסה במוסקבה.

אפשר לעשות את זה ביום חמישי אם חלילה נפסיד. ;)

גם בדורושפאקה הוא לא נלחם ,הוא משחק בשביל לשחק ,הוא זורם ובאיזי ,אין לו אפילו תניצוץ בעינים של ההידלקות של הרעב של החראות,הוא כל כך בטוח בעצמו ובזה שהוא הכי טוב שאין לי דרייב.
אני מקווה שהחיבור למכבי יגרום לו להביא דברים אחרי.

21 אוקטובר 2015, 16:09

אני בטוח שראית את כל משחקי הליגה הטורקית.

21 אוקטובר 2015, 21:07

אדם כתב:
אדגר פו כתב:מצטער, אדם,יש כאן הרבה חוכמה בדיעבד.
את פארמר כולנו חגגנו וגם כמעט אף אחד לא חשב שיאנג צריך לחתום במקום אמבאקווה כשהוא חתם במכבי.
אולי עוד חודש אנשים יחשבו ההיפך, אין לי מושג.

מה שכן, חסרה לי קצת יותר אתלטיות בקבוצה הזאת. סל הכול רנדל ואופייבו ב 4 זה בכלל בכלל לא רע כרגע, מה שבאמת חסר זה שחקן טוב ומוכח בעמדה 5 ויש קבוצה טובה מאוד .

רק מה ? לא בטוח שלא איחרנו את המועד במשחקים הקרובים. נראה.

זו לא חוכמה בדיעבד אני לא נפלתי מהתחלה מההחתמה של פארמר,הגישה שלו בעיתית והמחויבות ,הוא לא לוחם הוא לא בא להיתאבד כדי לזכות בתארים,הוא בא כדי לשוט לזרום לתת הופעה,הכל יכול להשתמות אין שאלה לגבי היכולות שלו.
לגבי אמבאקווה בכלל לא אהבתי את ההחתמה שלו ,אם תסתכל אחורה יש תגובות שלי בענין וגם לגבי הקו האחורי שאמרתי שחסר גארד אול אראונד כזה או שחקן כגון גפרי טילור ,חסר סייז וגודל ואתלטיות.
בכל מקרה זה המצב שרנדל יחזור ואפיבו ישחק יהיה בסדר ,שחקנים מנוסים וקשוחים ויתנו מה שצריך לא פארירים.
אני מקווה שבמקום פבראני ואונאקו נמצא סנטר טוב ,ואם אפשר גם את ארל קלארק הוא מגוון ושחקן טוב.
הסגל בגבוהים לדעתי צריך להיראות ,רנדל אופיבו וקלארק ,דמוי סנטר בכאילו אמבאקוה וגבוה נוסף סנטר,למען הפרוטוקול היתי מוותר גם על אמבאקווה כרגע.

לא נפלת מההחתמה של פארמר ?
לי זכור תגובות מאוד נלהבות שלך מההחתמה ....אתה יכול לחזור עמוד אחד ברשימת התרשים , התרד על ההחתמה נמצא שם....
אין טעם להמציא בעיות בסגל שלא קיימות , מצב הגארדים שלנו מעולה וגם מבחינה הגנתית אני פחות מודאג כי יוגב קצת יאזן את העסק...

21 אוקטובר 2015, 21:16

לא כולם נפלו מההחתמה של פארמר. אני זוכר שכתבתי שלמרות שפארמר הוא שחקן טוב,אני לא מתלהב ממנו, ולא ממש אהבתי את סגנון המשחק שלו בקדנציה הקודמת.

21 אוקטובר 2015, 22:26

גאוני.
פרסם תגובה